Sol!

Så himla skönt att va ledig!!! Och det har varit så fint väder idag, helt underbart. Tyvärr har jag lite ont i huvudet, hmmm....kan det vara min vårhuvudvärk? Huvudvärk i ca en vecka som kommer varje år i början på våren, skumt det där.
Sprang runt på stan idag, men hittade inget intressant. Hade tänkt köpa nåt tills ikväll, nåt inte alltför dyrt men hittade inget. Kan inte säga att jag hittade så mycket annat jag ville ha heller. Eller hade jag haft pengar och kunnat köpa vad som helst så hade jag nog shoppat en hel del.
Hade tänkt träna idag, men dte blev inte så. Jag bestämde mig för att ta en promenad istället. Jag sitter ju alltid inspärrad på jobbet och missar alltid solen så man får passa på.
Jag har träningsvärk i benen, är ju iofs skönt men jag hoppas den är borta tills imorn, annars blir det en jobbig match. Träningen igår var jobbig. Blev helt stum i benen efter dom första övningarna, så resten av träningen gjorde det ont. Men det gick ju det med!

Är väl meningen att jag ska käka och fixa mig iordning nu. Är inte riktigt på partyhumör, men det kanske kommer. Vet inte vad jag ska ha på mig, är inge kul då.... har fortfarande kvar sumobrottarkänslan, då är det absolut inte kul....
 

Mera bio!

Har precis kommit hem från bion, Arn var det vi såg. Det var bra faktiskt!! var lite tveksam på att det skulle va min typ av film, men den var fin. Det enda som var dumt var slutet.....man ville ju se hur det gick....tror alla som var på bion ville det.
Bion kunde ju ha blivit gratis....hade ju biobiljett från ett företag. Men nu måste jag gå på bio igen.....haha, tack vare Tilde. Hon hade fixat biljetterna när jag kom och köpt nåt kort så att man får gå billigare på bio. Men det gör faktiskt inget, det är ju kul med bio så nu kommer jag gå oftare....det är bra!!!

För övrigt så står det om katten Rambo i expressen oxå.

Nu ska jag se Top model!

Rambo!

Dagen började sådär. Dels blev jag sen till jobbet, vet inte vad jag sysslar med på morgonen. Blev tvungen att cykla och självklart regnade det. jättekul att få allt i ansiktet.....dessutom var jag alldeles svettig och äcklig när jag kom fram. Känner mig dessutom som en uppblåst sumobrottare, hatar verkligen mensvärk. Det förstör hela dagen.

Läste VF (Värmlands folkblad) på nätet i morse. Såg en hemsk artikel om en katt. Katten Rambo har nämligen blivit skjuten. Husse och matte hade släppt ut katten som var borta 5-10 minuter. Sedan kom katten tillbaks alldeles blodig, med ett öga söndertrasat. Dom åkte iväg till veterinären som bestämde sig för att operera. Under operationen föll en luftgevärskula ut från såret.....
Vem fan är så jävla grym och störd i huvudet??? Hur kan man skjuta en oskyldig liten katt??? Blir så upprörd och ledsen när jag läser om sånt här.
Har sett en del artiklar i aftonbladet den senaste tiden som handlar om djurplågeri, men jag orkar inte läsa. Klarar inte av att se bilderna. Kan inte förstå hur man kan va så grym......Vad är det för fel på folk?

Nu över till något roligare. Ikväll blir det bio med Tilde, vi ska se Arn. Alldeles gratis blir det för mig.....har ju en biobiljett!!!
Till helgen är det match och tyvärr har vi dåligt med målvakter. Jag hoppas att PH kan, annars finns det ju stor risk att jag hamnar i målet, iaf en halvlek. Kamph kunde tänka sig att ställa upp!!!

Bara idag och imorgon kvar på jobbet, sen är jag ledig i tre dagar!! Gött!!

Måndagsseg

God kväll!!

Helgen var bra, fast idag har jag varit trött så jag har sovit en del nu efter jobbet.....skönt! jag ska ju kolla på melodifestivalen ikväll.....kan ju inte missa den....haha!
Kollade faktiskt på den i lördags men jag hörde inte en ljud, det var ju party! Det var kul, alltid roligt å träffa lite nytt folk!

På fredag är jag ledig, då vill jag hinna med en massa som vanligt. Ska kolla om det finns nå roligt pass att gå på!

