27

Grattis till mig då....27....hmmm, varför låter det så mycket äldre än 26? Är inte helt förtjust i det men det är väl inget att göra åt.
Tyvärr är jag typ sjuk så det blir ju lite tråkig födelsedag :( Har iaf orkat ta mig till jobbet... Får se om jag orkar hela dagen.
Efter jobbet ska jag iaf fixa en del på stan och sen packa väskan för helgen för då åker jag hem!!!

Fortfarande missnöjd med håret. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill ju göra om det samtidigt som jag inte vill slita på håret för då dröjer det ännu längre tills ja får de som jag vill. Mycket hår nu, kan inte sluta prata om det...haha, stackars dom runt om mig! Värsta chocken har lagt sig men jag vill fortfarande gärna ha mössa och undviker speglar.

Bad hair day

Var ju hos frissan igår och jag är inte nöjd. Det känns bara värre och värre. Jag trivs inte för fem öre. Jag hatar det faktiskt. Jag vet att det inte ser konstigt ut. Jag vet att ingen kommer peka på mig på stan. Jag vet att vissa tycker det är finare än det blonda mm. Men inget av detta hjälper. Så länge inte jag trivs så är det skit.

Det var inte alls vad jag ville ha. Är inte så kul att jag dessutom ser några år äldre ut. Som om jag inte hade tillräckligt med åldersnoja...speciellt i sånna här "fyllaårtider".

Den här bilden visade jag för frissan.



Den mörkaste färgen ni kan se på henne......den fick jag i hela håret med några droppar rött i. Rött som jag absolut inte vill ha. Jag hatar rött just nu och vill inte att det ska va de minsta rött.

Vet inte varför jag är så kinkig den här gången. Jag är tusen gånger värre än Top Model-modellerna när de får sina make overs. Jag har ju haft alla möjliga färger förut bla typ den här färgen. Jag har gått från det ena till det andra och har lyckats pricka in orange också men inget av det känns lika hemskt som den här gången.

Bakifrån ser det ut såhär. Jag tycker det ser mörkare ut i verkligeheten....men jag vet inte. jag ser ju mig inte bakifrån. Men på bilden lyser det en lampa rakt på håret.




Framifrån vill jag inte ens visa. Försöker tänka positivt, att det inte är så illa som jag tror. Det går bra ända tills jag ser mig i spegeln. Helt ärligt har jag inte ens lust att se mig i spegeln...

Just nu är min BadHairDay-mössa min favorit. Sitter med den nu för jag vill inte se skiten. Tycker jag ser likblek ut så idag var jag och solade....måste göra det igen och massa BUS ska på. Har duschat i evigheter och tvättat året....hoppas d försvann lite färg. Använde silvershampo i många många fler min än vad det står på. Tyvärr tror jag inget av det hjälpte...

Ska sova nu och hoppas jag mår bättre imorn....


Månen i Västerås!

I lördags var jag ute och reste lite i landet :) På morgonen åkte laget upp till Alfta. Den här gången slapp vi åka i bilar till matchen för vi hade hyrt en liten buss! Det var länge sen det var sån lyx!
Fick en rolig övning av våran tränare. Alla skulle skriva 2 positiva saker om alla. Sen fick vi läsa upp det! Kul å höra, en del var väntat annat lite mindre väntat! Tror det är bra att få höra lite positivt ibland!

Matchen mot Alfta vann vi med 4 bollar!! Skönt! Fick en rejäl smäll mot örat, har fortfarande ont. Kändes som om nåt rann ut ur örat....haha! Var tvungen att fråga Tilde på planen om det var så. Fick nog en armbåge i bröstet oxå för där har jag blåmärke.

Efter matchen var det full fart mot Uppsala! I Uppsala hann jag bara springa hem, dumpa matchväskan och hoppa in i bilen till Västerås! fick skjuts dit av Bodil och hennes kille! Vi skulle ju nämligen på Sarahs inflyttningsfest!

