Bilder!

Nu har jag kommit hem från min cykeltur. Så himla långt är det egentligen inte att cykla. Men nu har jag nog ingen lust att sitta på sadeln på ett tag.

Lite bilder från igår!

 Karin, Johan och Anna

 Karin med sin nya kjol! Tycker det är så fint med bebismagar!!

Min nya klänning!

 Emmeli och jag på förfest!

 Emmeli

 Vi hittade Mou på Plaza!

 Plaza är ett bra ställe för där finns stången....haha. Min å Emmelis kära vän!

 Nybadad Pär

 Tobbe var absolut tvungen att lyfta mig och ha bildbevis på det.....Ja vad ska man säga, bra jobbat du orkade?

 Fulaste bilden från igår kanske? Kan hända att jag har någon som är fulare....men jag fick ju inte lägga upp allt. 

Nä nu har min ork tagit slut. Dags för en powernap. Ska försöka orka grilla sen! 

En bra dag helt enkelt.

Då sitter man här vid Emmelis störda dator. Tänkte lägga över bilderna från igår men den vill inte, den låser sig hela tiden. Får fixa det när jag kommer hem. Har ju otroligt snygga badbilder från igår!

Karin, Johan och hans lillasyster Anna var här igår. Vi var en sväng på skutberget och hade lite picknick. Hann även med lite shopping i stan. Köpte en långklänning på MQ. Har ju velat ha en men inte hittat nån bra. Den här var dessutom på rean....fast kanske lite onödigt ändå, sommaren är ju snart slut. Såg en guldjacka som jag vill ha....kanske inte så nödvändigt men den var snygg. Får se om jag köper den.

Vi åt grillbuffén på månen igår. Oj vad det är gott. Jag sprack nästan! Johan är lite dålig idag, han påstår att det är maten men egentligen är han bara bakis....men ja han kan väl få tro att det är maten....

Sen var det ju dags för lite kalas! Stackars Emmeli fick stressa efter jobbet, och nu är hon på jobbet igen. Men jag har städat lite åt henne. Känner att jag har stökat ner lite här. Hur som helst så var det en trevlig förfest. Jag och Emmeli gick till plaza, tycker om det stället ja. De andra var lite fjompiga, tyckte det var för lång kö....hmm, tog en kvart kanske. Det är väl inte så farligt?

Efter krogen var det dags för bad. Sa ju att jag ska bada efter krogen om det är fint väder. Det var lika skönt den här gången. Fick med mig Tobbe och Pär också!! Tobbe var en aningens förvirrad och trodde att Pär kom från andra sidan....
Som sagt så har jag en del snygga badbilder, men dom kommer sen!
Känner mig pigg idag, inte alls bakis.Lite hungrig kanske. Skulle nästan kunna träna, men jag skyller på att det är för varmt. Jag måste träna bort vinet. Ska faktiskt cykla lite, hem till F-haga. Hur långt är det? 2 mil? Men först måste jag ha mat i magen.

David ringde igår. Han kommer hit!! Tror han skulle komma idag? Ska bli skoj å se han igen. Det var ett tag sen sist. Hoppas han följer med ut på lördag.

Om det blir fint väder imorn tänker jag bara ligga på stranden. Åka tidigt till skutberget kanske?

Nu ska jag städa klart, packa ihop, äta och dra mig hemåt!!

skön dag i solen!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. I stort sett bara haft det skönt i solen! Inte riktigt lika varmt idag men ändå varmt.

Imorgon får vi se vad som händer. Kanske blir det stranden eller bara stan. Hoppas det blir grillbuffé, det skulle sitta fint. Den är riktigt supergod! På kvällen blir det fest, när, var och hur är lite oklart men det löser sig!

 Här har jag legat idag!

 Lite moln kom det.

 Blommor i rabatten

 Den här har jag läst idag. Borde egentligen läsa lonely planet men jag har fastnat i skvallertidningarna.

 Lite Sudoku har jag löst!

 Valle ville inte riktigt vara med på bild. Han ser man inte så mycket på dagarna. Tror han mest ligger å flåsar i nån buske.

