Dags att jobba igen då!

Tur att man jobbar igen så man hinner blogga lite....hehe. är på jobbet nu, har inte nåt å göra och jag fattar inte varför jag skulle va här så tidigt??? Riktigt jobbigt var det att gå upp i morse, sov inte så bra heller.

Imorn är det nyår, tjoho!! Jag hoppas festen blir roligt med riktig lyxmat. Jag förväntar mig det när det var så dyrt..... Ganska många anmälda nu, 120 nånting! Tror jag har fixat det mesta....jag har klänning å skor iaf. men har inte bestämt smycken å sånt. Köpt naglar har jag gjort oxå. men jag måste till systemet imorn, jag blev överlycklig när jag såg att det skulle ha öppet så att jag kan köpa mitt bubbel!!!

Julen var bra men alldeles för kort. Var riktigt drygt att åka tillbaks till Uppsala igår. Helt fullt på tåget och försenat var det. Så jag fick springa till Uppsalatåget med mina fyra väskor som var extremt tunga. Usch fy fan och lång tid tar det oxå.....mer än 4 timmar. varför kan det inte va lite billigare å flyga, det skulle va riktigt skönt!

Kollade på gamla kort igår från Valborg, åh jag längtar! Så himla roliga bilder. Det var så sjukt kul....förutom slutet då kanske.

På onsdag ska jag till gymmet! Mitt nyårslöfte blir å komma i form. Så nu ska jag bosätta mig i gymmet. Handboll blir det tors-fre och kanske söndag.....om jag hinner till b-matchen. men ajag jobbar ju så man vet aldrig när man kommer härifrån.

Ska ta hand om bajsproverna nu!

God Jul!

Ja då var det julafton igen då.....hemskt vad fort tiden går. I fredags var det lite fest som gällde. Bowling å mat och sen till koriander. Var kul å gå dit, har ju aldrig vart där förut. Trevligt ställe! Träffade Jon, Lars och Lina där. Det var hur länge sen som helst, speciellt Lina.Får se om jag träffar dom på juldan igen!!!
 
Måste fixa mig iordning nu!

God Jul!!!



Burr vad kallt

Nu är jag hemma i Forshaga! kom hit igår kväll. Och dte är kallt här....blää. Jag tycker inte om kyla, jag vill ha värme! Vet inte hur kallt det är nu. Hmm, måste gå och kolla, -13 var det.
Idag har jag sprungit runt på stan med Emmeli. Så nu ska jag väl va klar med alla julklapparna. Skönt! Tycker inte dte är så kul å handla julklappar.....kanske om man vet vad man ska köpa och om man vet att personen kommer bli glad men inte annars.

Jag måste försöka röra lite på mig under jul annars kommer jag gå upp en massa kilon. Får väl bli promenader.... direkt efter nyår ska jag köpa träningskort, då jävlar blir det beach 2008. Kommer nog bli mycket beach för mig, framför allt i höst då det är dax å resa!! Sarah å jag ska börja kolla upp resor efter jul....ahhh, vad roligt! Jag vill verkligen komma iväg! Sen är det bara att hoppas att det löser sig med jobb å allt men dom problemen tar jag då.

Imorn ska jag ut å bowla, kanske blir det lite party. Får se om Em å mou ska ut så då möter jag väl upp dom senare. Och juldagen får man inte glömma.....är nog min favoritdag att gå ut på. Eller valborg kanske är bättre iofs. Men det är kul å se alla som man inte har sett på hur många år som helst!!! Kanske blir dte en till partydag här. David å Jakob vill ju tydligen gå ut nästa helg, får väl se hur det blir med det. Men ja varför inte.

I mellandagarna måste jag ut på stan och shoppa lite grejer till nyår. Klänningen är fixad men behöver ett par skor och lite smycken å sånt.

11 Januari är det dax för herrlandskamp i handboll i fyrishov!!! ska bli jättekul, ska jobba då som publikvärd. Lite besviken är jag att jag inte får va maskot. Min tränare undrade om jag var allvarlig. Varför inte, dte är väl kul å skutta runt utklädd till en björn eller nåt? Han tyckte jag skulle va en sån brud som är i boxningsmatcher som går runt å visar upp nån lapp.....nja, jag tror jag avstår.

