jag vill ut i solen!!!

Jag vill ut i det fina vädret!!! I helgen ska jag ligga och steka i solen!! Fast helst skulle jag vilja va hemma, hemma i Karlstad/Fif. Ikväll är det sista sommarplaza forever. Fan vad tråkigt, det är ju skitkul där på somrarna. Men nu är dte slut med det, så de kör en sista gång ikväll. Gissar att det kommer vara sjukt mycket folk. Ge mig en helikopter och flyg mig hem!!!

Jag får väl helt enkelt stå ut här i U-sala! Ikväll blir det träning igen. Intensivpass är det som gäller, var på ett igår oxå så jag är lite seg i kroppen. Men det här passet är så roligt, jag ska ta ut mig så jag dör.
I morgon blir det en runda på stan, dags att köpa bikini. Fy fan vad jag hatar att pröva bikini, man känner sig inte direkt snygg. Dessutom vill jag köpa nåt riktigt jävla snyggt att ha på mig imorn. jag ska bli snyggast på stället, haha! Jag och Carro ska nämligen gå ut, kanske grilla också. Är det nån som vill hänga på?

Ja just ja, det var ju det där med gul och blå....det måste oxå inhandlas. Eller ska jag kanske ta J´s landslagst-shirt som han glömde...hehe, vad är mer blått och gult än det? Kanske inte så snyggt på fest iofs.

Bara några timmar kvar nu, sen är det svettas som gäller!!!

090527

Idag har jag shoppat lite, Jippie! Var på klubbkväll på Vila. Köpte en klänning och en top. Ska försöka att inte handla så mycket den här månaden.

Träningen går det inte så bra med. Igår valde jag att stanna hemma och grilla istället, och idag blev det shopping. Men imorn måste jag röra på mig. Det får bli intensivpass både torsdag och fredag.

Jag hoppas att det blir fest till helgen, jag är riktigt sugen. Är så sugen på rödvin. Det hjälpte inte med glaset  jag drack igår.
Anna har tydligen hittat en fest till nästa helg med tema gul och blå. Måste hitta nåt att ha på mig till det. Tror inte jag äger nåt gul. Gult är snyggt men tyvärr inte på mig. Jo jag äger visst nåt gult.....en gul träningst-shirt som det står Brukspôjkera på i blått....Haha, den kanske jag ska ta?

Nu ska jag sätta igång att betala räkningar. Fy fan, det är aldrig kul.


Lugn

Sicken lugn helg det har varit, rätt skönt faktiskt! Fast måse ju säga att det kliar i partytarmen. Nästa helg kanske? I morgon kommer äntligen pengarna. Jag är helt pank just nu. Har passat på att städa lite i helgen. Fy fan vad jag sparar på mig en massa skit. Det har jag verkligen talang för....tyvärr...

Ska snart iväg på ett intensivpass. Har aldrig varit på det förut så jag vet inte om jag orkar. Var på styrkemedel igår, rätt roligt pass. Snart är det sommar, vet inte riktigt vad jag ska träna då. De har inte så mycket pass då....såklart utejympan finns ju alltid. Styrketräna kanske?

Ikväll ska jag läsa änglar och demoner. Har lånat den av Kamrun....jag lovade att jag skulle läsa ut den innan hon åkte till Bangladesh.....det var i början av april....ooops så jag lär läsa på! Min inneboende kommer den här veckan oxå så han dyker väl upp nån gång ikväll!

Nu ska jag till Friskis och dö!

vänta

Shit vad den här veckan är lång. Det kändes verkligen som fredag igår trots att det bara var onsdag. Så skönt att vara ledig idag och jag har inte gjort nåt vettigt....men man behöver sånna dagar oxå.

Har haft en gäst den här veckan också, men nu är han borta....får se om jag får besök nästa vecka också.

I tisdags var jag ute och käkade med jobbet. Skulle fira att K har gift sig! Vi var på Kött, Kök och bar. Riktigt gott var det. Jag åt grillad entrecote med potatis-getostrullar och rostad vitlökssås. De där rullarna var sjukt goda, ost är ju aldrig fel alltså. Till efterrätt åt jag chokladmoussekaka med kaffeglass och nötter. Den var också sjukt god! Var en trevlig kväll helt enkelt! Efterrått cyklade hem och tog en promenad....hurtigt tycker jag. Hade aldrig gått om jag inte blivit meddragen iofs.

Har kollat igenom alla mina bilder sedan typ 2 år tillbaks, det är nämligen dags att framkalla en del. Fy fan vad många festbilder jag har. Något att visa upp för barnbarnen....haha!


Nu ska jag dra på mig träningskläderna och cykla iväg!!!

