AYIA NAPA!!!!!!!!!!!!

Hej svejs!

Nu åker jag Å Tilde till Ayia Napa så jag skriver igen om en vecka!!!

Kram!

Ylva och Fridas äventyr i Göteborg, del 2

På lördagen vaknade vi mycket trötta och sega.  Till frukost blev det väl en del chips....det stod närmast! När vi äntligen tagit oss upp, fixat oss så åkte vi till Liseberg!
Vi åkte inte så homla mycket trots att vi tycker om att åka. Även om jag är skraj innan så älskar jag det. Jullan jobbar ju lite på liseberg så vi åkte ju allt gratis.....Tack för det jullan!!! Vi orkade helt enkelt inte åka så mycket, och kö var det ju oxå. Vi ville hellre hem och sova.
På kvällen vart det tjafs om var och när vi skulle äta, slutade med att vi delade på oss. Men stämningen blev bättre sen......ett tag.....Tills vi kom ner på stan, då vart det tjafs igen. jag var nära på å gå till ja vem som helst....för det kändes som jag skulle ha roligare med nån okänd. Men det löste sig tillslut, även om jag kände mig ganska nykter. Kvällen , natten slutade iaf bra! Göteborgare är allt bra trevlig.....haha

På söndagen hann vi inte mer än hem till Jullan, slänga i oss pizzaresterna och sen var det dags att åka in till stationen.. Extremt trötta satt vi på stationen och väntade. Och själklart så lyckas vi med det som inte får hända....vi satte oss på fel tåg.  Så vi hamnade i Uddevalla istället för Herrljunga. Konduktören märkte inte heller nåt.....

I uddevalla försökte vi hitta nåt sätt att ta oss närmare Lidköping så karin kunde hämta oss. Men det var tydligen omöjligt, iaf närmaste 1-2 timmarna....
Så vi fick ta ett tåg till Vänersborg. Där fick vi vänta i 1,5 timme....så vi passade på att ta ett varv runt stan och käka lite. Riktigt god pizza var det faktiskt! Från Vänersborg fick vi sedan ta Säfflebussen till Sthlm det tog lite mer än 5 timmar. Sen fick vi ta tåget hem till U-sala.....så innanför min dörr kom jag väl strax efter tolv.

Så som sagt var jag riktigt sliten igår. Men på det stora hela var det en riktigt rolig helg....Frida å jag fick ju en rundtur i Sverige. Dels runt Göteborg.....partille.....kungsbacka.....haha. Och sen i Uddevalla och Vänersborg...

Får se om jag orkar lägga ut några bilder innan jag lägger mig!

Ylva och Fridas äventyr i Göteborg del 1!

Hemma igen! Igår var jag sjukt trött men idag känns det faktiskt lite bättre. men dte var en rolig helg i gbg!! Måste ju berätta allt som hänt!

Mitt å Fridas äventyr började i fredags morse när vi skulle ta flyget till Gbg. En tidigt morgon var det...var jobbigt att gå upp, hade önskat mig en sovmorgon, men men. När vi skulle checka in stod vi bakom Linda Rosing och fadde.....haha.....vi såg en kändis...hehe. Jag stod säkert å stirrade, var ju tvungen å kolla in om hon såg plastig ut. tycker hos såg bättre ut i verkligheten än på alla skräckbilderna i tidningarna. men läpparna var lite konstiga. Hon skulle ju kunna va söt men har så mycket smink på sig, så fixad hela tiden.  Hur orkar hon fixa det så tidigt? fadde, var ju inte så fin....men det har han väl aldrig varit? ja ja nog pratat om dom!

Frida var lite nervös inför flygningen, hon funderade på att supa ner sig men jag övertalade henne att låta bli! Det gick kanon att flyga, kändes väldigt smidigt. Önskar att vi hade bokat flyg hem oxå....

