Fyra veckor

Det är hela fyra veckor kvar tills jag har semester. Slår vad om att det bara blir regn då....jag har alltid otur med vädret. Ja ja, det är ju skönt att va ledig iaf. Bara det inte regnar när vi ska på madonna, eller när vi ska till liseberg! I år ska jag vara modig och åka allt...eller nästan allt, inte de som bara snurrar. Jag är alltid så himla nervös i kön men sen när jag väl åker så är det alltid skitroligt! Jag är inte nervös för att nåt ska gå fel utan jag är nervös för att jag ska må illa och spy ner mig själv och andra....

Nu är det spikat, flygning på torsdag. Undrar vart...hmmm, jag fick fundera ut nåt. Vart vill jag? Hur långt kommer man? Jag kan noll om flygplan men är som sagt fascinerad av dem. Så det ska bli askul!

Imorn måste jag träna, nu skiter jag i förkylningen.

Nu måste jag röra ihop en matlåda lite fort. Finns det nåt tråkigare? För att göra det lite roligare ska jag lyssna på Camilla Läckberg - sjöjungfrun!

Nu vill jag inte jobba!

God morgon!
Jag har verkligen ingen lust att jobba idag. Jag vill vara ute i solen!!! Är ju helt underbart väder. Jag älskar det. Inte en grad för varmt!!! Önskar det var såhär året om!!!

I lördags var det utgång på saluhallen. Konstigt nog var det inte så mycket folk. Trots det fina vädret och löning. Eller så var det mycket folk bara det att alla satt på uteserveringen. Vi hade kul i vilket fall!

Jag är fortfarande förkyld så jag kanske inte ska träna idag heller, vi får se hur jag mår i eftermiddag. En promenad kanske jag kan ta iaf!

På torsdag ska jag kanske ut och flyga lite, askul!!!

Steka

Jag har blivit förkyld. Så tråkigt, jag vill ju träna...men men. Ska snart gå ut och lägga mig i solen! Får se hur länge jag orkar ligga. Vill ju få lite färg, fast det brukar va svårt. Det blir mest fräknar på mig. Emmeli tyckte ju att det var hysteriskt roligt att mina öron var fräkniga....haha! Varför får jag mer och mer fräknar ju äldre jag blir??
 
Tog en runda på stan igår. Var tvungen att shoppa lite. Köpte två linnen och en jeanskjol. Kjolen var på rean så det var ju bra. Har fortfarande inte hittat nån bikini, får kanske klara mig med de gamla.

Nu åker bikinin på!!!

Frissan och Bryggan!

Här sitter jag och är nöjd över håret! Var ju hos frissan idag och jag är nöjd. Ni kanske inte märker så stor skillnad men jag gör. Det blev 2 cm kortare och utväxten är borta. Vilken skillnad det gör att ta bort den. Ser ut som om hela håret blev ljusare! Är så nöjd att jag hittat en frisör som jag trivs med!!!

Efter frissan mötte jag upp Malin vid bryggan. Var riktigt trevligt! God mat var det också...trots att vi hittade en fluga i salladen. Så bra att käka på nation för det är så billigt. Förrätt + varmrätt + ett glas vin =140 kr

Om cirka en timme kommer lönen.....sweet! Kunde inte komma lägligare, jag är pank!

Har fått inbjudan till återträff med nian....10 år sen nu alltså. Shit vad tiden går fort. Jag tycker inte om det. Jag vill alltid vara ung! Jag ska självklart gå på återträffen, tycker det ska bli kul och hoppas att alla kommer! Lite press känner jag.... vill ju gärna va jävligt snygg och framgångsrik när man kommer dit. Hur ska jag lyckas med det? Har tre månader på mig.....dags att jobba på....

Natti!

090623

Tycker att min lilla minisemester där hemma gick alldeles för fort. Nu får jag vänta en månad innan jag får semester. Hoppas hoppas att det är lika fint väder då....och helst lite varmare! Fast det är helt okej på jobbet, så länge det finns saker att göra går det fort. Kanon att P3 börjat med introtävlingarna igen!!!

