nära 30....

Just nu sitter jag hemma i Forshaga. Är här på besök en snabbis i helgen! I onsdags fyllde jag ju år....usch nu är jag verkligen närmare 30 än 20. Fy fan, nu glömmer vi det :)

Karin mötte upp mig på stationen igår sen gick vi hem till henne och Johan. Bella har blivit helt otroligt stor. Hon är väldigt skeptisk till nytt folk, men vi high fiveade tillslut! Fick mat, kaka och rödvin av Karin....Kan ju inte bli bättre! Saknar Karin i Uppsala :(
Sent på kvällen fick jag skjuts hem till F-haga...rolig bilfärd!

Idag har jag fått i mig lite tårta! Rosa prinsesstårta, var riktigt god faktiskt!!

Hur planerna är ikväll är fortfarande lite oklara men det fixar nog till sig tillslut!!!

Grönsaksfest

Då var det ny vecka och jag längtar redan till helgen....lite mer än vanligt faktiskt. Hur som helst så var det kanonkul att ha Sarah här i helgen som var.
I fredags kväll var jag, Sarah och Tilde och käkade på Svenssons Taverna där vi även träffade Anna mm.

Lördagen blev en shoppingdag! Köpte två par skor- ett par stövlar och ett par partyskor. Det blev även örhängen, armband, en top och två mössar. Egentligen hade jag inte pengar till nåt av det men så kan det gå...

I lördags kväll var vi på fest hos Malin....på grönsaksfest. Jag hade med mig en kokosnöt. Alla skulle göra en liten redovisning om grönsaken/frukten man hade med. Ja det var mycket anspelningar på sex....haha, det blev rätt roligt med andra ord. Lite senare på kvällen kom den hemliga gästen som visade sig vara Thomas. Han är sjukgymnast så han hade en liten kurs med oss. Nu kan vi allt om bäckenbottenövningar....Här ska det knipas! Stackars Thomas som fick stå ut med tio fnittriga tjejer.

Senare på kvällen blev det utgång på BJ där vi mötte upp en del handbollstjejer!! Jag och Sarah var kvar nästan till tre innan vi gick och köpte kebab!!

Igår var vi på V-dala och käkade brunch. Det var gott fast jag blev så äckligt mätt på en gång så jag fick inte i mig speciellt mycket.

Snart blir jag 26. Shit vad gammal jag börjar bli....

Till helgen åker jag hem en snabbis. Planerna är lite oklara än, men jag hoppas på det bästa. Är spänd av förväntan. Vet inte hur jag ska hinna träffa alla som jag vill....hmmm, varför är dagarna så korta?

Malin med den fina moroten!


Sarahs rödbeta                      Stackars gurka som fått svamp. Extra plus 
                                                                                                     för hårstråna!

Sarah, jag och Annisen!


 Snygg aubergine

 Instruktören Thomas

 Johanna och Carro träffade vi på BJ

 Jag i dimman

 Johanna och Jöns

 SL och Tilde


Nu måste jag verkligen sova!!
Natti natti!


Ännu en återblick

För ett år sen var jag och Sarah på Koh Phangan. I helgen ska vi oxå dit, fast tyvärr inte till ön utan till den nya Thairestaurangen i stan! Vi ska dricka Singha!!! För ett år sen var vi på full moon party...eller så hade vi precis varit, ja skit samma. Det var en riktigt stor fest kan man säga. När vi kom "hem" igen på natten/morgonen och vi hade gjort oss i ordning för att hoppa i säng var det nåt som krafsade på våran dörr. Skitläskigt var det. Var nåt som ville in, vi vågade absolut inte öppna, vi vågade inte ens kika ut genom fönstret. Undrar vad det var?

Såhär spenderades de flesta dagarna på Koh phangan!


Största byn på koh phangan- Thong Sala!


En av stränderna!


"Våran strand"
 


Tessan, Sara och jag på full moon party....jag håller hårt bucketen...

Åh vad jag skulle ge mycket för att vara där nu istället för rusket här! 
 
Ska bli så roligt att ha Sarah här i helgen! Nu jäklar blir det fest!!!!

Den här veckan har ju varit helt fruktansvärt seg. Trodde jag skulle dö på jobbet idag.... Dels var det krångel där, jag mådde inge bra och hade en massa skit i huvudet. Skiten i huvudet är nästan borta nu. Blev lite gladare nu på kvällen. Den här dagen var helt enkelt en dag som jag borde ha luggit (legat) kvar i sängen.

