@ work

Sitter på jobbet nu, ska snart käka! Lite segt att jobba idag men det är ganska skönt att va här på lördagar. Det är så lugnt, inga personer i vägen, jag kan göra precis som jag vill! är i stort sett klar med det jag måste göra. Vill gå lite tidigare så jag hinner hem och vila lite innan det är dags för kalas!
Den här veckan har vart slitig, skönt att den är över!

Hann iaf med en träning den här veckan. var på spinning i torsdags. Känns att man inte tränat på nästan 2 veckor. Rumpan skumpa så, tror den har hoppat ner minst en decimeter.... Skulle vilja spela lite handboll, det är ju så långt kvar till det börjar igen.
Ja just det....jag och Tilde har en handbollsfest för klubben att planera. Lite jobbigt, men man måste väl ta tag i det nu.

Igår var jag och Karin hemma hos Anna, i hennes nya lägenhet! Jättefin var den! Jag vill oxå ha.....men men det är ju ingen ide nu. Inte innan jag reser, och hur det ser ut efter resan har jag ingen aning om så köpa nåt nu är en dum idé.
Hur som helst så skulle vi se på film men vi orkade inte koncentrera oss så vi kollade på lets dance istället.

Idag är det vaginans dag hörde jag på radion. Finns dagar för allt nu för tiden. Nåja, nån som ska fira?

Tillbaks!

Nu är jag tillbaks i uppsala igen, kom igår. Skulle vilja va hemma lite längre, men men.

Var och hälsade på Samantha i måndags, det var så länge sen. Det går framåt i deras hus, kommer nog bli riktigt snyggt tillslut!
Lilla Elsa har ju blivit en riktigt stor tjej, ett litet charmtroll!

Elsa med t-shirten hon fick. Hon verkade nöjd med den, den åkte på direkt!!
elsa igen

elsa



Det var ingen lugn start på jobbet idag. Som vanligt var det kris. Måste alla ha semster eller vara sjuka samtidigt? Hoppas att nån är frisk tills imorn så det blir lite lugnare!

Hade tänkt träna idag men jag skippade det. Känner att jag har lite ont i halsen så vi får väl se imorn om det är värre. Är det inte värre blir det träning imorn!!


Lilla valle måste ju få va med på ett hörn!
valle

Påskparty!

Igår var det påskafton. Hände inget speciellt på dagen. Var i stan, eller på bergvik och handlade lite. Plockade upp Emmeli när hon slutade och sen var det dags för fest!

Emmeli och jag började hemma hos henne. Sen knallade vi över gatan till nästa förfest, var där en liten sväng. Karin, Johan och hans bror Erik kom också. Dom hade vart å kollat på hockeyn, Färjestad vann!!!
Sen gick vi vidare till nästa fest, kom ett litet snäpp närmare stan för varje fest! Var riktigt trevligt faktiskt! Några bilder har jag inte, min kamera fick inte plats i väskan och Emmeli glömde sin på en av förfesterna.

När förfestandet var slut gick vi till blue moon. Eller jag och Emmeli gjorde det. Dom andra tyckte kön var för långoch det var kallt. Jag stod på listen så jag å emmeli gick före kön. Gött! Så borde det alltid vara!!!

Det var dock en stor besvikelse igår. Vi hade laddat för att träffa våran vän "stången" och dansa lite, ta kort, som vi alltid gör. Vi närmade oss stången men då är det några vakter som plockar bort den, tror det satt löst eller nåt. Så tyvärr, inga stångbilder den här gången.
Bra stämning var det på schlagergolvet, när  dom spelade färjestadslåtar!! Kan det bli bättre, nej jag tror inte det!

Jahopp, vad ska man hitta på nu då.....äta lite kanske?


Äta, äta lite till, äta ännu mera....

Nu är jag hemma i Forshaga å slappar, behöver verkligen vila upp mig. På jobbet i torsdags var det kaos. Som vanligt händer allt när vi är dåligt med folk. Nån blir sjuk, det kommer akuta grejer mm. Men jag lyckades ändå smita iväg lite tidigare.
Gick ganska fort att åka hem för en gångs skull. Sarah å jag satt å kollade på Gossip girl. Vad skulle jag göra utan min dator??

