Jobbig förlust

Vi förlorade igår, med ett mål.....riktigt jobbigt var det faktiskt. Jävla helvetes skit..... Vet inte vad som gick så fel. Försvaret var ju kanonbra så där finns inget att klaga på. I anfall vet ja inte vad vi håller på med. Alla försökte men det gick inte. trist att vi haft så få träningar och inte så många som vart där heller. Eller iaf inte alla som spelar ihop på samma träning. Men det är väl bara att glömma detta och vinna resten! Tydligen har vi match på lördag.....hade jag inte en aning om. Det kan bli så att jag måste stå.....Hjälp!!!

Fick nån smäll på höften igår så jag kan inte gå normalt idag. trampade snett gjorde också, attans.

Imorgon kommer nog david å hälsar på en sväng, han behövde en sängplats! På fredag är jag ledig så då ska jag å sarah kolla resor!!!

Hoppas att mitt kontokort kommer snart.

Stegräknare!

Yes idag har vi fått våra stegräknare på jobbet. i ska ju gå till Paris. Tycker det är rätt kul och vill hemskt gärna vinna tävlingen men jag antar att jag kommer bli ganska trött på den efter ett tag. Vi har även en sida vi kan logga in på och där finns det ett viktminskningsprogram. Har kikat lite, verkar rätt bra faktiskt frågan är ju om jag har ork att lägga ner mig. Ser man resultat snabbt är det ju lättare att fortsätta annars blir det värre. Men jag får väl ge det ett försök. Vi har bildat ett lag på jobbe så vi får peppa varandra.

Snart är det dags för match, har vart lite nervös idag faktiskt men dte ska bli riktigt kul å spela! Har lyckats lura ner Anna med pojkvän till hallen, hehe. Har lovat dom att den här gången ska dom få känna på bollen, med klister!!

Nu ska jag slänga i mig lite mat!!!

tequila=farligt

Nu har jag hämtat mig efter tequilan.....det tog ett tag! Förfesten var hemma hos Frida och Sandra....jättefint hade dom!! Det blev en del singstar, och som vanligt börjar man ganska tyst sen tar man i mer och mer tills man skriker. Det är ju helt tydligt att jag kan verkligen inte sjunga.

jag å anna sjunger

Tequilan var god men vi kom väl fram till att den andra vi brukar ha är lite bättre. Självklart har vi kanel å apelsin!!

jag å tequilan

Var riktigt effektiv i lördags! hann städa lite, var på stan en snabbis. Shoppade det jag hade på mig. Bra pris på allt, kjol 49 kr, top 49 kr, skor 49 kr, bh 49 kr.....bra va!!! Efter stan var jag på gymmet å tränade, sen solade jag. Sen hem till handbollen på tvn.... sen var det dags att fixa sig för för fest.....åt å handlade gjorde jag oxå!
jag igen

Frida                   karin
  


Mmmmmm
jag och anna

Snygga brudar!
karin, jag, anna

Sara, jag å Karin!
sara, jag, karin

Blev saluhallen, och jag min klantskalle tappade plånboken. Eller egentligen hade jag bara tagit fram den å lagt den i cykelkorgen medan jag låste cykeln. Det var bara det att jag lämnade kvar plånboken där. Så jag fick ringa och spärra kortet.... Usch vilken ångest jag hade. Men jag blev iaf med in på saluhallen, var ju inte så mycket mer jag kunde göra. var väl bara jag å Anna som gick in....de andra kom inte in...haha. Hade jättekul där inne, tiden gick så fort! Hur som helst, plånboken var iaf kvar i cykelkorgen när jag hämtade den nästa dag. Så himla skönt, måste ju fortfarande vänta på kortet men det är inte hela världen.

 På krogen

Idag var det mycket på jobbet, kom så himla mycket prover. Alltid så stressigt vid lunch. Sov när jag kom hem, lite för länge kanske så jag är inte speciellt trött nu.

Imorn är det match, viktig viktig match.....vill så gärna vinna!!!

Natti natti!

Tequila!

Jag är verkligen urkass på att skriva just nu. Har inte haft nån ork helt enkelt.  I veckan har det mest vart jobb och handboll....då menar jag inte att jag tränat utan på tvn. Är ju handbolls-EM. Gått bra för Sverige, femma eller sexa kommer dom bli. Bra jobbat, dom är på väg uppåt tror jag!!