Nu är biljetten bokad hem till påsk.... skulle vilja va ledig längre men vill inte ta några semesterdagar, ska försöka spara några tills vi reser! Måste bestämma nu när jag vill va ledig i sommar. Först tänkte jag att jag skulle skita i det men det klarar jag inte. Vill ju åka hem....så det får bli tre veckor tror jag. Frågan är när...

På onsdag ska jag på bio med Tilde!!! Alltid kul med bio, varför går man inte på bio oftare? Okej det kostar men jag går verkligen aldrig på bio....

Fan va gött!!!

Vi vann idag!!!! Fan vad det var skönt!!!! Spelade mot Almunge. Ville verkligen inte förlora mot dom för dom spelade så fult hela tiden. Dessutom var dom fula, feta och flintskalliga......det kan man ju inte förlora mot....

Var väl bara det jag skulle säga, Nu är det fest!

Fullbokad dag!

Sitter på jobbet nu. Första lördagen dels för mig och för molekylär. Har det väldigt lugnt, är typ klar med det jag ska.....sen får jag hitta på lite valfritt. Har iofs en hel del jag kan pyssla med.

Blir en lång dag för mig. Började åtta i morse och ska egentligen jobba till halv fem men jag tänker smita iväg tidigare. Vid halv fyra kanske, då blir det raka vägen till fyrishov och match!! Ska bli jättekul å spela, missade ju som sagt den här matchen i höstas. Efter matchen blir det raketfart hem och ladda för fest! Ska med Anna på fest. Vet inte alls vad det är för folk som ska dit men det ska bli kul ¨å träffa lite nytt folk!

Jag hoppas att dom har på tvn på förfesten så jag kan kika lite på melodifestivalen. Trodde att reprisen skulle vara imorgon så jag kunde slappa å kolla på den men den är inte förän måndagkväll, sent måndagkväll. Har som vanligt lyssnat på låtarna i förväg. Fastnade inte jättemycket för nån men det kommer väl.

Ska boka biljett  hem till påsk idag. SJ har gjort om på sin sida..... och höjt priser oxå.... Nu står det vad biljetten kostar sen när man klickar sig vidare visar det sig att det kostar extra om man vill ha en sittplats. Åh, jag hatar SJ.....

Klumpig

God morgon!
Ännu en dag på jobbet. Snart är det helg, lovely! Jobbar iofs lördag, men ändå. kan inte riktigt bestämma mig om jag ska bli med på fest på lördag eller om jag ska ta det lugnt. Får se hur det blir, bestämmer mig nog på lördag.

igår var jag på spinning, intensiv. Det var riktigt jobbigt men kul. Bra musik och bra ledare!! Det får bli intensivpasset flera gånger!!
Ikväll är det handbollsträning igen. Säsongen är snart slut, det går så himla fort på våren. Sen gäller det att jag tar mig iväg och tränar själv. Match på lördag mot Almunge, missade ju den matchen i höstas så det ska bli kul å möta dom.

Har kommit på en sak. Jag har ju ofta ganska många blåmärken och jag har alltid tänkt att dom kommer från handbollen. Många av dom gör ju det men jag tror dom flesta kommit för att jag är så klantig. Jag slår i saker, går in i saker hela tiden. Jag borde skriva upp hur många gånger det händer på en dag....


Dags för fika!

Inga spikar kvar....

Gissa om jag blev glad när inte Carola gick direkt till final....men hon hamnar säkert där ändå tillslut....

Igår var det match, vi vann!! Gött!! Stackars Tilde, hon hann bara va på plan en snabbis innan hon fick en smäll. En smäll på näsan, så hmmm hon är inte riktigt lika snygg som vanligt. Usch otäckt.

Idag har det varit full fart på jobbet, som vanligt på måndagar....finns säkert en del att göra imorn också. Blir en lång vecka, ska ju jobba på lördag. Men jag tror det är bättre än söndagar, men vi får väl se.

Var hos optikern idag på ett litet återbesök. Tydligen har dom sett "spikar" i mina ögon ända sen jag flytta hit tror jag. Spikar är blodkärl som växer in istället för att böja av.....alla fattar va? Hur som helst så var dom borta nu. Har minskat ända sen jag bytte linssort, så det var ju ett bra byte.

Natti!

Värmlands!