Ankan bet mig

Åh det är så varmt och skönt! Kan det inte vara såhär året om? Igår var jag och badade i mariebergsskogen. När jag låg där och sov kom det en anka och bet mig i tån, trodde väl det var mat...hehe. Såg en annan inte så snygg/smidig grej. Var en kvinna typ 25-35 år som satt på sin handduk och hade ingen nederdel på sig, bara ett linne. Jaha tänkte jag, lite knasigt kanske, hon satt lite dumt med benen isär. Som tur var satt jag en bit bakom. Hur som helst så skulle hon ta på sig trosor/bikini och det var inte det smidigaste....dels tog det en evighet, och hon var tvungen att typ ställa sig på alla fyra och dra upp dem. De andra på stranden tittade också rätt konstigt på henne. Hennes pojkvän och barn stod och tittade på....ja inte vet, jag brukar ta en handduk runt om....

Efter solandet cyklade jag hem till U och matade katterna och Chinchillan. Sen bar det iväg till Robbans stuga på hammarö/skoghall. Jag cyklade dit, vet inte riktigt hur långt men nån mil iaf. Duktigt gjort när man är bakis tycker jag.
Hos Robban var det fika och grillning som gällde. Kom hem rätt sent så jag la mig ner och dog på en gång.

Idag har jag ont i halsen. Värsta jag vet. Jag brukar kunna vara väldigt tät i halsen men inte ha så ont, tyvärr är det tvärtom nu. Det gör skitont hela tiden men är inte speciellt svullet. Är väl mina kära streptokocker igen....ta bort mina halsmandlar. Det är bara där det gör ont, känner hur det pulserar....fy fan. Hoppas det är bättre imorn. Nu hittade jag glass i frysen....perfekt! Träningen går det väl inte så bra med....är för varmt för det nu.

På onsdag kommer Karin och Johan hit. Då blir det stan eller stranden och ev grillbuffe på månen. Fest på kvällen kanske?? Jag vill till Plaza!

Några fler bilder från i lördags!





på koriander


innan badet


Blöt Emmeli


Glada och nybadade


Nattdopp!

Sitter hemma hos Emmeli nu och väntar på att affären ska öppna. Emmeli har åkt till jobbet, stackarn. Jag ska gå och handla nåt att äta sen blir det stranden. Blir mariebergsskogen idag. Det är nära och bra! Sen måste jag till katterna och ge dom mat, sen kanske det blir en cykeltur till Hammarö. Tydligen är det grillning där hos kusin Robban. Grilla är ju alltid gott så, dessutom ska pappa dit och då kan han ta med mig och cykeln hem....får se hur det blir.

Igår var vi på koriander! Det var kul men inget folk där som vi kände. Vi gick ganska tidigt, hamburgerbehovet blev för stort. Vi käkade på sibylla, det är bäst där. Skitgod hamburgare, bästa jag nånsin ätit, hehe! Hur som helst så kom vi ju på den briljanta idén att vi måste bada så vi cyklade bort till sandgrund. Slängde i oss hamburgarna, tog av oss kläderna och hoppade i vattnet. Det var varmt faktiskt, jätteskönt! Jag ska alltid bada efter krogen, om det är fint väder. Tänkte lägga in lite bilder men Emmelis dator vill inte riktigt det, men en fick jag över.



Mitt hår har blivit ett lockigt rufs nu, tror inte jag behöver saltvattensprayen, det går lika bra med älvvatten!

Nä nu är det dags att hoppa i bikinin!

Hem hemma

Sådär ja nu är jag hem hemma igen....Forshaga alltså! Köpte biljetten på tradera, fick den för 150. Lite billigare iaf. Budtiden gick ut i natt vid halv fem så då var jag uppe. Blev lite problem när jag skulle betala. Man får ju ett vinnarmail som berättar hur man ska göra, det var bara det att jag inte kom åt min mail. Men det löste sig tillslut iaf. Fy fan vad jobbigt det var att släpa packningen till stationen. Det tar ungefär en kvart att gå, en lång kvart. Taxi när jag kommer
tillbaks kanske?