090517

Åh vad det är härligt väder ute. Har precis varit ute och gått, blev en timme tror jag. Gick väldigt sakta, man ska ju inte slita ut sig i onödan. Försökte rensa huvudet lite, gick sådär, blev inte speciellt mycket klokare men skönt var det iaf!

Igår var det räkfrossa hos Tilde, som vanligt var det kanongott!

Mumma!!!




Själva schlagern var väl sådär. Tyckte inte Norge skulle vinna. Den var ok men inte mer. Hur gammal är han egentligen? Ser väldigt ung ut.
Mitt i röstningen drog vi till saluhallen. Det var ok, men det har varit bättre. Stackars Anna som var sjuk och orkade inte följa med oss ut.

En glad Thea!



Carro och jag!


Tilde med sin sura drink!


Triss i blondiner! Bartendern frågade om jag och Tilde var syskon....är vi lika?


Den elfte juli har jag bokat in min sminkning.....Då är det fest på kvällen, måste ju visa vad snygg jag blev...hehe!


Nu ska jag röja undan lite, handla och sen kommer min inneboende igen....hmmm, börjar nästan vänja mig vid att han är här.

Räkor, schlager, party!

Idag är det dags för räkfrossa, schlager och utgång....det kommer bli askalas, jag kommer bli askalas....på gott och ont. Har en känsla av att jag kommer behöva alkolås på min mobil ikväll, kanske.

Har käkat jordgubbar till frulle, väldigt bra start på dagen! Ska strax dra mig ut på stan. Ska handla räkor, boka in min sminkning på make up store, ev systemet och kanske köpa nåt att ha på mig ikväll? Känns inte som om jag har nåt roligt i garderoben. Tyvärr har jag inte mycket pengar just nu, vart tog dom vägen?

TGIF

Äntligen fredag!!! Veckan har gått fort men har ändå varit väldigt lång. Idag ska jag på danspass, var ett tag sen nu. Tycker dom borde byta ut en del låtar, jag börjar tröttna.

Var hos Tilde igår som hällde i mig en massa vin....haha, ok kanske inte hällde men nästan, aldrig fel med lite torsdagsvin! Hon hjälpte mig även att ta bort en glasbit ur foten som jag fortfarande hade kvar sen valborg. Ont gjorde det, var kom det, blod kom det. Hoppas verkligen att allt är borta nu!

Ser fram emot räkfrossan i morgon, alltid så grymt gott!!!

Jordgubbe!

Nu är det lite mindre kaos på jobbet fast vi har fortfarande väldigt mycket att göra. Det liksom tar aldrig slut....det är kul på ett sätt att vi ändrat om fast man är bra trött när man går hem.

Himla bra att Sverige gick vidare igår, hade inte varit så kul att kolla annars på lördag! Nedräkningen för räkfrossan har börjat!!!! Den här gången ska vi köpa mer räkor.... Ska till Tilde imorn och se andra semifinalen! Då har min gäst åkt hem. Ikväll ska vi käka jordgubbar, massa jordgubbar....jag köpte en hel låda. Jordgubbar och glass, enkelt men väldigt gott!!! Jag kommer nog ha på en hel del chokladsås också.....allt blir godare med lite choklad på. Hmmm, vilken fest var det som jag åt allt i alla skåp. Testade jag allt med chokladsås? Hmm, det är lite oklart.... Helene, Em....hjälp mig, när var det? Hynboholm-gänget var det iaf, eller sun set beach som jag hellre säger.

Nu ska jag diska, snart kommer maten hem!

Brittan!

Ny vecka igen! Idag har det varit lite kaos på jobbet. Vi har ändrat om hela vårat körschema....så idag körde vi alla analyser på en dag. Rätt mycket med andra ord, så självklart hann vi inte få ut svaren. Men jag tror det blir bra bara vi har rullat igång det. Men kaos var det, vi sprang runt som yra höns.....visste inte om jag skulle skratta eller gråta.....jag valde att skratta tillslut....hehe!

Karin och jag har köpt biljetter till Brittan......fy fan vad roligt!!!!!! Tror vi kan sitta riktigt bra faktiskt, jag är nöjd och en tusenlapp fattigare.

Det var roligt i lördags, förfest hemma hos Carro och sen BJ. Kunde dock ha varit lite roligare folk på bj....kändes som om det var väldigt många äldre herrar i kostym som var sugna på att vara otrogna. Inte vet jag om dom var det men det kändes så. Fick ett erbjudande att komma till ett hotellrum.....tackade artigt nej. Åt mat på max istället och det var sjukt gott. Nästan i klass med sibylla i karlstad!

