Hemma!

Nu är jag i Sverige igen! Inte riktigt lika roligt väder här som i Kroatien. Här är det regn :( Vi har haft jättefint väder hela veckan. Runt 35 skulle jag tro! Toppen enlig mig!

Nu har jag två veckors semester kvar, ska vara i Karlstad och F-haga hela tiden! Idag ska jag se till och få allt tvättat och packa upp allt ordentligt! I eftermiddag blir det nog en dejt med Karin!!

Sista dagen!!!

Nu är jag äntligen inne på sista dagen. Så himla skönt! Just nu är jag astrött, kan knappt hålla ögonen öppna. I morgon går flyget redan klockan sex så det blir nog inte så värst mycket sömn inatt. Får lägga mig på stranden när jag kommer dit!

Kan knappt gå heller pga träningsvärk. Var ute och sprang i förrgår och gjorde lite övningar och Lindas aerobics igår. Aerobicsen kändes som en enda lång plåga....haha! Fast dte var ju skönt efteråt!

4

Och så var det bara fyra arbetsdagar kvar! Ska bli riktigt skönt, känns som jag behöver det. Speciellt idag. har typ inte sovit nånting i natt. Tog evigheter innan jag somnade, låg och tänkte på massa saker som stressade upp mig. Vaknade några gånger, vet inte varför men ont i magen hade jag. Drömde även massa konstigt som jag inte vill drömma....hatar det, det gör mig förvirrad.

Hur som helst har jag tagit mig till jobbet, ska hälla i mig lite kaffe sen på fikat så kanske det ordnar upp sig!´

Min långvariga förkylning börjar släppa så det är skönt, och i morgon kommer Thomas, Daniel och Carro! Blir bra det! :)
RSS 2.0