I morgon ska jag vaccineras. Hoppas verkligen inte att jag får någon biverkning, det har jag inte tid med....

Jag måste bestämma mig vilken grönsak/frukt jag ska ha med mig till Malin på lördag....hon har konstiga idéer hon...

13 oktober

Jag är trött! Finns en risk att jag somnar nu när jag satte mig ner. Direkt efter jobbet åkte jag och tränade, två pass. Aerobics och bräda....haha, ja det gick väl sådär. Men jag försöker iaf! Efter träningarna har jag duschat, handlat, fixat mat. Tycker jag är riktigt duktig :)

Var hos frissan igår så nu är jag fattigare och blondare. Såhär ljus har jag nog aldrig varit, men jag är nöjd!!!

Inte långt kvar tills jag fyller år....usch. Känner inte för att fira det. Jag åker nog hemåt iaf....hoppas den helgen blir som jag vill :) 

I morgon är det dags för fika igen med Anna och Carro!

Nu ska jag se nya avsnittet av Gossip girl!!!

Kan det gå lite fortare??

Helt plötsligt blev jag på bättre humör, inte för att jag var på dåligt humör innan men nu är det bättre...*tihi*

Spelade match igår. Det gick väl sådär för mig. Har ju inte tränat så mycket handboll men det var kul att vara med iaf! Matcher är så mycket roligare än träningar. Hur som helst så krossade vi dem, stort, vad slutade det egentligen? sådär nu har jag kollat, 32-15....tydliga siffror!

Igår kväll var jag hemma hos Carro. Vi var några tjejer som kollade fotbollen, såg en skitdålig film (jack and jill vs. the world). Hemskt dålig, så se inte den!! Käkade sushi, den var inte heller så super. Ok men inte mer än så.... Men sällskapet var mycket trevligt och vinet var gott! En helg helt utan alkohol går ju inte, tydligen.

Idag har jag sprungit runt lite på stan. Har äntligen köpt en vinterjacka. Jag tror jag är nöjd. Ska bara pröva den lite mer, men den är varm iaf. Kommer förmodligen svettas ihjäl. Nu äntligen kan jag köpa mössor och vantar, när började jag tycka det är kul med mössor? Ett par varma skor skulle jag också behöva.
Tränat har jag gjort idag också! Fyra pass den här veckan....bra jobbat!

Imorgon ska jag äntligen till frissan!! Håret är så slitet och utväxten är megalång. Jag förblir blond ett tag till. Jag har ju kämpat så för att få den här färgen.

Jag vill att veckorna ska gå fort, helst superfort. Nästa helg kommer iaf Sarah, då går det alltid fort! Ska träna lite mer på apsaraminen så hon blir riktigt stolt över mig.

Jag ska försöka sova nu!

Natti natti!

9C

En liten update här kanske vore på tiden. Den här veckan har gått så jävla sakta förmodligen för att jag har annat i huvudet och är lite ofokuserad.

Återträffen förra helgen var så himla rolig, klockren! Allt var precis så som jag trodde och så himla otippat på samma gång. Det hela började med en förfest hemma hos Emmeli. Var lite rädd att det skulle vara stelt och tyst men det var det inte. Alla var sig lika fast vuxna. Vad roligt vi hade det på högstadiet trots alla tonårsproblem!

Henrik hemma hos Emmeli!


Jag och PG.


Sofia och PG


Efter förfesten gick vi till ankan där middagen var. Den hade vi kunnat skippa. Maten var inte speciellt god men det var iaf trevligt sällskap. Vi var inte så många på middagen så det var ju lite trist men men. Vet inte vad jag ska skriva mer än, åhhh vad roligt det var!!! Gamla bekantskaper togs upp och även nya....eller ja okej, en iaf!

Lite senare på kvällen droppade det även in en hel drös med gamla nior som hade haft förfest hela kvällen.

Emmeli och Katta


Vet inte vad det var med Emmeli....hon kanske inte tyckte om såsen, den hamnade iaf på golvet...? Men Bellan verka lika glad för det!!!


Sås, någon?



Flodin och Katta!


Emma, Emmeli och jag. Verkligen länge sedan jag träffade Emma. Min bebiskompis! Btw så var det hennes bror som smittade mig med vattenkoppor. Som jag smittade Samantha och hennes systrar med....de var inte glada på mig. En liten parantes bara.


