Kvällsbesök!

Yes jag har haft lite besök på min lilla lilla gård! Här är han/hon!







Söt va?

Kollade upp vad det är dom äter och de kan till och med käka ormar! Så alla igelkottar är välkomna till mig!

"Om en huggorm attackerar en igelkott, slinter den ganska lätt eller hugger tag i taggarna.
  Skulle den ändå lyckas få in ett bra hugg, brukar igelkotten klara sig ganska bra eftersom den tål ormgift ca 40 ggr bättre än oss människor. När ormens gift sinat kan igelkotten gå till attack, knäcka ormens ryggrad och äta upp den."

Ösregn!

Idag har det ösregnat. Var länge sen det öste ner så. Hade regnkappan på mig i morse men blev ganska blöt ändå men överkroppen var någorlunda torr. Tur att man byter kläder när man kommer hit. Mina strumpor är dessvärre blöta, men nu har jag slängt in dom i ett värmeskåp så det ska ordna sig. Ska träna efter jobbet, ska bli skönt. Är rätt pigg idag, det brukar jag inte vara på måndagar. Vaknade till och med före klockan.

Var en jättelugn helg, det var skönt men partytarmen skriker lite. Just nu längtar jag jättemycket till Annas fest på lördag. Ska bli så skoj och jag har nya kläder att ha på mig!!! Var på stan igår, handlade lite nödvändiga saker tex, shampo, balsam, deo, mascara. Tråkiga saker och det kostar. Köpte även två toppar och en klänning på rean. Jättesöt klänning, är kär i den!   
Kollade även på lite reseböcker, lonely planet. Hittade två bra så det får nog bli dom men jag köper på nätet istället. Det var ganska mycket billigare.
Funderar på om jag ska vaccinera mig mot Japansk encefalit eller inte. Till mig sa dom att jag inte behövde men till Sarah sa dom att hon skulle så hon har gjort det. Kollade på nätet, står lite flummigt där också. Verkar som det är vanligt med lite olika bud i den frågan. Jag kanske gör det, verkar ju inte särskilt trevligt att få det där japanska....

Ska göra sista rycket nu....ska gå och kolla min gel nu!

Tjingeling!

Sex and the city!

Var och såg satc igår och oj oj oj vad bra den var! Den var rätt sorglig, hade tårar i ögonen i stort sett hela tiden men det slutade lyckligt tillslut. Den innehöll även en hel del skratt, en bra film helt enkelt. Tur att jag har den hemma så jag kan se den om och om igen!

Idag har jag vart rätt duktig tycker jag. Har städat undan en massa, slängt hur mycket papper som helst och rensat bort en del kläder. Men nu ser det förjävligt ut här så nu måste jag plocka reda på allt....tur att jag inte har nåt speciellt för mig ikväll!

Försöker buda hem en mp3, eller mp4 eller vad fasen det heter. Kom på att jag måste ha det i höst på resan, en med mycket minne. Annars kommer Sarah slå ihjäl mig om hon måste lyssna på mitt pladder hela tiden.

I morgon blir det nog en tur på stan och en långpromenad kanske?

Ett sött hjärta i drinken.

Sagan om ringen

Det har varit ännu en seg dag på jobbet. Är så trist när man inte har nåt att göra. Kanske händer det mer i morgon? Blir en lyxdag imorn. Fika med smörgås på morgonen, vi ska ut å käka lunch på east, jordgubbar med glass på eftermiddagen, Gött!!!
Var duktig och tränade idag, det var skönt men det är lite segt och ta sig dit. Bra att vi är några på jobbet som tränar där!

Har inget planerat i helgen, rätt skönt faktiskt. Får se vad som händer!

Sitter och kollar på sagan om ringen nu....jag har ju inte sett dom filmerna....skäms. Får se vad jag tycker om den, troligtvis har jag slocknat innan den är slut.

Fick lite bilder från Anna från en av våra utgångar, här är dom!

Jag!


Annas bror, jag och sarah


Jag och Thea


En glad Sarah


Ja såhär ser vi ut på dansgolvet...


Lotta, jag och Sarah



Reklamen är slut, bäst att återgå till tvn!

God Natt!

Ljusare!

