Shoppat!

Japp, idag kom jag igång odentligt på stan! Jag har köpt en ny matta, tandborste, duschtvål, jeanskjol, klänning, tröja, strumpbyxor, diadem, halsband, trosor, en sallad, en glass. Hmm, ja det var väl det.....så varman fattig igen då. men ajg är nöjd med köpen! Ska ha jeanskjolen ikväll!

Hade ju tjatat på Tilde att vi skulle åka till willys å handla men när vi väl kom dit så orka jag inte köpa nåt. Jag blev så trött, hjärnan funka inte och jag blev yr.....

Måste sova lite nu, sen ska jag fixa iordning mig!

Bakis....och fest snart igen...

Jaha då var man bakis igen då. Inatt har man inte sovit många timmar. Kom hem vid fem nån gång.... men det var kul igår! Förfesten var ju hos Anna som fyllde år....eller ja hon ska fylla! Sen blev det BJ. Var riktigt kul där faktiskt. Jag å Karin kom på att det är roligare där än på saluhallen. Saluhallen är ju oxå bra fast det är lite lugnare där, lite snobbigt kan det va ibland oxå.
Följde med några på efterfest igår, det var trevligt. Jättefin lägenhet mitt inne i stan....vill oxå ha!

Tilde kommer om nån timme så ska vi åka å handla! Blir bra det! Vill hinna på stan en sväng, måste ha nåt att ha på mig ikväll.

Helene hur känns det nu då att va Karlstadbo??? Bra antar jag?
Emmeli jag tycker verkligen att du ska komma å hälsa på! Du är välkommen när som helst! Snart kommer jag hem oxå, då blir det party!
hoppas det är fint väder när jag har semester för jag vill ligga på stranden!!

Nu måste jag äta nån mat annars dör jag snart!

Jag får stanna!

Nu är jag hemma och färdigäten.....ska försöka ladda för fest nu. går sådär....men är iaf inne på drink 1.
jag tror jag måste köpa en menskopp.....det låter så bra. Får kolla det ordentlgt imorn å beställa en!!!

Ja just ja....prata med personalchefen idag....hon sa att det är lugnt med vik året ut. Hon försöker just nu fixa längre men det verkar ju som hösten är räddad iaf. Skönt!

Är inne på drink nr 1 nu.....lär väl bli ett antal till!

Full fart mot helgen!

Fredag igen! Sitter på jobbet nu, är lugnt än så länge! Är lite krasslig, vill inte bli sjuk! I helgen blir det full fart, fest idag och fest imorn. Ikväll är det hos Anna, imorn hos Malin. Imorn ska Tilde å jag åka å handla lite, hon har ju bilen här nu.....gött!!!
Har inget att ha på mig ikväll, och imorn. Det är så himla trist. Var på stan en sväng igår men hitta inget. Förutom lite vin då....

Om två veckor har jag semester! Yippie! Ska bli så himla skönt, känner verkligen att det behövs. Börjar bli lite trött på det här nu. Och så vill jag åka hem en sväng. Ska bara ta det lugnt!

Har ett nytt projekt på´gång oxå....jag ska bli nyttig...eller ja iaf nyttigare! Hoppas det funkar. skulle ju inte va fel å gå ner några kilon. Är ju för sent för den här beachsäsongen så jag får väl satsa på nästa.....
Så från och med den här veckan så äter jag bara godis på lördagar, får bara äta ute 2 gånger i månaden (om det inte är nyttig mat). Så ingen mer bakismat varje helg alltså. jag får laga den själv helt enkelt. Jag ska inte äta så mycket bröd. Då får jag äta knäckebröd istället. Inte äta så sent på kvällen. Äta mera frukt å grönsaker, och inte köpa nån färdiglagad mat. Låter det bra? Hmmm, tycker inte det låter helt omöjligt iaf. Sen ska jag ju såklart forsätta träna, och om jag inte tränar så ska jag ta en promenad i en timme.....typ.

Blir nog svårt med promenaderna, okej ibland men inte varje dag. Tycker inte det är så kul å gå.... Men resten ska jag nog klara. Jag får ju fortfarande äta allt men inte lika ofta. ja ja, hoppas det funkar!

Måste jobba nu, dom börjar titta snett på mig....

Midsommarhelgen!