Stockholmsbesöket i torsdags var trevligt. Frida är ju som en liten apa, hon klättrade på allt.....jag menar verkligen allt. Varje vägg och stolpe hon såg skulle hon såklart testa klätterkvaliten på. Men hon är rolig! Gav en lite för tidiga födelsedagspresenter, tror de passade henne. Hann läsa Pelle Svanslös två gånger för henne!

Nu ska jag käka. Sen ska jag till stan till Emmeli. Det blir utgång för oss, förmodligen koriander! Känns som en korianderdag! Imorgon ska jag försöka ta mig till en badplats. Har cykeln i stan så nånstans ska jag väl ta mig. Får se hur långt jag orkar. Måste till syster U för jag är katt och Chinchilla-vakt.

MAT!!!

Brynolf is still alive!

Bara två dagar kvar att jobba, fy fan vad skönt! Jag har lite jag måste fixa på jobbet innan jag tar semester, så att de klarar sig utan mig. Tror dom får det svårt....haha!!!

Trött som fan har jag varit idag, men jag tog en powernap förut så nu är det full fart! Dejten igår gick bra, det var trevligt.. Mer än så säger jag inte men nu åker jag hem så vi får se. Hatar att man ska vara så tjejig och analysera vartenda lilla ord och rörelse....och inte blir man klokare för det...jämt ska man hålla på, jämt.

Håller på och städar lite, och packar. Inte lätt det där med packning. Imorgon ska jag till sthlm direkt efter jobbet. Ska träffa syster A och lilla Frida. Full fart med andra ord!

Än så länge lever Brynolf, var där idag och gav honom mat men inte lika mycket som sist. Hmmm, nu kanske han svälter ihjäl istället?

Var är kaffet? DÄR är kaffet!

Måndagar är aldrig speciellt roliga, särskilt inte om man har festat under helgen. Har varit riktigt trött idag men hade mycket på jobbet idag så jag höll mig vaken. Orkade inte gå och träna heller. Var iaf och matade Brynolf (Karin och Johans fisk). Har inte riktigt koll på hur mycket mat han ska ha....hoppas jag inte dödar honom den här veckan. Får nog gå dit och kolla imorn igen!

Hur som helst så festen i lördags var riktigt lyckad. Jag tog med mig min spritväska till Tilde, den var supertung, var ett antal flaskor. Blev många goda drinkar, den ena starkare än den andra. Vi var även bjudna på 2 andra förfester men som vanligt orkade vi inte röra på oss.

Lite bilder!

 hmmm, ja just det...

 Dansunderhållning nr 1. Själv sitter jag skönt i soffan i mina Stay-ups med Tildes mysbyxor utanpå.....sexy....

 Tilde har fått rugby på hjärnan, hon kunde knappt släppa bollen.


 Hur kom vi på den här iden?? Lösbröst och körsbär på Kamph??

 Ni får vrida på huvudena lite. En samlad Tilde och något mer knasigt bakom.  Och självklart är bollen med.

Såhär ska det tydligen gå till på rugbyplanen.

 Förfestmys i soffan

 Titt-ut nr 1.

 Titt-ut nr 2.

 Dansunderhållning nr 2.

 Jag och Sara-Lisa är typ redo att gå!

 Lotta träffade vi på krogen. Skulle egentligen ha kommit på hennes fest....men vi orkade inte, trots att hon lockade med singelkillar.

 Kamph verkar se nåt att sätta tänderna i.

Har några konstiga bilder på mig och Sarah. Vi sitter på huk på golvet, eller går böjda och verkar leta efter nåt på golvet. Vad det var har jag ingen aning om. Fick några fina filmer också, bland annat på dansunderhållningen och "vart är kaffet-sången". Vet inte riktigt hur man lägger upp en film så den får ni inte se.

Imorgon blir det jobb, träning och dejt....tihi...

På lördag drar jag till Karlstad, har inte köpt biljett än. Hoppas på tradera den här gången också.

Ska vi plocka körsbär i min trädgård...

