Gott nytt år...snart

Funderar på att fixa bloggen lite, designen alltså men vet inte om jag orkar? Nån dag kanske?
I morgon är det nyårsafton och jag har bestämt mig för att vara kvar här i Karlstad. Jag kunde ha åkt till Uppsala eller Motala men jag har inte riktigt nån ork att åka nånstans. Så det blir perfekt att vara kvar här. Middag och en massa vin!! Inte helt fel det heller!!!

Har fortfarande inte fattat att jag har flyttat. Känns helkonstigt. Jag undrar ibland vilken dag det är tåget går, men så kommer jag på att det går inget tåg. Inte som jag ska med iaf. Konstigt det där. Omtumlande höst kan man säga. 

Har en oroskänsla i kroppen. Vet precis vad det är men kan tyvärr inte göra något. Går ju inte att tvinga, men jag försöker iaf. Egentligen inte mitt problem men kan inte bara se på.

Nu är det läggdags, hoppas jag får sällskap i sängen av hårbollen :)

Adele!!!









21 dec

Full fart den här veckan! Jag har iaf avklarat 2 av 3 seminarier. Min redovisning igår var kanske inte den bästa jag gjort, haha! Har ingen aning om vad jag sa.... Nu ska jag sätta mig och göra klart till morgondagens redovisning!

Har fått sova ut ordentligt inatt så känner mig mycket fräschare idag och inte lika stressad! Sover tyvärr inte alltid så bra. Tänker och drömmer för mycket. Dagtid kan man ju styra tankarna lite men på natten är det svårt. Men det går väl över snart hoppas jag?

17 December!

Försöker bli klar med mina seminarieuppgifter men det går trögt. Väldigt trögt. Jag och Katta var iaf ute på en liten promenad i morse. Skönt var det men kallt så nu är jag jättefrusen!

Ikväll blir det jobb på blåa månen :)

Skor!!!

Hittade ett par skor på nelly.com som jag vill ha. Tyvärr fanns de inte i min storlek, bara i storlek 41 och det är lite väl stort :( Hoppas de kommer in igen!

Nia SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Väggdekorer

Jag har helt snöat in på väggdekorer. Verkar så himla smidigt....om man lyckas sätta upp dem snyggt! Jag vill ha dem överallt. Hur ska jag kunna välja? Har kikat runt lite på nätet och det finns ju hur mycket som helst!

Det är inte speciellt dyrt heller! Jag ska helt klart ha ett par stycken :)

                                            

Årets snyftis!

På fredag är det dags för gråtkalas. Det är Svenska hjältar-galan på tv. Har sett den de senaste åren och det är en riktig snyfthistoria. Hjältarna gråter, prisutdelarna gråter, programledaren gråter, publiken gråter.....ja det kanske låter hemskt men det är ändå rätt fint! Rekomenderas att titta på faktiskt :)

Blir en lugn helg för mig! Har tre seminarier nästa vecka så måste göra klart dem och på lördag kväll/natt blir det jobb!!

Sjukling



Mannen i mitt liv - Valle har varit sjuk, eller är sjuk. I fredags var vi till djursjukhuset med honom. Det är inte riktigt hans favvoställe. Han blir så ynklig men väldigt duktig och går med på allt de hittar på. De tog iaf lite prover, gav honom dropp mot uttorkningen och röntgade. Nu har vi fått svaret, han har en urinvägsinfektion. Så nu gäller det att få i honom antibiotika 2 gånger om dagen! Man han är världens snällaste så det är rätt lätt! Min lilla hårboll :)

Nelly!!

Blev kär i en klänning på Nelly igår men när jag skulle beställa så var min storlek slut, typiskt! Men idag verkar det ju kunna hända lite mirakel så jag beställde den i en mindre storlek och hoppas på att jag får den på mig! Dags att banta kanske?

Letar skor också, vet precis vad jag vill ha. Har bara inte hittat dem än :( Tänk om jag kunde designa mina egna kläder, skor och smycket! Vore toppen det!!

Jag är bäst!

Idag kom tentaresultatet....måste ha hänt ett mirakel....Jag klarade mig! Otroligt skönt! Spelar väl egentligen ingen roll om man får en omtenta men det är otroligt skönt att slippa tänka på det också!!

Idag har jag varit hos Samantha och käkat lunch! Kul och se hur deras hus har blivit! Snyggt var det!!

Nu ska jag fortsätta läsa en otroligt spännande artikel om sambandet mellan autism och inomhusmiljön!

Diket

Snart dags att åka iväg och skriva tenta! Tar bilen dit så det är skönt fast sist jag gjorde det gick det inte så bra. Var för många år sen, men jag skulle iaf skriva en tenta, i januari var det. Och det blev snorhalt på vägen så jag körde i diket på vägen hem. Sjukt läskigt var det. Så jag är nog mer orolig för att jag ska köra av vägen igen än för själva tentan...

Ikväll är det handboll på tvn igen!!!

Tentadags!

Jahopp, tentadags imorn då....spännande! Jag vet inte om jag klarar det. Beror på frågorna. Jag tycker jag har ok koll men de senaste tentorna har ju varit omöjliga. Bara frågor på en massa småsaker och undantag....Inte konstigt att det är så få som klarar den.

Melissa Horn var ju i Karlstad i fredags (tror jag?) Hade gärna velat gå på det, men då hade jag nog gråtit en skvätt. Tycker låtarna är så sorgliga. Känns verkligen som man känner igen sig i en del. Men bra är hon!





Börjar bli lite läskigt nu med allt sorligt som händer, massvis med förhållanden som tar slut, massa olika sjukdomar mm. Nu får det vara slut på den här hösten! Nytt år tack!!
RSS 2.0