Lugnaste helgen på läääänge

oj oj oj vilken lugn helg. Igår var det ju match, dessvärre förlorade vi. Som tur var slapp jag stå i mål, våran målis dök upp i sista sekund! Tack Jöns!!! Vi spelade ganska dåligt, var ingen som var på topp direkt. Men det var ett bra lag vi mötte så jag tycker inte det var fruktansvärt att vi förlorade utan mer hur vi förlorade. Ja nu glömmer vi det helt enkelt. Har spelledigt nu i två helger så nu blir det fest!

Idag satt jag i sekretariatet på en B herr match. Våra herrar vann!! Ja det är väl det enda jag har gjort idag....

Nu är dte väl bestämt vad som händer på nyår!! Det blir Göteborgs nation! Det är lite dyrt tycker jag (600 kr), men jag tror det kommer bli jättekul iaf! Bra att så många är i Uppsala och ska fira här!
Jag har bokat resa hem och tillbaks så jag blir hemma i över en vecka!!! Ska bli så skönt....längtar tills jul nu, jättemycket!!!
Ser fram emot juldagen, då hoppas jag att alla laddar för party!!!!

Bilder tycker jag är trevligt så jag lägger ut några till!

En bild från min och Tildes födelsedagsfest. Tog inte alls många bilder.
Snygga sugrör va??
karin,karin,johan å sugrör

Fortfarande födelsedagsfest. Här har jag, Sarah och Johanna hamnat på krogen
jag, sarah, johanna


Var ju och hälsade på Åsa och Ida för en dryg vecka sen. 
Mor å dotter!
Ida och Åsa

Stackars Ida, hon blev livrädd för blixten
Ida

Ida med presenterna jag å några till hade inhandlat! Kläderna passar ju inte än, men snart så!
ida och presenterna

Jag och Ida! Hon var så snäll hela tiden!
Jag och Ida


Nu börjar det bli sleepingtime för mig!

Match idag....

Hej hopp!! Har tagit mig en skön sovmorgon idag!! Riktigt skönt, jag behövde nog det. Tycker den här veckan gått så segt, förmodligen för att jag jobbade i söndags.
Idag har vi match, bortamatch. Det värsta är att vi har ingen målis.....om hon inte ändrar sig i sista sekund så då är det jag som ska stå.....aaaaaaa, scary. Shit hur ska det här gå? Har stått kanske två-tre matcher i hela mitt liv. Hoppas det dyker upp en målis.....ja ja, jag får väl göra mitt bästa.

Ingen utgång den här helgen för ovanlighetens skull. Men ganska skönt ändå. Nästa vecka ska jag till Malmö, med jobbet. På nån konferansgrej, hmm vad kan det heta? Nätverk för molekylärbiologisk.....bla bla bla, nåt sånt. Men det blir nog trevligt. Verkar inte som vi ska göra så mycket. Var inte så många föeläsningar och dom var korta. Ska bo på nåt slott, en bra bit utanför Malmö. Lite trist, hade hoppats på att få se lite av Malmö. Jag har aldrig vart där förut.
Och nästa lördag är det fest hos Karin. Vi hade hoppats på att gamla klassen skulle komma men det verkar inte va så många som kan. Så det blir väl jag, karin å frida...haha.

Några bilder från förra helgen!
Jag och Sarah! Var kvällen när jag skulle gå hem tidigt.....
jag och sarah

Jag och Malin! Kan inte sägas nog många gånger....Toabilder är bra bilder....haha
jag och malin

Jag och Malin igen, och Sarah då som smyger i bakgrunden....
jag och malin igen

Här är det röj på dansgolvet....
jag och sarah dansar


Nu måste jag fixa lite mat!!

Julledig!

jag längtar till jul....kanske inte så mycket till själv julen utan att jag är ledig då!! Tjoho! är egentligen jättekonstigt, men jag fick ledigt alla dagarna som jag ville.... Så nu är jag ledig 20 dec-29 dec.....jag säger bara lyx lyx lyx! men det blir nog värre nästa år, om jag är kvar här då....

jag vill hem å sova...

Usch jag är så trött. Vill bara hem och sova....om sex timmar å en kvart är jag kanske hemma? '
Hur som helst så var helgen kanon, nästan iaf! var ledig i fredags. Tog en välbehövlig sovmorgon! sen var jag på stan en sväng, shoppade lite! Sedan åkte jag hem till Åsa och hennes lilla Ida! Ida är då en bebis för alla som undrar. Hur go som helst! Fick värsta lyxfikat!!
På kvällen var jag hos Tilde och åt, mycket gott! Så ja man kan väl säga att jag åt för det mesta i fredags. I lördags var det hemmamatch! Var en rolig match å spela och vi vann!!! Går riktigt bra för oss nu faktiskt, och kul har vi! är roligare än förra året och jag saknar inte alla mail.....
Efter matchen var jag tvingad av Sarah att festa....haha, jag vet jag är inte speciellt svårflörtad när det gäller fest. Det var jag, sarah, Tilde och L8.....elitgänget alltså, hehe!
Hade jättekul faktiskt, var på platina! Jag hade ju sagt innan att jag inte skulle köpa nåt att dricka där inne och gå hem halv två för jag skulle jobba dagen efter. Det sket sig kan man säga. jag handlade där inne och var kvar längst......blev inte många timmars sömn den natten....

Trots att jag var riktigt trött gick det bra att jobba faktiskt! Men jag måste sova ikapp lite nu!

Måste jobba lite nu!


Ensam på BJ....

Jag har så jävla ont i huvudet.....men jag får skylla mig själv....
Igår slutade jag tidigt från jobbet, typ två!!! Hur skönt som helst så jag var på stan med sarah å shoppade lite! Riktigt nöjd med mina inköp! Köpte en röd partyklänning, en grön mysklänning och en stor t-shirtklänning!!!

Sarah och jag hade bestämt att vi skulle äta afrikansk mat igår, det ligger nämligen en sån restaurang nära mig. Jag har aldrig ätit afrikanskt förut så det var intressant. Vet egentligen inte riktigt vad det var vi åt. Det såg ut som pannkaka/bröd....sen låg maten i det typ. Dels var det nåt kött, det var gott men var ganska starkt. Sen var det nån vegetarisk röra, och nån annan grej med morötter å potatis och sånt. Kan väl inte påstå att dte var det godaste jag har ätit men det var kul å pröva på. Restaurangen är jättemysig så jag vill gå dit igen bara för det.

Drack rödvin igår, oj vad gott det var! Sarahs kompis Malin kom hit oxå! Min och sarahs plan var att åka till bj tidigt så vi skulle slippa kön för vi ville inte stå ute oh frysa. Det gick inte riktigt som vi hade tänkt.
Dels kom vi iväg ganska sent, sen vände sarah på vägen för hon skulle möta red head. Malin hade raggat upp nån på gatan utanför mig....haha. Så jag kom fram själv till BJ. jag ställde mig i kön och väntade på de andra. Sarah och red kom och hoppade in i kön hos mig. När vi äntligen kom fram och skulle gå in då får inte Sarah och red komma in för att de hade gått före i kön. Så jag fick gå in själv. Dom ställde sig i kön men dom kom aldrig in. Så jag var där helt själv, haha! Tog ett varv där inne och som tur var träffade jag Kalle så jag hängde på han och hans kompis.
Sen träffade jag hip hoparen igen, hehe....¨
Tror jag ska gå ut själv igen, träffade mycke roligt folk....hahaha!!!
RSS 2.0