Tick tick tick

Då är man på jobbet igen då. Som tur är så är veckan inte speciellt lång. jobbar mån-ons sen är det Värmland som gäller. Ska bli skönt å komma hem, som vanligt är jag inte klar med julklapparna så jag måste springa runt på stan när jag kommer hem.
I helgen var det match mot serieledarna. första halvlek är väl bland det bäst vi gjort, vi ledde i halvtid med tre bolalr tror jag. Sen rasade det. Tror det blev förlust med nio bollar tillslut. Riktigt synd men vi gav dem en match iaf. jag fick ont i foten så spelade inte speciellt mycket. Känns ungefär som om man stukat foten för ett par dagar sen. Som vanligt hann jag med att skjuta några stolpskott.....börjar bli riktigt trött på det nu.

Efter matchen var det party med förfest hemma hos tilde. Vi blev ganska många tillslut faktiskt. Vi var några som gick till platina. Trevlig kväll var det iaf. fast jag undrar om alla är otrogna nu för tiden? Tycker det verkar som det, det kryllar av folk som är otrogna iaf. och en hel hög av dem verkar vilja va otrogen med mig. kan dom sluta upp med det! jag vill inte ha en kille som har tjej....Tror att det står nåt i pannan på mig, hmmm.

Två stycken med konstgjord hjärtklaff på samma helg, skumt? Aldrig träffat nån sån förut. Det var skumt, lät precis som en klocka som tickade. Trist att unga människor ska behöva ha det men riktigt häftgt att det fungerar.

idag ska vi ha lite trevligt med laget, blir knytkalas i klubbis!

vinst å tandvärk

Vi vann idag, skönt!! vi låg under länge men tillslut så. Min insats var väl inte den bästa i världshistorien. Tror jag har slagit rekord i antal stolpskott.....hur många är det egentligen den här säsongen. Alltid stolpe ut, hoppas det vänder snart.

I munnen gör det fortfarande ont. Det enda jag ätit är lite yoghurt. Det gör så satnas ont efter man ätit. Köpte bakteridödande medel, kan ju alltid hoppas att det hjälper. Sikiz berättade att hon haft likadant en gång, fast hon hade tydligen feber och huvudvärk också. Hmmm, jag gick iofs och la mig och sov direkt när jag kom hem pga huvudvärk. Hur som helst, för henne slutade det med att hon fick dra ut den hos tandläkaren, och så var det nån infektion också. Usch det låter dyrt tycker jag, inget som jag har råd med nu.

Imorgon måste jag jobba.....vill inte!!! Hoppas det går fort som fan så jag kommer hem nån gång.

så ont så ont

God morgon!! Idag är det match, hoppas jag orkar bara. Är fortfarnde lite sjuk, men mår väl ganska bra. Fast jag har en slemklump i halsen som inte vill försvinna. Mitt största problem nu är inte förkylningen utan att jag har världens tandvärk. I visdomstanden, eller det gör inte så ont i själva tanden men runt om. ´Det gör så ont så jag dör snart. Jag kan inte gapa, varje gång jag sväljer gör det skitont. hela vänstersidan är helt öm....behöver jag gå till tandläkaren? Hade så här för ett tag sen, fast det gjorde inte lika ont då men det gick iaf över på ett par dagar. Hoppas jag inte har fått en infektion. Ont gör det iaf, hela tiden....får ångest varje gång jag måste svälja.

Igår sprang jag runt på stan en stund. Hittade inte så många julklappar men fick en del ideer. Däremot hittade jag en nyårsklänning till mig. På VILA, en svart blev det....kanske hade vart kul med färg men svart funkar alltid! Hade 20% på vila så det var bra!!

Igår var det bakdag hos Karin. Lussekatter och pepparkakor!!  Oj så gott det blev, I love lussekatter!!

Kanske dags att försöka ta sig upp nu...