Jag har vart ute och plockat körsbär. Fick inte tag på så mycket, grenarna sitter så högt upp. Under den korta stunden jag plockade lyckades jag få två bajsar på mig, blääää!! Körsbär i drinkarna i ikväll, Gött!!!



Karin var förbi en snabbis, och lämnade sin nyckel. Hon och Johan har nämligen semester  så de lämnar staden och jag ska vara fiskvakt! Får se hur det går. Frida var det för nåt år sen....då hoppade fisken ur skålen och ner på golvet....skum fisk....

Saltvatten!

Idag är det lördare  och jag har en hel helg kvar!! Så himla skönt, skulle lätt kunna vänja mig med att vara ledig tre dagar i veckan. Om man vore så rik att man inte behövde jobba heltid. Får ta och gifta mig rikt så kan jag bli lyxhustru, tror inte jag skulle ha några problem med det...

Var på stan igår och fixade lite grejer. Var och hämtade mitt visum till Australien. Sarah och jag får nog lägga om resan lite. Vi tänkte börja med Thailand men det regnar en hel del där i oktober så efter de två första nätterna i Bangkok kanske vi drar till ett annat land. Måste kolla upp de där regnperioderna ordentligt. 
Var och vaccinerade mig. Jag trodde att det var tyfoid men det var det ju inte. Men jag är rätt säker på att de sa det sist. Hmm, fattar inte riktigt varför de sa sist att jag skulle komma tillbaks om en månad. Ja skit samma, den här gången tog jag den japanska. Så slipper jag oroa mig för det. Så nu ska jag dit igen om en månad och ta en till japansk. Köpte även Dukoral så nu ligger de i kylskåpet, men första dosen ska jag inte ta förän en månad.

Som vanligt kunde jag inte hålla mig från att shoppa lite. Köpte två nagellack, ett blått och ett korallfärgat. Köpte även saltvattenspray till håret. Har hört att det ska vara bra. Får se om det funkar. Kan ju va kul med lite beachbusigt hår.



Har kollat upp drinkrecept till ikväll, tror det blir kanon! Kanske kan jag bli av med nån flaska barskåpet.

Ska städa, laga mat, handla och gå till myrorna och lämna kläder innan det är dags för party!!!

Nu tar jag helg!

Nu har jag tagit helg!! Fast jobbet har hotat med att de kanske ringer imorn men jag tror inte de gör det, om inte nån är sjuk. Tränat har jag gjort idag, kanske går jag dit imorn men jag känner mig så förmodligen orkar ja inte.

Tänkte gå och vaccinera mig igen imorn, andra sprutan mot tyfoid. Ska även hämta mitt visum....hmm, vad var det mer jag skulle göra?

Tror jag ska se Saw ikväll, såg att den går på tvn. Det var ett tag sen jag såg den och jag tyckte faktiskt den var bra. Brukar inte tycka att skräckfilmer är så bra, de börjar oftast bra men sen blir de töntiga. Kanske måste man tro till 100% på spöken och övernaturliga saker. Jag är lite mer sån att jag tror på det när jag sett det....typ...

Tyvärr Emmeli har jag en tråkig sak att berätta. Jag ska inte längre åka bil hem så kan tyvärr inte ta med mitt barskåp, får se om jag får plats med nån flaska....

Snart långhelg!

Bara en dag kvar att jobba sen tar jag helg!!! Hoppas jag iaf, om det inte strular till sig.
Kommer på mer och mer saker jag ska göra på fredag, men jag glömmer hela tiden bort vad det är....hinner inte ens skriva ner det....mitt minne är inte alltid det bästa.

På lördag blir det fest! Förfest hos Tilde, vi börjar tidigt! Förmodligen blir det drinkar för mig. Lotta lockade med singelkillar på sin fest så det är ju möjligt att vi hamnar där lite senare. Singelkillar är alltid bra att locka med...

Ska sova nu, det börjar bli sent för mig. Igår somnade jag strax efter nio.

Natti natti!