Ja då var midsommar över då! I år var jag hos Tilde i dalarna å firade! I torsdags hade jag ledigt från jobbet så jag å sarah åkte mot dalarna på eftermiddagen. Helt fullt var det på tåget så vi fick sitta på golvet, i en garderob....blev lite hårt men det gick bra det med! Tilde och Anders mötte oss när vi kom fram till Djurås. Det tog ett tag innan jag fattade hur alla små byar satt ihop. Men jag tror jag har fattat rätt nu.
Sarah hade en väldigt bra beskrivning på hur det såg ut. Som en enda jättestor hembygdsgård!!! Var väldigt mysigt!
Vi åkte igenom Djurmo så då var jag tvungen å ringa till David...han är ju därifrån!

I torsdags började våran kubbturnering, måste säga att jag å sarah var bäst. Vi blev obesegrade!!!

På midsommarafton var planerna att festa lite men ända lite lugnt. Och vi gjorde så god mat! Grillspett med en massa tillbehör. Sjukt gott var det! Åt så jag dog!

Kubbspelande....en omgång körde vi killarna mot tjejerna. Behöver jag säga vilka som vann??
Anders och olov

På eftermiddagen åkte vi mot Leksand, till gropen! Tildes snälla bror ställde upp på att köra runt oss!
Tydligen så har jag varit i leksand förut, men jag var nog bara två år då så jag minns inte speciellt mycket. Det var mycket folk i gropen. Var en massa fiolspelande. Har ju själv spelat en gång i tiden....men det gick ju inte så bra. Fick höra gånglåt från Äppelbo, hehe då var jag nöjd. Kunde ju faktiskt spela den själv riktigt bra ett tag men nu har jag glömt allt. Det var riktigt mysigt tycker jag iaf, påminde mig om när jag var liten, då var jag på sånt här....kanske inte just i gropen men på andra ställen. Har väl firat i dalarna ett antal gånger, är ju trots allt halv dalkulla.

Gropen! Tog två timmar för dem att få upp den....
stången

Roligast i gropen var nog ändå att dansa runt stången...haha, små grodorna är nog favoriten. Helt kaos var det runt stången när alla skulle dansa....många ringar blev det, konstiga ringar. Som någon sa på äkta dalmål " Det är ju värre än tunnelbanan". 

Sen åkte vi tillbaks hem till Tilde....tittade lite på hennes läsk.....hehe. Sen åkte vi till en fest. Vi var inte där så länge utan vi åkte hem och åt upp alla resterna!

Jag och Sarah 

På midommardagen åkte vi en tur till Tildes pappa! Då fick jag äntligen gosa med katterna....tre stycken. Förstå vilken lycka...hehe! Sen vart det tillbaks djurås. Äta lite igen, sen var det dax att ladda för fest!
Så först var i på förfest ute i skogen. Till min stora lycka hade dom jordnötsringar....mumma! Sen fick vi skjuts in till ica.....där vi skulle gå på bussen mot lindesnäs. En partybuss kan man säga! Med kisspaus och allt! Perfa! Sen var vi framme vid Lindesnäs, som var en herrgård, en loge....ja typ. Så det var både styrdans å disco och ett öltält med band i! riktigt mysigt. Synd bara att det regnade men det gick bra ändå!!

Är riktigt nöjd med helgen, Tack Tilde för att vi fick komma!!!!

sarah

Anders

Tilde

sarah igen

Midsommar!

Oj vad dålig jag har blivit med att skriva...hmmm, ska ändra på det men det får bli efter helgen! Nu ska jag å Sarah åka till Tilde, i Dalarna.....

Trevlig midsommar allihopa!!!

Kram!

Säg att du älskar mig

Säg att du älskar mig är en film som måste ses. Är det värsta och bästa jag sett på länge. Den är hemsk och sorglig.....och man blir riktigt arg, men det var riktigt bra. Kändes trovärdig. Så alla som inte sett den, SE DEN!

Har precis kommit hem från karin, vi har bara slappat. Käkat hambrgare, kollat två filmer. Jag är så trött. Som vanligt vaknade jag tidigt i morse. och som vanligt har man söndagsångest. Vill inte upp och jobba.

Nu ska jag städa efter igår!

Drinkkvällen!

Igår hade vi drinkkväll hos mig, med grillning först! Maten blev god....men det blir det ju alltid när man grillar!  Dessvärre hann jag inte göra nån efterrätt....får göra den idag istället! Rabarberpaj.....det är gött det!

