Bye bye håret....:(

Nu har jag tagit ur mitt hår och jag känner mig lite flint. Är väl ok när jag har håret utsläppt men sätter jag upp det så känns det tunnt, väldigt tunnt. Känns värre nu än innan men jag kanske bara inbillar mig?

Nu måste jag fixa tid hos frissan, topparna behövs klippas och utväxten ska bort. Har bara ett litet problem,  jag minns inte vad min frisör heter...

bye bye fake....



Hej hej mitt vanliga hår...

One!

Var på ett nytt aerobicspass igår och shit vilken bra musik det var! Den ena bra låten efter den andra!!! Ska absolut gå på det igen! Stegen var egentligen inte så svåra men det var mycket armar som krånglade till det.

Idag är det handboll som gäller! Dags att ladda för cup i helgen!


Bra partylåt!!!!

Top Model?

Helgen som gick var ju toppen! Det  blev ju kanske lite fel i fredags men jag fick ju massa choklad....haha, utnyttjade det till max :)

Modellgrejen var väl sådär. jag och Emmeli var inte direkt peppade. Kände mig typ bakis på morgonen. Det hela tog ju sin lilla tid när det var kö överallt. Hår fick man fixa själv men man blev sminkad. Är inte så nöjd med min sminkning. Tycker inte de valde den bästa färgen på mig och jag sa att de gärna fick ta i vilket de inte gjorde.

Själva fotograferingen gick väl sådär. Det gick extremt snabbt och de visade hur man skulle posa men de sa ju samma till alla och alla poser är kanske inte till ens fördel. Det var tre olika fotografer, och jag tycker endast en av dem var bra.
Hur som helst, jag var inte speciellt nöjd med bilderna. såg rätt så sur ut på många. Dessutom blundade jag eller gjorde konstiga miner på en del. Och även om jag såg ok ut tycker jag inte bilderna var skitsnygga ändå.
Det blev inget köp för varken mig eller Emmeli!

Lördag kväll blev en myskväll med film! Såg Precious. Lite jobbig film att se, bara massa tragiska grejer. Usch och fy, men sevärd iaf!

Titta vad jag fick :)

dsc00060 (MMS)

Titta vad jag fick :)

Frukost på kaviar! Plus lite våfflor! Mums!!

dsc00046 (MMS)

Frukost på kaviar! Plus lite våfflor! Mums!!

Frukost på kaviar! Plus lite våfflor! Mums!!

dsc00046 (MMS)

Frukost på kaviar! Plus lite våfflor! Mums!!

Kaviar!!!

Kvällen igår blev ju inte riktigt som planerat... Lite sur blev ja. Nåja, det blev ju trevligt ändå. Har sovit hos Emmeli i natt och nu ska vi snart åka iväg till Kaviar och käka frukost! Ska bli så himla gott!! Jag ska äta mig proppmätt!!!

Efter frukosten är det dags för modellgrejen. Top Model nästa :) Hoppas det blir några snygga bilder iaf!
Sen blir dte nog en sväng till F-haga....och sen stan igen...kanske. Vi får se.

Fazer!

Yes nu sitter jag i Forshaga. Gillar att det går så snabbt att flyga! Synd att det inte går nå flyg på söndag. Resan gick bra iaf, såg nästan huset från ovan!
Tyckte lite synd om flygvärdinnan när hon pratade och visade allt med säkerheten. Det är verkligen ingen som ens tittar på henne. Nästa gång ska jag helt klart låtsas lyssna och se jätteintresserad ut!

Glömde berätta att jag blev helt överlycklig när jag kom till jobbet igår. Min favoritchoklad (en av dem) låg nämligen på bänken. Det är Fazer mjölkchoklad med lakrits. Jag tycker verkligen att den är supergod! Tyvärr verkar den inte finnas i Sverige (här finns bara vanlig mjölkchoklad, med hasselnötter eller med marianne). Så om det är någon som ska till Finland, eller ut på nån båt eller liknande så måste ni köpa med lite choklad till mig!

Tänkte lägga ut en bild men det verkar omöjligt att ens hitta en bild på nätet.

Hemåt!

Äntligen fredag och jag ska flyga hem! Ska bara fixa det sista på jobbet så ska jag ta mig till Arlanda!