Huvudvärk är inge skoj

Jag har ont i huvudet, usch och fy. Hoppas det går över, jag ska ju träna sen. Här på jobbet händer det inte mycket spännande, fast den snygga killen är här igen. Kommer med prover en gång om dagen, dagens höjdpunkt...haha!

Nu verkar det som jag kan vara ledig på fredag, men vi får se hur det ser ut lite närmare. Ingen får bli sjuk. Jag vill ha långhelg, tycker jag är värd det!

På lördag blir det party när Sarah kommer, ska bli riktigt kul. Hmmm, kanske ska ta en drinkkväll? Mitt barskåp försvinner aldrig, kanske dags att dricka upp....

Lite tjatig igen

Var på bio igår och såg Mamma Mia. Den var bra, det kan ju inte riktigt gå fel när det är en massa ABBA-låtar. Men om inte musiken hade vart så bra skulle det förmodligen inte va en sån bra film enligt mig. Har inte sett musikalen, det är förmodligen bättre. Önskar jag hade levt på Abba-tiden. Känns inte som banden idag blir så stora som en del blev förr i tiden. Även om en del är riktigt stora nu tvivlar jag på att nästa generation kommer kunna varenda låt, vare sig de tycker om musiken eller inte. Den som lever får se helt enkelt.

Var på stan idag, fyndade lite. En kjol, en top, en väska för 100 spänn! Funderar på att färga ögonbrynen, vågar man det? Vågar man göra det själv eller är det salong som gäller??

Jag jobbade ju i lördags vilket i normala fall betyder ledigt nästkommande fredag men nu vet jag inte hur det blir. Chefen påstår att det kanske inte går, för lite folk. Jag tror det går, om dom samarbetar lite men alla är som sagt olika bra på det... Jag hoppas det löser sig för det skulle vara så skönt att få en lång helg!!

Jag ska bli lite tjatig igen, menskoppstjat. Läste expressen förut och såg då en artikel om menskoppen. Finns ytterligare en fördel som jag inte tänkt på tidigare, det är miljövänligt också! Enligt artikeln förbrukar varje kvinna ett helt rum med mensskydd under sin livstid. Står även i artikeln att man skulle få mer blod på händerna av koppen, och att yngre kvinnor bryr sig mindre om det. Inte vet jag men jag tycker absolut inte att man får en massa blod på sig. Okej man kanske ser mer blod men på händerna....nej....vet inte hur dom har gjort. Här är artikeln.

http://www.expressen.se/nyheter/1.1230161/menskopp-alternativ-for-klimatsmarta

Nu ska jag se en film jag laddade hem, Premonition heter den. Film med Sandra Bullock och även Stormare är med. Den verkar helt okej så vi får väl se!

Korkad

Fick ett brev nu i veckan. Det stod att jag har betalat in för mycket pengar på någon räkning för över ett år sen. Har ingen aning om vad det kan vara. Ska kolla upp det bland gamla papper. Hur som helst, vem är så dum och betalar in för mycket.....jag tydligen.... Det roliga med det här är att jag ska få tillbaks dem, om jag bara skickar in ett brev och berättar vilket konto jag vill ha dem på. Passar perfekt nu när ja inte har supermycket pengar!

snart helg

Är på jobbet nu och tar en paus från jobbandet. Har i stort sett gjort det jag ska men jag ska pyssla med lite annat oxå hade jag tänkt. Sen blir det äntligen helg för mig. Om två veckor är jag hemma i Värmland. Fest då kan jag gissa!!!

var ute och käkade igår med Anna. Vi var på GH. Riktigt trevligt och mysigt där. Maten var god. Varför är jag så dålig på att käka på nationerna? Måste bli ändring på det. Vi kom på en jättebra idé för en eventuell 25-årsfest  för mig. Men vi får se hur det blir med det. I sånna fall får det bli när jag kommit hem igen, typ januari. Eller så blir det en sån fest ändå, ja vi får se helt enkelt.

