Fest ikväll!!

Det blev inget ryggsäcksköp för mig. Var och kollade på stadium men jag tyckte dom var bättre på inter sport så jag ska ta mig dit någon dag.

Fest ikväll! Ska bli jättekul, är riktigt sugen. Jag fick tag på mitt nya favoritvin, Melbourne Lounge. Vet inte om det bara är en tillfällig nyhet, i sånna fall kanske jag ska köpa på mig några flaskor??!?
Det blir jag och Malin ikväll, om hon inte raggat dit nån mer. Får se vart vi hamnar sen. Viktigt att vi inte får åldersnoja. De nya studenterna kan väl vara födda 89? Herregud, det är ju bara barnen....

Har försökt att vaxa benen nu. Köpte sånna där färdiga vaxremsor. Tyckte inte det funkade så bra, men några strån försvann väl. Köpte faktiskt inget annat på stan. Hittade inte så mycket den här gången. Tur det så jag slipper bry mig om det!

Nu ska jag hoppa in i duschen!!

Dukoral var inge gott

God morgon!
Igår var jag och tog sista sprutan och så drack jag första dosen dukoral. Fy fan vad äckligt det var. Trodde jag skulle spy. Hatar att dricka/äta saker jag inte gillar. Tar hellre en massa sprutor. Jag tror jag mår bra, var lite orolig att jag skulle få nån av de trevliga biverkningarna såsom diarre, kräkningar, svälld mage, feber, frossa, gaser mm.

Idag ska jag äntligen gå och köpa en ryggsäck!! Hoppas jag hittar nån som inte är alltför dyr.

Jag är så fruktansvärt shoppingsugen så jag får hålla mig undan från alla andra affärer.

Nu ska jag käka frulle och städa!

Hipp hurra för fredag

Äntligen fredag! Tänk vilket bra humör man får bara för att det är fredag!
Träningen igår var rolig. Så skönt att vara igång igen. Måste säga att handboll är en riktigt rolig sport! Vi vet fortfarande inget om tränare.....borde bli klart nu tycker jag. Känns trist att jag bara hinner vara med på en match, men men. Tycker vi borde klämma in en lagfest. Hmm, tycker helgen efter första matchen, den tjugonde alltså.

Idag ska jag ta min sista spruta, tror jag, om de har öppet.

Har lyssnat på partylåtar nu på morgonen så det kliar i partytarmen nu. Fest i helgen kanske. Vore riktigt skoj, är så sugen på vin!

onsdag

Fick äntligen träna lite handboll igår. Var skoj att äntligen få komma igång. Men kondisen är ju borta. Var skittrött även om träningen inte var speciellt jobbig egentligen. Nu hoppas jag bara att en tränare dyker upp!! Var på gymmet idag. Gick väl sådär. Det var så himla tråkigt, hade ingen lust alls så jag var inte där speciellt länge. Bättre än inget!

Helg snart igen!!! Vet inte vad som händer. Jag ska iaf köpa en ryggsäck, det är det enda som är planerat!

Råkade somna framför tvn förut så nu dröjer det väl innan jag kan somna...ja ja.....natti natti!

Fattig.

I morse vaknade jag med mensvärk.....inte den bästa starten kanske. Hann se det nya avsnittet av The Hills. Lika mycket drama som vanligt....lovely!
Var på stan i helgen med karin. Affärerna borde inte släppa in mig. Självklart hittade jag en massa som jag vill ha. Två på skor, flera mysiga tröjor, nån klänning och ett par jeans. Men jag köpte inget av det. Dels ska jag ju åka bort, men självklart skulle jag kunna ha grejerna när jag är tillbaks. Så länge ska jag ju trots allt inte vara borta men jag har faktiskt inte råd. Det är sjukt mycket som ska betalas den här månaden. Grejer som ska köpas inför resan. Jag måste klippa mig innan vi åker. Mitt hår börjar bli katastrof. Så inget shoppande och inte så mycket festande den här månaden helt enkelt...

Idag ska jag äntligen få träna lite handboll! Nu är jag nästan frisk, bara lite snorig. Hoppas det dyker upp lite fler på träningen idag.

Lördag!

Har precis sett OS-finalen i handboll. Dom är bra Norge, riktigt bra. Var aldrig uppe i natt och såg Sveriges match, det var för jobbigt. Var däremot vaken och såg pingisen! Men nu är det snart slut på OS. Då kan man bli social på jobbet igen. Nu har många sprungit omkring med hörlurar i öronen....svårt att vara social då.