Lyckades komma tidigt till jobbet idag men usch så trött jag är. Känner mig lite överkörd, så det blir slappning hemma!

Torsdagen!

Kvällen blev inte riktigt som jag planerade... Från träning hela kvällen till ingen träning. Hur gick det till? Först bestämde jag mig för att skippa handbollen. Jag hade en del att göra plus att jag ska försöka vara på jobbet jättetidigt imorn.
Hade planerat att gå på aerobics med FS ringde och sa att det var inställt för ledaren har skadat sig :( Trist!! Hoppas det inte är något allvarligt.

Blev att jag tog en tur på stan istället. Köpte två kjolar. Tänkte att när jag inte hittar några byxor får jag väl börja använda kjol istället. Köpte dessutom en BH och en tröja!

Under kvällen har jag städat och packat. Nu är jag nog klar...tror jag...
Ska bli skönt att komma hem till Forshaga! Får se vad som händer i helgen. Tar det lite som det kommer!

Har sett dagens paradise. Jag är helt besatt, jag måste åka till Köpenhamn! Danskarna verkar ju helvilda och galna. Måste dit!!!

God natt!!!

100825

Händer inte värst mycket här. Jag jobbar, äter, tränar och sover....kul liv va? Fast idag skippade jag träningen. Kände att jag var alldeles för trött. Behöver sova....så det är ju inte särskilt smart av mig att sitta här nu. Aja, ska snart lägga mig!

Har packat lite....eller mest slängt alla kläder jag ev vill ha med i en hög. Haha, jag är sämst. Kanske har bestämt kläder till lördag....Svart pennkjol med lila lite genomskinlig blus. Det kanske kan va nåt?

I morgon blir det jobb som vanligt. Sen blir det träning i flera timmar. Först aerobics å sen handboll!!

Natti natti!

Relax

Jag tycker verkligen inte om de sena träningarna, iaf inte när man måste gå upp dagen efter....vilket jag alltid måste. Försöker lugna ner mig lite nu, slappna av så jag kan somna.

I morgon blir det jobb och handboll på kvällen! Måste packa ihop lite till helgen oxå. Måste bestämma vad jag ska ha på mig på lör. Ska ju leka lite modell.... Blir nog klänning och klackar :)

Sov gott!!!

Dance day!

Jag har ju snöat in lite på So you think you can dance så nu tänker jag lära mig den här dansen...haha! Försöker övertala alla på jobbet också!

I USA hade de en "Dance day" för ett tag sedan och nappytabs fixade en koreografi som alla skulle lära sig....Här är den!

Måndag...

Det borde även vara förbjudet att jobba måndag morgon. Jag är sjukt trött. Att det ska vara så svårt att gå och lägga sig i tid. Hade även svårt att somna...

Hoppas dagen går fort så jag får gå hem och sova :) Ikväll är det handbollsträning, sen träning. Gillar inte sena träningar, jag är typ helt förstörd dagen efter...

Bio!

Ikväll har jag varit på bio. Såg Bröderna Karlsson. Helt ok film, väldigt lättsam! Precis vad jag orkade med!!



Hoppas veckan går fort. Det blir mycket träning, mån-tors med dubbelpass på torsdag. Måste verkligen köpa en cykel ¨så jag kan cykla mellan träningarna. Det går ju lite fortare då!
Längtar redan till helgen. På fredag ska jag ta en flygur hem!!!

God natt!!!

Gold!!!

God morgon!! Idag är jag bakis....men jag mår rätt bra. Tycker det jobbigaste med att vara bakis är att jag är så trött och det är typ helt omöjligt att sova.

Tyvärr hittade jag aldrig några byxor under gårdagens shoppingtur :( Men det blev lite annat! Får bli en tur snart igen när det har kommit in lite mer höstkläder!!

Var även och kikade på htc desire och nu har jag bestämt mig för den. Det kändes rätt när jag höll den i handen...haha!!

Vi började förfesten igår med lite sushi. Vi hade inte riktigt koll på vad alla bitarna var för något. Vad är en taco? Vi misstänker att det var den vita slemmiga saken.

Var en trevlig kväll iaf som slutade på BJ. Orkar inte skriva så mycket, det får bli bilder istället!!




