Sommartid!!

Måndag morgon igen då, lite trött som vanligt men det ordnar sig nog! I helgen har T varit här. Har inte gjort så mycket speciellt, kollat film, myst, gått på stan, kollat hockey! På fredag är det jag som åker!

Om exakt två månader åker jag och Sarah till New York! Börjar verkligen närma sig nu. Måste fixa lite grejer, bland annat en väldigt stor väska!

Såg en klocka igår som jag vill ha....en Michael Kors, en helvit!




40 år!

Lite bilder från HK-festen i lördags!!

 
Karin och Sofia


Sån här haka kan man få om man spelar handboll. Det blev bara värre och värre....på bilden är den ändå ganska bortsminkad. Stackars mia, men hon var snygg ändå! :)


Tilde, Lotta och Karin!


Anna och Sofia!


Linda och Sophie


Jonatan, Bella och Mikaela


Tog tydligen inte så många bilder. Inget på mig själv heller....eller jag tittade in med halva ansiktet på ett hörn men tycker inte det var så mycket att visa.

Bio!!!

Idag är det dags för bio. Har egentligen ingen aning om vad det är jag ska se...jag hänger bara med för bio är ju alltid kul!

Vi ska iaf se The Fighter!

Träningsvärken börjar komma nu efter skivstång/spinning-passet igår. I morgon blir det aerobics med Robert!! Dags att försöka träna inför beachen....något som jag väldigt sällan lyckas med...


110322

Nu går dagarna sådär fort så jag hänger inte riktigt med. I helgen var det full fart med klippning och HK-fest. Blev nöjd med håret, lite fräschare och lite ljusare! Nu är min frisör gravid (min andra frisör som blir gravid). Får hitta en ny till nästa gång, funderar på att låna Emelies. Hon verkar bra och inte så dyr heller :)

HK-festen var rolig....eller tycker att det var sådär ordnat om jag ska vara ärlig. Var bättre för fem år sen. Det hände liksom inget på den här festen så det var lite tråkigt. Men det blir ju vad man gör det till så vi hade trevligt ändå. Får se om det kan bli en till avslutningsfest med bara herrarna.

igår åt jag lunch med Sarah! Alltid lika trevligt å träffa henne, det blev såklart lite New York snack! Det börjar närma sig!!

Snart är det helg igen och det ser jag verkligen fram emot!! T kommer hit så det blir toppen!!!

Möten!

Idag har det varit mycket möten. Två möten på jobbet och handbollsmöte nu på kvällen. På lördag är det som sagt HK-fest. Klubben fyller 40 år. Hoppas verkligen att det blir en bra fest. 35-års festen var riktigt roligt så jag hoppas på en likadan.
Då höll jag tal, det gör jag inte den här gången, tror jag, haha!

Såhär såg jag ut då. Jag och min bordsherre!


Här håller jag tal :)


Såhär såg jag tydligen ut.....syns det väldigt väl att jag är fem år yngre?



Nu ska jag sova!!

God Natt!!!

Bluebox

Full fart idag! Första dagen själv på jobbet. Har ju varit på upplärning de senaste veckorna men idag var det dags att klara det själv! Känns som det gick bra!!!

Direkt efter jobbet var jag hos optikern. Synundersökning för linser och glasögon. Hade lite sämre syn än sist och som vanligt tjatade hon om att jag ska ta ur linserna lite tidigare på kvällen. Ska försöka göra det... Borde kanske köpa glasögon, mina är ju typ tio år gamla och helt fel i styrkan. Men det är så dyrt, särskilt när jag typ aldrig kommer använda dem.

Nu ska jag iväg och träna, dans aerobics med Agnes! Ska bli kul, brukar bli på bra humör efter det passet!!

Har precis fixat en överraskning....hoppas den uppskattas :)

Ögonfärg? Hår?

Nu har jag kollat på melodifestivalen, helt ok vinnare tycker jag!

Sitter och kikar på lite bilder från förra året. Är dags att beställa linser snart och funderar på lite färgade men vet inte vilken färg. Alla är ju fina på sitt sätt. Gillade dom lila faktiskt, bruna är kul för att det blir sådan stor skillnad.
Blir även lite sugen på löshår, det var ju faktiskt fint, lite knöligt ibland kanske men inte så jobbigt. Får fundera på det, måste ju smöra för Tilde oxå ;)

Långt lockigt hår....något jag inte kommer få på egen hand :(

Tröstshopping!

Nu ska jag ta mig en tur på stan, kanske kan det göra mig lite gladare. Min plånbok kanske inte blir så glad men skit samma!

På måndag ska jag till optikern. Är väl på tiden att jag går dit, tre år sen senaste besöket. Har bokat in frissan nästa lördag, ska bli så skönt att ta bort det slitna och få nån fräsch färg! Perfekt innan HK-festen, klubben fyller ju 40 år! :)

trist :(

Den här helgen blir inte riktigt som planerat :( Var meningen att T skulle komma hit men han har blivit sjuk så det går inte. Känns trist och jobbigt... jag är ju upptagen nästa helg så det får vänta två veckor. Trodde aldrig att det skulle hända men för första gången vill jag bara att helgen ska ta slut. Vet inte vad jag ska hitta på istället...träna kanske? Lite tröstshopping? Ja vi får väl se, ska sova nu iaf....förhoppningsvis går jag i ide men det är väl inte så troligt. God natt!
RSS 2.0