me dont like vintertid

Störande....jag skrev faktiskt ett inlägg förut idag men det verkar som om det har försvunnit.

Helgen var jättebra! Började med fest i fredags! Tycker den blev lyckad! Var lite stressigt att hinna dit men det gick! Hade lite panik ett tag för Tilde fick inte igång musiken. Går ju inte att ha en fest utan musik. Men felet var att volymen stod på noll.....tur! Nä men det var riktigt trevligt, tror vi blev 22-23 pers tillslut! Och tack för presenterna, dom ska jag nog ha nytta av!
Synd bara att inte alla följde med eller kom in på BJ. Men vi som var där hade kul iaf!!!

Lördagen var lika bra den, fast slappare! Låg inne hela dagen och kollade på Heroes-maraton. Har ju inte sett det förut men dte var riktigt bra! Var så skönt att bara kunna ligga in och slappa en hel dag.

I söndags var det dax för handboll! Spelade på B-lagsmatchen och A-lagsmatchen. Var jättekul!! Tyvärr så förlorade B-lag, vi hade inte riktigt flyt. Speciellt inte jag, hur många stolpe ut hade jag? Säkert 5 iaf, dom andra i laget lyckades oxå pricka stolpen några gånger. Synd att vi inte vann, b-laget behöver vinna lite nu. Med A-laget gick det bättre för vi vann men vi spelade kanske inte så kanon. Gick väl sådär för mig....det som brukar gå bra gick dåligt och tvärtom....  Hur som helst så kändes det i måndags att jag spelat två matcher. Men det var skönt!

Tycker veckan har gått snabbt än så länge. Det är fortfarnde mycket att göra på jobbet. Imorgon jobbar jag dessutom sent.....bläää. Men på fredag slutar jag tidigt så då blir det en sväng på stan och party på kvällen!!!

Nu är det ju vintertid, tycker inte om när det blev så mörkt på eftermiddagarna. Det är ju helt kolsvart när jag går hem. Skiter i om det är ljusare på morgonen.....hur många går upp tidigare för att gå ut i ljuset???? Inte så många gissar jag....nåja...

Nu ska jag röja undan lite här, tvätta lite och fixa mat!!!

mindre usel?

Försöker å bli lite mindre usel då.....hehe!!

Idag var det handbollsträning! Vi sprang mycke.....skönt att va igång igen. Tränade inte p två veckor, och det känns kan jag säga....
Var en konstig gubbe på våran träning. Riktigt skum. Han tyckte alla flickorna var så fina och handboll var kul....det hade han oxå spelat? Ja inte vet jag han pratade en massa. Kanske var man typiskt svensk i början.....jobbigt när folk man inte känner pratar, usch och fy...hehe. Men sen gick han för långt när han började ta en massa kort när vi tränade. Och alla flickorna är så fina, bla bla och han ville ha en kontakt mellan Sverige och Polen. Vad för sorts kontakt är det ingen som vet.....

Cyklade idag för första gången på evigehter. Lämnade in cykeln på lagning igår så nu är den hel igen! Skönt!! Är iofs rätt gött å gå men det går ju lite snabbare med cykel.

I morgon behöver jag verkligen cykeln....har riktigt bråttom hem. Det är ju fest imorgon som börjar halv sju, och jag lär ju va där innan å fixa lite. så jag har väl nån timme på mig att äta, duscha å fixa mig....hmmm, håret får jag väl ruffsa till bara. Ska se om jag kan gå tidigare men vi har ju ingen flex längre så det är lite knepigt....och man ska ligga på plus, minus noll när månaden är slut och jag vet inte riktigt hur jag ligger till. Månaden är ju snart slut så jag har ju inte så lång tid att fixa det på..

Skulle vilja ha nåt nytt att ha på mig imorn men har inte hunnit med stan så det får bli nån gammal trasa. Kanske nästa helg, då ska Anni ha fest!!!!

På söndag är det match, och jag ska spela två!!! Först B-laget å sen A-laget! Ska bli jättekul, jag jobbade när senaste matchen var så nu ska jag ta igen det!!!