Ska duscha och fixa mig nu sen blir det dejt med Karin. Stan och fika!! Blir nog ingen fest för mig ikväll. Vad hälsosam jag har blivit. Nu har jag bara en månad på mig att träna upp mig inför beach ht 08.

Måste köpa inpackning. Mitt hår är så slitet. Jag har en utväxt som jag gärna skulle vilja bli av med. Jag har bestämt mig för att bara klippa mig innan jag åker, utväxten får jag stå ut med.

Vilken lång dag.

Den här dagen har gått så sakta. Har haft saker att göra typ hela tiden men det hjälpte inte. Har inte haft lust med nåt. Men nu är det äntligen helg iaf....får se vad jag hittar på. Ska väl träffa Karin imorn, blir säkert en sväng på stan. Jag är riktigt sugen på att köpa massa varma gosiga tröjor men det är ju ingen idé att jag gör det. Visst det är ju en del kvar av vintern när jag kommer hem, men då kommer jag säkert inte vilja ha de tröjorna ändå.
Sen får vi se hur det blir med kräftskivan. Ska dom sitta ute hela kvällen? Jag tycker det är kallt....men jag fryser iofs typ jämt, men ändå.

Måste fixa min cykel, det tjuter så förfärligt. Städa ska jag väl göra också.

Kanske ska jag gå upp i natt och kolla OS. Skulle vilja se Sveriges sista match, och sen bordtennisen men då får jag ju va vaken hela natten. Jag får fundera lite.

Förkylningen är något bättre idag. Inte lika snorig. Nästa vecka blir det hårdträning!

Höst

Har mått bättre idag faktiskt. Är väl iofs lika snorig men inte lika hängig. De sista timmarna på jobbet var jobbiga så nu är jag ganska död. Ingen träning för mig idag.

Ett säkert tecken på att det är höst är ju alla tv-serier som kommer igång igen. Har precis sett ett avsnitt av The Hills, åh det är så roligt å kolla på. Blir avis på dem, jag vill också vara rik, snygg och lite känd.....nästa liv kanske? Hoppas DH börjar snart. Jag kommer ha mycket att ta igen till jul, hehe!

Måste nog vila lite nu!

Ben & Jerry-kuren!

Var tungt idag på jobbet. Mådde inte direkt toppen. Orkade inte riktigt till slutet så jag drog lite tidigare. Nåt mer vettigt har jag inte gjort idag. Åkte förbi ica och köpte Ben & Jerry glass. Så jag har vräkt i mig glass och tyckt synd om mig själv för att jag är så snorig. Tror det är en bra kur för nu mår jag bättre!

Antar att jag inte kan träna imorn heller, kanske tar mig en promenad och kikar in i hallen. De har ju snyggat till läktaren så nu finns det sköna stolar att sitta på....det ni! Vi har match snart...mindre än en månad!! Grejt för då hinner jag spela innan vi åker!!

I helgen ska jag på stan och köpa ryggsäck tror jag. Jag vill börja packa! Hoppas förkylningen försvinner snart för jag har en spruta kvar och dukoralshots.
Kanske blir det kräftskiva på lördag, vi får se. Kommer förmodligen bestämma mig på lördag. Fick svar idag som jag lika gärna kunde ha fått för typ tre veckor sen. hmm, men ja är man seg så är man.

Snart helg....veckan har gått riktigt fort!!

Natti natti!!

jaha, då var man sjuk då...

Jag är sjuk....det blev bara värre och värre igår. Men jag går till jobbet ändå. Har ingen feber så vi får vl se om jag orkar hela dagen. Sov inte så bra i natt, vaknade av att näsan rann hela tiden. Hur gick det här till? För ett dygn sen mådde jag bra.
Så det blir ingen träning för mig. Suck och stön. Var iaf ner till hallen igår och kikade. Var inte så många där men vet en del som kommer att dyka upp. Alla har ju inte kommit till stan än. Tränarbiten är tydligen fortfarande oklar men ska blir klart inom två veckor. Fick veta namnet på en de har på g....det kan nog bli intressant. Antingen blir det jättebra eller så blir det hemskt. Den som lever får se.

Nu ska jag dra!

Fan också...