Midsommar var kanon! Karin och Johan hade fixat så bra!!! Vi var bortåt 20 pers. Vi åt sill och potatis....till och med jag fick i mig lite sill, men nej det är fortfarande ingen favorit. Men det kanske kommer? Till efterrätt fick vi jordgubbar och kaka! Vi lekte lekar, tyvärr vann inte mitt lag men vi kom inte sist heller. Vädret höll sig fint i stort sett hela dagen men det började regna på kvällen.
Emmeli och jag hade vart duktiga och satt upp vårat tält, men vi sov aldrig i det. Vi klämde oss ner i en säng istället! Fast det blev inte många timmars sömn.
Karin och Johan hade fixat dit en badtunna och det var ju en riktig hit! Fan vad gött det var att sitta i den. Det gjorde verkligen inget att det regnade. Vi var så upptagna med att sitta i tunnan så vi missade att alla andra grillade. Men det gjorde inte heller så mycket, var ju bara att sätta igång grillen igen på natten....perfekt med lite nattamat!

Det blev inget bad för mig i sjön. Jag doppade handen och tyckte det var så jävla kallt. Badtunnan var mer min grej!

Var sjukt stora mygg där. Har nog aldrig sett så stora, eller? Kliar som satan. En liten rackare bet mig på näsan så nu har jag ett myggbett där som verkligen lyser rött. Inte snyggt!

Lite bilder!

Emmeli körde så jag kunde lugnt sitta och njuta av min sommarcider!!


 Här ska vi precis åka. Vi hade väldigt mycket packning med oss. Säg vad vi inte hade med!

 Vi såg en äng full med blommor så självklart var vi tvugna att plocka lite!

 Fina Karin!

Vackert! Stugan låg så fint vid vattnet!!!


 Matdags!

 Sjukt söt Bella!!!

Dags för badtunnan!                               


 Någon hade gjort muffins. Tror dom var goda?

 Dansa i tunnan är ju kul....

 Gött!

 Grillat! Fan vad gött det var!!

 Såhär snygg var jag dagen efter....


Idag har jag tränat! Skönt att röra lite på sig. Tyvärr så har jag rätt ont i hålfötterna när jag tränar....tål inte riktigt att stå och hoppa så mycket. Jävla fötter!
I morgon ska jag till frissan efter jobbet. Ska bli skönt att bli av med de fula topparna och få bort utväxten! Efter frissan ska jag träffa Malin. Vi ska käka på snärkan!

Nu måste jag sova!

Natti natti!

Trevlig midsommar!!!

Jaha, då var det midsommar då....känns inte alls som det. Just för tillfället är väl vädret ok, men det är inte varmt. Känns som om hela sommaren bara försvinner i regnet och snart är det höst....kanske inte så positivt tänkt men jag är less på vädret. Om hela sommaren regnar bort måste jag lämna landet, åka och ha det varmt å skönt nån vecka annars klarar jag inte hösten. Någon som följer med? Jag vill ha tropisk värme....alldeles lagomt!

När jag ändå är inne på värme så kan jag ju fortsätta. Jag har nåt allvarligt cirkulationsfel. Mina händer och fötter är iskalla. Jag kan svettas i övrigt med fötterna är som isbitar. Tar evigheter för mig att värma upp på träningarna. Vad gör man åt det?

Igår var jag på turne i stan. Mötte upp Emmeli på B-vik och shit vad folk det var på maxi. Klarar inte av när det är så mycket folk som ska trängas överallt, ha med sig kundvagnen överallt så ingen annan kan komma fram mm. Men vi var rätt snabba! Nu jävlar har vi kött å äta ikväll!!

Efter maxi var det dags för systemet. Alltid svårt det där att veta hur mycket man ska ha. Det blev iaf en massa vin och cider!  Efter systemet åkte vi hem till Emmeli och fikade. Fick nämligen ett stort behov av chokladbollar. Fan vad gott det är!

Efter besöket hos Emmeli gick jag till syster. Kollade in hennes nya lägenhet! Snygg, mitt i stan=perfa!
Hann med ett besök hos min fd inneboende. Trevligt, känns bra, allt klart!

Nu ska jag käka frulle. Sen måste jag duscha, fixa mig, måla naglarna, packa, fixa musiken och ta mig till Emmeli!



                                                             

Vilken jävla resa det blev...