Ja då var håret fixat. Det är fortfarande ganska rött, den färgen sitter stenhårt men det är ljusare än förut. Jag är nöjd, tycker det är kul att byta färg. Fast jag tror ändå att jag passar bäst i lite mörkare men det var ju så länge sen jag var ljus.

Var hos Karin en sväng idag. Stackars henne hon gör så jobbiga/roliga saker nu när hon är gravid. Tycker alla är gravida nu för tiden, det kryllar av tjocka magar på stan.

Fick mitt I.d smink igår, verkar bra men jag saknar en borste så det ska inhandlas!

Nu orkar jag inte vara vaken längre, God natt!



Frissan!

Idag ska jag till frissan!!! Äntligen har det gått en månad! Hoppas att dom kan fixa till det annars får jag väl va orange.

Biljetter till SATC är bokade till fredag. Vill så gärna se den. Har hört att det är en snyftisfilm.

Idag finns det inte mycket att göra på jobbet, trist. Jag får leka städtant istället. Inte så skoj. Det är iaf lite sol ute, alltid nåt!

Jag är så fruktansvärt godissugen och på en massa fet mat, men nej nej nej inget sånt. Imorgon ska jag träna igen.

Vardag igen

Då är man tillbaks i vardagen igen. Var väldigt skönt att få några dagar ledigt! I lördags var jag med Emmeli på fest. Var mest ikeafolk där men det gick ju bra det med! Vi gick till månen men det var inte alls mycket folk där. Typ tomt när vi kom men det droppade in en del tillslut. Tänkte att jag skulle ta en massa kort men jag orkade inte, som vanligt. Väntar på att jag ska få Emmelis kort! Tog bara ett kort, på en drink jag fick. Bartendern gjorde ett så fint hjärta på ytan.

Var inte speciellt kul att åka tåg i söndags men det var i tid iaf. Satt i djurvagnen så det fanns en del söta katter att kolla på!

På fredag blir det bio, sex and the city!! Är så sugen på att se den. Emmeli hade den på datorn så jag brände den, med andra ord har jag den hemma och det är väldigt lockande att sätta igång den. men jag ska se den på bio.

Var och vaccinerade mig igår, är lite öm i armen idag. Nu känns resan lite närmare....sakta men säkert....

Ska träna idag, ska ju börja mitt nya liv nu...får se om det funkar den här gången!

Fika!

Äta äta äta och lite fest!

Det blev lugnt midsommarfirande igår. Var hemma hos Emmeli och såg på film och lagde mat. Vi åt fläskfile med fetaost i, med sallad och bröd till. Riktigt gott var det! Vi såg på vantage point, den var bra, spännande men det var lite för mycket biljakt ett tag.

Idag blir det grillning här hemma. Ikväll ska jag till stan på nån fest, ska bli skoj. Får se vart vi hamnar ikväll.
Imorgon är det dags för Uppsala igen, skulle hellre vilja va kvar här ett tag till. Men det är ju bara en månad kvar tills semestern!

Blir mycket mat den här helgen. Har ätit massa rabarberpaj och jordgubbar. Rabarberpaj är nog nästan min favorit, det och blåbär. Efter den här helgen passar det bra att mitt nya liv ska börja på måndag!

Nu ska jag ska klart på DH. Finns en jättebra sida där typ alla serier finns, kan va lite dålig kvalite på en del men det funkar.

www.surfthechannel.com


Midsommar!!!

Då var det midsommar igen. Tiden går så fort. Blir nog en lugn helg för mig. Idag blir det lite middag här hemma sen ska jag till Emmeli. Blir slapping där också. Imorn ska vi på nån fest....vet inte när, var, hur än men det löser sig!!!



Bild från midsommar förra året. Här håller dom på å reser stången i gropen.


Jag fastnade på tradera igår. Letade om det fanns lonely planet för en billig peng men det gjorde det inte. Kan ju va bra och ha i höst. Hittade däremot lite annat. Köpte ett minne till kameran, 1gb. Kan vara bra att ha i höst, har tänkt fota som en galning! Köpte även smink, I.d. Bare minerals foundation. Har hört att det ska va bra. Blev billigare än att köpa det i affären!!

Men nu är mina pengar slut så ingen shopping på länge! Punkt slut!

Pysslar

Sitter här hemma i Forshaga nu. Det är trist väder för det regnar till och från. Försöker fixa med bloggen lite, inte helt lätt att få det som jag vill och nu är mitt tålamod slut....