Ska fixa lite här sen ska jag hoppa i säng så jag är pigg i morgon!

Usel

Ja just nu är jag en riktigt usel bloggare. Men har inte riktigt nåb ork för det.... jag har fastnat i facebook istället, hehe!

Måste jobba vidare nu, har vart mycke på senaste tiden.

Längtar tills imorgon, då är det PARTY!!!

Studenttorsdag på Arena!

Hej hej! Nu sitter jag hemma i F-haga! Skönt! Igår var det lite party! Konstig förfest, jag satt på tåget, Emmeli hemma själv och Mou på jobbe. Men jag å Anna hade det trevligt på tåget, men det var ju bara jag som festade. Fick springa på toan ett antal gånger....dels för att jag behövde gå och sen för att hälla i cidern i en annan flaska. Kändes dumt att sitta öppet med den.
När jag var framme i Karlstad var det fort till Em som gällde. Mou hade redan kommit dit. Jag bytte om och sminkade mig lite fort. Och hällde i mig lite å dricka. Vi var inte hos Em så speciellt länge men vi lyckades ändå ha sönder två glas.....bra jobbat.
På arena var det inte så mycket folk, men jag hade kul ändå. var så himla länge sen jag var där. Det var en trevlig kväll helt enkelt!

Idag åkte jag hem till F-haga, var här ett tag och sen ner till stan igen. åt lunch och fikade med systrarna. Trevligt!
Sen hem till F-haga och här sitter jag nu. Skönt å bara ta det lugnt. Men imorn blir det party å månen!!!!!!! Ska bli jätteroligt!!!!!

Åka hem ikväll!!!

Nu ikväll åker jag hem till Värmland. Men det blir inget Forshaga ikväll utan det blir direkt hem till Emmeli och party! Så jag ska sitta å småsupa på tåget...hehe! Ska bli kul, var så länge sen jag var på arena. Senast var "lammkött-kvällen" med Em.....och vilken kväll det var...haha!

Imorgon blir det hem till F-haga, tillbaks till stan å lunch med två av mina systrar. Kvällen blir i F-haga. Lördag blir te nog fika i F-haga....karlstad på kvällen å party party med brudarna! Ska bli så roligt! Önskar att helgen kunde vara lite längre.

Tilde och jag håller på och letar lokal för fullt tills nästa fredag, hoppas vi hittar någon. Annars blir det lite panik.... men fest blir det iaf!

Ska snart dra mig hemåt!!
Puss å hej!

Tillbaks från Tallin!

Nu är jag hemma igen efter en snabbis till Tallin! Det var trevligt faktiskt!

Fick gå upp hemskt tidigt i torsdags, strax efter fem! Flygresan dit gick fint! Tycker det är kul å flyga....coolt att det ens funkar. Väl på flygplatsen i Tallin som för övrigt inte är stor kom dom och mötte oss! Folk från företaget alltså! Visade att det var två svenskar till på planet som oxå skulle på konferansen. Sen blev det taxitur till hotellet som låg väldigt nära havet och kryssningsbåtarna! Tror hotellet var 4-stjärnigt!

Vi började hela konferansen med lunch! Den var god faktiskt....var nog det bästa vi fick. Resten var väl sådär. men mer om det sen.
Sen vart det föreläsningar i typ 2 timmar. Lyckades hålla mig vaken då faktiskt! sen var vi lediga från fyra till åtta. Kamrun hade bokat in en klipptid. Dom var inte så duktiga på engelska så hon hade lite svårt  att förklara hur hon ville ha håret.
liten bild på hotellrummet!


Medan Kamrun var och klippte sig hängde jag på dom andra till poolen! Företaget betalde såklart poolbesöket och drinkarna!

Såhär såg poolen ut från mitt rum! Baren låg typ i poolen kan man säga. Poolen var lite större än vad som syns på bilden...sen fortsatte den utomhus oxå. Bastu fanns det oxå....flera olika. Kan säga att klor är inte bra för mitt hår, färgen började rinna. Det är ju en toning men ändå. det var riktigt mycket. hela handduken blev röd....hmmm



Jag plaskade inte så länge för jag och kamrun hade ju bokat in massage! En timme kostade 29 euro....inte så mycket med andra ord. Riktigt skönt var det. Hon tog hela kroppen förutom ansikte och fötter. Hade vi vart där en längre tid hade jag tagit många fler behandlingar!