Yes då har man vart på värmlands igen då! Var kul......vilka minnen man har därifrån. Vi var väl där varje fredag ett i nåt år. Allt var sig likt, samma vakter oxå. Måste gå dit igen å dra med oss ollie, anni och alla andra. Sjukt god drink drack vi, en riktig chokladdrink, vi skulle ju kolla vad det var i men vi glömde det. Så bara drinken gör ju att vi måste gå dit igen.
Efter värmlands drog de andra på efterfest men jag, karin, kamph gick till max istället. Åh vad gott det var.....fyllematen är nästan det bästa som finns!
Hemma hos Tilde var det trevligt, hon hade fixat lite gott å äta!! Som tur var kom ingen granne och klagade. Tror vi ganska lugna ändå.
Skulle ju ha tagit kort igår men jag orkade inte ta fram kameran....

Ikväll blir det melodifestival....hmmm, lyssnade på låtarna förut och tyvärr är det väl carola som vinner. Vem som helst får vinna men inte hon. Ja ja vi får väl se hur det går. Var nog lite bättre låtar den här gången än förra lördagen iaf. Vill att det ska va den stora finalen snart för det betyder räkfrossa!!!!!


Tror jag måste gå till ica och handla lite nu.....jag är hungrig!!

Inflyttningsfest

Introtävlingen gick inte speciellt bra för oss idag...hårdrockstema....tror inte jag kunde en enda. Var lugnt på jobbet idag, väldigt skönt då jag hade världens huvudvärk. Smet hem lite tidigare så jag kunde sova lite. Nu känns det bättre efter sömn, mat och ibumetin.

Har jag sagt att jag inte tycker om januari, februari, mars? Man blir så lurad hela tiden. Överlycklig så fort snön försvinner och dte blir lite varmare. Självklart blir det kallare igen och snö, sen tö och varmt, sen kallt.....osv....hatar det. Nu vill jag ha vår och sommar. Cyklade hem när det snöade, allt blåste såklart i ansiktet.....brrr....

Nu ska jag sminka mig och skynda mig iväg till Tilde!

Rullstol, någon?

Gissa om mina ben är trötta idag....nån som kan fixa rullstol till mig ikväll? Ska bli skönt att få sova ut lite imorgon, ladda inför matchen på söndag.

Jag har passerat Rödby i gåtävlingen och är nu på väg mot Hamburg, men det är en bra bit dit.

Har verkligen inget vettigt att skriva...hmmm, känner mig lat idag. Just nu väntar jag mest på att introtävlingen ska börja på P3... Veckan höjdpunkt här på jobbet, hehe! Idag får vi mackor till frukost, det tycker jag man borde få varje dag, men men....

Nu ska jag sätta fart!

Spinnat

Igår var jag på spinning, gissa om det var jobbigt. Har inte vart på spinning sen i somras dessutom var cykeln helt konstig. Det gick typ inte att ändra belastningen, eller det gick ju att få tyngre. Jag skruvade den till det lägsta som fanns, då brukar det gå superlätt. Nu fick jag ta i. Så det var lite jobbigt.....men det gick bra ändå....passet var helt ok, musik ok men inte superbra.
Mina ben är riktigt sega idag, kommer inte gå fort för mig på träningen ikväll.

I morse vaknade jag av att jag snurrade runt i sängen, vet inte varför jag fick för mig att jag skulle ha fötterna på kudden....

Hoppas alla får en trevlig Alla hjärtans dag......kan ingen skicka ett kärleksbrev till mig....haha, det var länge sen...

Puss å Kram!

TRÖTT!

Usch vad jag är trött idag, hatar tisdagsträningarna. Är riktigt trött på det nu....men det är ju inte så lång tid kvar av säsongen, bara en månad.
Ikväll blir det spinning, det var ett tag sen. Hoppas dom har bra musik, annars blir det så trist.

På fredag är det inflyttningsfest hos Tilde, hoppas att grannarna inte kommer och klagar den här gången. jag tycker att vi ska gå till värmlands, vore skoj ju. Har inte vart där på evigheter.....minst ett år sen, kanske två till och med. Jag röstar på köttmarknaden, har iofs aldrig riktigt fattat det där. Visst är det köttmarknad på värmlands, men det är det väl på alla ställen....eller?

Ska gå och starta min körning nu!

Hej svejs!

ful, ful, ful julklapp

Då var veckan igång då. Full fart på jobbet idag, så jag jobbade över lite. Gjorde inte så mycket, kände mig ganska pigg faktiskt. Inte lika pigg nu kan jag säga...

Idag fick vi våran julklapp på jobbet....eller det kanske är en jubileumspresent, hur som helst är den riktigt ful. Akademiska fyller 300 år i år....hipp hipp hurra....Och därför skulle vi få en fin present. Kan inte beskriva den på ett bra sätt så jag tog helt enkelt några kort, korten blev inte så bra men man ser iaf presenten.

