Frossa

Söndag kväll igen då. Det blev ingen träning för mig idag. Var för trött och hade ingen träningslust...aja, handbollsträning imorn får det bli :)

Mycket grejer till veckan, träning såklart, grillning, AW, Sarah kommer på besök, Fest på lör. Så det ska nog bli en bra vecka!!

Räkfrossan igår var super, så himla gott! Schlagern var sådär, helt ok låt som vann även om jag tyckte bäst om Belgien! Efter schlagern tog vi oss till saluhallen!

 Mums! Måste säga att aiolin blev kanongod!

Reeeekoooor!!!!!
¨

 Tilde!

 Anna! Vi lurade i två killar att anna var nykterist....fd alkis....haha!!

Tildus å jag!

 

Reka

Sådär ja, nu har jag korkat upp! Det blir som sagt räkfrossa och schlager hos Tilde ikväll!

Idag har jag och Tilde varit på en liten shoppingrunda, mycket nöjd med mina inköp!!

Igår försökte jag göra en god gärning men det gick inge vidare. Försökte ge en femma till en tant som skulle parkera men hon vägrade ta emot den...jag som bara skulle va lite snäll!

Det finns få tillfällen, väldigt få då jag önskar att jag vore kille. Igår när jag vaknade av mensvärk var ett sådant tillfälle.

Ska va hos Tilde om typ en timme så det är nog bäst jag skyndar mig... håret tar ju sin tid. Ska dessutom förbi affären, måste bara ha en sak :)

Om jag inte är helt död i morgon blir det salsa aerobics!




Fredagsfniss

TGIF...:) Veckan har verkligen gått snabbt. Det är bra, jag har nämligen börjat räkna ned till semestern. Okej det är fortfarande väääldigt långt kvar, men ändå! På semestern ska jag bara åka hem till värmland och ta det lugnt. Förhoppningsvis sola och bada och sitta på alla uteserveringar som finns. Så ni vet vart ni hittar mig :)

Igår var jag inte på jobbet utan var på ett möte om HIV och hepatit, om behandligar, resistens mm. Låter kul va? Det var sådär, lite svårt att hänga med på en del. Är inte speciellt intsatt. Men det är ändå alltid kul att få göra nåt annat!

Har varit på lite nya pass den här veckan, dels skivstång kondition och step styrka. Båda var bra! Det ska jag gå på fler gånger tyvärr var det inte så bra för mina fötter. Svårt när det blir mycket hopp och sånt på en gång. Dumma dumma fötter.
Ska köpa nya inneskor, vet inte riktigt vilka. Skulle egentligen behöva två par. Hmmm, jag vill gå till en affär där jag får mycket hjälp. Måste nog prova ett antal och springa på löpbandet. De måste ju funka ihop med mina inlägg!

Efter jobbet ska jag på aerobics, sen ska jag bara slappa. Det kliar lite i shoppingtarmen så vi får se om jag kanske klickar hem något!

I morgon är det ju räkor och schlager hos Tilde, äntligen! Tyvärr gick ju inte Sverige till final, men men....misstänkte att det skulle bli så.

Det märks att det är fredag, har varit fnissigt här idag :)

Dags för sista rycket, sen knallar jag hem!





23 Maj

Är tillbaks i Uppsala igen. Helgerna går alltid för fort. Längtar tills semestern så jag kan va hemma lite längre :)

Jag hade iaf jättekul igår! Förfest hemma hos Emmeli med sushi från Happy kitchen och en massa vin. Självklart lite vattenpipa också!

Hamnade på tempel och Harrys men det känns som om jag inte var på nåt av ställena speciellt länge. Vad gjorde jag egentligen, haha, nån som kan fylla i?

Det var jobbigt att åka tåg idag, mådde inte helt prima och var astrött. När jag kom fram till U-sala höll jag på att frysa ihjäl, det är ju typ vinter här. Fy fan!

Jobb i morgon, får se hur det blir med träning, får ju besök på kvällen.

        


Lina försökte strypa Marie. Har nu ännu en film på Linas snygga dans! Nu ska jag öva!

Tänk vad roligt man kan ha med en vattenpipa....
        

 



Inne på Tempel




Träffade Jon och lånade hans glasögon....Vad tittar han på egentligen??

Nu ska jag försöka borsta mitt hår sen är det läggdags!

Natti natti!

Utgång ikväll!!!

Tyvärr är det inte så fint väder här som jag hade hoppats på men det är skönt att vara hemma ändå! Idag så har det iaf inte regnat! Blir ingen grillning ikväll, det får bli sushi istället och det är ju inte helt fel!
Är så partysugen så det ska bli riktigt kul och gott att dricka vin och ha det trevligt! Kul att få användning av min klänning som jag köpte i Thailand också. Blommig blir jag ikväll!  

