Hinner inte allt jag vill ju...

Jag har fullt upp just för tillfället. Massa saker i huvudet. Saker som jag ska komma ihåg att fixa! Är i skolan typ varje dag, läser ju två kurser samtidigt. Tenta om två veckor i den ena sen den andra två veckor efter det.
Har en hel del att göra där för jag ligger långt efter.

Jobbar har jag gjort varje lördag... men nu i helgen är jag ledig för då kommer Carro och hälsar på!! Ska bli skitkul men hon får stå ut med allt kaos i lägenheten! Har inte hunnit med så mycket där men det är färdigmålat och de stora möblerna är typ på plats.

Vet inte om jag hinner med så mycket lägenhetsfix innan tentorna?

Som sagt, är ledig lördag men jobbar ikväll. Invite ikväll men tror det blir rätt lugnt! Jag har dessutom lyckats få ett annat extra/sommar-jobb. Hur bra som helst, jag är supernöjd! Så nästa lördag jobbar jag första dagen!! Jobbar då 10-15, och sedan månen 22-03.... Ja lite fullt upp som sagt.

Fick tentaresultatet från förra kursen för nån vecka sen.....jag fick VG, helt otroligt. Jag är så stolt över mig själv!!!

femte februari

Blev inget jobb för målarmästaren idag. Efter att ha vaknat sent och bilen krångla så kändes det bättre att stanna hemma. Jag hade tänkt plugga men nu har jag suttit framför datorn i evigheter. Har druckit en kopp kaffe så nu känner jag mig speedad!

Gick bra på jobbet igår, var lagomt med folk så det blev inget kaos. Skönt för det var lite väl mycket knas förra helgen! Och bara trevligt folk igår, det gillar vi :)

Jahopp, dags att sätta fart nu!!!

Helt galet god!!!

Kan säga att chokladen var riktigt god, sjukt god! Är helt galen i den kombon!! Idag har jag pluggat men inte har jag blivit klokare för det. Jobbigt när jag inte fattar. Ska föröka göra några uppgifter nu!

Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen en stund innan jag drar å jobbar! Inte många gånger kvar nu. Blir säkert lika mycket kaos som förra helgen.

Imorgon blir det nog målning igen!!

Målare!

Idag var jag i lägenheten efter skolan och målade köket, så nu är första omgången klar. Målar nog en andra gång på söndag! Inser att det kommer ta lååååång tid för mig att flytta in, få det som jag vill mm. Jag har ju inte råd att köpa allt på en gång heller :( Tråkigt när man vill ha allt!

Dagens outfit!



Ikväll har jag tryckt i mig pizza. Blev lite krångel med bilen när jag skulle åka hem från pizzerian. Dörrhandtaget typ frös fast, det åkte inte ut igen så jag fick inte igen dörren. Fick styra med ena handen och den andra handen fick hålla i dörren. Tur att det inte var långt att åka!

Var även in på affären och till min stora lycka hittade jag detta



Mjölkchoklad med lakritskulor i......fy satan vad gott det är. Synd att det är limited edition :( Jag får helt enkelt bunkra upp med ett lager!!

Effektiv!

Det har verkligen varit fullt upp nu. De nya kurserna är inte lätta. Jag sitter som ett stort frågetecken. Lite jobbigt faktiskt men det kanske ordnar sig i slutändan?

Jag har fixat gymkort på KMTI så nu jäklar ska jag komma igång, ska bara flytta först! Idag fick jag nycklarna så jag har varit där med lite grejer och har handlat färg med tillbehör, beställt soffa, köpt köksbord å stolar.

Måste säga att jag varit effektiv idag, ja dels allt med lägenheten, sen pluggade jag nån timme i morse. Ringde ett samtal och har ev fixat extrajobb. Varit och tagit cellprov, inte speciellt kul men bra! Där fick jag beröm för mina starka muskler, hon frågade om jag rider mycket....haha, ja häst mena hon ju såklart men jag med min fantasi fnissade ju till :)

I morgon blir det skola och kanske lite målning?

RSS 2.0