Fan också

Skit också, jag tor jag håller på och blir sjuk...... känns som jag bara mår sämre och sämre nu under kvällen. Lite tjock i halsen, huvudvärk oxh hängig. Fan jag vill inte va sjuk. Har inte tid med sånt trams. Vill så gärna träna imorn, tror det kommer bli en rolig träning dessutom är det match på lördag som jag vill spela!!!! Blä blä blä!!!!!!

I helgen ska jag ta det lugnt, har ju förhoppningsvis match på lördag. Karin å jag ska baka lussekatter på fredag....Mumma! För en gångs skull längtar jag till jul, brukar ju inte göra det. Eller jag längtar ju alltid till att va ledig men inte själva jul. Brukar inte ens orka pynta med några julgrejermen i år känner jag faktiskt för det. Vet inte vart detta kommer ifrån? Sen ska det bli otroligt skönt att va hemma ett tag. Träffa släkt å vänner å gosa med valle! Jag önskar mig en katt, vill så sjukt gärna ha en katt. Jag skulle nog inte bli särskilt social då, skulle bara va hemma och gosa...hahaha! Köpte en almenacka från katthemmet i Uppsala. Massa fina bilder på dom hemlösa....usch jag vill ha!!!!!

Nu måste jag sova!!

Första advent!

Då var det första advent då. Här i Uppsala firas det med fyverkerier. Så som vanligt stod man där uppe vid slottet och frös. Tur att det inte är så kallt i år. Försökte ta några bilder....några blev ok iaf!

fyrverkeri 1

fyrverkeri 2

fyrverkeri 3

Idag har jag ätit lussebullar....det är så gott! Det vill jag baka när jag kommer hem! 17 dagar kvar sen är jag hemma!!!
Puckad som jag är somnade jag när jag kom hem från fyverkerierna så nu är jag hur pigg som helst.....ska försöka tvinga mig att somna nu...

Natti!!

korrefest hos Tilde

Annars i veckan har det inte hänt speciellt mycket. dagarna går så fort, mycket att göra på jobbet. En på jobbet trillade i veckan och bröt båda handlederna.....stackars henne. Fy fan vad jobbigt, då behöver man ju verkligen hjälp med allt. Jobbade sent en dag....blä vad trist det är. Försökte hinna ner på stan efter jobbet och innan träning....lyckades med en snabbis så det blev lite shoppat! Tur det annars hade jag inte haft nåt att ha på mig i fredags.
Träningen i torsdags var rolig. Då var vår gamla tränare där, sara! Bra fart när hon har oss och träningsvärk fick jag. Var spelledig den här helgen oxå så det har vart mer fys än vanligt men det är bra, vi behöver det.
Måste börja handla julklappar nu. Är ledig på fredag så så jävlar ska jag handla! Tycker inte dte är så kul att köpa julklappar.....alla är så hysteriska.


I fredags var det korridorsfest hos Tilde. Vad vi hade hört skulle det komma en massa killar och typ inga tjejer så jag tackade såklart ja på en gång. Dessvärre kom det en massa brudar. Nästa gång ska vi va dörrvakter....då blir det inga andra brudar....hehe.

Men det var kul, saknade min korridor. Man kunde ha så jävla roligt i korridoren och det var så mysigt. Kanske inte alltid kliniskt rent men alltid trevligt sällskap. Myskvällar ihop, bakning, matlagning, fester osv.....en tid som aldrig kommer tillbaks....snyft snyft....

När vi förfestat klart drog vi till BJ och det var ingen kö....så skönt! Tilde kom dit men drog hem på en gång. Hon påstod att hon var för full..... Så det var jag, L8 och Karin! Men det var trevligt, mycket folk som vanligt. Tror jag börjar bli gammal....killarna är ju så unga, jag skulle ju kunna va deras farmor, nästan iaf....

Karin och Hanna!

karin å hanna

Jag och L8
jag och L8

Malin och Tilde
malin och tilde

L8, karin och jag....toabild igen...
lotta,karin,jag

I dimman på BJ träffade vi Bihl. Jag lyckades för en gångs skull få henne på bild, även om det är lite dimmig.
bihl och lotta

I lördags bosatte jag i mig i Tildes säng. jag gick inte många meter den dagen.... Vi hade det så mysigt så. Låg och kollade på alla avsnitten av Sunes Jul. Jag missade lite här och där när jag slumrade till. Vi hyrde nån konstig film oxå....jag fattade inte den riktigt. En riktigt bra bakisdag helt enkelt!