Shit vilken jävla tågresa det blev. Började sådär med att jag fick min loka över mig....den hade visst skakats om lite. Har svängt en massa i humör under resan... Massa mess har skickats. Allt blev lite klarar, fast det gjorde mig ledsen, sen gick det över, sen var det lite annat....ja hej och hå. Nu ska jag fundera över det hela.

När tåget hade tre minuter kvar till stationen i Karlstad tvärstannade tåget. Jag trodde vi skulle vänta in ett annat tåg som man får göra titt som tätt men så var inte fallet. Tåget hade nämligen kört på något, kanske ett djur, kanske en människa, kanske en docka. Vi fick stå i typ 1 ½ timme. Bara tanken på att det eventuellt kunde vara en människa fick mig att må illa. Som tur var det ingen människa utan det var en docka. Någon/några hade gjort ett dåligt skämt. En frigolitdocka med kläder och en massa ketchup hade de lagt på spåret.....sånna skämt är INTE roliga!!

Läs om det här: http://www.nwt.se/karlstad/article545247.ece

Har eventuellt tänkt ta mig ut på en liten skogspromenad i morgon. Men vi får se hur pigg jag är och hur vädret är. På eftermiddagen tänkte jag åka in till stan. Ska träffa Em och fixa inför fredag, träffa syster U....och kanske nån mer, vi får se.

Och till min blivande man så tycker jag att du ska komma tillbaks hit på lördag så vi hinner ses!!! Hahaha!!!

Har precis tvingat min katt att pussas och kramas med mig. Han tycker om det, egentligen. Han spelar bara svårfångad. Typiskt killar.

Dags att sova! Natti natti!

Hemåt!

Nu har jag kommit hem från jobbet och har precis slängt ner det sista i väskan. Ska gå iväg till stationen snart. Ska spendera hela kvällen på tåget, skittråkigt! Ni får gärna messa och underhålla mig!
Jag har iaf en sak att pyssla med. Karin gav mig ett uppdrag, jag ska fixa musiken till midsommar. Bra det, då vet jag att det blir bra musik....hehe!

Nu drar jag till Värmland!!

Tält!

Jag fick ledigt på torsdag så jag åker hem i morgon!!!! Så skönt! Håller på och packar nu och som vanligt blir väskan proppfull. Vet inte riktigt vad jag ska ha med för kläder. Antar att jag behöver en del varmt att ha på mig på midsommarafton. Då ska jag och Emmeli åka till Karin och Johans stuga....eller ja det är väl johans föräldrars stuga. Ska bli riktigt roligt, tror vi blir 20-25 st. Stugan ligger vid en sjö så det är stor risk/chans att jag tar årets första dopp....burrr.
Jag och Emmeli ska sova i tält. Det var ett tag sen jag gjorde det. Sist var på Åland när jag och David hälsade på hos Ronnie. Det var för övrigt en sjukt rolig helg....måste leta upp snusfilmen på mig.

Ska packa klart och sen ska jag sova!!!

Natti natti!

Blöt helg

God kväll! Jag borde gå och lägga mig nu så jag slipper vara trött i morgon också. Jag borde även börja packa lite. Jag ska ju åka hem över midsommar. Tror jag åker på onsdag kväll, vill ha ledigt på torsdag, tror det gick bra, eller? Ska kolla upp det imorn! Känner att nu vill jag hem!!! Kommer jag hem på onsdag kväll hinner jag hälsa på lite folk på torsdag!!!

Var och tränade idag och jag hade verkligen ingen kraft alls, jag orkade ingenting, iaf inte styrkegrejerna, springandet gick bättre. Fick skitont i mina felkonstruerade fötter...nån som vill byta? Ska träna imorgon också, sen blir det ingen mer träning den här veckan...:(

Emmeli var här i helgen! Var jättekul trots att det regnade konstant hela helgen. I fredags käkade vi sushi och var på bio. Vi såg baksmällan. Var riktigt rolig faktiskt. Lika lite som dom kommer ihåg från sin kväll kommer jag ihåg från tequilakvällen i vintras.....som tur är gjorde jag kanske inte riktigt lika konstiga saker. Men tillräckligt för att det ska vara lite pinsamt. Anna- när är nästa tequilafest? Nån gång i sommar?