Klockan åtta skulle alla traska iväg till gamla stan för gemensam middag. Kamrun och jag fick hitta dit själva iom att vi blev lite sena pga massagen.

På olde hansa käkade vi! Gamla stan var mysig men det var ganska dött. Vart är utelivet undrade jag??


Restaurangen var väldigt mysig. Tända stearinljus överallt, det var typ nån medeltidstema eller nåt sånt. Så personalen hade sånna kläder, det var träbord, trästolar.....ja det såg ut som på medeltiden helt enkelt. Dom tvättade händerna på oss när vi gick in.

Var bara tvungen att ta kort på toan. Den var så söt.
 Den här skylten satt på dörren. Vet inte om toa heter dansker på estländska???

 Som ett jättefint dass såg det ut!

Det var helt klart mysigt och väldigt kul att pröva på ett sånt ställe men maten var väl sådär.

 Kamrun och jag!

 Här är vårat långbord, tror vi var typ 50 pers.

 Såhär serverades maten, så man fick plockalite som man ville. Har ingen aning om vad allt var. Hörde inte vad dom sa....var så mycket ljud där inne. Men det var linser, bönor, bröd, lax, korv, och en massa olika kött, Korven tror jag var vildsvinskorv....men den var riktigt god tycker jag. Sen åt vi kanin. Det har jag aldrig gjort förut. Tyckte inte dte var speciellt gott. Såg ut som nån färsröra.....smakde egentligen inte så mycket. Efterrätten var rospudding. Det smakde ungefär som torkade blommor som man annars brukar ha för att det ska lukta gott. Tyckte dte var rätt äckligt faktiskt. Men vinet var gott iaf. Snaps fick vi oxå, en pepparsnaps. Det var väl sprit som dom hällt ett helt pepparkar i.....hmmm.



Efter en sån lång dag ville jag bara hem och sova.
Fredagen började med hotellfrukost som jag hade sett fram emot men den var inte alls god.....jättetråkigt.

Sen var det en massa föreläsningar, Ska inte tråka ut er med att berätta vad det handlade om. En del var väl bra annat mindre bra. Jag lyckades inte hålla ögonen öppna.... Sen var dagen äntligen slut! Vi fick en liten present ett reflexband och ett minne till datorn 1gb.....snällt va!
Jag och kamrun hade tänkt gå på stan men det ösregnade och var svinkallt så vi sket i det. åkte till flygplasten istället. men dte var rätt trist där, så litet. Men jag köpte lite sprit, cigg till bengan och en parfym till mig!! Flyget var lite försenat oxå.
Det var i stort sett allt! Tycker det var riktigt trevligt faktiskt!! Åker gärna igen!!!

Tallin, here I come!

Yepp imorn är det då dags för jobbresan, min första någonsin. Går säkert kanon men lite nervös är jag. Kan ju inte den där apparaten så bra som vi ska prata om.... så därför hoppas jag att jag slipper prata så mycket, känner mig så okunnig. Men det blir nog kul! Får gå upp tidigt imorn, asjobbigt! Men resten av dagen blir nog ganska skön. Vi börjar med lunch när vi kommer dit så det är en mjukstart! SEn är det förläsning ett par timmar och sen är vi lediga. Vet inte om dom planerat in nån middag....står inge om det. Så jag har bokat in en timmes massage!!! Vi bor ju då på ett spahotell!!! Yippie!!
Fredagen är ganska fullbokad så det är nog stor risk att jag somnar på nån föreläsning....haha. Nej jag måste skärpa mig å va lite duktig!

Igår spelade vi match och vi vann!!! Tredje raka, gött!!! Nu kan jag inte va med å spela på ett tag. Skittråkigt, men men så är det. Nästa helg blir det Värmland, så himla skönt!!!