Tågresan hit gck bra förutom att det var en jättesöt liten tjej som ville busa med mig hela tiden!!! Hade precis somnat till när hon kom igen och skrek "titta titta", hon ville visa sin fina leksak, hehe!

Ska åka till Emmeli om några timmar, ska bara käka och duscha först! Ska se om jag kan få tag på kattskrället också :)

Pappa varnade mig igår kväll för att inte ta walles kattmat istället för start till filen....han hade nämligen gjort det misstaget och inte märkt något förän han började äta....blääää!!

Den här veckan har jag kommit på att jag kan inte sitta på huk, iaf inte med hela fotsulorna i golvet. Kan alla andra det utom jag? Det bara går inte, helt omöjligt. Tror jag är för baktung.

21 Maj!

Är på jobbet nu....åkte hit lite tidigare i morse. Jag ska ju åka hem idag och ska gå tidigare så jag tänkte jobba igen lite nu på morgonen.

Veckan har gått så fort, har väl egentligen inte hänt så mycket. Har tränat lite, satt i lite mera hår, klippt det...ja det var väl allt, hehe!

Ska bli så kul å åka hem, hoppas att det är fint väder så vi kan grilla i morgon!!

Kanonlördag!

Nu har Karin åkt hem....det var ett litet snabbesök här bara, men vi ses ju nästa helg igen!!
Vi gick runt lite på stan igår, blev lite shopping för mig. Köpte ett par jeansshorts, en top och en bikini! Gick även och tog bilder till körkortet. Ska komma ihåg att skicka in det nu så jag slipper dra runt på passet hela tiden!

Det var ju verkligen kanonfint väder här igår! Vi satte oss vid ån och käkade lite lunch!

Saluhallen!


Kyrkan


Karin!


Karin gick hem till Kattis och hennes sambo en sväng. Jag skulle då gå hem men sprang på Anna och hennes bror på ett café så jag satt där ett tag!

På kvällen var vi ute och käkade på Saluhallen, var jättetrevligt och god mat!!

Anna och Frida på saluhallen!


Jag och Karin!


Maten vi åt! Var riktigt gott, tror att alla var nöjda! Snickersefterrätten satt fint!
     


Det blev en jättetrevlig kväll helt enkelt! Nu längtar jag till nästa helg då jag ska åka hem!

Ska snart iväg och träna aerobics salsa. Har aldrig varit på det så det ska bli spännande!

Väntar på Karin...

Sitter och väntar på Karin som borde dyka upp när som helst! Sen ska vi dra ut på stan! Då blir det lunch, glass och lite shopping kanske!! Det är ju så gött väder idag!

Ha en trevlig dag!!

Fjortonde maj

Sådär ja, nu har jag tryckt i mig lite sibyllamat! Men måste säga att sibylla är godare i Karlstad, mycket godare faktiskt!!
Tyckte det var lagomt att börja med ett sibyllameal när jag inte ätit på mer än ett dygn...hehe! Där kom de där 2 kilona tillbaks!!

Helt ärligt var det rätt skönt att vara hemma idag....jag har ju inte direkt varit sängliggandesjuk. Synd att man inte kan veta i förväg att man ska bli sjuk. I sånna fall hade jag åkt hem till Karlstad och tagit en långhelg där!!

Håret!

Idag är jag hemma från jobbet....De ville inte ha mig där...hehe!
Mår bra fast jag har inte ätit så mycket, mest vindruvor, nyponsoppa, lite choklad och druckit cola! Men nu börjar jag bli sjukt hungrig och är extremt sugen på sibylla...haha! Kanske måste gå dit och köpa mat!!

I morgon kommer Karin hit!!! Då blir det en sväng på stan. Ut och käka på kvällen och kika förbi hos Malins inflyttningsfest!
Jag måste hitta en sån där fotoautomat, måste ta kort till mitt körkort. Min plånbok har alltså inte dykt upp nånstans...suck! Kanske ska göra ett nytt försök att ringa ica och beställa nytt kort. Sist jag ringde satt jag i kö rätt länge....sen la de på...

Här är lite bilder på mitt hår!



Närbild....ja här syns det ju rätt tydligt vad som är mitt hår... Har inte orkat fixa idag....jag är ju sjuk!


Ja nu ser ni ju hur det ser ut typ!
Jag är nöjd men vi ska sätta i lite mer, är lite tunnt längst fram!


Ska fortsätta städa lite, sen måste jag nog gå och handla mat!

Helt utslagen

Någon som vill veta vad jag har pysslat med idag? Jag har kramat toastolen...

