Här är mitt flyg... Snart får vi gå på!! G...

dsc00072 (MMS)

Här är mitt flyg... Snart får vi gå på!! Gött med sol i en vecka! Gott nytt år! :)

Nya tag

Kanske ska ta tag i bloggandet igen. Har inte riktigt haft nån ork senaste tiden. Nu är iaf julen över och helt ärligt tycker jag det är ganska skönt. Tycker mest det är stress på jul, tyvärr....för det skulle nog kunna va lugnt och mysigt!

Var skönt att vara hemma i Värmland en sväng. Har ju varit kaos på SJ så det blev lite krångel för mig med. Jobbigast var i måndags när jag skulle tillbaks till Uppsala. Det blev buss i fyra timmar istället för X2000. Dessutom var det en trafikolycka i Arboga så vi stod still ett tag. Men lite kanske SJ har skärpt sig, vi fick iaf McDonalds-mat. I Sthlm missade jag ett tåg till Uppsala med nån minut så jag fick vänta ännu en timme :( Tog sen taxi från stationen hem till mig....kan man skicka kvittot till SJ?

Var meningen att jag skulle jobba igår men så blev det inte. Jag låg vaken större delen av natten till tisdag med illamående. På morgonen spydde jag. Har varit hemma igår och idag. Jag mår toppen så ska jobba imorn!

Håller på och städar och packar. Inte långt kvar till Egypten nu :)

Ska snart iväg och klippa mig!!!

Egypten!!!

På nyårsafton åker jag till ett litet varmare ställe! Ska till Hurghada i Egypten!!! Jag längtar!! Ska bli så otroligt skönt! Ska bara slappa hela veckan!!!

Hotellet är tydligen hur stort som helst och ligger vid havet! Hoppas det ser precis som på bilden :)

101216

Snöar för fullt här i Uppsala och jag tycker inte om det. Räcker det inte med snö och vinter nu? Asjobbigt att gå till jobbet i morse men snön som piskade i ansiktet. Längtar så tills jag ska va ledig! Behöver det nu, jag är så otroligt trött. Kroppen är jätteseg trots att jag inte gjort speciellt mycket.

Det är iaf inte så många dagar kvar tills det vänder och blir ljusare! Känner mig lite stressad över alla julklappar, har handlat lite men inte allt. På lördag ska jag springa runt som en galning på stan. Antar att jag inte är ensam om det. På söndag är det bortamatch i Ludvika så det tar hela dagen. Kul med match men jobbigt att det går så mycket tid :(

Har bokat en klipptid, fast det är typ två veckor kvar. Jag är i stort behov av att klippa mig, så himla slitet! Väntar ett tag till med att färga. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Vill ju ha ljusare men vill inet slita på håret....hmmm...

äter, jobbar, tränar, sover

Oj vad länge sen det var jag skrev, hinner inte riktigt med i dagarna. Men som sagt, jag gör inte så mycket annat än äter, jobbar, tränar och sover. Men i helgen som var hann jag ju faktiskt med att fika två gånger! En gång med Anna och en med Tobbe!!
Så kul att träffa dem båda!!!

Nu till helgen får jag besök, fast inte förän lördag förmiddag :( Får se vad vi hittar på. Blir iaf bowling på lördag kväll!! Blir en myshelg helt enkelt så om avslutas med match på söndag eftermiddag!!! Hemmamatch så tycker alla ska ta sig till fyrishov då!

I morgon blir det jobb....har bytt lite avdelning nu. Från molekylär till serologen! Jättekul att få göra nåt nytt! Använda hjärnan lite :)
Efter jobbet blir dte en runda på stan. Är sååå shoppingsugen men det blir det inget med. Först och främst ska jag handla julklappar och sen ska pengarna sparas!

Nu måste jag gå och lägga mig!

Sweet dreams!!

Vill ha!!!

Den perfekta julklappen till mig! Massa massa döskallar!!! Vill ha allt!

Kolla länken!

Julklapp till Ylva



Julklappar?

Den här helgen är jag helt ledig från handbollen! Tänkte passa på att handla lite julklappar. Det gick sådär idag! Blev lunch och fika istället :) Ska kika på nätet om jag kan hitta lite julklappar där...är ju så jobbigt att springa i alla affärer när d är så mycket folk och man har inte en blekaste aning om vad man ska köpa. Dessutom är det svinkallt ute!
Fick även en liten snabbkurs med mobilen....har fortfarande inte förstått mig på allt. Har ju aldrig tid och ork att sätta mig och pyssla med det!

Skulle gärna vara i Karlstad i helgen! Emmeli ska ha fest och jag är också sugen!

Den här skulle jag lägga till på Emmelis spellista....fast jag tror inte hon skulle bli så glad för det? Eller? Party ju!!



Den här skulle jag också spela!
RSS 2.0