Jag och Elin! Trevligt när man kan gå ut med arbetskompisarna tycker jag!!!





 Såhär ska tequila drickas!!

 Elin!!

    Klart katten ska ha godis!!!



     



100821

I natt har jag sovit gott, fick nog mina 8 timmars sömn. Jag försöker ju bli bättre på att sova, eller gå att lägga mig i tid. Inte helt lätt när jag vill vakna tidigt och gå och lägga mig sent.

Ska snart käka frulle och sen åka in till sthlm!!

Emelie och jag köpte tequila så ikväll blir det verkligen all in vare sig vi vill eller inte...haha! Tequila dricks bäst med kanel och apelsin! Mycket godare än salt och citron. Tequila gold ska det va!

Köpte ju två kalendrar för ett tag sen. Än så länge är jag flitig med att använda dem, riktigt kul faktiskt. Speciellt träningskalendern!

Helg!!!

Äntligen får jag gå hem. Är så himla trött, vet faktiskt inte ens vad jag håller på med. Borde vara förbjudet att jobba fredag eftermiddag pga säkerhet.

Nu drar jag ner på stan....mot systemet!

Mera dans!

Nu hittade jag klipp som är ok från den här säsongen!






SYTYCD

Sådär ja, då var veckans träningar avklarade! I morgon blir det jobb och sen systemet med Emelie!!! Här planeras det för fullt :)

Såg sista avsnittet av So you think you can dance igår så nu vet ja vem som vann. Tycker att det var helt rätt person som vann!!! Önskar att jag kunde dansa sådär. Varför var det ingen som satte mig i en dansgrupp när jag var liten?


Tänkte lägga upp ett bra klipp från den här säsongen men det gick inte :(
Det här är iaf min favorit. Kan se det hur många gånger som helst. Ryser varje gång!




God natt!!!

Step Up!

Stepen igår var riktigt rolig tycker jag, trots att jag inte hängde med. Väldigt störande att jag inte klarar av allt. Jag tappar liksom minnet och jag har stora problem med att fatta vissa snurrar. Även om jag ser på ledaren vilket håll snurren går åt så kan jag ändå inte göra det själv...stört?

Nu när vi ändå pratar step så skulle jag vilja se step up 3D....men den verkar inte komma på bio i Sverige. Väldigt trist tycker jag :(

Nu är playlisten för lördagens fest klar, bra jobbat Emelie! Nu blir det all in!

Ikväll står handbollsträning på schemat, fast det blir inte värst mycket handboll utan det blir fys. Intervaller och spänst.

Jag är sjukt sugen på sushi. Ge mig!


Desire!

Jag tror jag har bestämt mig för vilken mobil jag ska köpa, kanske. Förmodligen blir det en HTC desire. Blir nog bra det! Men jag kan snabbt ändra mig så man vet aldrig vad det blir!




Idag ska jag på step. Får se hur mycket jag hänger med idag. Har inte riktigt lärt mig det där med step :)

Jag är tokigt partysugen. Längtar till lördag! Kommer bli så bra!

Byxor

Jag längtar till helgen! Jag är shoppingsugen och partysugen och det är precis vad som händer till helgen! Jag och Emelie ska åka till sthlm och shoppa. Jag behöver byxor. Kanske jeans men gärna nåt annat fast jag vet inte riktigt vad... Någon som har nåt förslag? 
 
Efter shoppingen blir det förfest hos Emelie och sen utgång! Kan inte bli så mycket bättre!

Har nog bestämt mig för att åka hem om två veckor. För att ha en lugn helg. Jag ska pyssla lite. Är dålig på att få saker gjorde så jag prövar med att ta med det till Värmland. Kanske går det bättre där? Värt ett försök iaf!

Graffiti!!!

Träningshelgen är över och träningsvärken börjar komma smygandes...Det är värst i ryggen, resten känns ok. Får se om jag tar mig till jobbet imorn! Men det har varit en rolig helg iaf! Igår hade jag gått ner tre kg...i vätska så det kom snabbt tillbaks.