Det började så bra i morse. Sov riktigt skönt inatt, tog en liten sovmorgon innan jag gick upp och åt en rejäl frukost. Sen knallade jag iväg till campus för att gå på aerobics core. Passet var helt ok, rätt jobbigt så svetten rann. Fast jag kände mig lite seg både i huvudet och kroppen. På vägen hem från träningen kände jag hur illamåendet kom. Jag hann precis innanför dörren innan jag började spy som en gris. Fy fan det var det värsta jag varit med om. Jag var helt däckad, alldeles yr och svettig. Vet inte hur länge jag låg på toagolvet innan jag klarade av att ta mig till sängen. Fy fan!

Nu mår jag lite bättre fast väldigt skakis är jag. Blir nog till att vara hemma från jobbet i morgon så att jag inte smittar alla andra. Suck! Jag som hade massa saker att göra.

Var tvungen att ställa mig på vågen nyss. 2-3 kg lättare är jag nu men det här är verkligen ingen bantningsmetod jag rekomenderar, usch och fy! Ska försöka börja äta upp mig igen!!!

Nu ska jag ta en dusch...får se om jag orkar stå så länge...

Just det, ska försöka lägga ut en bild på håret sen!

Låååångt

Nu är jag långhårig...hehe vad roligt! Salong Nises fixade det...thanks!! Ska bara klippa till det lite så blir det asbra! Får se hur länge jag står ut med det. Jag är inte riktigt hårfixartypen men jag får se till att bli det den närmaste tiden!

Köpte träningsskor idag...joggingskor. Nu ska jag studsa lätt fram... Får väl se hur det blir med det. Behövde ett par nya iaf. Hoppas verkligen jag valde rätt efter allt skoprövande och springande på löpband. Inte helt lätt med mina fotproblem. Dumma fötter. Tänk vad det vore skönt att kunna träna utan att det gör ont. 

God Natt!

Vecka arton!

Har precis kollat på Thailandsbilderna. Kul att se Tildes bilder....hon har smygfotat mig ett antal gånger...haha! Tilde har väldigt många osnygga bilder på mig nu. Hon får inte komma på mitt bröllop :)

Veckan har gått superfort. Har kommit igång med träningen nu iaf. Äger nu två träningskort!!
Jag, Kamrun och Emelie var på ett streetpass i måndags. Hehe, ja vad ska man säga? Det var lättare än vad jag trodde att det skulle vara men jag behöver verkligen jobba på det rätta gunget och speciellt attityden. Jag ska jobba på att bli lite hårdare, vill inte se så söt och snäll ut....Hur ska det gå?

Handbollsförsäsongen har börjat också. Får se hur mycket jag hinner gå på den. Vill ju gå på alla roliga pass + att kunna välja själv vilken dag och tid jag ska träna. Jag var iaf på handbollen efter streetpasset.

Testade även spinning tone i onsdags. Var bra pass faktiskt. Dock kände inte jag och Emelie oss tillräckligt trötta efter det så vi körde lite aerobics efter det!

Idag hade jag tänkt gå på dansaerobics på campus men det kändes psykiskt jobbigt att gå samma väg som jag går till jobbet varje dag så jag orkade inte gå dit....blev friskis istället!

Igår var jag på stan med Frida. Vi skulle egentligen bara käka lunch men det blev en shoppingrunda istället! Vet inte vad vi gör på stan men vi hinner bara några få affärer på flera timmar.... Vi fick tillslut i oss lite lunch. Jag, Frida och Sandra gick och käkade kinabuffé och sushi!
Är nöjd med alla mina köp iaf! Tights, tröja, t-shirtar, örhängen, armband och ringar. Jag har ju fått fnatt på ringar och typ måste köpa en varje gång jag är på stan...hehe!


Önskar att jag hade ett jobb där jag kunde ha lite användning av alla kläder och smycken jag köper. De vita pyjamaskläderna är inte alltför snygga...

Liter mer Thailandsbilder!

 En av alla bilder som Tilde har smygfotat.

      Vad ska man säga...det blir inte bättre...stranden, vattepipa, bucket!

 
Övade lite inför kriget!

 Söt elefantunge!

 Gosigos!

Gunga lite!


Kanske inte alla som vet men ibland får jag damp...haha...Blev lite uttråkade på hotellet, så vad gör man inte?

       Jag är asduktig på kullerbyttor :)

Varför inte hoppa lite i sängen?


Eller varför inte sätta kudden på huvudet?


Haha, jag hade hysteriskt roligt! Förstår inte varför folk tycker jag är som ett barn ibland?

 Mumma!

Åhh, vill tillbaks!


Fint träd!


 Blir nog inte snyggare än såhär!

Gillar att känna vinden i mitt hår...hehe!