 Två små skedar utan skaft, och med liten text står det akademiska sjukhuset, 300 år.

 Såhär satt dom ihop när vi fick dom.

 Det kom med nåt slags band/snöre. ganska långt så man skulle ju kunna ha skedarna runt halsen... Eller få fast det där bandet och ha det som ett mobilsmycke, eller väsksmycke....

Nåja det ska va silver iaf, man kan väl smälta ner det och fixa ett eget smycke...

Gåtävlingen håller på för fullt, har ju gått förbi köpenhamn för ett tag sen, är på språng mot Rödby. Killen som leder har 40 000 steg i snitt, fatta vad han måste gå mycket, eller träna eller vad han nu sysslar med. Man kanske går 6000-7000 steg på en timme....så han går ganska många timmar....varje dag. Äh, jag tror han fuskar. Tror alla som ligger före oss fuskar....
Måste upp och hoppa lite nu så jag kommer upp i steg.

Natti!

onyttig söndag

Igår var det party! var hemma hos Tilde och kollade melodifestivalen, den är alltid rolig å se. Tycker låtarna var sådär. Christer sjögren är inte riktigt min stil....och han är så äckligt sliskig. Men det var så himla dåligt ljud, man hörde inte vad dom sjöng. Grekmaten var underbart god som vanligt!!!
Gosade med Tildes katt, jag vill oxå ha!!!!
Utgång blev det på saluhallen, var riktigt kul! Vi mötte upp Ollie, Mari, Anni, Sima, Hala och Hanna där inne. Kul att vi alla var samlade igen....händer inte så ofta nu för tiden. Det får vi göra om!

Lite bilder!!

Karin och jag
karin och jag

Hala, Ollie, Sima
hala, sima, ollie

Karin, Ollie, Hala, Sima, Mari
brudarna

Ollie
ollie

Mari och jag
mari och jag

Karin
karin

Tilde, Karin, jag
tilde, karin, jag

Vi igen...
tilde, karin, jag igen

Usch idag har jag vräkt i mig en massa onyttigt....blir hårdträning i veckan tror jag.




Äntligen en vinst!

Yes, då har vi vunnit igen!! Känns bra, vi gjorde många mål....40 stycken, vad dom gjorde minns jag inte....17 kanske? Fast början på matchen var hemsk, haha vad dåliga vi var. Kul å spela fast man är inte så taggad sånna här matcher, man springer mest runt å leker.

Nu är det iaf melodifestival, grekmat å fest som gäller!!

Bäst jag skyndar mig in i duschen!!

Betalat!

Jävla skit, mitt superlånga inlägg försvann. Inte en chans att jag orkar skriva om allt det. Nu blir det väldigt kort istället...

Resan är nu betalad!!! Jag har kommit på att jag borde bota min ormfobi innan jag åker, är ju stor risk att jag kommer se en. Även om jag inte gör det är det ganska jobbigt att ständigt oroa sig. Vill inte att det ska hindra mig från att ha kul! Så vart kan man få hjälp med att bota fobier? Hmm, jag får kolla upp det!

Idag är det match, mot bottenlaget så vinner vi inte så lägger jag av med handbollen. Madde mådde bättre idag så jag slipper förhoppningsvis stå!

Ikväll ska jag äntligen få käka grekmat och gosa med Tildes nya katt!! Jag vill också ha en katt!!

Frulledags!

betalningsdax!

Äntligen fredag!! idag är det dax att betala resan! Den andra oktober bär det av, hem kommer vi 16 december...tror jag det var. Två månader i Asien och sedan avslutas resan med två lugnare veckor i Australien. Längtar så mycket, men nu gäller det att snåla med pengarna!

Imorgon är det match, och tyvärr kanske jag måste stå. Lite komplicerat är det, Madde är sjuk men som tur är har vi Jöns. Men Jöns måste spela båda matcherna nästa helg och för att man ska kunna stryka henne från matchen imorgon måste någon annan stå minst en halvlek.....alltså jag. Jag hoppas på att Madde är frisk så jag slipper.


Bestämt resa

Jävla skitväder, jag vill ha sol!!! Känns som det är natt dygnet runt.. Har precis kommit hem från Sarah. Vi har kollat resan idag igen. Nu är vi bestämt oss, vi ska åka med kilroy. Vi tyckte det verkade bättre och de var trevligare. Så det blir 2 månader i Asien och 2 veckor i Australien. Åhhh, det ska bli så roligt. På fredag ska vi betala så då försvinner alla mina pengar från kontot, usch det kommer kännas tomt. Men nu blir man iaf mer motiverad till att spara!