Fy fan jag håller på att bli sjuk, och fort går det. Jag mådde bra i morse, sen har det blivit värre och värre. Huvudvärk, snorig och självklart halsont. Hatar halsont, är det värsta jag vet. En vacker dag knippsar jag bort mina halsmandlar så jag får slut på pulserandet i dom... Vad gör jag med träningen ikväll? Vet att jag egentligen inte borde men jag vill ju så gärna. Vi  får se hur dte blir, ska känna efter lite...

Blev en bra dag på jobbet. Hamnade på ett möte med ett företag som vi har lite apparater ifrån. De skulle förklara hur den nya fungerar. Så när jag var som tröttast i morse bjöd de på kaffe och kanelbulle....perfekt. Senare bjöds det även på lunch....gött!

Det var ju tråkigt...

Det var ju synd att Sverige förlorade, men det var iofs ganska väntat. Lite trött är jag. Försökte verkligen att somna tidigt igår och jag var trött men så fort jag lägger mig blir jag pigg. Idag är det höjdhoppsfinal....kan väl inte kolla på den så det får bli radion. men det är bättre än inget!

Träning idag! Skönt att få röra på sig för det behövs!!

första dagen är avklarad!

Då är första arbetsdagen avklarad....nästan iaf. Ska bara märka in de sista proverna. Har gått rätt bra att jobba idag faktiskt. Är lite trött så jag skulle mer än gärna gå hem och sova nu. men jag får inte somna för jag ska lägga mig tidigt ikväll så att jag kan gå upp tidigare imorn och se handbollen. Klockan sex är ju ändå en helt okej tid, bra mycket bättre än 3.

Längtar tills min handbollsträning imorn, ska bli kul att få skjuta lite. Hoppas att jag inte får allt för många blåsor. Ska komma igång med träningen nu igen. Känner mig lite tjocj efter den där godispåsen jag tryckte i mig igår....men gott var det.

Vad ska man göra för mat idag då? Tror det blir lax för det har jag i frysen!

Mot Uppsala igen då

Nu är min semester slut. På måndag är det jobb igen. Självklart känns det lite tungt men ändå okej. Jag ska ju bara jobba 1 ½ månad, sen drar vi. Var och hälsade på Sarah i K-hamn i onsdags, vi planerade lite inför resan. Skrev en packningslista och oj oj oj vad lång den blev. Fast det mesta var ändå småsaker eller typ pass, pengar, kamera mm.....så det ska nog få plats. Jag ska iaf fylla min väska med handsprit och andra grejer från apoteket....
Sarah fyller år idag, så ett stort Grattis!!!!

Jag åker tillbaks till U-sala idag, lika jobbigt som vanligt, och lika skönt som vanligt. Från hem till hem.....inget har ändrats på fem år. Ikväll ska jag nog träffa Karin, mat och film tror jag det blir!!!

Emmelis inflyttningsfest förra helgen var ju en hit! Var superroligt! Alltid kul att träffa vännerna som jag träffar alltför sällan.
Snittarna som Emmeli och jag hade fixat blev supergoda, och bålen var god den med!!
Lite bilder...
katta




Mou och Samantha


Jag och Samantha....tänk att vi har varit vänner i 22 år.....


Em och jag


Träffade Fredrik på månen. Det var inte igår. Har nog inte pratat med han sedan högstadiet. För er som inte vet så lekte jag väldigt mycket med Fredrik när jag var liten. Vi lekte jämt, alltid med en boll. Många minnen där.... Hur som helst så iom att jag inte pratat med honom sen högstadiet hade jag fortfarande den där pojkrösten i huvudet. Men den rösten var borta....var ju en mansröst nu....blev knas i mitt huvud...haha!



På tisdag börjar handbollen igen. Ska bli intressant. Vilka blir vi? Ett lag? Två lag? Vem tränar oss? Spännande spännande, ska iaf bli kul och komma igång igen!

Nu ska jag duscha, packa klart, äta och sen åka.....

relaxing

Sitter i soffan hos Emmeli, tar det lite lugnt såhär efter duschen! Vi städat iordning, börjat greja med snittarna och dipparna! Vi åt sushi förut, jag har ett par bitar kvar som jag ska slänga i mig snart!!
Ska lägga över min musik till spelningslistan, annars blir det ju bara Emmelis schlagerhits från förra året.....hahaha!!

Funderar på om jag ska orka locka håret?