På jobbet har det vart mycket, en del sjuka och bortresta. Dessutom är vi tvugna att jobba med en manodepressiv person....det är iaf vad vi tror att hon är. Inte helt lätt kan jag säga. Hon är hur stressad som helst, man får akta sig i korridoren för hon kan springa in i en. Man får räkna med inget svar alls eller ett otrevligt svar om man frågar henne nåt. Dessutom frågar hon 500 frågor, vill inte ha hjälp, försvinner då och då och vi vet inte vart hon är. På eftermiddagen visar det sig att hon knappt hunnit med nåt av det hon skulle på dagen så då får vi andra fixa det åt henne. Så det har inte vart helt lätt. Hon passar inte in hos oss, vi som haft en sån bra grupp med bra samarbete.

Min egen träning har gått åt skogen den här veckan. Har inte haft ork....har typ somnat så fort ja satt mig ner. Desutom var jag ju tvungen att se handbollen. På tisdag har vi match, en mycket viktig och svår enligt mig, Jag hoppas verkligen vi vinner, jag ska kämpa tills ja spyr.

Förra helgen hade vi lagfest, konstig fest då dom flesta var under 18 och fick inte dricka. men jag tycker det var jättetrevligt ändå. Bilder kommer så fort jag fått dom från sarah. Jag, Sarah å Jöns hade ju handlat maten till festen...kan ju säga att det blev lite fel....haha! Var hur mycket som helst kvar. Så jag hade mat i flera dagar.

Ikväll är det dags för fest! Ska till Frida och Sandra på förfest, ska bli kul å se hur dom bor! Jag och Anna ska äntligen ha våran tequilakväll! Dom brukar bli lyckade!

Nu ska jag kila iväg till gymmet!!

Äntligen torsdag!

skönt att det äntligen är torsdag! Idag börjar handbolls-EM...ska bli jättekul å kolla faktiskt, som tur är har vi ingen träning ikväll! Ska bli otroligt skönt att inte ha nåt att göra ikväll, Har tränat alla andra dagar den här veckan så jag känner mig sliten i kroppen och i huvudet. Har mycket på jobbet just nu oxå. Så ikväll ska jag inte göra mycket. Måste iofs på stan en sväng efter jobbet, sen kanske dte är på tiden att städa lite.....

På lördag är det handbollsfest, har lite att fixa inför det också. Imorgon ska vi åka och handla all mat. Svårt att veta hur mycket man ska köpa, som tur är har jag med mig en dietist och en kostekonom...hehe, så det kan ju inte gå fel!

Nä, nu ska jag sätta fart!

Vattenjympa....

Har vart på vatten jympa ikväll. Det var väl sådär. Kom fram till att jag tycker inte om badhus... Dels för att dte känns som skola, men mest för att jag hatar golvet. Massa äckliga fötter som springer omkring, massa hår, alldeles blött och usch nej....
Men själva jympan var inte så rolig. Dels fattade jag inte allt så jag gjorde väl lite fel. Jag tyckte inte det var speciellt jobbigt. Vattnet var inte så djupt så för mig som är ganska lång blev dte konstigt. Man vill ju va under vattnet med större delen av kroppen...svårt att göra böjda knän när man redan står helt böjd...ja ja, jag kanske bara gjorde fel. Sarah tyckte inte heller det var speciellt kul, vi ville bara hem. Men jag har iaf rört på mig ikväll, det är bra!!

Här är vi några i laget från landskampen i fredags. Visst ser vi viktiga ut.
en del i laget

Tilde, Sarah, Stina
tilde, sarah, stina

Här är dom, landslaget!
landslaget

handboll, handboll...

Ligger och slappar framför tvn nu, fick på tv4 sport och där var det handboll minsann.  Dom visade em-finalen 2002 mellan Sverige-Tyskland......oj oj oj, vilka minnen. Var ju nämligen å kollade på den matchen. Har aldrig vart med om bättre stämning. Globen var helt fullsatt....får rysningar när jag tänker på det. Var ju en sån spännande match, som dom dessutom vann. Mina gamla lagkompisar såg jag oxå på tvn när dom filmade publiken. Om man vet exakt vart jag sitter så kan man se mig men inte annars....haha!

Mycket handboll nu, var ju landskamp i fredags. Sverige vann, matchen var inte så spännande men det var kul å se! Störde mig på alla personer som var med och fixade hela grejen, dom trodde ju att dom var viktigast i hela världen och alla andra var skit.... "Rotation ungdomar, rotation"....så lät det när vi skulle hänga av oss jackorna. Var i VIP-rummet, och herregud vad hemskt om vip-personerna skulle se oss.... Dessutom är jag ingen ungdom....jävla kärring....