Långfredagen kan man sammanfatta med ett ord....Mat! Jag åt och åt hela dagen, först på ett ställe, sen vidare till nästa så nu behöver jag inte äta på en vecka. Usch, känner mig riktigt otränad just nu. Känns som om det var evigheter sen jag rörde på mig. Nästa vecka ska jag sätta fart igen. Jag har tänkt försöka med 2 styrkepass och två andra pass varje vecka.

Måste ju ta och gratulera helltons damlag som vann tvåan och går nu upp i ettan. Kul tycker jag! Hade väl hellre sett att bruks eller f-haga kommit med ett superlag men det är kul ändå. Behövs ett bra handbollslag i Värmland! Skulle va kul å se dom spela...hmm, det får nog bli nästa vår då...

Snart är det nog dags att äta igen....herregud jag sprängs snart. Sen bär det av mot stan. Ska köpa en extern hårddisk, handla vin och så ska jag plocka upp Emmeli när hon slutat jobba. Ikväll blir det partaj!!

Åka hem!

Ikväll ska jag åka hem!! Är riktigt stressigt idag på jobbet, har sprungit fram och tillbaks här i korridorerna. Hoppas att jag kan gå vid fyra. Skulle va skönt att slippa stressa till tåget.

Lunchdags!

Påsk snart?

God morgon!

I helgen spelade vi sista matchen och vi vann!!! Nu dröjer det ett tag tills jag får spela. Vi hade spelarmöte igår och kom fram till att försäsong ska vi ha, och den börjar i maj. tycker det är bra men vi får se hur mycket jag är med. Det där med att springa på hårt underlag funkar inte för mina fötter. men jag har ju mitt gymkort så jag får väl hänga där.

För övrigt var helgen lugn. Var ganska skönt för efter matchen och under matchen hade jag huvudvärk. Det var räkfrossa hemma hos Karin, självklart var dte lika gott som vanligt!! Och jag tycker rätt låt vann!

idag ska jag till sjukgymnasten. Får se vad hon säger om min rygg den här gången. Försöker tänka på det men det är så lätt att man glömmer...

Imorgon ska Sarah färga mitt hår! Blir samma som vanligt, kan inte byta riktigt än men i maj blir det nog ett byte!

Längtar till torsdag för då ska jag åka hem! Fredagen är fullbokad men annars ser det lugnt ut, partaj på lördag såklart!

Sista matchen på väldigt länge....

Idag är det sista matchen, jättetrist. Jag kommer ju inte spela förän efter jul nästa år. Det är ju en halv evighet dit. Tyvärr måste jag kanske stå en liten stund idag. Skulle ju helst slippa....

Var hos sjukgymnasten i tisdags. Det gick väl bra, hon hittade vad som var fel iaf. Jag belastar fel del av ryggen/nacken/axlarna....en alldeles för liten del. Så jag ska tänka på min hållning, spänna magen och göra en del övningar, tänka på hur jag sitter på jobbet och styrketräna. Så det är väl bara att göra det då.....vill inte få en puckelrygg...

Idag är det räkfrossa hos karin, ska bli trevligt. Om det blir utgång får vi se. Var sugen på fest i början av veckan sen blev jag så trött å sliten. Att det är påsk snart är riktigt skönt. Skulle va skönt att va student ibland. Skulle jag bli student igen så skulle jag nog uppskatta all tid mer. Hade mer frihet då och ville man skita i nåt så kunde man göra det. Det valet finns inte riktigt nu.....även om jag iofs inte sket i pluggandet så hade jag valet iaf. Nu får man längta efter dom 5 veckorna man har ledigt per år.....inge mer.... Man har alltid tagit för givet förut att man ärledig nån vecka vid påsk, nån vid jul osv....men nu måste man ta semesterdagar och då får man mindre ledigt på sommaren. Ja det är inte lätt, och såhär ska det vara resten av livet. Ibland undrar jag om det verkligen är såhär man ska ha det resten av livet?