Det är himla skönt att få va ledig. Längtar tills semestern men det är över en månad kvar. Nästa vecka ska jag börja mitt nya liv, igen. Ska träna, träna träna för jag känner mig fladdrig. Mitt friskis&svettis-kort  går snart ut och jag ska inte köpa ett nytt. Fast jag har ju mitt träningskort på jobbet dessutom har friskis & svettis gratisjympa i parken. Jag hoppas på att handbollen börjar tidigt i augusti men än så länge har vi nog ingen tränare. Hoppas vi får en!

På onsdag ska jag äntligen fixa till håret, just nu är det orange. Det blir värre dag för dag. Hoppas dom kan fixa till det. Kan ju lika gärna bli orange den här gången också. En sak som är säker är att det kommer svida i plånboken, aj aj!

Blä för sj

Resan hem till Karlstad började sådär kan man väl säga. SJ var som vanligt försenade..... Är dom någonsin i tid? Hur som helst så förstörde det en del för mig. Jag hade tänkt handla lite mat och tidning på centralen men det sket sig. Istället fick jag ta en springtur till spår elva. Dessutom fick jag sitta hungrig hela vägen hem. Jag hade bara 30 kr löst, för det fick jag en liten liten smörgås....och inget att dricka.
Tur att jag hade datorn med mig, satt och lyssnade på en ljudbok fast jag vet inte vad den handlade om. Jag tror jag sov mest.
Nu är jag mätt efter att ha slängt i mig en hög smörgåsar!

Åkte igenom Karlstad på vägen mot Forshaga, å vad jag tycker om uteserveringar. Det är fullt av dem här! Me like! Läste för länge sen att Karlstad var Sveriges krogtätaste stad, stämmer det fortfarande??

Läser alltid tidningen när jag kommer hem men idag var det inte skoj. Varför har nwt alltid en massa ormbilder?? Jag fick kasta iväg tidningen illa kvickt. Usch och fy för ormbilder!!!
Jag läste en rolig sak i tidningen också, det blir en hamnfestival i år, precis när jag har semester! Tror det blir en bra semester. Hoppas på fint väder men regnar det kan jag alltid sitta inne och kolla på OS.

För övrigt tycker jag det var skit att Sverige förlorade ikväll. Vet iofs inte om dom spelade bra eller dåligt men det är skit ändå. Dags att byta förbundskapten nu??

Undrar vad jag ska hitta på imorgon? Promenad på byn kanske, kan ju hända att nåt har förändrats. En tur till stan?? Vi får se helt enkelt, mest vill jag bara slappa i några dagar!

Natti natti!

15 spänn

Yes jag fick en resa hem ikväll. Köpte den för 15 kr. Tycker det är ett rätt bra pris. Måste iofs köpa biljett härifrån till Sthlm men det blir ändå billigt, väldigt billigt!

Var riktigt spännande i slutminuten. Jag skulle absolut kunna bli beroende av tradera. Hmmm, kanske bäst att jag håller mig därifrån?

Tåg?

Var på stan igår efter jobbet med Karin. Jag var bara tvungen att köpa kjolen/klänningen på VILA. Såg den redan i helgen men tvekade lite men igår bestämde jag mig. Den kommer användas flitigt tror jag!

Kikar på tradera just nu, än så länge inga höga bud på tågresorna hem ikväll. Hoppas jag lyckas, vill ju hem ikväll.

Lingonveckan är här, fortsätter tjata om menskoppen, köp den på:  www.menskopp.se

Idag på jobbet ska vi äta sallad i parken. Brukar äta pizza i parken men i år blir det sallad. Jag har valt en med bulgur, kyckling och feta.

Nu ska jag sätta fart!

Snart några dagar ledigt!

Har fastnat framför datorn, försöker ändra om bloggen lite, kanske kan den bli lite roligare? Slog på tvn, på femman är det nåt onaniprogram. Hmm, vad ska man säga? Att det finns sådana skolor. Kvinnorna är verkligen okunniga, en trodde att det var från urinröret hennes dotter hade kommit??? Ja, vad ska man säga....