Var och klippte av mig lite hår igår. Toppade bara så det är inget nytt. Känns iaf lite fräschare. Vet inte hur jag ska göra med håret riktigt. Har ett stort I-lands problem. Klippa måste jag göra innan jag åker, det är bestämt men ska jag färga? Hade det inte kostat så mycket hade jag gjort det men känns lite onödigt att färga och en sen blir det ändå bara fult i höst. Samtidigt som jag inte orkar gå med världens utväxt. Ni fattar mitt jobbiga problem va?

Inget party i helgen. Känns rätt gött faktiskt. En hel oplanerad dag imorgon, skönt skönt. En promenad vore ju bra, en tur på stan ska jag också ta! Ikväll blir det bio, Mamma mia. Den ska ju tydligen va ett lyckopiller, får hoppas på det!

Nu ska jag sätta fart igen!

jag vill ha semester!

Börjar närma sig helg nu, skönt....inte för att jag kommer ha speciellt mycket helg iom att jag jobbar på lördag. Närmar sig även semester, längtar!  Tror jag kan åka bil med Karin och Johan hem till Värmland. Det vore ju super. Jag blir bara sur av att åka tåg, dessutom är det lite lättare att få med alla grejer jag kommer ha. Måste lära mig att packa bättre, tar alltid med mig så mycket. Men man måste ju ha kläder för alla väder, lite träningskläder och några skor blir det också.
 I höst får jag inte ha med så mycket. Det kommer bli svårt. Får kanske be nån packa åt mig.

Idag ska jag träna. Tror jag måste öka lite på vikterna, får inte mesa. Jag vill ha lite träningsvärk, lite sådär lagomt skönt.

Idag kommer en av böckerna jag har beställt. Lonely planet om Australien så nu ska jag läsa på. Den andra om Asien tror jag kommer på måndag. Har en del broschyrer att läsa hemma men har inte öppnat dom än. Är som sagt lite skraj för att det ska va bilder på läskiga ormar. Jag måste komma över det där.

Fick mina kläder från HM igår. Klänningen var perfekt! De andra grejerna var okej, men jag beställde ju enbart dom för att jag skulle få klänningen. Den var för billig så de ville inte skicka enbart den. Så vad gör man, jo beställer lite till!

Trött idag igen

Det blev ingen träning för mig igår, jag var helt enkelt för lat och trött. Dessutom var det ingen av mina jobbarkompisar som skulle träna. Jag gick hem och dog istället. Jag är verkligen sjukt trött på måndagar ifall det varit fest på lördagen.
Den här veckan jobbar jag sex dagar, fy fan. Men om det ändå ska regna så kan jag väl lika gärna jobba. Idag ska jag iaf träna så jag kommer i bikinin i höst.

Känner mig trött idag också. Har inte speciellt mycket att göra idag så jag lär väl inte bli piggare. Kan inte tiden gå lite fortare så jag får semester? 14 arbetsdagar kvar... sen blir det Värmland, tjoho!!

Solglasögon!

Idag har det varit en slappisdag. Har varit lite bakis men inte så farligt. Anna hade ju 25-årsfest igår. Var riktigt trevligt. Var förfest hemma hos Anna och Tobbe sen gick vissa av oss ut. Jag hamnade på BJ. Hoppade in i en taxi så cykeln fick stå kvar hos Anna. Var och hämtade den förut idag, var riktigt långt å gå. Nu är cykeln hemma igen iaf! Var solglasögontema på förfesten. Var lite skumt att komma dit när alla sitter inomhus med brillorna på. Särskilt när man gick runt och hälsade, då brukar man ju kolla i ögonen men det gick inte så bra den här gången.

Lite bilder från kvällen!¨

De blivande föräldrarna, Johan och Karin!


Födelsedagsbarnet Anna. Här poserande i presenten hon fick från oss.


Thea, Karin, Carro                           Carro, jag, Karin
                 


Karin och Tobbe                           Jag i ett par inte så snygga solglasögon
             

Anna i de inte så snygga solglasögonen


Carro och wennie


Kalle pratar på, något han är bra på!!!