I början gjorde vi väldigt seriösa drinkar, gick efter recept å allt.....sen blev det så himl jobbigt så vi la ner det efter ett tag. En del drinkar blev riktigt goda faktiskt. En favorit var nog blåbärslikör, koskenkorva (nordic berries) och sprite....sommrig och god. Kan säga att koskenkorva med nordic berries var riktigt god. Den ska jag köpa mer av. Den blanda vi även med dooleys och mjölk.....smaka typ som en milkshake! Tror jag sk bli bartender, känner att jg är född till det....hahaha. Vi trodde att vi skulle bli aspackade efter alla drinkarna vi drack men det blev vi inte så vad gick snett egentligen? får väl hålla mig till vin istället. 

Sen gick vi till saluhallen. Var väl sådär. vi kanske var för nyktra. Och det fanns inget att spana på. Dessutom var det sjukt högt ljud på ena dansgolvet. Var inte bara jag som tyckte det, man såg att flera typ höll för öronen. 

jag klarade mig iaf utan att få glas på mig den här gången....det var ju bra....

Kom en skum kille å dansa med oss. Störd var han. Dels tvånglade han mig sen drog han upp sarahs kjol. och när sarah skulle smälla till honom så stod jag i vägen så jag fick mig oxå en smäll.....men den var inte så hård som tur var. 

Idag är det regn regn regn..... jag villbara ligga i sängen å mysa. 

Läste aftonbladet idag, efter ett hett tips från Emmeli. Visade sig att Samanthas syster Petra hade blivit skjuten, som tur är träffades hon i armen. Det var när familjen var på semester, usch vad läskigt. Vilken mardröm att bli skjuten. Undrar hur det kändes? Men dom verkar iaf ha klarat sig allihopa, iaf utan allt för stora fysiska skador.  
 

Grillning!

Idag har jag vart duktig och tränat! Spinning imorse! jobbigt var det, men det var ett bra pass! Sen låg jag ute i solen en timme, sen vart jag uttråkad. har varit å handlat till ikväll. Så nu blir det drinkar!!!

Ingrid å Malte kommer, dom har ju aldrig vart här förut! Ska försöka fixa en efterrätt oxå....men jag vet inte riktigt om det går. Så vi får väl se.....

Ja just det, jag ska till Tallin i oktober. Med jobbet, jag och Kamrun. Det blir nog kul! Ska bo på ett spahotell!!! Egentligen vet jag ju inte ens om jag jobbar kvar då, men till Tallin ska jag...hehe!

Hellen- Jag har semester från och med 13 juli till 5 Augusti. När jkag kommer till Karlstad vet jag inte exakt....lite när jag känner fört, men typ 17 juli kanske? Vart håller du hus då?
Em- du jobbar hela tiden eller?

Nu ska jag städa lite, fixa efterrätt och fixa mig!

Seg vecka

Äntligen fredag! Har vart en seg vecka. Idag verkar det va fint väder igen....igår kväll blåste å regnade det.... Skulle ha tränat igår men jag orkade inte. Hade hemskt ont i huvudet typ hela dagen så jag gick hem, tog huvudvärkstablett och somnade.

Sarah å jag har köpt tågbiljetter till djurås nästa vecka. Ska med Tilde dit! Hon har pratat så mycket om midsommar så nu har vi höga förväntningar!

Imorgon blir det fest! Har letat efter drinkrecepet så jag kan testa allt jag handlade. Det blir nog gott det!

Annars händer det inte speciellt mycket...fram och tillbaks till jobbet bara. Var på intensiv spinning i onsdags, trodde jag skulle dö...

En liten tripp till Åland!

Hallå! Helgen var mycket bra, trist bara att den tog slut så fort. Grillade hos mig i lördags, mycket gott! Nu blir det grillning hela sommaren, finns ju inget godare!

Igår var det dags att åka till Åland. Jag, Tilde och Karin skulle mötas på torget halv åtta......jag var som vanligt fem minuter sen. Sarah mötte hos direkt vid bussen!  Bussen mot Grisslehamn gick klockan åtta. Lite jobbigt att jag inte fick nån sovmorgon, men men. Sov ju som ett litet barn på bussen.

När vi äntligen kom på båten var vi så hungriga och riktigt sugna på en räkmacka. Riktigt dyr är den oxå.... Den var ju god till en början, sen blev dte för mycket så vi blev lite illamående allihopa

Här är min halvätna räkmacka....
räkmacka

Men för att få bort illamåendet åt vi en glass....inte vet jag om jag var mindre illamående efter det....

Sen vart det shopping, var ju tvugna att handla upp spritransonen!
Som tur är hade sarah med sig en liten vagn som vi la allt i....den var ju bra men väldigt jobbig att släpa på.
När vi kom fram till Eckerö tog vi bussen in till Mariehamn! I mariehamn mötte Malin upp oss! var ett tag sen jag såg henne.....var väl innan jul tror jag. Hann inte träffa henne så länge för hon skulle iväg å jobba.