Party förra lördagen!

Förra helgen var det fest hemma hos Karin. Var en trevlig förfest med några tjejer från klassen. Inte så ofta vi ses nu för tiden men nu fick vi tid å ta igen allt! Tycker förfesten var roliga än ute men det var väl ok.

Dagen efter spenderas hos mig med Tilde och Sarah. Som vanligt i liggande läge.....möjligtvis att vi satt upp när vi åt....hehe.
Karin
karin

Karin och Anni
karin å anni

Karin, jag och Anni på Platina
karin, jag, anni

Karin och jag
karin å jag

Anni och Hala. Varför Anni mosat in sin näsa i Hala är det ingen som vet....
anni å hala

Cool bild på Karin!
karin röjer

Usch vad slapp man bli när man inte har match....Bara fest och sen massa onyttig mat, inte bra inte bra.

Malmö

Vad har hänt senaste veckan då? Tydligen så mycket så jag inte orkat skriva. Var ju i Malmö för första gången i mitt liv förra torsdagen och fredagen. Var ju ett nätverksmöte, låter kanske inte jättekul men det var helt ok. Föreläsningarna var bra, dom var duktiga på att prata så jag lyckades hålla mig vaken för en gångs skull!
Vi bodde på ett slott, Örjenäs slott kan det ha hetat?? Nåja, det var fint iaf, låg vid havet! Dessvärre fick min mobil fnatt där, eller ja nätet. Den trodde nämligen att jag var i Danmark, så jag fick trevliga mess som välkomnade mig till Danmark....
Förutom föreläsningarna var det utställning av företagen som var där. Blev ett antal pennor, godis å sånt. Till och med en kondom.....kan ju va bra å ha.
Middagen på kvällen var en riktig skånsk grej. Bordsplacering hade vi.....tycker det är kul om man hamnar vid nån rolig, men det kan bli väldigt fel oxå. Jag hamnade vid okej personer, var ganska många yngre på mötet.....men dom hamnade jag såklart inte vid....
Åter till middagen då, vi fick en riktig Gåsmiddag! Har aldrig ätit det förut så det var kul! Till förrätt var det svartsoppa som ska vara blod från gåsen. Det var inte riktigt min grej. Smakade typ som mosad blodpudding, riktigt äckligt alltså. Men jag smakade iaf och det var säkert bra för mitt järnvärde.
Sen var det dags för gåsen. Den var god, liknade kyckling fast lite lösare och trådigare kött. Efterrätten var väl godast som vanligt. Äppelkaka som smakade riktigt bra.

Under middagen hade de även ordnat tävlingar, dels lite skånska ord man skulle översätta. Jag kunde inte ett enda. Men min favorittävling var ändå introtävlingen!!! Kunde ganska många men det var några äldre låtar som var poppis innan jag fanns. Efter middagen var det typ bar och så.....jag och stina var så trötta och vi skulle ju upp nästa dag så vi gick och la oss ganska tidigt.

Glömde säga att vi såg på teater innan middagen. Vi blev lite överraskade, det enda vi visst var att det skulle bli teater men inte vad. Det visade sig att vi skulle se en barnteater. Men den var rolig! handlade om en mullvad som en dag fick en bajs på huvudet. Han ville ge igen men visste inte vem som bajsat på honom så han gav sig ut för att leta efter den skyldiga. Varje djur han träffade fick då bajsa så att dom kunde jämföra med det han hade på huvudet.....haha! Riktig kiss och bajs humor, men det funkar även på vuxna!

Innan vi åkte hem på fredagen hade vi några timmar på stan så jag å stina sprang runt. Tycker det var mysigt i Malmö faktiskt. Jag lyckades ta tre kort, alla på turning Torso....men det får räcka som bildbevis att jag vart i Malmö.

torso

torso igen

RSS 2.0