Jullan jobbade i fredags så rfida å jag knallade runt på stan. Hade sagt innan att vi inte skulle shoppa. gick väl sådär med det. Jag köpte lite linnen, kjol, bikini på rean. Sen hittade jag en klänning på Top shop som jag var tvungen att köpa, lite dyr var den så jag hade ångest ett tag.....men nu är jag nöjd! På eftermiddagen mötte Jullan upp oss och nu ville hon hitta nåt på stan så det blev till å knalla runt lite till.
Sen åkte vi hem till Jullan. Vi åt, fixade oss iordning och började festa! senare på kvällen åkte vi in till stan. hade inga speciella planer på vart vi skulle gå men det slutade med att vi gick in på hard rock cafe. Jullan å hennes pojkvän Kalle drog hem tidigt så Frida och jag var kvar själva. Satt å pratade med några grabbar där inne men dom var lite konstiga. så vi drog vidare. Nu hamnade vi på bryggeriet. Kanske inte så stort men det var folk där iaf! Frida och jag kom ifrån varandra ett tag men vi lyckades fixa till det i slutändan så vi kom hem samtidigt! Vi hade iaf kul, synd att dom andra drog så tidigt men men.

Måste dra iväg till jobbet nu! Del två kommer senare....hahaha

Göteborg nästa!

Nu åker jag å Frida till Göteborg!!

Tjingeling!

Trötter

Fy fan vad jag är trött. Jag vet inte hur jag ska klara av dagen. Är rädd att jag ska somna på jobbet, trilla av stolen eller nåt. kan knappt hålla ögonen öppna. vill inte ens tänka på hur trött jag kommer vara på måndag.....
flyget är iaf bokat, så imorn vid nio åker vi! tar ju bara en timme så det är skönt! Hoppas verkligen inte att det regnar på lördag för då ska vi till liseberg!!!!

God natt

Gbg i helgen!

Två dagar kvar att jobba, sen blir det Göteborg Yepp, jag har lyckats byta bort min söndag! Helt perfekt att jag kunde byta, är ju ledig på fredag så jag behöver int ta nån semesterdag! Just nu ser det ut som om vi flyger dit, känns lite lyxigt. Flyg är ju typ billigare än tåg. Buss är såklart billigast men det tar ju ett antal timmar. Ska iaf bli kul, jag längtar till Liseberg! Jag ska åka allt, förutom det som bara snurrar runt. men Frida lär få tvinga mig upp i fritt fall. Är inte rädd för själva fallet för det vet jag att jag tycker om utan det är höjden. jag är rädd för att jag ska få världens panik, inte bara lite läskigt utan panik. Men det går nog bra!

Har ju ju två skitroliga veckor framför mig iaf, först gbg å sen ayia napa! kan det bli bättre?

I natt drömde jag att jag var gravid....var ju inte så länge sen jag drömde det sist. Vad betyder det??? Nån som kan tyda drömmar? Dels har jag ju ingen å skaffa barn med och sen vill jag vänta ett litet tag till så varför ska jag drömma om det?

Jag å partyfrida!

Idag har dte vart en jobbig dag. Har vart hemskt trött, helt förstörd kände jag mig på jobbe. Så ikväll somnade jag framför tvn, och nu är jag såklart pigg.
Imorn ska jag ta reda på om jag får ledigt på söndag, vill ju så gärna åka till gbg.

Måste lägga ut lite otroligt snygga bilder på mig och frida från i helgen! I lördags blev det lite shopping och mat på stan sen var det dags för party igen! Blev saluhallen den här gången, det var kul men lite dåligt med folk mot slutet. Söndagen var ju mindre kul, mådde piss på morgonen. Men blev bättre efter pizzan på stan, med lite skvaller!

Partyfrida!
Frida

Ja......här är vi igång....minttun satt fint den....
jag å frida

Tyckte att det skulle va en bra ide att ta kort uppifrån....
jag och frida

Lite dragen kanske....med en snus. Varför ser jag alltid ut så när ja snusar?
jag snusar

åter igen, toabilder är bra bilder.....hahahaha! Tycker om dubbeltoan på BJ, borde finnas fler sånna på uteställena!
stygga på toan

Hoppas jag kan åka till gbg i helgen, vore så himla kul. I sånna fall har jag bara tre dagar kvar att jobba den här veckan, sen gbg och sen jobb i 2,5 dagar....sen blir det ayia!!! Sol och bad ska li så himla skönt! men jag kommer va helt slut när ja kommer hem så jag får väl sova några dygn!