Karin och Malin. Cool frilla hade malin iaf!
karin och malin

När Malin dragit var det dax för mat igen. Vet inte om nån av oss var så speciellt hungriga men vi hade ju ionget bättre för oss. Så släpandes på den lilla vagnen sprang vi fram och tillbaks genom stan. Satan va svårt det skulle va å hitta nånstans å äta. Så det blev en sunkig pizzeria....som dom såklart inte tog kort i. Så du fick vi springa iväg och hitta en bankomat, alltså ännu mer fram och tillbaks i värmen.  Och bankomaten....eller Otto som den heter var knasig. Varför ska dom göra den så svår....haha. Eller det var kanske bara vi som var lite sega?

Sen vart det iaf tillbaks till pizzerian, betala och hämta maten. Sen skulle vi hitta nånstans att sitta....ännu mera spring med väskan. Vi hittade iaf en liten gräsplätt tillslut!

Sarah var lite trött....hade väl inte vart så mycket sömn för henne...
karin, sarah, tilde

brudarna på åland

Vad ska man säga om pizzan? Hmmm, dyr kanske...nästan 100 spänn. och den var inte ens speciellt god. Eller enligt mi var den kanske inte äcklig.......det var bara det att den smaka inte så mycket....
Här är resterna
äcklig pizza

vi på åland

sen var det dags att gå till bussen som skulle ta oss tillbaks till båten. Vi var väldigt trötta å slitna så vi vill helst bara åka hem. Såhär glada var Tilde och jag för att vi snart skulle åka!
tilde å jag är glada

På båten var det shopping som gällde! Vill inte ens veta hur mycket pengar jag gjorde av med...usch....

en parfym köpte jag, kostade typ 500. Lancome, miracle forever....men lukta gott gjorde den!!! Karin köpte en CK, och en mascara som oxå är med på bilden!
parfym

Blev en hel del sprit när vi la ihop allt...så vi var ju tvugna att ta kort på det.

Det blev för oss fyra:
3 6-pack smirnoff ice, 2 malibu, 1 tequila, 3 dooleys, 2 tranbärslikörer, 1 bacardi razz, 2 hasselnötslikörer, 1 blåbärslikör, 2 minttu, 2 halvliter sprit, ´2 kahlua, 2 likör 43, 1 salmiakki, 1 sambucca, 2 shootar, 3 konstiga tuber med sprit i.......hmmm har jag glömt nåt?
spriten

är riktigt nyfiken att smaka på allt jag köpte. Får bli på lördag! Då blir det party!

God Natt!

Bra början, slutet bajs

Igår var det fest hos Sikis! Fira att hon är färdig lärare! GRATTIS! Hur som helst hon hade fixat en massa gott å äta till oss, är riktigt impad! Gillar hennes lägenhet, vilken cool! några tjejer från laget var med (sarah, tilde, kamph, jenny). Vet inte vad alla andra gjorde men sarah å jag ville så gärna dansalite så vi drog in till stan! BJ blidde det!
Vi hade så himla roligt, vi ägde dansgolvet. Vi hade så kul så vi orka inte ens bry oss om killarna....hehe!
Träffade Martin....det var länge sen....typ ett år. Hmmm, ja han va sig lik. Trevligt å se han igen. Så söt så!

Vi hade iaf grymt kul ända till sarah skulle kolla i sin nya tantväska och upptäcker att mobilen är borta..... Så vi sprang å letade, fixade nr å spärrade kortet osv. Så nu är sarah utan mobil. ett nytt kort ska komma men det dröjer ju ett tag.....och alla nummer är ju borta. Så det blev baks. riktigt trist när vi hade så kul innan.
Jag ringde till sarahs mobil och de va nån som svara men sa inget, sen la den på. Nästa gång jag ringde så va mobilen av. Jävla idot som tog den.....kan dom inte bara lämna in den?

Ikväll blir det grill! Gött! Imorn blir det åland=massa shopping! och nu ska jag till D!

Snärkan!

Hej hopp! Då var man bakis idag då....blä. Och jag har ont i halsen. Det är det värsta jag vet. Får ta å odla imorn på jobbet å sse om det är nåt men det är det förmodligen inte. Som vanligt.