Måste kolla OS-programet för morgondagen. Jag får ju inte missa nåt viktigt!

Inflyttningsfest

Var uppe i natt och kollade handbollen, 4:45 tycker jag är en dum tid att visa handboll på. Fast iofs jobbar man så har man iaf chans och se det då, det har man ju inte om det är mitt i arbetsdagen. Dom förlorade tråkigt nog.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen åka mot stan. Är ju inflyttningsfest hos Emmeli ikväll. Ska dit och hjälpa henne fixa iordning lite. Ska bli jättekul, undrar vilka som dyker upp. Samantha kommer så jag ska passa på och fira att hon fyllt 25. Jobbade ju när hon hade sin fest.

Kom på en till grej. Det visades basket när det var halvlek i handbollen. Det var Australien som spelade och de hade lite konstiga kläder på sig. Jag är iofs inte så insatt i basket, kanske är detta något nytt? Det var en dress som satt tight, typ liknande brottardräkt, med kort ärm, I cykelbyxmaterial. När jag tänker på basket tänker jag på stora linnen och shorts så jag tyckte dte såg lite knepigt ut. Men det kanske är bra, dock inget jag skulle vilja springa omkring i.

En sak till.

Nu så. Jag har städat klart, ätit, sovit, sett lite so you think you can dance, snyggat till mig så nu är jag redo för stan! Blir en snabbis för nu vill jag hem och sova!

En till sak jag tänkte på igår. Det var ganska många wannabe backslick brats ute....tycker mest dom är töntiga. Dom är töntiga i Uppsala också men det är nästan värre här... A är ju säker på att jag kommer gifta mig och leva lyckligt med en backslick tillslut. Jag är lite mer tveksam till det, inte riktigt min stil. Men jag ska väl aldrig säga aldrig.

upp och hoppa

Då var det en ny härlig bakisdag då. Har inte alls nån lust att gå upp, fult väder är det också. Stackars Emmeli är redan på jobbet. Ska ta å städa lite åt henne i vanlig ordning!!

Plaza igår var skoj, var ju sista plaza...eller ja nästa onsdag är sista plaza fast då på arena. Hur knasigt är inte det?? Vet inte om jag var ovanligt lång igår men jag tyckte killarna var ovanligt korta? Hmmm, jag vet inte. Annars var det lugnt, inga skandaler och inget bad.

Dags att röra på sig!!

Då var det dags igen då.

Är hemma hos Emmeli nu och väntar på att hon ska komma hem! Borde kanske duscha men jag orkar inte. Det är ju fest idag igen, Plaza ikväll! Det blir nog bara jag och Emmeli ikväll, men det är ju det bästa så det behövs inga fler...haha! Hoppas det finns några fina pôjker ute ikväll som man kan vila ögonen på...
 
Vi ska käka pizza när hon kommer....åh så gottigt!!

Jag har sprungit runt på stan idag. Har inte köpt något. Kollade lite på ryggsäckar inför hösten. Hur stor behöver man egentligen? Jag har noll koll. Funderar på att köpa ett par sandaler, sånna som sitter fast och är sköna att gå i. Det kan ju va bra i höst för jag har inga sånna.....förutom de på jobbet då. Letade lite andra presenter men hittade inget klockrent så jag väntar lite. Ska ta mig en tur i morgon!

Nu har halva min semester gått, det går snabbt. Men det känns okej att jobba igen. Jag har ju en massa skoj som väntar i höst.
 Jag är faktiskt riktigt sugen på att få spela lite handboll nu. Jag hoppas verkligen att de har fixat tränare till oss och att vi börjar snart.

Lyssnar på Pussycat dolls nya låt, When I grow up...den är riktigt bra! Dags att korka upp tror jag!

Kan inte OS börja snart

Jag såg sagan om ringen igår. Kanske inte är riktigt min typ av film. Den var helt okej och jag vill se de andra två filmerna men känner inte att den här vill jag se om och om igen. Tycker den var så lång. Tröttnade lite i slutet.

Hade tänkt ta en promenad nu på förmiddagen men har ingen lust att gå i regnet så jag skiter i det. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Kolla upp lite grejer för resan tror jag.

Snart är OS igång, då har jag nåt att göra i regnet. Blir bra det! Ska självklart se handbollen! Synd att herrlaget inte lyckades ta sig till OS. Läste just i tidningen att staffan olsson blir ny förbundskapten, blir nog bra det!