Nu ska jag fixa iordning lite här, käka och kanske hinna ut på stan innan det är dags för samling!!! Nu jävlar ska vi vinna!!!!

Påskstrejk?

Nu mår jag mycket bättre faktiskt. Vet inte vad min kropp höll på med, nån slags påskstrejk kanske. Nu vill jag ha påsk för jag vill åka hem!!!!

Precis kommit hem från träningen, bara en kvar nu sen gäller det att ta sig till gymmet själv. Usch det tycker jag blir svårt. Måste ha nåt som gör att jag får lite ångest om jag inte går annars blir det lätt att jag skiter i det.

Mina chokladbollar var uppskattade på jobbet, kanske ska baka till varje möte. Tycker det är kul att baka men det är ju inte så nyttigt att äta alla kakorna själv...

Jag är kanonsugen på fest. Dels för att jag inte vart ute eller lugn senaste tiden, jag mår bra, det är ingen stressig match på lördag, det är räkor och melodifestival.....tycker det låter som ett kanonupplägg, men det tycker tydligen ingen annan....haha. Så det får väl bli lugnt då.
Emmeli- Jag plockar massor med pensionärspoäng.....haha, hur många har du?? KOmmer va laddad för fest när ja kommer hem. Fast jag brukar ju alltid va ganska lyrisk där hemma...

För övrigt kommer Emmeli hit på valborg!!! Gôrskôj ska dä bli!! Kul att gå på galopp med nån som aldrig varit på det förut. Det är helt klart det roligaste på hela dagen!!!!

Nu ska jag slänga i mig nåt ätbart, sen blir det sova!!!

Natti natti!



Inte så illa

Vad nere jag lät igår, riktigt så illa var det inte. Ringde iaf sjukgymnasten igår så på torsdag har jag tid. Känns bättre i axlarna nu, på sätt och vis är ju det dumt. Vill ju ha lite ont när jag ska dit.
Igår vet jag inte vad min mage höll på med. Fick magknip efter lunch och det höll i sig i stort sett resten av dagen. Men nu är det borta.

Idag är jag riktigt snäll, ska bjuda på fika på mötet idag. Jag gjorde nämligen lite chokladbollar igår.

Träning ikväll, näst sista träningen kanske? Sista matchen på länge på lördag, usch vad trist....
Imorgon ska jag och Tildus på bio igen, Tjoho va roligt!!!

Lite bättre......

Ny vecka igen och helgen har vart sådär kan man säga. I fredags gick jag ju hem och sov hela kvällen. vaknade med huvudvärk i lördags, men kände mig ändå lite bättre. Tog mig ut på stan men då började jag känna mig konstig igen. Så svårt att förklara vad jag menar med konstig, men det är inte som jag borde må iaf. Hittade inget kul på stan heller.
Tack och lov gick det konstiga över men huvudvärken satt kvar. Tabletter hjälper typ inte. Märkte att jag har ganska ont i axlar, nacka så kanske kommer huvudvärken från det.
Vi skulle ju iväg och spela match. Det gick åt skogen kan man säga. Vi förlorade, vet inte varför för det kändes som om vi var bättre egentligen. Min egen insats var långt ifrån strålande, kände mig mest förvirrad. och det stramade i axlarna. vet inte varför jag har så iont där. kan ju få det från jobbet men jag tyckte förra veckan var lugn. Alltså inte så mycket enformigt. Kanske går jag och spänner mig hela tiden men det känns inte så . Känner mig inte stressad eller så....

På kvällen var det ju meningen att det skulle bli fest men det blev så lugnt så lugnt för mig. hade alldeles för ont i huvudet. Det sprängde verkligen. Men vi var iaf hemma hos karin och åt tacos.....kanongott! tack Karin för att du lagade mat åt oss!
Sarah och Tilde gick ut, jag gick hem och sov. Vet inte när jag vaknade men jag sov väldigt länge, för att va mig iaf. Och i stort sett hela dagen igår tillbringade jag i sängen förutom när jag var tvungen att åka till Sävja. Skulle ju sitta i sekretariatet på en herrmatch. men jag hade iaf inte så ont i huvudet igår.