Klockan är mycke så jag måste försöka somna nu!
Natti!

Bakis, party igen, lista

Det är svettigt idag...men jag ska inte klaga, dte är skönt med fint väder. Igår kväll var det så fuktigt ute så det blev som om det regnade men det gjorde inte det.....typ.... som att gå i ett moln.
Frida å jag hade party! Var på BJ, det var kul men det var lite dåligt med killar p spana på tycker ja. Så Det blir fest ikväll igen!

Nu har jag inget vettigt å göra....så jag gör en lista!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Humm....alkoholen...
 
Vad gjorde du kl 08 imorse? jag sov nog fortfarande
 
Vad gjorde du för 15 min sedan? Kom hem från stan
 
Det sista du sa högt?´Vi hörs sen, Hej Då!
 

Det senaste någon sa till dig: Ja det gör vi, Hej då!

Vad har du druckit idag? Vatten, Cola

Vad var det senaste du åt? En sallad 

iVad var det senaste du köpte? Det var salladen....å innan det en ny klänning!
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? brun
 
Vad är det för väder hos dig nu? Die sonne scheint!
 
Godaste glassmaken? Helt klart choklad!
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, jag vet inte. Egentligen inte kanske men jag hoppas.
 
Sover du tungt? konstig fråga....ibland, ibland inte?
 
Drömmer du mardrömmar? Det händer men inte så ofta
 
Trivs du med ditt jobb? Yepp!
 
Favoritklädsel? Tights å klänning!
 
Favoritlåt just nu? jag har nog inte favvolåt just nu....
 
Vad ser du om du tittar till höger? Fönster, gardin, växter, bord, mm.....
 
Vad gör dig glad just nu? Att det blir fest ikväll, att det förhoppningsvis blir gbg nästa helg...å sen resa!!!!
 
Vad ska du göra härnäst? Tror jag ska sova faktiskt
 
Höger eller vänsterhänt? Höger

Humör just nu? på bra humör men trött
 
Favoritgodis? Cholad, lakrits och hårda godisar
 
Kläder just nu? en t-shirt

Sommarplaner? Ja den är ju snart slut men jobbat har jag gjort och haft semester. Min första betalde semester någonsin!
 
Hur många kuddar sover du med? jag sover nog bara på en men det kan ligga ett antal i sängen
 
Spelar du något instrument? nope, har spelat fiol
 
Morgon eller nattmänniska? Både och...
 
Vad är viktigast för dig? Nära å kära
 
Är du kittlig? Ibland, om jag vill....annars kan jag koppla bort det
 
Snarkar du? Nä
 
Stjärntecken? Våg!

Äckligaste insekten? Orm, kanske inte är en insekt men dom är iaf asäckliga


Stökigt eller välstädat?
 Lite sådär lagomt kanske? behöver inte va  kliniskt rent. Här är d ofta stökigt....är extremt bra på att sprida ut mig.
 
Längtar du mest efter just nu? Att det ska bli den 22 augusti, då drar jag å tildus iväg!

Längtar!

Idag har det vart lite körigt på jobbet, så det var mycket att göra. Men det är iaf roöigare än å bara sitta å slöa! Kommer nog va en del att göra imorn oxå, och det bästa av allt är att jag slutar två....Yippie! Ska se om jag kan få en klipptid nånstans, sen blir det väl en runda på stan....party på kvällen har jag tänkt! Var ju länge sen jag var ut här!
Måste börja träna nu, jag har blivit lat. Men det är så kvavt ute.....orkar inte träna då.

Färgat håret har jag gjort igen för andra gången på en vecka. Stackars mitt hår. Så andra gången blev det mer rött iaf!

Det har hänt nåt med mitt öga. kan inte ha linsen på, eller det gör ont utan oxå. Det är bara på ena ögat, under det mot ögonvrån. Kanske ska kika förbi hos optikern imorn, kanske blir blind annars.