Får se om det blir nån fest i helgen.  vet inte om jag orkar på fredag när jag kommit hem. Och sen så jobbar jag ju söndag.  Vi får se! Men det blir ju som sagt utgång 2 gånger nästa vecka där hemma!

Maggan å jag måste planera fest nu! Boka in 26 oktober! Alla är välkomna!

måste packa ihop lite grejer tills imorn!

Lyckad helg!!

Då har man söndagsångest igen då.... vill inte jobba i morgon. Men veckan ser ju lite annorlunda ut än vanligt. Tors-fre är jag i tallin på nån konferansgrej. Vet inte om det kommer bli så kul men men. Är lite nervös, har ju aldrig varit på nåt sånt här. Och allt är på engelska, så då lär väl jag å prata engelska. Min engelska är inte så bra och speciellt inte om man ska använda labord.....så det blir lite klurigt. Men det braiga är ju att vi bor på ett spahotell så jag ska ta lite massage! Blir himla skönt det! tror vi hade hela kvällen ledigt så då blir det spa som gäller!!!!

Helgen har vart konon! Fredags var jag bara hemma och slappade! På lördagen blev det en sväng på stan, shoppade lite kläder. Klippte mig.....men bara topparna så det syns inte, bara på luggen. Imorgon ska nog Sarah färga håret på mig, skönt att bli av med utväxten.
Igår var det fest! Förfest i en korre, hos Marianne som är Sarahs kompis. Hon har även spelat handboll så jag vet vem hon är. Ja vad ska man säga om förfesten, det var vi som drog igång den? Det var vi som var festen helt enkelt!!!!

Många snygg bilder blev det!
Jag i mina nya kläder!                                                                                                         
          
mitt spritförråd!           
 Sarah försöker sparka upp dörren.....


     

 Anna står redo i baren....
 Och drinken blev mycket god!!!!

 Snyggaste brudarna igår!!
 Sarah röjde som fan på dansgolvet
   

Jag vet....

Jag vet att jag inte är speciellt snabb men här är iaf lite bilder från förra helgen!

 Jag och Anna

 Malin!

 Tilde och Lotta som firade våran seger!!!

 Tilde och Lotta!

 Såhär ser Anna och jag ut på krogen.....

 Sara-Lisa och Carro

 Jag och Malin!!!


Nu ska jag ut på stan!
Tjingeling!

Köp en!

Igår var nästan som julafon! Linserna och menskoppen har kommit!!! Linserna råkade jag ju beställa fel styrka på men det märkte jag inte så mycket av, tror däremot att jag ev kan bli lite torr i ögonen. Men jag ska ju inte ha dem jämt så det kanske går bra när man  bara ska ha dem några timmar då och då. Hur som helst så blev det snyggt! fick riktigt gröna ögon! Jag skulle vilja ha sån färg på riktigt....

Och så var det då denna menskopp. Än så länge funkar den bra. Lite knepigt var det kanske att få i å ur den men mycket lättare än vad jag trodde. Kanske lite äckligt att tömma den men det är det värt. Så alla tjejer, köp en! Tänk vad pengar man sparar, och en massa toabesök mindre! Den är ju inte alls dyr och håller i tio år!

Den här veckan har gått så fort, det är bra! Igår satt jag på föreläsningar hela dagen....som om jag pluggade igen. En del var väl intressant men på mycket hängde man inte med. som vanligt somnade jag till ett par gånger. Konstigt det där. Jag kan sitta och lyssna och tycka att det är väldigt intressant och helt plötsligt så nickar huvudet till. Ingen varning att jag börjar bli trött, att det blir svårare och svårare att hålla ögonen öppna utan det bara kommer pang boom.

Orkade aldrig gå och klippa mig igår, får testa på lördag. Igår gick jag bara hem å sov lite och sen var dte bio på kvällen men Sarah, Tilde å Kamph! Vi såg Härmed förklarar jag er Chuck och Larry! Den var riktigt rolig!