Om ett dygn sitter jag förhoppningsvis i bilen på väg till Forshaga. Har inte köpt nån biljett än, förhoppningsvis lyckas jag buda in den på tradera. Jag vill bara åka hem nu. Tyvärr missar jag fotbollen om jag åker imorn, men jag överlever nog.

Grekmat!

Igår var vi ute och käkade med jobbet, på Santorini. Jag älskar grekmat!! Vill ni göra mig glad så ge mig grekmat!!

Idag ska jag träna, blir spinning idag. Går inte så bra med träningen, jag kommer aldrig igång. Ikväll är det Sverigematch, den ska ses nånstans. Får se om vi går ut och kollar eller om vi sitter hemma hos nån.
 
Kom nyss till jobbet men det känns redan som jag vart här länge, nu vill jag gå hem.

Jag vill ut!

Jag vill ut!!! Jag sitter inspärrad på jobbet. Har iofs inte så mycket kvar att göra men jag kan inte gå alltför tidigt heller.

Låg ute i solen ett tag igår, orkade 2 timmar, sen blev det för varmt. Var och kollade på beachvolley igår, Kjelle är tydligen med i turneringen men jag såg honom aldrig spela.
Åt grillat igår, fy fan vad det är gott. Jag ska grilla mycket i sommar har jag tänkt. Så att jag nästan äter mig trött på det.

Ikväll blir det lite kalas. Tjejerna kommer hem till mig, får väl se vad som händer. Jag tänker dricka drinkar!!!

Hittade in på en födelsedagssida förut. Jag fyller tydligen 25 om 136 dagar....fy fan vad hemskt. Jag är ju bortrest när jag fyller, så är jag inte här så har det aldrig hänt...eller?
Jag är född på en fredag för 8996 dagar sedan.  Jag är därmed 24 år, 7 månader och 17 dagar.


Lite vågenfakta:

Vågen (23 september - 22 oktober)

Utåtriktad, intellektuell och positiv.

Nyckelord: Skönhet, konst, kompanjonskap, takt, charm, avkoppling, tillgivenhet, kompromiss, diplomati, lättja
Färg: Indigoblått
Metall: Koppar
Stenar: Diamant och opal

Harmoni och goda förbindelser. Stort behov av att kommunicera med andra. Stark rättvisekänsla och tar väldigt illa vid sig när någon råkar illa ut. Charmerande och avskyr gräl, därför har de stor talang för diplomati. Blir ofta medlare när andra grälar. Älskar, liksom Oxen, livets goda och lite lyxliv. De kan anstränga sig, men låter helst bli om de kan. Klartänkt när det gäller andra, men tyvärr svårt att bestämma sig i personliga frågor. Väljer därför ofta en starkare partner för att slippa ta så många beslut. Varm, behaglig, idealist och en omtänksam älskare och vän. Väntar sig dock perfekthet hos partnern och kan lätt kritisera ev. fel hos den...

Lämpliga yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, ex. frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat.
Fysiska kännetecken: Kurvig, hjärtformad mun och ofta grop i hakan.
Känsligaste kroppsdel: Njurar och korsrygg

Kan väl säga att ganska mycket tycker jag stämmer.  Tycker inte om gräl, hamnar i mitten, lat, kräsen.
Har jag hjärtformad mun? Hmm, måste gå hem och kolla på lite bilder. Känsligaste kroppsdelen är tydligen njuren....ja det kanske stämmer....liten blåsa har jag ju, då kanske man kan säga att njuren är känslig...haha...eller?

Jag är även född i grisens år. Typiska egenskaper för en gris är social, driftig, envis.
Mitt element är vatten, typiska egenskaperna för det är: Kreativ, problemfri och förstående.

Problemfri?? Vem är det??

Nu är min ESBL-körning klar så jag måste gå!




Sola!

Skönt med en ledig fredag. Ska strax gå ut och lägga mig i solen. Får se hur länge jag orkar. Tycker inte om när det blir för varmt och svettigt, om jag inte ligger vid vattnet. Då är det okej, då kan man alltid ta ett dopp. Jag skulle vilja ha en bil, det är så långt till badplatserna i den här staden....värdelöst. Tycker dom borde ha badbussar!

Har bokat spinning till idag, får se om jag orkar mig dit. Usch vad jag är lat!

Sovdags!

