Energi!!!

Om en vecka ska jag använda ett presentkort jag fick när jag fyllde år! Har bokat in en ansiktsbehandling på ekolea!!



Ska bli hur skönt som helst!!!

Myra

Det har ju flyttat in en till katt här, så nu är det överfullt här...
Det är iaf en kattjej från djurskyddet som heter myran. Jag såg henne på katthemmet i våras o tyckte hon va så söt men jag skulle inte ha nån mer katt. Så blev det och myran fick ett annat hem. Hon hann inte bo där särskilt länge innan hon smet, det var i maj tror jag.
Efter att hon smet var det ingen som lyckades fånga in henne. Låg nog lite på is under sommaren.
I Oktober bestämde sig djurskyddet för att dom verkligen skulle försöka fånga in henne. Så jag var också där ute i skogen och letade, satte upp lappar mm.

I och med att de förra ägarna inte ens försökt att få tag på henne skulle hon inte tillbaka till dem. I den vevan lovade jag att om hon lever o lyckas bli infångad får hon komma hit.

Det tog ett par veckor innan hon gick in i fällan. Sen har hon bott här på prov. Jag har varit jourhem och det har funkat så bra så nu är hon min på riktigt!

Tog bort -n i hennes namn så nu heter hon Myra!!



Work Bitch!!!!

Nytt år och nya tag! Har faktiskt några nyårslöften. 
* Jag ska se till att bli färdig med skolan!
* Få fast jobb
* Flytta
* Bli fit. Aldrig varit så stor o tung som jag är nu. Trivs inte med det så det måste bort!
* Och en sista...träffa mannen i mitt liv....tyvärr kan det va rätt svårt. Allt hänger ju inte på mig.... och allt går inte att påverka. 
 
Pepplåten får bli Brittans Work Bitch, svårare än så är det inte!
 
På tal om brittan så vill jag sjukt gärna åka till vegas och se hennes show. Nån som vill med? Tror inte det behöver bli så dyrt med flyg o boende om man bokar långt i förväg. Hennes show ska ju hålla på i 2 år där!
 
NOW GET TO WORK BITCH!!!!
RSS 2.0