Svar och tigrar!

Det bara regnar och regnar....så tråkigt. Men som sagt, perfekt filmväder. Ska se sagan om ringen. Tänkte baka lite scones också. Det var väldigt länge sen jag åt det.
Imorgon måste jag försöka ta mig ut och träna. Fan vad jag är lat.
På onsdag är det väl fest igen? Sista plaza....så full fart då, eller vad säger du Emmeli?
Har fått några svar....hmmm, tar bara trehundra år. Men ja kanske lite klokare, men inte speciellt mycket. Den som lever får se. Jag tar dagen som den kommer!
Nästa vecka blir det en tur till Töreboda! Blir skoj å träffa dem!

Läste aftonbladet förut och fick se en artikel om ett tiger tempel i Thailand. Det ska besökas! Jag ska klappa tigrar. Tänk vad häftigt. Dom är ju så fruktansvärt fina och mäktiga! Jag vill klappa tigrar, rida elefant, leka med apor, se en haj och krokodiler. Ja det var väl allt i djurväg? Kan se det mesta, förutom ormarna!

Lördagen!

I lördags var det fest. Det var så skoj så. David och Sarah var ju här på besök. Tror inte jag sett David på ett halvår. Vi var på förfest hemma hos Mou. Blev rätt mycket folk där tillslut. Alltid kul att träffa nytt folk.


Jag och Emmeli


Såhär ser David ut nu för tiden! Han var så snäll och fixade frukost till oss alla i söndags. Tack så mycket David!


Jag och Sarah


 Emmeli och Mou

 Aj aj aj....

 I väntan på att toan ska bli ledig

 Systrarna Löfdahl

 David och Eve

 Det börjar gå utför

 Kan det vara det fulaste kortet som finns på mig och Emmeli??

Vet inte vad jag ska säga om kvällen, den var lyckad helt enkelt. Avslutade den med en hamburgare från Sibylla, bättre än så blir det inte. Var lite trångt att sova hos Emmeli, vi var 4 stycken som skulle sova där. En i soffan, en på luftmadrss och två på balkongen. Kan väl inte säga att det var så väldigt skönt att sova på luftmadrassen men det gick!

Idag är det regnigt ute så jag känner mest för att lägga mig under täcket. Se en film kanske? Jag har ju tre sagan om ringen filmer som jag ska se...

I övrigt undrar jag hur svårt kan det vara? Bara svara för fan. Är det ingen som är uppfostrad att man ska vara artig och trevlig? Tydligen inte.

Handboll?

Funderade igår på handbollen....när ska den börja egentligen? Jag har inte hört ett skit om hur det blir. Frågade vår ordförande om de fixat nån tränare. Svaret blev att det bryr väl inte jag mig om för att jag inte är här i höst. Jo, jag bryr mig visst svarade jag. Då svarade han att vi inte riktigt hade tränare....vad menas med det?
Hur som helst så tycker jag vi borde sätta igång snart. Har vi ett eller två lag anmälda i år? Skulle gissa att vi har match om cirka 1 ½ månad, rätt snart det tycker jag.

Skulle vilja ta en promenad men det är lite regnigt. Kanske blir bättre snart. Ska läsa lonely planet nu om Thailand!

Beach och shopping!

Idag hade jag tänkt ligga på stranden hela dagen men det var inte så fint väder i morse när jag vaknade. Så jag tänkte att då tar jag en tur på stan istället men på vägen dit blev det jättefint väder så jag åkte till skutberget istället!! Emmeli kom lite senare och höll mig sällskap!
Efter stranden åkte vi till Bergvik, jag var lite shoppingsugen!!!

Köpte den där guldjackan. Är riktigt nöjd med den!

 Vad tycks??

Tilde - Nu kan vi ha en "guldjackekväll" tillsammans! Håller tummarna att ni vinner i Gbg!!

Köpte även ett guldnagellack!

 Hmm, ja det syns kanske inte så bra på bilden!

En sväng till systemt blev det såklart!

 Har aldrig druckit det här, men den hade fin etikett så varför inte pröva?


Imorgon ska jag försöka träna lite, eller iaf gå en promenad i skogen! Får passa på nu när skogen är så nära.

Det är även fest imorn igen. Ska bli jättekul. Förfest hemma hos Mou med nytt folk, dessutom kommer Sarah och David hit. Åh vad roligt det ska bli!!

RSS 2.0