Nästa helg hoppas jag på GBG. Ska bara fixa så att jag slipper jobba på söndagen. Jag vill dit,  skulle va skitkul, party och liseberg. Kan ju inte bli fel. var ju exakt ett år sen vi var hos Jullan sist.

Dagens bästa nyhet...eller varför inte årets bästa nyhet är att nu har Tilde å jag bokat resa! 1 vecka i Ayia Napa blir det! Ska bli skitkul! Jag känner att jag bhöver verkligen det. Nu känns det genast mycket lättare att jobba när jag har nåt att se fram emot!

Jag vill åka!

Har överlevt dom två första dagarna på jobbet. men det har gått segt.  Är lugnt på jobbet så tiden går så sakta....
I måndags kom Karin, Tilde och Frida hit på en liten grillkväll! Det var trevligt, mer sånt!

Idag sa jag med tilde å kolla på herrlaget i rugby.....Hoppas det är med några snyggingar!

Tilde och jag letar fortfarande efter en resa. Har iaf fixat med jobbet så att jag kan vara ledig! jag vill så gärna iväg, vart som helst. Bara det är varm och soligt!!

Nu måste jag göra mig iordning!!

På jobbet

Nu är jag på jobbet.....nästan tomt här. En bra grej är iaf att jag slutar tidigt på fredag....typ två tror jag. Kanske ska försöka komma tidigare så kanjag gå ännu tidigare! Försöker hitta hur måmnga semesterdagar jag har kvar....hmmm, det går inte så bra, har glömt vart det står....hmmm...

Jobbar nästa söndag, den helgen vi kanske ska till gbg. Måste försöka byta bort den. Vill ju till liseberg!

Måndag morgon

då var det dags igen då...att gå till jobbet. Kom till u-sala igår efter att ha kört raka vägen hit. lite skönt å komma hit var det men helst skulle jag vilja vända och åka hem igen. Jag har världens ångest för att jobba, jag vill inte!!

När jag vaknade så var det såklart klarblå himmel. Självklart blir det fint väder nu när jag ska jobba. Bara för att jävlas med mig.....varför skulle jag ha tur för en gångs skull??

Hoppas jag får göra nå kul på jobbe idag men jag tror inte jag är uppsatt på nåt så det lär väl bli en seg dag.

Och datorn fick jag inte heller igång igår. Internet funkar inte på den nya. Och jag lyckadesinte med att koppla ihop dem heller......

Hej då Värmland!

Idag har det för en gångs skull vart ganska fint väder. Åkte in till stan å träffade Emmeli. Vi låg och solade ett tag i mariebergsskogen, men som vanligt blev det molnigt. 

Sen var vi hemma hos Em.....hehe, vi började lägga pussel. Det var länge sen. Men dte var ett roligt pussel, man vet inte vad det skulle föreställa. Utan typ det som alla gubbar på en bild tittade på. Ja ja, hur som helst så fastnade vi  i det och blev inte klara. Men em kanske är klar nu?

Färgat håret har jag gjort oxå. Hmmmm, missnöjd är jag väl inte så. Men grejen var ju att jag skulle bli lite rödhårig....och det blev jag inte.  Fattar inte varför det ska va så svårt att färga mitt hår. Det här var ju en riktigt röd färg...intensiv röd hette den tom....men nej jag blev mest brun och att det skiftar lite i rött. Så blir det alltid med mitt hår....

Igår var jag hos hellen och såg potterfilmer....nr 3 och 4. Dessutom lyckades jag paja handbromsen....slet loss nånting.....Bra jobbat Ylva.....
Så pappa har fixat med bilen hela dagen idag.

Imorgon blir det Uppsala igen. Är väl på ett sätt skönt att komma hem till sitt men jag vill INTE jobba. Jag har världens ångest. Trivs iofs bra på jobbet men jag är ju hellre ledig. Tycker det känns fruktansvärt jobbigt att det ska va såhär resten av livet.....4-5 veckor ledigt/år. Allt hänger på dom ynka veckorna. Aldrig får jag ha en sovmorgon en veckodag.....samma tider dag ut och dag in. Jag hatar när allt bara rullar på. Varje måndag är precis som måndagen innan som var som måndagen innan osv....
Jag skulle inte ha några problem med att va ledig jämt....om man hade pengar så man klara sig. Nån rik som vill gifta sig med mig? Please!!  Haha!!!