Tränat idag, var väl sådär kul. Springa på löpbandet var skönt, var ett tag sen jag sprang. På fredag har jag bokat in spinning, sen borde jag träna en gång till i helgen. Får se hur det blir med det.

Jobbet var trist idag, var så himla lugnt. Ingen hade nåt att göra.  Och den snygga killen missade jag. Haha, man blir knäpp när man bara jobbar med kärringar. Lite blandat skulle absolut va bättre.
På måndag ska vi ut och käka igen med jobbet, grekiskt den här gången. Älskar grekmat!

Hoppas Karin kommer förbi imorn, vill se bilden och veta vad det blir!!

Såg att det är rea på HM, tror jag ska leta efter lite fynd. Kom på nu att jag måste beställa linser, gör det på en gång!!

God natt!

Uttråkad!

Jag är uttråkad. Det måste hända nåt snart, inte bara att jag hittar på nåt en dag utan nåt större. En förändring av nåt slag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska iaf resa i höst....det känns bra, väldigt bra. Får fundera ut nåt.

Skulle vilja åka hem i helgen, skulle ha varit perfekt. Dels har Samantha kalas och jag skulle kunna åka bil med karin och Johan. Men jag jobbar ju lördag, och ingen vill byta. Jävla skit!

Träning idag, har ingen större lust men har sagt till Maria att hon får dra med mig.

Kanske kommer den snygga killen snart? Karins tips var "ta honom i hissen"....nja....

The notebook

Har nyss kommit hem från Ronnie, lite sent kanske. Hälsade på honom i flogsta, mitt gamla hem. Är inte så att jag skulle flytta tillbaks dit nu men jag längtar tillbaks till tiden som var. Har haft det så sjukt roligt i min korridor, dessutom bodde väldigt många från klassen i husen brevid. Blir avundsjuk på alla som precis har flyttat hit och börjat plugga. Dom har en rolig tid framför sig. Alltid jobbigt att inse att en viss tid har passerat och det  kommer aldrig gå tillbaks, men det är väl så det ska vara.

Ronnie å jag kollade på film....The notebook. Varför har jag inte sett den tidigare? Vilken fin snyftisfilm. Den ska jag ladda hem, den måste jag se igen. Hade kunnat grina mig igenom hela filmen, riktigt fin var den. Hoppas på att nån gång få uppleva samma sak....
Hellen, du har säkert sett den men om inte så måste du se den. Känns helt klart som en Hellenfilm!

Imorgon ska jag träna, har jag tänkt iaf. Ska nog gå till friskhuset, ska fixa kort där. Friskis och svettis närmast mig har stängt hela sommaren pga renovering.

Nu är det 4 juni så ett stort grattis till min barndomsvän Samantha!!!! Så tråkigt att jag inte kan vara med på hennes 25-årsfest. Vi får fira när jag kommer hem nästa gång!!!

Nu måste jag sova!!

Badat

Jobbar på provmottagningen idag, rätt slött....men ganska skönt! Måste ju spana på den otroligt fina killen som kommer med prover ibland!

I fredags var  jag på bryggan. Var nära att jag inte följde med, magen var hima konstig men det ordnade upp sig. Var kul på bryggan men tycker det är  lite överskattat. Jättetrevligt om man går dit och käkar men vill man dansa så är det dåliga dansgolv. Det var rätt lugnt men det blev ändå maxmat och efterfest. Det enda vi prata om på efterfesten var om hans lampa som man kunde ändra färg på.....kul.....

I lördags  åkte jag med Karin och Johan till Länna, till en badplats. Lännabadet kanske?  Och tro det eller ej men jag hoppade i. Jag kunde knappt andas för att det var så kallt. Men nu är det gjort, jag har badat i maj!!

I lördagskväll var det party! Förfest hos Sarah med picknick! Jättemysigt! Jag,Sarah och Lotta gick till BJ. Tycker om BJ, bra drag. Mycket bättre på sommrarna när uteserveringen är öppen. Sarah och jag var iaf kvar tills det stängde!

I söndags var jag inte på topp, slöade mest hemma och satt ute och läste lite!

Igår sov jag helt sjukt mycket.....kanske somnade vid sex och vaknade igen vid nio. Usch så får ja inte göra

Idag ska jag förmodligen till floggan, måste hälsa på Ronnie innan han åker hem till Åland.

RSS 2.0