Anna och hennes bror


Jag


Jag på dansgolvet. Killen bakom var lite speciell....hade sin egna stil på dansgolvet. Jag var ju bara tvungen att dansa med honom. Frågade om han kunde visa några moves....minns inte riktigt vad han svarade, har nåt svagt minne av att han var lite grov i mun.


Träffade Kamph på BJ, och hon hade en riktigt snygg klänning!!


Imorgon är det jobb som gäller igen. Jobb och träning. Tre veckor kvar sen är det semester! Ja just det,  tog en odling på min hals nu när jag är frisk. Visade att jag är bärare av det....plattan var lika ful nu som när ja var sjuk, typiskt!

Dags att sova så jag inte trillar ihop på jobbet imorn!

Natti natti!

SMHI??????

Var nyss inne på smhi´s  hemsida och blev lite fundersam. Det står att det ska regna här i Uppsala Nu. Stämmer inte alls för här är det sol.... Fattar att de inte vet exakt hur vädret ska bli framöver men borde de inte veta att det inte regnar här nu?

Kalas!

Idag är det lördag = Party!! Ska bli så skoj. Dessutom hittade jag å Karin en sån bra present till Anna!! Köpte även lite smycken till mig, får se hur det ser ut till klänningen.

Igår var jag, Karin och Johan på åkanten, lite spontant sådär. Hade inte tänkt äta nåt men slutade med alla vi alla åt en varsin liten räktallrik. Var gott men aiolin smakade för mycket citron, jag vill ha mer vitlök!!! Anna och Tobbe var också där och åt så vi bjöd in dem till vårat bord! Trevligt trevligt!!

Nu ska jag åka iväg till systemet, vin ska jag ha!

Hipp hurra det är fredag!

Är så glad över att det äntligen är fredag, men jag skulle hellre vilja vara ute i solen än att sitta här. Hoppas att det blir fint väder i morgon men det ser inte så ljust ut på smhi.....

Tränade igår men orkade inte så mycket så det var rätt lugnt. Efteråt gick jag hem och dog....typ. I onsdags sov jag också efter jag kom hem. Trodde verkligen att det var natt. Jag vaknade till då och då men jag ansträngde mig verkligen för att somna om, för det var ju natt och då ska man sova. Vaknade halv nio och fattade att det inte alls var natt.

Idag ska jag ner på stan. Leta efter smycken, har inga som passar klänningen. Var så länge sen jag köpte nåt smycke. Ska nog träffa Karin också!

Har fått låna alla tre sagan om ringen filmerna så nu ska jag se dom. By the way, Hellen du ska få dina potterböcker. Har inte läst dom än, eller jag håller på. Sakta men säkert, läser femman nu. Så jag vet fortfarande inte om lilla Harrypojken överlever.

Nu är det te veckor kvar till semester och typ 48 arbetsdagar kvar innan vi åker!

Jag vill ha sovmorgon!

Åh vad jag skulle vilja ha sovmorgon, längtar så mycket tills på lördag. Sovmorgon och fest, kan det bli bättre? Imorgon ska det bli fint väder! Men på lördag ska det ev regna....typiskt....min vanliga otur att det självklart ska va fult väder när jag är ledig.

Träningsvärk har jag överallt men det är skönt! Idag blir det ingen träning, kanske ska sola lite? Är så fruktansvärt blek. Jag har fortfarande inte accepterat att jag inte kan bli brun. Hoppet lever än....


Filip och Fredrik

Ja då har man precis kommit in från en tv-inspelning...hehe, och det är inte sjukhuset. Filip och Fredrik är i stan och de håller på med något slags uppdrag alldeles brevid mitt jobb. De har hängt upp sig på ett varsitt kors, fast nu har de nog båda hoppat ner. Vet egentligen inte vad det gick ut på men det var läkare och sjuksyrra där som hade koll på läget. Var även två ambulanser där men de fick larm så de försvann. Hoppas att de inte fick med mig på film.

För övrigt ser det lite fränt ut när de måste springa till ambulansen, sätta på sirenerna och alla bara flyttar på sig. Som sagt, fränt men jag skulle nog inte klara av att se allt som de tvingas se.

Sista rycket sen blir det träning!
RSS 2.0