Igår var vi på snärkan iaf! Vi ställde oss i kön typ kvart över fem, då hoppade jag in hos karin och kattis. Redan då var det lång kö. Alla ville ju in å ha bord. Jag vet inte hur låg kön var under kvällen men nån sa att den var ändå bort till svenssons....vet inte hur långt det kan va men det är en bra bit. Varför ställer man sig i kö då, så långt bort och en in, en ut? Ja ja, vi kom in iaf! var kul faktiskt, har inte vart på snärkan på evigheter! 

Imorn ska jag klippa och färga håret! Vad skönt det ska bli. Ser ut som en risbuske just nu. 

Pau ringde igår men jag hörde inte mobilen då tyvärr. Vad roligt. Hoppas hon kommer hit å hälsar på!!!

Hade tre missade samtal såg jag i morse.....måste verkligen ha stensovit. Mobilen låg ju brevid mig.....attans då. 

 

Vilken bra helg det var!!

Helgen var kanon! Kunde inte bli bättre! Tillslut var det bara jag å Sarah som åkte till grönan i lördags! Synd att ingen mer blev med men vi klarar oss alldeles utmärkt själva!!!!

Vi blev direkt som små barn när vi kom dit.....skuttade pch sprang till karusellerna! Den nya grejen på grönan, kvasten var inte så himla rolig. Den var helt ok men inget speciellt. det var bara jättelång kö, för dte fanns bara en vagn. Berg och dalbanan är ju alltid rolig.....haha..... jag typ låg på sarah ett tag. Mitt huvud blåste åt sidan, p Sarah. Ett tag trodde jag mitt huvud skulle lossna och flyga iväg. Jag försökte verkligen pressa upp mig från sarah men det gick inte....och precis då så tog dom ju kort. Så det ser ut som om sarah är ute och åker med en utvecklingsstörd....
roligast att åka var nog katapulten! Uppskjutet ocg fritt fall i samma. Var bara det att sarah och jag trodde att dte bara var uppskjutet. Så vi satt där längst upp, småpratade lite och jag sa att jag vågar nog inte åka fritt fall för det var väldigt högt......då släpper den.....haha.

Vi åkte hem ganska tidigt....vi skulle ju hem å festa. Så vi började på tåget. Varm öl och lite lakritsshot....det gick rakt upp i huvudet. Sen var det snabbthem, snabbt fixa sig och iväg. Förfesten var hos Sandra, med en massa kareoke.  Lät kanske inte så bra.....

Sen blev det saluhallen! Det var skitkul! Frågan är ju vem jag var med...haha. gick som vanligt runt för mig själv och prata med nån här å nån där...

I söndags var jag bakis. Vi låg i parken hela dagen, hade lite picknick, spelade kubb. Skönt!

Idag har jag vart ett lik på jobbet....klantig var jag oxå....hmmm, men det löste sig.  Kom hem typ klockan sex. Vid sju-halv åtta somnade jag och vaknade igen klockan tio. Jag fattade inte vad jag gjorde, vart jag var, vilken dag det var....

Imorn blir det snärkan! Party igen då! Vi ska dit å käka först, hoppas vi får bord. Är väl sjukt lång kö som vanligt!

Superdag!

Äntligen är det lördag! Grönan och fest, kan det bli bättre? Tror inte det, och solen skiner också!!! Jag vill åka allt, bara jag vågar. Protesterar alltid i kön, är skitnervös men när jag väl har åkt så sluttar jag runt som en liten unge...haha.

Sarah å jag var å tränade igår...hehe, ganska slö träning. Men det var väl bättre än inget iaf!

Satte på tvn nu.....Dr Phil. ........ En man som tycker han är bättre än kvinnor. Han slår sin fru, kallar henne för en massa skit. Jävla idot!! har inte tid å kolla på det men kan han inte sluta. Blir förvånad över att det finns sånna idioter. 

Måste skynda mig!!

Grönan imorn!

Så skönt med fredag!!! Veckorna går så himla fort, det är redan juni. Fredagar är lika med introtävling....hehe....höjpunkten för oss på molekylär, och så mackan då såklart.

Har fortfarande inte lagat cykeln, men jag köpte en slang igår. Men jag är inte så säker att jag köpte rätt så vi får väl se.

Igår var vi på Tzatziki, jag, karin och sarah! Riktigt gott var det. Åt fläskfilerulladerna med fetaost i. Supergott. Är faktiskt ganska lätt att göra själv oxå.

Verkar som det blir grönan imorn, dom säger fortfarande att det ska bli fint imorn. Så det  måste planeras lite idag! Åh vad roligt!!!

Måste ta mig iväg och träna idag, känner mig som en gelebit, eller nåt.....
RSS 2.0