I lördags hade vi tänkt ta en promenad men det var inte så lockande när det regnade så vi stannade inne och slappade istället! Vi tog oss iaf ut på stan en sväng. Jag köpte ett par jeansshorts!!! Får se hur mycket jag kommer använda dem men jag har velat ha det ett tag och nu hittade jag äntligen ett par som passade. De allra flesta är så små, min rumpa får inte plats i sånna, den skulle hänga utanför.....inte snyggt.... 

På kvällen var vi på förfest hos Louise (carro och theas kompis) som fyllde 25! Trevlig förfest med en supergod tårta!!! Sedan tog vi taxi till BJ. Var riktigt kul där. Var lite tveksam på om Emmeli skulle tycka om stället, men det gick ju hem!!! Kvällen avslutades hemma hos mig med en varsin hamburgare från max!!!

Vi hann även med att trycka i oss en pizza dagen efter. Vi åkte till Kens pizzeria.....har ju vart ett jäkla tjat om den där pizzerian så nu var det dags att pröva. Ja pizzan var god men inte så god så att man alltid vill åka dit.

Lite bilder!





              





Natti natti!

Slapparkväll!!!

Yes nu slutar jag för dagen! Ska knalla hemåt!! Ska möta upp Emmeli nånstans också! Ikväll ska vi bara slappa. Sushi kanske, bio kanske? Vi får se! Är hemskt väder ute så jag förflyttar mig så lite som möjligt...:)

Om det inte regnar imorn har jag bestämt att vi ska ta en powerwalk på morgonen/förmiddagen. Jag vill även en sväng på stan. Har ju fortfarande inte hittat nån bikini, behöver eventuellt till systemet också! I morgon blir det party, vart vet man aldrig. kanske blir det bra jag och Em....en klassiker!

Nyduschad?

Nu har jag precis kommit hem från träningen. Fan vad gött det är att träna!!! Har varit på mitt favoritpass idag! Tänkte på en sak....När jag går ut från passet ser jag i stort sett nyduschad ut medans nästan alla andra ser så himla fräscha och osvettiga ut. Är det jag som svettas väldigt mycket eller är det dom som inte tar ut sig???

Jag har haft dålig koll på vilken dag det är hela veckan. Mån-ons låg jag hela tiden en dag före, men idag har jag haft onsdag....men tack och lov är det fredag imorn!!! 

Försökte kolla på tvn igår, men jag klarade bara av att se typ fem minuter. Såg på nåt program på femman...oskuldernas bal tror jag det hette. Åhh fy fan, jag klarar inte av att se sånt. Jag blir så arg. Tjejerna får gärna vara oskulder, det bryr jag mig absolut inte om, men de ska absolut inte vara det för deras pappas skull. Herregud, pappan var den som skulle godkänna allt, tom klänningen. Pappa godkänner hit, pappa godkänner dit....bla bla bla. Självklart var det inget prat om att killarna skulle hålla på sig. Som sagt, jag blev så arg så jag stängde av.

Just nu är det lite osäkert hur det blir med mitt jobb....de börjar väl varsla snart, så vi får se. På nåt vis löser det sig. Har ju redan sagt vad jag ska göra om jag blir av med jobbet.....så jag får väl hålla det.... :) Det blir nog bra. Jag vill ju självklart behålla jobbet, men blir jag av med det så kanske jag får tummen ur röven och gör lite saker som jag drömmer om....

Nu ska jag städa undan lite, får ju finbesök imorn!

Finbesök????

Choklad!!!!

Nu har jag nyss kommit hem från P. Fick tillbaks min kamera, minneskorten mm. Han hade inte lyckats få fram Thailandsbilderna....men det finns tydligen skitmånga "fåframbilderfråntrasigtminneskort" på nätet och de han testade med fungerade inte men jag kan ju alltid försöka själv. Nån gång ska jag ta tag i det, just nu har jag ingen tid och ork till det.
Men han hade iaf fått fram bilderna från handbollsfesten!!!

Jag har varit sjukt sugen på choklad idag. Det typ kliar i händerna, obehaglig känsla. Tror jag blivit en chokladmissbrukare. Men än så länge har jag inte ätit nån. Ska försöka att bara göra det på helgerna. Fast jag har ju ett oöppnat kakpaket som bara ligger här.....kanske dags att öppna?