Sarah var en duktig värdinna som hade fixat lite mat!! Perfekt för mig som inte hann äta!!!
Efter förfesten åkte vi in till stan och gick till Blue moon bar. Var ju lite kul å se om det skulle va som hemma. Det var det nog inte riktigt. Var ganska stort ställe. Jag fattade inte riktigt hur det hängde ihop. Kan ju inte klaga på att det inte hände saker.
Blev erbjuden kokain. Behöver jag skriva att jag sa nej?
Blev utbjuden på dejt av en kille flera gånger om. Andreas verka tycka det var roligare än vad jag gjorde så det slutade med att Andreas fick hans nummer....haha!!
I slutet såg vi en misshandel. Eller Sarah såg allt, jag hörde typ ljudet och såg när han sprang iväg. Var iaf en kille som smällde till en tjej. Killen sprang sen in på toan och gömde sig. Vet inte hur det löste sig med allt. Det kom iaf en massa vakter så jag hoppas de tog honom. Stackars tjej....hon var så ledsen, var tvungen att krama om henne lite.

På hela kvällen lyckades jag ta ett bra kort!


stress

Det var inte min bästa dag igår...eller den var väldigt stressig. Var mycket att göra på jobbet och jag var inte den gladaste av lite olika anledningar som jag inte ska dra här. Klockan tre skulle jag va hos frissan och det blev väldigt stressigt. Jag tänkte att jag skulle vara smart och låna cykeln från jobbet. Jag kom inte speciellt långt på cykeln innan det blev punka.
Fick istället småspringa till frissan.

Håret blev inte som jag ville. Klippningen blev bra, det var ju bara topparna iofs. Färgen blev inte alls i närheten av vad jag ville. Jag var typ nöjd när jag gick därifrån men nu när jag kollat i spegeln så tycker jag det är alldeles för mörkt. Jag var jättesugen på att bli brunett, hade letat upp en bild jag hade med mig. Men det blev såååå mörkt.  Det är rätt så nära svart....inte alls som bilden ja visade.
Kanske lägger upp en bild sen.
Känner för att göra om det men är inte helt säker på att mitt hår klarar av att göra det ljusare nu. suck! Jag vill ha mitt blonda hår tillbaks. Vill verkligen INTE vara såhär mörk....

Efter frisören fick jag springa till cykeln där ja lämnade den, sen springa till ett öppet cykelställe. Sen vidare till klubbis där det var domarkurs.

Vill inte va domare, jag hatar det!

Nä det är inte mycket som är bra just nu, håller dessutom på att bli sjuk. Idag har ont i halsen så det blir nog ingen träning heller :(

Bebis

I onsdags var vi några från jobbet som var hemma och hälsade på hos Tamara! De har ju fått en ny familjemedlem! Väldigt söt sådan!! Man blir ju lite avis! Det är mycket bebisar nu.

Äntligen fredag och helg, tyvärr blir det ingen sovmorgon i helgen heller :( Jag har inte sovit så mycket senaste tiden så lite sovmorgon hade inte vart fel. I morgon är det dags för match, i Alfta den här gången. Samling nio i morgon. Jag hoppas vi kommer hem i tid. Jag ska ju nämligen hoppa på bussen till Västerås och gå på Sarahs inflyttningsfest! Ska bli kul men det blir nog inte speciellt lång förfest för mig. Får väl korka upp på bussen...

Vilken sötis!!!
  

Het morsa!!! :)




Bröllop i Göteborg!

I helgen var jag i Göteborg på Juliannas och Kalles bröllop! Är ju evigheter sen jag var på bröllop så det var skitkul! Var jättefint och så fin klänning! Man blir ju lite avis!

Tog iaf några bilder!









101007

Fy vilken dag! Det bara regnar och regnar och är jättegrått. Jag är sjukt trött och håller på och fryser ihjäl. Inte ok! Vill bara hem och ligga i sängen.
Tänker på förra hösten, då var det såhär jämt i två månader. Var endast ett par soltimmar per månad. Det var hemskt, vill inte ha en sån höst igen. Blir så nere. Nej, vill inte ha en sån höst igen, var iofs lite annat då oxå... 

Hur som helst så blir det träning ikväll! Dans aerobics med Agnes! Både Kamrun och Emelie ska med så det blir toppen!

Dags för lunch!