Är väl lika bra jag fortsätter med handbollen. Vi hade match idag, och vi vann!! Gött som fan!! Var en viktig match då vi hade lika många poäng som motståndarna!!

4 träningar har jag gjort den här veckan...bra jobbat! Imorn ska jag på vattengympa. Har aldrig varit på det så det ska bli kul. Mindre kul att sätta på sig bikinin.....usch det är lika hemskt varje gång.

I fredags var det ju fest....oj oj oj....vilken fest. Vi skyndade oss hem till mig efter matchen. Jag kände mig stressade så man kan väl säga att jag hällde i mig en massa alkohol. Usch, inte bra....Ärligt talat minns ja inte cykelturen till BJ. Kommer ihåg kön å när vi kom in. Sen är vissa delar lite suddigt, fast en del kommer jag ihåg väldigt bra oxå. Som vanligt strosade jag omkring själv på krogen, hade säkert kul.... När jag skulle hämta jackan så var jag helt säker på att jag haft på mig en tröja och att den nu var borta. Självklart låg tröjan kvar hemma....  Usch, det låter verkligen som om jag hade noll koll. Men i dimman hade jag ändå det, mer eller mindre och kvällen/natten blev ju riktigt trevlig!

Imorn är det dags för jobb igen....jag vill va ledig. Vi diskuterade lite på jobbet förra veckan. De flesta är nog ganska trötta och skulle hemskt gärna vilja va lediga. Så det visade sig att dom flesta av oss hade funderat på hur man skulle få lite calicivirus i sig så man kunde va hemma ett tag. Dessvärre är ju proverna ganska äckliga....haha....man gör det ju inte men visst har man tänkt tanken att det skulle va himla skönt att få va lite sjuk. Jag har inte vart borta från jobbet en enda dag....får ångest om ja inte går till jobbet, då ska jag va riktigt sjuk, riktigt hög feber eller nån kräksjuka

landskamp idag

Idag är jag ledig och det är underbart!!!! Igår var det så himla segt på jobbet, inget var kul och jag var på dåligt humör. Har egentligen en massa grejer som jag borde fixa på jobbet, men man hinner inte riktigt....

Dessvärre är det fortfarande ingen sol här. Den tittade fram lite igår men då satt man ju inspärrad på jobbet så det hjälpte inte speciellt mycket. Riktigt ruggigt väder här, det regnar och blåser. Har precis varit å klippt mig, klippte bara topparna så det var inget speciellt. Måste färga nån dag, det ser hemskt ut. Får bli rött ännu en gång, sen kanske det är dags att byta. Man måste ju byta hårfärg ett par gånger per år iaf!

Än så länge har jag tränat två gånger den här veckan, men ska snart möta sarah vid gymmet så då blir det tre. Sen har vi match på söndag så 4 gånger blir det den här veckan. Det är jag nöjd med!!!

Ikväll är det landskamp!!! Ska bli jättekul att se dom faktiskt. Har så dålig koll på handbollen nu för tiden, dom är ju inte lika bra nu som förr. EM börjar väl om nån vecka eller så, hoppas att allt visas på tvn!

Semester har jag önskat sista april, så nu är dte bara att hålla tummarna. Eller jag tänker va ledig då, punkt slut. 

Efter landskampen blir dte utgång ikväll, är riktigt sugen. Tilde och jag ska leta hockeyrumpor....haha, får väl se hur det går!
 


Vart är solen??

Ärligt talat så tror jag snart att solen har slocknat. Det är så himla mörkt hela tiden, jag blir knäpp på det. Känner mig trött hela tiden. tack och lov att jag måste ta mig upp till jobbet annars hade jag legat i sängen hela dagarna. Kommer inte ihåg när jag såg solen senast, tror inte jag minns ens hur den ser ut...

Nu har jag försökt börja mitt nya liv. Än så länge går det väl bra, men har ju bara gått ett par dagar så. Godis får jag endast äta på lördagar, träna 3-4 gånger i veckan, ingen snabbmat men nån gång är okej på en månad. snart börjar ju "gå till Paris projektet" på jobbet så då ska jag gå en massa med min stegräknare!
Det var handbollsträning igår, en jobbig en men det är bra så att man kommer igång igen!!
 
Drack en ny coca cola för några dagar sen, eller den är iaf ny för mig. Det var med körsbärssmak! Det passade mig utmärkt då jag älskar körsbär!! Så den smakade ungefär som mina körsbärsdrinkar fast utan alkohol då.