090609

God morgon!
Här sitter jag och är lite trött och seg, men jag piggnar nog till snart!
Igår var jag på spinning. Var ett ganska så tråkigt pass, var inte så bra musik men men. Idag ska jag inte träna utan idag ska jag hem till P. Hämta mina bilder, dom han fick fram....hmmm, undrar hur det gick med det andra minneskortet, det med alla Thailandsbilder? Förmodligen gick det inte så bra. Jag som så gärna ville ha mina tigerbilder. En bild är allt jag har. Tigrarna var så fina, jag älskar kattdjur!!!

Gul och Blå!!!

Då var det söndag kväll igen...och lite bakis är jag i vanlig ordning...haha! var på en trevlig förfest igår hos Marie och Johan! De hade fixat god bål (självklart en gul och en blå bål), massa gott att äta. Den gul-blåa dammsugaren satt fint! Vi kollade lite på fotbollen, men Anna och jag tröttnade efter ett tag så vi gick till köket å tjatade lite! Anna och jag drog ut till BJ och mötte upp Carro och Thea mfl.

Idag har jag mest slappat, men lyckades leta upp mitt röstkort och gick och röstade. Fast jag är dåligt insatt i det....försökte läsa på lite men vet inte om jag blev så mycket klokare. Röstat har jag iaf, det ska man göra!

Tog även en promenad till Anna för att hämta min cykeln. Var ok väder idag, mycket bättre än regn som det har varit mycket av den senaste tiden.

Känns rätt bra i foten nu. Gjorde lite ont när jag tränade i lördags men det var ändå ok. Hade klackar på mig igår men ändå känns det bra idag. Konstig fot! Ska försöka ta mig iväg och träna imorn!

Lite bilder!

Thea, Carro, Anna och jag


Carro


Jag, Carro, Thea


Anna

Grattis Sverige!!

God morgon!!
Nu ska jag strax käka frukost och sen ska jag iväg och träna! Ska bli så skönt! Tror det har blivit lite i bättre i foten så jag hoppas det går bra.

Igår var Jessica och jag på flurran och käkade efter jobbet. Det var gott men det blev väldigt kallt att sitta ute. Jag som fryser så lätt fick genast iskalla händer och fötter. Tror det är nåt fel på min blodcirkulation i händer och fötter. De kan vara iskalla även och det är varmt och jag svettas...weird!

Nästa helg kommer Emmeli hit!! Får se vad vi hittar på. Har lovat henne att vi ska göra stan osäker....hmmm, är det en tvådagars som gäller då eller??

Grattis Sverige på nationaldagen. Känns inte som om man bryr sig speciellt mycket om den här dagen. Hade säkert varit roligare att vara utomlands (när är det inte det?) , man blir så stolt svensk då. Var tvungen att googla nationaldagen, varför den firas just idag. Här är svaret!

Den 6 juni har kallats Gustav vasas dag, Svenska flaggans dag och är nu Sveriges nationaldag. Någon gång under 1800-talet togs den 6 juni fram som en nationell minnesdag. Dagen firades till minne av den 6 juni 1523, då Gustav Vasa utsågs till Sveriges kung och Kalmarunionen därför slutgiltigt upphörde och Sverige på nytt blev en självständig stat.   

Idag är det exakt 7 år sen jag tog studenten.....fy fan vad det går fort.


 

Sommarflurran

Är glad att gårdagen äntligen är över. Är mycket gladare idag!! Jag somnade igår när jag kom hem, sov säkert i 1 ½ timme, riktigt skönt var det och det behövdes! Såg en film igår...made of honor....tyckte den var sådär. Väldigt förutsägbar, lite småsöt. Men jag måste säga att sen jag läste "He is just not that into you" är jag lite skeptisk till sånna här filmer. Det händer aldrig i verkligheten....men ändå går man och hoppas att allt ska vara som på film. störigt.

Efter jobbet ska jag och Jessica till Flurran. Ska bli trevligt, och gott! Var ett tag sen jag var där. Undrar hur bartendern har det?