101006

God morgon!
Igår började jag dagen med att försova mig. Kvart över åtta vaknade jag. Kanske inte så bra men helt ärligt tyckte jag det var rätt skönt. Jag behöver nog sova lite mer. Jag är så sämst på att lägga mig i tid. Jag vill vara vaken sent och gå upp tidigt och det går inte riktigt ihop.
Längtar till ikväll för då ska jag inte träna utan bara slappa och pyssla!

var på två pass igår, dels Fuego som jag aldrig provat och efter det ett step pass. Tyckte Fuego var sådär kul. var så sjukt mycket folk också så jag såg typ inget. Stepen var rolig men jag var astrött och det är ett steg som jag bara inte kan förstå. Jag försökte verkligen fatta men det bara gick inte. Störande!!

Har beställt klänningar från Nelly som jag ev ska ha på bröllopet, jag hoppas de kommer idag!!

Ågatan

Nu borde jag gå och lägga mig! Skulle ju vara pigg och utvilad efter den här helgen...

I fredags var jag på intensivpass med Magnus och det var precis lika jobbigt som jag minns det! Men bra träning är det! Efter det köpte jag med sushi hem, gött!!

I lördags hade jag tänkt ta sovmorgon men i vanlig ordning vaknade jag rätt tidigt :(
Spelade match i Åkersberga....efter lite felåkning kom vi tillslut rätt. Men det var verkligen inte lätt att hitta den lilla hallen. Inte en enda skylt.
Tyvärr förlorade vi matchen :( Skit! Fast det var kul att spela! Var ju en värmlandsdomare som dömde (Linkan) och han gjorde kanske inte sin bästa match om man säger så...

På vägen hem åkte vi också fel...två gånger....haha! Ja det blev lite fram och tillbaks innan vi tillslut hamnade på rätt väg!

På kvällen fick jag besök från Karlstad! Vi var ute och käkade på Ågatan 11. Hade aldrig vart där men dit går jag gärna igen! Supergott var det! Jag åt kalvytterfile med potatis, getost och murkelstuvning! Det rekomenderas! Även rödvinet och mangodrinken var kanon!! Resten av kvällen blev en lugn myskväll :)


Jullans bröllop nästa helg....och jag har ingen klänning... Kanske har hittat en på nätet. Måste beställa!

Längtar till alla träningar i veckan!!  I morgon blir det aerobics med Linda och handboll efter det!!

Det bästa med hösten är att alla serier börjar! Har sett på gosspi girl och DH....så bra! Serenas garderob skulle jag kunna dö för. Vill ha vill ha vill ha!!!

Nu äntligen har jag beställt klipptid men det är lååångt kvar....suck! Får stå ut med ruffset ett tag till.




Cläs igen då!

Jag och Emelie sprang runt på stan tidigare i veckan. Jag skulle ju köpa locktången. Gick till Clas Ohlson (även kallat cläs) och letade, tyvärr var den slut där men vi hittade en annan rolig grej!





Haha, ja sån humor har vi :)

Hittade en mössa oxå, blev typ som en peruk...



Typ såhär ser vi ut på jobbet!

   

Var inne på Thaiaffären i fredags och mycket gott fanns det ju där! Letar efter en sås...vet inte riktigt vad det är. Men jag köpte nåt iaf, kanske är det den jag letar efter!! Fanns mycket Thaigodis där, tycker faktiskt det är gott. Köpte även lite torkad mango!!

Y

Har jag sagt att jag älskar min nya mobil? Helt besatt! Har iofs inte lärt mig allt än, men det kommer väl! Om jag inte redan var beroende av internet kommer jag bli det nu! Så himla bra med nätet i fickan!



Här är ringen som jag fick av Anna! Min Y-ring :)
     


Den går att öppna också!!




Köpte ju som sagt en locktång i veckan! Är mycket nöjd, inte speciellt dyr var den heller!


Från OBH nordica



Cläs

Äntligen fredag! Skönt! Fast veckan har gått riktigt fort faktiskt! Efter jobbet ska jag träna, intensivpass får det bli. Är inte så sugen på jympa men det är ju riktigt jobbigt. Tänkte köra helt slut på mig och sen gå hem och dö....typ...

I morgon blir det match, borta mot Åkersberga! Tagga!!!

RSS 2.0