På fredag är det landskamp!! och jag är ledig och ska hinna med en massa har jag tänkt. Ska se om det finns nån klipptid, sen måste jag fixa lite på stan, träna vill jag hinna med och kanske sola. Klockan fem är det samling för oss som ska jobba i fyrishov, matchen börjar sju! Efter matchen blir det full fart hem till mig, där vi ska ha en kort liten förfest. Sedan blir det utgång till BJ. Låter som en kanondag tycker jag! Ska bara hinna med allt, skulle vilja ha lite sovmorgon oxå...ja ja det hinns nog!


Nu ska jag jobba, måste skicka ut lite herpessvar!

Nyårsfesten!!!

Nu är det bättre tider, så nu kan jag blogga....hehe!
Gott nytt år får man väl säga, har fortfarande svårt för att skriva 08....har gjort fel ett antal gånger på jobbet. På jobbet är det full fart nu. På ett sätt är det skönt å va tillbaks, man känner sig inte lika förslappad men jag skulle inte tacka nej till lite mer ledighet.

Nyår firades här i Uppsala! Hela dagen var det party!! Vi träffades tolv-halv ett hemma hos Lotta, 6 glada tjejer! Tyvärr har lotta skadat knät så hon haltade sig fram och fick ha kryckorna med på kvällen. Riktigt tråkigt...:(
Vi åt lite mat hemma hos Lotta, riktigt gott var det, såg riktigt lyxigt ut!!

Bra fixat tjejer....jag bidrog inte speciellt mycket, mat är inte riktigt min grej.
                      

Sen var det dags för spa. Jag å Emmeli hoppade över den biten lite, vi började fixa oss iordning istället. Och tur var kanske det för vi var knappt färdiga i tid....hehe!

 Charlotte (Lottas danska kompis) har det skönt!

Skumpa drack vi naturligtvis. Sarah som alltid ska va värst hade förstås riktig, dyr skumpa....hehe! Men jag tyckte våran var godare...:)
 Efter lite skumpa blev sarah såhär....haha!!!

Sarah hade även fixat en liten frågetävling till oss. Jag var sämst, riktigt sämst. Kunde inte en enda fråga men tror jag lyckades chansa rätt på 3 stycken iaf!

 Här sitter hon och rättar våra svar! Tilde blev den lyckliga vinnaren....med bara ett fel?

Sen var det några timmar med mycket fixande. Det skulle duschas, sminkas, fixa håret å klä på sig, fixa naglar mm....
Tilde tror jag  var inblandad i nästan allas hår, hon hade fullt upp men snygga blev vi! Tack!
tösera
Ja här är vi, Lotta, Tilde, Charlotte, Jag och Emmeli. Sarah sitter och trycker bakom mig och Emmeli.....tror hon var upptagen med naglarna eller nåt sånt.

Emmeli och Sarah hade lyckats köpa likadana klänningar men jag tyckte inte det var nåt man tänkte på. Dom såg så olika ut ändå.

Sarah och Tilde

    
ah
Sen var det dags för en liten taxitur till Göteborgs Nation. Trångt blev det i taxin med sex tjejer varav en invalid och alla våra väskor. taxichaffisen var  ju snäll, men en riktig tönt. Haha, kunde inte låta bli att skratta lite åt honom.

Väl på stället tog vi våran fördrink, kollade in bordsplaceringarna. Dom hade placerat oss två och två så jag å sarah hamnade tillsammans.

 Såhär såg det ut.

Jag och min bordskavaljer. Trevlig typ! Dessvärre hade vi två störda tjejer ute på kanten.....så vi uteslöt dom från vårat bord, hehe!

Vi hade betalat ganska mycket pengar för den här festen så vi förväntade oss det bästa. Jag tycker inte maten höll måttet. Den var helt okej men inget speciellt. Jag har ätit godare på gasker. Var dessutom lite besviken på att det var normala priser i baren, jag trodde det skulle va nationspriser.....men men, vi hade det trevligt ändå!

Efter middagen var det dans som gällde!!

                        

                   

I och med att det var så dyrt i baren var det extra viktigt att dricka upp varenda droppe.
 Charlotte visar hur det ska gå till!!

Vid tolvslaget var det dags att gå ut och kolla fyverkerierna. Tyvärr hade jag inget att skåla med.....inte vad jag minns iaf.

Gott Nytt År!!!!
gott nytt år


Ja det var det nyåret. Hoppas 2008 blir ett bra år och att jag/vi håller våra nyårslöften.

RSS 2.0