Jag har fortfarande ont i min fot, fattar inte hur det helt plötsligt kunde bli så. På jobbet försöker jag gå så lite som möjligt, drar mig fram med stolen...hehe!  Jag vet inte om jag ska vänta ut det eller kolla upp det? kan förmodligen inte träna i morgon heller. Får gå och gymma bara, men det är inte så kul...kan bara värma upp med cykling och rodd, vilket inte heller är speciellt kul. jag vill flåsa och svettas!! Jag kan förmodligen inte ha klackar på mig imorn, vad ska jag då ta för skor? Klackar är ju snyggast, jag har iofs inte några megaklackar men ändå.

Gul och blå imorn! Undrar om vi ska kika lite på matchen. Tråkigt med tv på en fest men lite koll vill jag ju faktiskt ha!

Ingen bra start...

Känns som en pissdag idag, är på dåligt humör. Vilket jävla skitväder det är, regn och jättekallt.....nästan vinter. Fy fan. Jag borde flytta till ett annat land. Svensk sommar är ingen hit. Cykeln krånglar dessutom....hade tänkt gå i morse men det kan jag inte för jag har fått jätteont i trampdynan på vänsterfoten. Inflammation? Går runt och haltar nu, hatar mina problemfötter. Vill så gärna gå på intensivpasset idag men gör det såhär ont är det bara att glömma. spinning skulle funka men det finns inget bra pass....typiskt. Idag är en typisk dag då jag borde ha stannat kvar i sängen. Är det inte slut på den här otroligt långa veckan snart??

Tredje Juni!

Tycker den här veckan går väldigt sakta. Men nu börjar det äntligen bli helg! Var på stan idag och shoppade lite. Försökte hitta en bikini, det gick sådär....hittade bara en överdel så jag får fortsätta leta. Köpte även ett linne till lördag! På fredag ska jag och Jessica förmodligen gå till flurran. De har sommarpremiär då, alltid trevligt att gå ut och käka lite!

Har nyss pratat med min engelska moster.....eller ja hon är svensk men bott i London hur länge som helst.....iaf så länge som jag har funnits. Inte så långt kvar tills jag åker dit. Ska bli kul, var ju så länge sen jag såg dem. Hennes man har jag nog inte sett sen jag var typ 10? Men han lät trevlig på telefon iaf....haha!
Hon beskrev vart jag skulle ta vägen när jag landat. Tunnelbana till earl´s court...där skulle dom möta upp mig vid ingången/utgången. Sen skulle vi ta en annan tunnelbana mot Wimbledon! Ska bli kul att flyga, är ju så fascinerad av flygplan!!! Måste börja spara lite pengar till shoppingen, det ser jag verkligen fram emot!

Dax att sova kanske?

Skor!

Min skor kom idag! De satt perfekt! Nu hoppas jag det blir fint väder igen så jag kan använda dem!

Har precis sett på säsongsfinalen av The Hills....Laurens sista. Trist. Men det blir nog bra. Jag är avundsjuk på deras lyxliv. Tänk om man kunde få byta med dem....en vecka iaf.

Nu måste jag skynda mig att byta om, ska iväg och träna!!



Är det redan sommar?

Shit vad tiden går fort, det är redan juni, sommar alltså. Kan det inte vara sommar jämt. Tror inte att jag skulle sakna vintern så mycket. Var helt underbart väder i helgen. Sprang runt på stan i lördags, skulle ju ha köpt en bikini men jag orkade inte pröva så det blev ingen. Får ta det i veckan. Jag hittade ingenting på stan....bara ett par skor som inte fanns i min storlek så jag gick hem och beställde dem på nätet. Hoppas dom kommer snart!

Jag och Carro låg ute och solade både i lördags och söndags, men som vanligt syns det inte på mig. Jag har konstig hud ja....
På kvällen hade jag, Carro och Thea lite förfest hos mig. Från början var planerna stora, vi skulle grilla, vi skulle hit och dit men det slutade med att vi köpte färdig mat och stannade hos mig....haha! Vi hade riktigt svårt att välja om vi skulle gå till saluhallen eller BJ, det blev saluhallen vilket visade sig vara ett bra val!

Har ingen inneboende den här veckan....är nog ganska bra det...

På lördag är det gul och blå. Tror jag vet vad jag ska ha på mig. Ska bara köpa ett blått linne. Ska bli riktigt kul å festa lite med Anna!!!

Thea, Carro, jag
RSS 2.0