Jon och Dahl!


Jag och Dahl!


Visst har alla blivit supersnygga!

Ja just det. I sjuan när vi var på läger fick vi ett uppdrag att skriva en liten hejaramsa till klassen. Ramsan skulle innehålla svenska, engelska, tyska och franska. Våran var ju helt klart bäst....eller?

Tror den var såhär:
Hej, our name is 7C, not ich heisse Arne Weise, bon bien venu, salu salu, Olé!!!!

På ankan var vi kvar i några timmar. Det bjöds på mycket dricka, tack P :) Efter ankan försvanna typ alla till månen. Jag upptäckte efter ett tag att alla var borta....haha. Letade reda på några och drog med dem till månen. Kanske lite onödigt att dra till månen i typ en timme men jag drogs dit! På månen hittade jag de flesta fast då var rätt många på väg hem. Jag var såklart kvar till stängning.

Emmeli nöjde sig inte med en kille utan drog med sig tre stycken hem på efterfest....haha! Synd att jag missade den:( Missade Jons fina sånger om mig.

Jon sjunger om mig??


Himla roligt var det iaf, Tack allihopa!!!

Annars den här veckan så har det som sagt gått rätt segt. Var på en visning i måndags....det börjar kännas omöjligt....suck...
Var på ett pulspass i tisdags men det var inte så roligt, kändes som om jag gjorde fel hela tiden. Jag var liksom inte helt med. I onsdags var det som vanligt onsdagsdejt med Anna och Carro. Så himla mysigt!!!
Igår var jag faktiskt på handbollsträningen! Så jag ska spela i morgon!!! Jag känner att jag har mycket spring i benen och massa energi som måste ut. En del frustration ska ut....stackars nordia som kommer råka ut för den.

Måste hålla mig aktiverad i helgen så i morgon blir det match, filmkväll och ev nåt mer. Söndag vet jag inte riktigt...hoppas på att Malin vill ta en fika!!! Träna kanske!


Jobbet flyter på. Vi har precis kommit på en dans för varje dag...haha, ja nåt ska man ju roa sig med!

Funderar på att åka hem igen om två veckor. Jag fyller ju år då. Shit 26 år, sjukt. Ja det vore kul att åka hem!

Sarah har fått jobb, Tjoho!!!! Inte riktigt i U-sala men i Eskilstuna....det är bra mycket närmare än Vänersborg! Så roligt att kunna träffa henne lite oftare! Hon kommer nog hit nästa helg, då ska vi vara apsaror, jag ska visa rumpan och så blir det fest! 

Måste säga att oktober har ju börjat över förväntan, hoppas det fortsätter så!

Återträff!

Yes idag är det dags för återträff med niorna. Ska bli riktigt kul! Undrar hur det blir? Vi ska ha förfest hemma hos Emmeli. Undrar om det blir lite stelt? Vi kanske inte har så mycket att prata om....eller vi har iofs tio år att ta igen!
Det ska bli riktigt spännande!

Nu ska jag dra in till stan och träffa Emmeli och Karin. Vi ska bruncha nånstans och kanske shoppa lite!!

För ett år sedan....

För exakt ett år sedan satt jag och Sarah på planet till Bangkok. Vi var duktiga och var på flygplatsen i god tid, spända och förväntasfulla. Självklart var flyget försenat....typ sex timmar. Har för mig att vi lyfte strax efter nio.

Åh jag vill åka igen....det gör verkligen ont i mig, så mycket vill jag resa. Känns som om jag slösar bort mitt liv när jag sitter här i Sverige och fryser. Ja det är bara att spara vidare så hoppas jag kunna åka iväg igen. Får även hålla tummarna att jag får ledigt så länge från jobbet.
Det är mycket som ska fixas inför en resa. Dels pengarna, att man får ledigt från jobbet och det svåraste av allt är nästan att hitta någon att åka med. Visst finns det många personer jag absolut skulle kunna åka med men man måste ju vilja till lite samma ställen, vara borta typ lika länge, ha tillräckligt med pengar samtidigt och kunna vara ledig från jobbet samtidigt. Ja det är inte lätt. Hur som helst, jag sparar vidare!!! Någon som vill åka med mig? Långt bort, ganska länge och till ett soligt och varmt ställe!!!

RSS 2.0