Pratade med Em idag, och kläckte en superide!!! Jag ska ju åka hem om två veckor, på torsdag kväll. Så när jag kommer till Karlstad så blir det nog fest! Låter inte det superbra....haha, jag får sitta å festa på tåget!

När kommer mina linser och min menskopp?

Middgen igår var trevlig! Tror jag tyckte bäst om förrätten. det var nån skagenpaj.....typ, med skagenklet. Mumma var det iaf! Till huvudrätt var det lax å potatis, jag som hade hoppats på lax innan så det var perfekt! Till efterrätt var det kaka med lingon i och kolasås på! Det var bordsplacering men alla kom inte vid vårt bord så jag kunde sitta mitt emot Jessica! Dom andra brevid mig var trevliga så det gick bra! Det var lite skillnad mot hur sittningar brukar vara på en nation....inte lika mycket dricka, inte lika mycket sång. Dessutom var sångerna fina. Inte dom roliga å konstiga snapsvisorna som finns. Som underhållning var det två kvinnor, en sjöng å en spela piano. Så dom sjöng å pratade lite om Linné.  Det var typ opera hon sjöng.....inte riktigt vad man är van vid.

Idag ska jag bara sitta på föreläsningar, blir skönt å slippa jobba en dag! Får sluta en timme tidigare oxå!! Ska försöka klippa mig idag så får Sarah färga i helgen!

Jag har beställt färgade linser och en menskopp. Vill att det ska komma nu! Hoppas att det blir snyggt med linserna men det finns en liten risk att jag ser ut som en katt....men men....
Menskoppen är jag hemsk nyfiken på att pröva. Jag hoppas jag blir nöjd med den för det låter ju superbra!!!!

Middag ikväll!

ikväll blir det middag, på ÖG. Det är nåt som kallas Linnédagarna här på sjukhuset. Så det är en massa föreläsningar ons-tors, jag ska gå på dem imorn. och ikväll är det alltså middag på ÖG. 3-rätters middag.....gött, då behöver inte jag laga mat idag! Hoppas att det inte är bordsplacering, orkar inte va trevlig...hehe. På andra sittningar, gasker så brukar det ju gå även om man hamnar vid nån som inte är superrolig.....efter lite alkohol så blir allt bra. Men nu är det ju mer av en jobbmiddag, folk ska ju upp imorgon......det är en massa vuxna....... scary! Haha, jag räknar mig själv inte som vuxen. kanske bara hamnar vid nåt gäng tråkiga gubbar.  Det är bara att hålla tummarna att jag hamnar vid nån trevlig, och att maten är god......och att det inte håller på så hemskt länge, jag vill hem å sova!

Imorgon blir det bio med Tilde och Sarah. Inte vet jag vad vi skulle se....jag som kom på iden och dom valde film. Ingen aning om vad det är för film. Jag har noll koll, men det var nån svensk iaf. Den är säkert bra! Jag minns inte ens när jag var på bio senast så det blir skoj!

Nu är det lunchtime!

Legitimerad!

Ny vecka igen då! Har nog ganska mycket att göra på jobbet, så det lär bli lite stressigt.

I helgen så spelade vi match! Och vi VANN igen!!! Tjoho! fast vi gjorde det onödigt spännande igen. men vi vann iaf med ett mål tillslut! Riktigt skönt var det!
Efter matchen var det bara att kuta hem och börja fixa sig för fest! Förfest hos Tilde. jag var sen som vanligt, hade nån trott nåt annat? Tog för en gångs skull lite kort, får se om jag orkar lägga upp dem när jag kommer hem.
Efter Tilde gick vi till saluhallen! Det var en lyckad utekväll helt enkelt. Och besök fick jag ju inte som väntat, men det ordnade sig ändå kan man säga.

Nu vill jag bara berätta att jag är legitimerad funktionär......ja det hette nåt sånt. så nu kan jag sitta i sekretariatet. Bra va! var nämligen på kurs igår. Rätt trist var det. Tanten tog upp så konstiga fall, undrar om nåt av dem nånsin har hänt på en match?

Ikväll är det träning!

Nu måste jag jobba!
RSS 2.0