Sakna Värmland kommer jag oxå göra.....känns mer hemma här. Ska det bli som jag vill får jag väl ta tag i det snart....kommer ju inte hända av sig själv, det är helt klart....

Försöker komma på saker som jag kan se fram emot i höst.....hmmmm..... Handbollen börjar förhoppningsvis, det håller ju mig sysselsatt. Match är ju alltid kul. HK-festerna är ju oxå alltid roliga. Resa med Tilde kanske? En tur till jullan i gbg? Vad mer för kul händer i höst? Jag fyller år men det räknar jag inte som kul längre, skulle kunna stanna i den här åldern. Nej, jag kommer helt enkelt inte på speciellt mycket....känns hemskt tungt att det snart är höst och vinter. Kallt och mörkt.

Nu måste jag packa ihop mina grejer som jag spridit ut. Imorn ska jag upp tidigt.....bläää.

Hej då Forshaga, Karlstad, Värmland!

Hej hej Uppis!
 

veckan som varit

Har vart lite dålig med bloggandet nu. Men datorn har inte alltid gjort som jag velat....

I onsdags så var det släkt här ifrån Borlänge. Och Annika och Frida var ju fortfarande kvar. Så det blev, mat, fika och lek med frida. På eftermiddagen åkte jag in till stan! Det skulle ju bli Party!!!!!!
Det var riktigt kul! Var på förfest hos en emma, en av annas kompisar! Vi hann knappt sätta oss ner innan det var dags för kareoke......jag skulle ju helst ha velat dricka lite till men dte var bara att sätta igång. Jag sjunger hellre än bra kan man väl säga. Det lät förjävligt......men men..... kan väl inte jag rå för att inte jag kan sjunga! Roligast var nog att sjunga till Beyonce-crazy in love.....svårt å hänga med men låten är bra!

Här är jag igång....
jag sjunger

Em var såklart med som var riktigt laddad för kvällen! Blev ett antal otroligt snygga bilder på oss....hehe
emmeli

Anna sjunger en liten truddilutt för oss. Lollo verka tycka om det iaf!
anna och lollo

Anna och jag skulle ju såklart fula oss lite. Tror inte vi kan bli normala på bild.
anna och jag

Wihiii, jag får en puss av anna....hahaha
anna och jag igen

Efter några timmars konstant sjungande var det dax för utgång. Alla var nog mer eller mindre hesa. Stackars grannar!
Fick skjuts in till stan av en bekant......hahaha. Samanthas kusin, men han verkade inte så villig att prata om det. Jag kommer iaf ihåg honom från kalas hos Sam. Han och hans bror jagade mig och sam med en kniv. Okej, det kan ha varit en helt vanlig smörkniv....men ändå.....

Det var sommarplaza som gällde för kvällen! På plaza har jag inte varit på flera år....kanske 4år? Så jag hadeingen aning om hur det skulle va där inne. Men jag tycker dte var skitkul! Skulle jag vetet det hade jag hängt där varje onsdag!

Se så roligt vi har det i röken! Fint att du visar snusen em.....haha! Jag har så dåligt inflytande på dej.
em, jag, anna

Torsdagen var ju såklart inte lika rolig. Jag hade lite bråttom hem för vi skulle ju ha kalas för Frida som snart fyller fyra. Jag hade lovat att baka tårta med henne så det var fort hem som gällde. Trots att jag var trött å tung i huvudet var dte kul å baka. Jag behövde egentligen inte göra så mycket, bara visa och ha lite koll på henne. Verkar som hon tyckte det var kul iaf......men bäst var nog att provsmaka allt!

Sen kom det lite släkt, sen blev det paketöppning och fika.
Här är Frida.....var inte så lätt att få en bra bild på henne. Hon sitter inte still så mycket.
Frida

Frida igen
frida igen

Idag har det inte hänt så mycket. Busade med Frida i förmiddags men nu har dom åkt hem igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Hellen. Vi ska se klart på Potterfilmerna!!

RSS 2.0