Ikväll blir det en slappiskväll. Har laddat ned Desperate housewives som jag ska kolla på!!! Kan inte bli en bättre onsdagskväll!!

Längtar till lördag. Lunch på stan, match, förfest med melodifestival+grekmat, utgång. Supergott med grekmat, är nog det godaste som finns. Kanske inte det nyttigaste men det är jag värd efter matchen!

Resplaner

Hej hopp! Idag är dte en lugn dag på jobbet, tiden går så sakta och jag är jättetrött. Vill bara hem och sova... Men efter jobbe ska jag ner på stan och träffa Sarah. Vi ska boka om våran resa lite, vi har tänk om lite.... Tror det blir kanon, hoppas på ett bra pris bara! jag vill åka nu....kan edt inte bli höst snart? första gången jag längtar efter hösten..

Gåtävlingen går bra, för tillfället leder vi med det är en hård fight i toppen. Har inte gått speciellt mycket än så det får nog bli en promenad ikväll.

På lördag är det dags för match igen, vinner vi inte nu så tar jag livet av mig. Ska spela mot dom som ligger sist.  Efter matchen blir det fest...igen... Fast ganska lugnt den här gången. Blir nog hemma hos Tilde eller Karin och ser på melodifestivalen och sen utgång, lite lagomt sådär.

Förlust igen.

Igår var det dags för ännu en förlust, jävla skitmatch. Inget som stämmer längre, ja det är väl bara att ta nya tag.

Efter matchen var det inflyttningsfest hos Lotta, det var jättetrevligt! Utgång blev det till Saluhallen. Men dte var ganska jobbigt att gå till jobbet i morse. Hade så ont i huvudet, mådde lite illa men det blev bättre när jag fick i mig lite mat! Imorgon jobbar jag sent, min sista c-tur på bakt, gött!

Det går bra för vårat lag, fantastic four, vi leder fortfarande gå-tävlingen!!!

Dags att sova nu antar jag...

Natti!



Mot Paris

Nu har tävlingen " gå till paris" börjat så jag går och går. Kom upp i nästan 15000 steg igår. Än så länge tror jag vårat lag, Fantastic Four leder!!

I torsdags kom David hit, inte så ofta man ser han nu för tiden. Det var kul å se han igen. Vi hade en liten träff igår i korridoren. Jag å David gick hem till Ingrid och Malte, var där ett tag och sen gick vi till flogsta till Ronnie. Usch vad sjukt kul man haft i den korriodoren. Man ville nästan flytta tillbaks... Hemskt och tänka på att den tiden kommer aldrig tillbaks, snyft snyft.

Var på stan igår, blev lite shopping. Köpte bland annat en våg. Tänkte att det kan ju va bra å ha om man ska väga sig en gång i veckan, och mäta lite mått. Kanske kan den få mig lite motiverad. Sarah och jag var på Kilroy igår och kollade resor. Oj vad skoj det ska bli!!!! Men vi har inte bestämt var vi ska åka än, inte exakt iaf. Vi fick lite förslag och lite priser så vi ska tänka över det här nu. Måste kolla upp min ekonomi....

Idag är det dags för match igen. Som tur är slipper jag stå!!! Nu måste i vinna, det var så jävla pissigt att förlora sist. Efter matchen blir det full fart hem och sen iväg till Lotta som har inflyttningsfest. Jag har väl egentligen inte bestämt mig för om jag ska festa eller inte jag jobbar ju trots allt imorn. Men jag kan gissa hur det slutar....
För övrigt så är det sista helgen jag jobbar på bakt, sen blir dte molekylär. Då blir det bara var femte helg, hela lördagen.

Kamph har ju tjatat så om gossip girl och iom att vi har träning när det går på tvn så laddade jag hem det.  Så nu är jag fast i ännu en såpa....

Här är lite bilder från dom senaste helgerna.

Utgång efter landskampen!
  

Sarah och jöns på lagfesten!
sarah, jöns

Evelina och Ellen      Elin, Malin, Ida, Stina
 
Småtjejerna i laget som inte får dricka....


Sarah med sitt enorma hår
sarah

Sarah och jag på saluhallen!
sarah och jag

Blåsfisk!!!!
blåsfisk

Jag och Jöns kramas lite!!!
jag å jöns


Nu måste jag fixa mat!

RSS 2.0