Jag har ju tänkt köpa en ny mobil. Vet bara inte vilken. Har väldigt svårt att välja. Känns ju som om jag vill ha en iphone men det är typ ingen som tycker jag ska köpa en...alla är nöjda med sina men tycker inte jag ska ha nån...hmmm. Nä nån iphone blir de nog inte, har några andra förslag. I natt drömde jag att jag hade en htc så det kanske är en sån jag ska ha.....tyvärr vet jag inte vilken modell.

Har testat ett nytt nagellack, graffitilack! Roligt lack. Man målar först med vanligt lack, låter det torka och sen målar man på graffitilacket. Efter ett par min har det spruckit upp och färgen under visar sig. Jag ska helt klart köpa fler färger än de två jag köpte!





Nyss kom det en sketen liten mygga och bet mig på handleden. Det sticker fortfarande och bettet blev megastort. Vad ska mygg va bra för? Mygg, fästingar och ormar borde utrotas...

Nu är det dags för mig att sova! Natti natti!!!

Duktig!

Enbart för att berätta vad duktig jag (+ resten av mitt lag) har varit idag och för att ni ska få lite ångest så skriver jag ner vad vi har gjort.

Dagen har sett ut såhär.

* 2 timmars handboll
* Löpning - intervaller utomhus, springa 15, vila 15 i 30 min.
* Ett spänstpass
* 2 timmars handboll igen

Programmet är likadant i morgon!

Ska snart iväg till ekoparken och äta sushi....blir bra det! Kanske blir det en chokladbit på det! Blir förmodligen inte så långdragen där. Känner mig rätt trött och med lite huvudvärk. Inte speciellt kul att jag haft det så ofta den senaste tiden.

Ska tänka på mina kära vänner där hemma som har fest....suck....måste åka hem snart :)

Läger!

God morgon! Skulle bra gärna vilja ligga kvar i sängen och sova...men nu är det träningsdax. Idag är vi i stenhagen! Jag kommer vara helt död ikväll när jag kommer hem...

Nej nu måste jag dra iväg!!

Träning!

Sista arbetsdagen för den här veckan, skönt! Tyvärr får jag ingen vila och ro i helgen. Det är nämligen dags för träningsläger med handbollen. Jag kommer förmodligen dö av trötthet...
Är avis på mina vänner där hemma som ska ha fest i morgon... men jag får tänka positivt. Medans ni häller i er massa kalorier så springer jag bort dem :)

Var på step i onsdags. Var rätt så kul faktiskt fast jag hängde inte med på allt. Egentligen är det ju inte så svåra steg men det sket sig ändå. Blir störd på mig själv när jag inte gör rätt. Hur svårt kan det va liksom?

Var och fikade igår efter jobbet med Anna. Mycket trevligt! Har ju knappt träffats på hela sommaren så vi hade en del att berätta!
Idag blir det fika igen efter jobbet, idag med Tobbe som är här i stan. Såklart valde han helt fel helg!

På väg ut på lunch... Bra med barnstol... :)

dsc00038 (MMS)

På väg ut på lunch... Bra med barnstol... :)

Yr

Ikväll har jag letat bilder som jag ska framkalla....det kommer bli en hel del. Jag kommer helt klart att ha att göra ett tag.

Annars har det inte hänt värst mycket idag. Var världens ösregn och åska tidigare. Vi har även sagt snopp på flera olika språk på jobbet...så roligt har vi det...

Är nog bäst jag går och lägger mig. Jag har huvudvärk idag igen och mensvärk och på toppen av det är jag alldeles yr. Ska pröva att sova bort det!

Natti natti!!

Dröm

Riktigt grå måndag här i Uppsala. Grå/vit himmel och lite regn. Passar ganska bra att det inte finns några roliga pass idag. Då kan jag stanna inne och greja istället!

Köpte inte så mycket på stan igår men jag köpte två kalendrar. En vanlig kalender och en träningskalender. Blir nog bra! Inga kläder alltså, bara en ring....när ska jag använda alla ringarna egentligen?
Köpte även massa album till alla kort jag ska beställa....hmmm, det kanske jag ska pyssla med ikväll?