Emmeli.....vi måste bada efter krogen i sommar igen!!!

Jag hade kameran med på festen men lyckades bara ta 2 kort....här är ett på mig och Anni!!



Hann med en shoppingrunda i lördags oxå. Hittade lite smått och gott, bla ett svart linne, en randig topp, tröja, väska och ett par örhängen.....bra köp, bra köp!


Har en inneboende den här veckan oxå.....nice!! Ikväll ska vi käka italiensk, göttigt!!!

Sen då?

Här sitter jag på jobbet....på en lördag. Det kom lite akuta prover igår så jag tog på mig att jobba idag. Men det är inte heldag, bara några timmar. Bra med dubbel övertid!
Ska svara ut lite grejer nu....självklart lite krångliga resultat så är lite osäker på¨vad jag ska svara.

Tyvärr verkar det bli dåligt väder idag så vi får nog ställa in brännbollen....trist. men fest blir det iaf! Är partysugen men har lite ont i huvudet. Skulle egentligen ha varit och firat Malin igår men jag orkade inte. Jag hade skitont i huvudet och var jättetrött. Jag gick istället och köpte godis, gick hem och tryckte i mig det och somnade....haha rolig fredagskväll.


Nu ska jag ringa ut  alla svar!

090506

Snart får jag gå hem från jobbet!! Ikväll blir det sushi till middag, ska bli smaskigt. Min kära gäst kan få stanna ett tag till....jag får ju käk varje dag....haha!

Igår var jag och tränade, pulsjympa. Jobbigt pass med en riktigt liten krutkärring. Får se när nästa träning blir, i morgon kanske? Ska bara hinna med en sväng på stan efter jobbet!

På fredag är det kalas hos Malin som fyller år idag.....Grattis Malin!! Får se om jag ska festa, blir nog bara nåt glas. På lördag är det dags för brännbollen. Hoppas verkligen att det blir bra väder och att jag träffar bollen.

Här på jobbet är det 2 som har gift sig, herregud jag känner stressen. Snart är dom väl på mig och tjatar...hehe!

Nu ska jag göra ett sista ryck!

Flashback!

Blir ingen träning för mig idag heller....haha, fan vad jag lat jag är. Men valet står mellan träning eller grekmat....nej, inte speciellt svårt helt enkelt. Får träna imorn istället! Fick ju en inneboende här lite plötsligt, haha, skoj!

Kom på förut att polisen tog ju mig på valborg. Hade inga lampor på cykeln....jag slapp böta iaf. Tur det! Jag fick lite flashback till åttan då jag och Katta försökte springa ifrån en polismotorcykel. Varför vi ens försökte är det ingen som vet.....vi lyckades inte särskilt bra. Den polisen var dum, han hällde ut våran öl....



 

Valborg 2009

Då var valborg över för denna gången.....ett helt år kvar nu, suck!

Som vanligt var galoppen jätterolig, frukosten god och parkhänget alldeles för kort. Utgången på saluhallen var riktigt rolig. Var kul att ha Sara och Tessan här, nästa gång är det min och Sarahs tur att ta oss till Kalmar. Ska försöka åka dit ganska så snart!

Några bilder från valborg!

Champagnefrukost!!!


 Sara och Tessan!!

 Massa folk i ekoparken!

I parken hittade vi Calle......


..... och Pelle.....även kallad två ben och en näbb.


 Sara i parken!

 Karin i parken. Alltid lika roligt att träffa henne. Saknar henne, tycker dom ska flytta tillbaks hit!

Galopp på värmlands! Var det bara jag, eller var det lite sämre musik än vanligt.....och lite mindre folk? Kanske var det så, de hade ju begränsat antal gästleg i år. 4000 istället för 7000.


Blöta och glada!


 Mitt i allt det roliga fick jag en massa glas i fötterna....den sista biten tog jag bort dagen efter.

Efter galoppen var det dusch som gällde. Sen hem till Tilde där vi åt en kanonmiddag och sen iväg på förfest. Tyvärr var inte förfesten så rolig, såhär i efterhand skulle vi ha stannat hos Tilde. Utgången på platina blev iaf riktigt lyckad!

I övrigt har jag inte gjort speciellt mycket i helgen. Hade tänkt träna men jag orkade inte/hade ingen lust. Tror min vårtrötthet har kommit. Hatar den. Tycker egentligen att det är fruktansvärt skönt med lite värme, sol mm men ändå är jag bara trött och har ingen lust att göra nåt. Likadant varje år. Förhoppningsvis går det över snart.

Hoppas det är fint väder nästa helg för då är det dags för brännboll. Ska bli skitkul, vinbrännboll är min favoritsport....hehe!
RSS 2.0