Just nu har jag inte heller direkt ont, men jag känner att den kan komma snabbt. Det finns där i bakgrunden på nåt vis. Så idag vill jag helst ha tyst omkring mig. jag ska försöka få tag på en sjukgymnast idag så dom kan kolla mina axlar. usch jag får alltid ont i ryggen, spelar ingen roll om jag sitter eller står, eller går i slutändan så får jag alltid ont.

Nu ska jag jobba...lugnt...

Sjuk?

Usch jag mår inge bra.... Har ont i huvudet. Det har jag iofs haft till och från i en vecka men idag hade jag ont när ja vaknade. På jobbet var jag helt död.....Jessica undrade varför jag såg så risig ut...haha!
När jag kom hem gick jag å la mig, sov i några timmar. Det känns som om jag är på väg att bli sjuk, emn jag känner mig inte förkyld i övrigt. Lite ont  i örat bara. Är fruktansvärt stel i nacke och axlar, skulle behöva massage. Tror jag ska fixa det!

Vill verkligen inte va sjuk, vi har ju match imorn..... Tror jag ska lägga mig  nu och hoppas på att jag vaknar frisk och kry imorgon!

God natt!

Det går segt

Det går så fruktansvärt segt idag. Jag har vart här i ca 1 ½ timme, men det känns som en hel dag. Kul dag.....
Kanske man kan smita lite tidigare idag...vid fyra iaf, skulle va skönt. Vill hem och sova innan det är träning.
Inte speciellt många handbollsträningar kvar och bara två matcher kvar. Blir min sista match på länge, nästa gång jag spelar kanske blir i januari?

Nu är allt klart, jag är ledig på valborg! Har bara flyttat en ledig dag så jag slapp ta en semesterdag!! Ska bli så kul med valborg, årets största och bästa partydag! Så Emmeli se till och kom hit då. Du kommer inte ångra dej. Du hade ju så trevligt sist du var här...:)

Fika nu kanske?

Fröken duktig!

I fredags var jag på fest hos Karin. Var inte alls sugen egentligen, ont i huvudet hade jag också. Efter nåt glas vin så hade huvudvärken i stort sett försvunnit. Det blev iaf jättetrevligt! Vi gick till saluhallen, till korridoren. Var mycket ´folk, lite för mycket faktiskt. Blev så himla varmt och svettigt.
Jag hade ju sagt innan att jag skulle ta det lugnt och gå hem tidigt för det var ju trots allt match på lördagen. Hur många gånger har jag inte sagt att jag ska ta det lugnt? Har jag någonsin gjort det? Har jag gått hem först nån gång? Svaret är nej det har aldrig hänt. Men i fredags hände det! Jag tog det lugnt och gick hem superdupertidigt. Jag, Karin och Johan gick och åt istället. Det var sjukt gott! Sen cyklade jag hem och hällde i mig vatten och sov. Jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt.
På väg ut från saluhallen träffade jag Sandra som jag bodde i korridor med. Det var flera år sen jag såg henne. Jättekul å träffa henne igen, hon var sig lik!!

Tilde var het i fredags
jag å tilde

Karin
karin

Karin och Frida
karin å frida

Tilde och jag igen!
tilde å jag

Matchen i lördags vann vi!!! Vi fick väldigt kort uppvärmning för vi körde vilse, så Sussie får aldrig mer läsa kartan.....
Kände mig lite seg på matchen, men man behövde inte riktigt ta i allt man hade heller.
På kvällen var det mys hos Tilde. Jag gosade nog ihjäl hennes katt tror jag, lever hon?? God pizza smällde vi oss!! Självklart kollade vi på melodifestivalen. Jag är ganska säker på att Perrelli kommer vinna allt, låten var bra faktiskt. Sjukt trimmad kropp hade hon, sån vill jag ha....

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, det behövdes! På eftermiddagen var det fika hos Kamph som har fyllt år! Sjukt goda grejer hon bjöd på! Hembakat är det bästa som finns!!
Efter fikat åkte jag iväg på spinning!! Det tog emot att åka dit, men jag gjorde det!! Så duktigt av mig!!

Nu blir det slappa framför tvn resten av kvällen!!!
RSS 2.0