Har haft ont i huvudet den senaste tiden, typ 2-3 veckor. Vet inte vad det kan bero på. Det är inte speciellt kul. Var lite svårt att somna igår pga det. Om det fortsätter får det bli ett till läkarbesök.
Dessutom vaknade jag inatt pga en mardröm. Jag drömde att jag var nånstans och badade i havet vid en badplats. Det var till en början jättekul för det kom en delfin som jag simmade med. Efter ett tag drog den med mig längre ut och drog ner mig under vattnet så jag drunknade....då vaknade jag. Inte speciellt trevligt. Självklart har jag kollat upp vad det betyder.

Delfiner: Drömmar om delfiner förebådar alltid något obehagligt, och man bör ta dem som en varning och ändra sin livsföring eller byta miljö.

Drunkning:
Den som drömmer att han själv eller någon annan drunknar kommer att få tur med det mesta och klara sig helskinnad genom många problem. Har du en hjärtevän betyder drömmen att denna har ett jämnt humör och gärna vill bli gift med dig. För en sjöman förebådar drömmen en lång och mycket givande resa.

Jag vet iaf hur jag vill tolka det....


100808

God morgon!
Jag ska ta mig ut på stan idag. Har som sagt lite saker jag måste köpa! Inga kläder den här gången, men man vet ju aldrig vad jag hittar!

Nu har jag och Emmeli bokat in en helg då hon ska komma hit! Blir kanon det!!! Bra att jag haft en lugn helg....tror det behövdes annars hade jag blivit beroende av nåt...hehe! Nästa helg blir också lugn. Då är det dags för träningshelg. Jag kommer förmodligen inte att överleva helgen....
Men om några veckor blir det fest.....det fick jag mess om i natt....haha!! Sådär ja, då var jag bokad några helger framöver!

Fjortis

Lägger in lite bilder från förra lördagen! Känns som det var evigheter sen, men det är ju bara en vecka!

Vi började kvällen på månen med grillbuffé....igen...Lika gott som förra gången! Sen var det tokröj hos Em! Roligt att Katta kom men det var synd att hon inte följde med ut. Det får bli nästa gång!

Kvällens outfit. Amina är redan i full gång!


Filip och Lina! Visst har Lina snygga kläder!!
 

Fick en till bra film på Lina där hon lär killarna sin dans. Men hon skulle nog döda mig om jag la ut dem :)

Ingen aning om vad som händer här?




Efter förfesten gick vi tillbaks till månen! Trevligt ställe det där!!

  






     

Ola (idol)var ju där och sjöng så vi bestämde oss för att få ett fjortisryck. Pinsamt! Haha, vi stod längst fram och skrek. Hoppas ingen såg mig.




Har inte gjort speciellt mycket idag....rätt skönt faktiskt. Har städat lite och lagat mat som faktiskt blev riktigt gott! Nu är jag så sugen på choklad så jag tror jag måste gå och köpa en liten bit!

Imorgon ska jag ta en runda på stan. Det är en del grejer jag behöver köpa!!

Ha en trevlig kväll!!!

Kickstart!

Har startat dagen med ett träningspass, Skivstång/spinning. Gött nu är jag igång! Var på aerobics igår med Anna och hon hade ett riktigt roligt avslöjande! Jag misstänte verkligen att det var så! Grattis till er!!!

Vet inte vad jag ska hitta på idag, blir väl nåt pyssel. Har ju som sagt en lång lista på grejer jag har att göra! Om det inte börjar regna kanske det blir en sväng på stan!

Ja just det, den där skjortan jag tjatade om hela dagen igår från BikBok.....den är nu min!!! Den fanns i min storlek i Karlstad så syster U var och fixade det! Tackar!! Ännu en anledning till att åka hem snart :)

Såhär ser den ut fast det är en annan färg. Typ mossgrön, jättefin färg!

Fix!

Äntligen helg! Veckan har gått fort fast det känns redan som det var evigheter sen jag hade semester.
Direkt efter jobbet idag ska jag iväg och träna. Riktigt skönt att komma igång igen! Hade sett fram emot sovmorgon i morgon men har bestämt mig för att gå upp och träna istället. Det är nog bra, annars finns det risk att jag växer fast i sängen.

Jag har blivit helt besatt av en skjorta på BikBok, tyvärr är den slut i U-sala...i KD fanns den inte i min storlek. Men det ska kollas en gång till. Kanske måste jag åka till sthlm och leta... Var in på BikBok igår och kom ut med en blus och ett par tights.