Det här tror jag kan vara den bästa bilden från Thailand!
Modell: Maggan
Fotograf: Kickan


Natti natti!

Tappat blånboken...

Jag har överlevt ännu ett valborg!!! Var lite orolig att jag skulle ligga hemma och va sjuk i fredags. Jag tror jag har haft/har öroninflammation. Det gjorde ont när jag gapade, hade ont i nacken och det gjorde väldigt ont om jag tryckte på öret...men nu är det i stort sett borta!!

Var hos frissan i torsdags, och jag är nöjd nu. Var lite tveksam i början men det känns bra nu...kan ju alltid ta till silvershampoot! Dock tryckte hon på mitt öra så jag trodde jag skulle dö. Men jag ville ju inte skrämma livet ur henne så jag höll tyst. Men fy satan vad det gjorde ont. 

Valborg var iaf kanon....till större delen! Frulle hos Tilde och i år var mackorna riktigt goda :) Tror Tilde har övat! Sen gick vi till parken och satt där några timmar. Som vanligt var det inte helt lätt att hitta alla som man ville träffa.  

Efter parken gick vi hem till Tilde. Åt mat och förfestade. Sen skulle jag gå hem och och byta om...det var inte helt lätt i dimman...haha! Tillslut fick jag på mig en klänning iaf, tror jag såg ok ut :)

Gravida Viva var självklart med under kvällen. Hon bjöd på sin juckdans.... kanske inte så snyggt, men det är ju inte så lätt när man är gravid!

Som vanligt önskar jag att jag hade alkolås på mobilen. Att man aldrig lär sig?

Kvällen slutade iaf på saluhallen. Såhär i efterhand borde jag kanske inte ha gått dit. Jag lyckades tappa min plånbok....vilken gång i ordningen är det? Emmeli har du koll på det? De flesta gånger så slutar det ju bra men inte nu verkar det som. Jag märkte typ när jag tappade den så jag såg mig omkring men den var borta. Någon var snabb att ta den. Kvällen började inte så bra kan man säga. Sen frågade jag en i personalen om vem jag skulle fråga om tappade saker... Men hon var världens bitch, skitotrevlig och sen typ knuffa hon bort mig och sa att jag stod i vägen....Kul för det var ingen annan i närheten. Jävla Bitch!
Hur som helst så ringde jag och spärrade mina kort...ska bara fixa körkortet oxå...
Men inte nog med det. Sen fick jag en knuff i ryggen så jag trillade rakt fram och landade på knäna. Självklart skrapade jag upp ena knät....tack för den...

Då var det nära att jag gick hem men jag stannade kvar och det blev ju kul tillslut!!!

Det var iaf skitkul att Sara, Tessan och Sarah var här! Det är ju inte så ofta vi ses :( Vi får se till att hitta på nåt i sommar!!!

Var ju på aerobics förut och det var riktigt kul och jobbigt. Det var mycket sparkar och ben! I morgon ska jag köpa nytt kort och gå på streetpass! Efter det ska jag försöka hinna till handbollen. Kanske missar början men jag är ju iaf redan uppvärmd. Som sagt, dags att komma i form!

Några Thailandsbilder!

Tänkte göra er lite avundsjuka med lite härliga Thailandsbilder!

Massa god mat åt vi! Pannkakan var sjukt god!!!
    

Träffade på de söta ödlorna!


Här är våran lilla by! Till vänster står det några med vattenpistoler...


Våran strand!


Här är det krig. Var svårt att få med det på bild. Kunde inte ta med kameran ut på gatan för då hade jag inte haft en kamera längre....


Tilde med våra vapen!!!


Här kom vi precis hem efter våran åktur genom kriget. Vad det vita i ansiktet är lite oklart....ibland kanske det var mjöl, ibland luktade det tvättmedel, ibland tigerbalsam....ja så länge det var vitt så funka det!


Ser ni mig?


Alla andra tar ju hoppbilder så det var vi också tvugna att göra!


Här låg jag bra!


 Thailand :)

Här har vi precis varit och badat i ett vattenfall...såg en otäck död spindel oxå. Som tur var såg jag ingen orm....bara en....på tvn....då skrek jag högt, hoppade upp i sängen och la mig sked med Tilde....hahah!


 Hittade en elefant som fick lite käk av oss!

 Hittade mina bästa vänner, aporna!!! Jag var nog en apa i mitt förra liv....

Bild borttagen:            Tyvärr så dog hon ett liten stund...haha! Fina rosa piller vi fick av tandläkaren. Vi hade ju jävligt ont efter tandläkarbesöket....men tänderna blev vitare iaf!


Nu ska jag iväg på aerobics! Dags att komma i form!
RSS 2.0