Jag blev så inspirerad av Emmelis kalenderköp så jag ska oxå köpa mig en. Jag är på fixinghumör. Ska fixa ihop mitt liv...hehe! Så det ska jag pyssla med i helgen. Ingen fest med andra ord. Känns skönt fast det kliar lite i partytarmen så fort jag hör lite bra partymusik!

Landet!

I lördags hade jag en heldag med Emmeli och Lina! Hade en liten sleepover hos Em fre till lör. Vi käkade tacos och såg på snabba cash. Helt ok film men alla säger ju att boken är bättre så nu har jag lånat den av T. Får se hur lång tid det tar innan jag läst ut den....är inte speciellt bra på att läsa här i U-sala. Hemma i skogarna slukar jag böcker.

I lördags morse åkte vi mot Hammrö för att plocka upp Lina som bor nånstans. Vi vägrade ta emot en vägbeskrivning så det enda vi hade var hitta.se beskrivning. Den var helt kass kan jag säga. Vi kom iaf fram tillslut. Mysigt hus de har där! Fridfullt. Kanske så man ska bo? Inte just nu men nån gång kanske?

Tyvärr tog jag ingen bild på huset. Emmeli och jag var för upptagna med att försöka charma djuren.

Söta får!


Dags att ge dem lite mat!


Kanske ser ut som om jag är rädd för dem. Så är det inte. Ville bara inte komma åt elstängslet.


När Emmeli skulle mata dem så drog de....haha!!!


Lina hade även en spännis till häst. Där står han och spänner sig...
Jag försökte vara gullig mot honom, pratade med min allra snällaste röst. Gick fint ända tills jag skulle ge honom en puss....då blev han sur eller nåt, började låta och stampa i geggan. Tack där blev jag nergeggad.... och Emmelis mobil.


Fast vi hade rätt kul ändå. Känner att jag hade helt rätt kläder på mig....eller?


 

Lite blandat!!

Dags för lite bilder då, dock inga från grand finale....det kommer en annan dag!

Minigolfrundan som jag vann!!! Lätt!!!
 

 Förfest hos Em. Synd att inte prinsen var med ;)

 Vattenpipa såklart!

 Sarah var med oss ut en onsdag!

Jag laddar på med dricka!


 Det började bra...

....

Efterfest och jag blåser upp min säng för natten. Jag ser rätt sur ut och det var jag nog....lite. Konstigt efterfest. Enligt mig söp vi ner en man, sen kom en till med skumpa, sen försök till att sova, somnade tillslut till thaimusik (?), vaknade av att nån sprang runt, jobbig, naken, spark och sen var sagan slut.



 Härlig snusbild på Em!

 Sommarplaya!

Jag och sötisbella!


 Tänkte jag skulle sova innan tolv, tror ni jag lyckas....tveksamt!

Natti natti!

Vardag!

Nu är det vardag igen och det känns rätt ok. Känns skönt att slippa festa så mycket...haha! Ska nog ta det lugnt ett tag....kanske, om det inte händer nåt kul!

Var och tränade idag och det var piss. Ett spinningpass som var så dåligt. Helt kass musik. Jag och Emelie visste inte riktigt om vi skulle skratta eller gråta... Musiken var bla nån eurovisionlåt från typ 2003 som hamnade på 19:e plats.....inte så bra med andra ord. Sen var det bara okända låtar som jag hoppas aldrig släpptes. Vart hittar men ens sån musik?
Tack och lov blir det aerobics med Robert i morgon. Han har bra musik han!

Ska försöka hinna med och lägga in lite grand finale-bilder sen :)

Mot u-sala igen.

Nu ska jag snart åka in till stan och tåget. Jag har inte direkt lust att åka tillbaks till U-sala. Har iofs inte så mycket emot att börja jobba, känns faktiskt helt ok. Fast jag vet inte om jag kommer ta mig upp så tidigt imorn.
Ska även bli skönt att komma igång med träningen. Har bokat spinning till i morgon!!

Nu ska jag slänga ner det sista i väskorna!!!

Hej då Värmland....vi ses :)
RSS 2.0