Söndag.

Nu har jag hittat outfiten till nästa helg. Köpte en klänning på Vila....den bara skrek Ylva så fort jag gick in i affären! Perfekt! Hade på mig den igår. Fick en del kommentarer om den på krogen. Hmmm, så speciell är den inte? Kul iaf! Var på förfest igår hos Carros kompis Isabelle! När det var dags att dra vidare gick de andra till BJ och jag mötte upp Tessan! Sen gick vi till saluhallen! Det var kanonkul! Tyvärr var det inga dansare där den här gången :(
Tessan ska flytta hit...eller till sthlm, skitroligt!!!! Tänk om sarorna kunde flytta hit också!!

Var på en visning idag men det var inget att ha. Alldeles för mycket jobb med den och jag fick ingen bra känsla så det är bara att leta vidare.

Till veckan jobbar jag bara 4 dagar!!! På torsdag drar jag hem till Forshaga!! Just det, förfesten på lördag måste planeras.

Jag har varit så trött idag men nu börjar jag piggna till. Nu blir det städning, handling och sen ska jag se på Playa del sol!

I morgon gör jag ett nytt försök med aerobicsen!!

Budande, bio, match

Ännu en vecka som bara rusat iväg. Jag hänger inte riktigt med. Har budat på en lägenhet den här veckan, men det sket sig. Den blev för dyr. Helt sjukt vad de stiger i pris. Ettorna är ju typ lika dyra som tvåorna... Jag får leta vidare helt enkelt. Det tar ganska mycket energi. Dels ska man ha tid att gå på visningarna, sen ska man bestämma sig om man tyckte om den, sen en massa telefonsamtal med mäklaren, budande hit och dit...är den värd pengarna? Lite svårt att ha tankarna på jobbet då. Fortsättning följer.

I tisdags var det seriepremiär, oj vad det var roligt att spela!!! Riktigt kul, att vi vann gjorde ju inte saken sämre. Tyckte jag hängde med bra för att inte ha tränat och varit sjuk. Nu är jag iaf igång igen. Idag hade jag planerat att först gå på aerobics och sen handbollen men det går ju inte alls. Är helt vilsen med tiderna. Trist, jag hade verkligen lust att köra dubbelt. Ska se om jag hittar något annat pass.

Igår var jag och fikade med Anna och Carro! Bra att vi tagit tag i onsdagsdejterna!! Ja just ja, i måndags var jag på bio. Flickan som lekte med elden. Bra film! Tyckte nog bättre om den än om ettan. Fast som vanligt så är det ju inte alls samma sak som att läsa boken.

I helgen blir det kanske några visningar, kanske fest? Ska träffa Tessan om hon bestämmer sig för att komma till U-sala! Måste shoppa lite, helst en skitsnygg outfit till nästa helg. Är ju återträff då. Vill visa min bästa sida...haha!

Asha, fest, visningar

Har haft en skön helg och jag är i stort sett frisk. Bara lite snor kvar. Om det var tack vare de kinesiska pillrena kan man ju diskutera....men vi kan säga det.

På tisdag är det dags för match, seriepremiär. Ska bli skitroligt att spela, får se hur mycket jag orkar.

I fredags var jag på after work på flustret. Som vanligt när jag är där var det tema medelhavet på maten. Var riktigt gott faktiskt! Var ganska sliten så jag var inte kvar så länge. Men det är alltid trevligt med lite sällskap, vin och gratis mat!

I helgen har jag även varit på fem lägenhetsvisningar. Två stycken är jag intresserad av, speciellt den ena. Budgivningen börjar i morgon....så håll tummarna. Känns väldigt scary, hur många vuxenpoäng får jag nu? Jag som inte ens vill ha några. Nåja, det ska bli kul iaf...kanske är jag med lägenhet senare i veckan.

I lördags var det förfest hemma hos Tamara med några andra jobbarkompisar! Sedan drog vi till v-dala....där jag inte har varit på flera år. Asha Ali var där och sjöng. Hon var riktigt bra så det blir mera asha hos mig, soft musik! Träffade Ronnie där, skitroligt!!! Jag har verkligen varit kass på att höra av mig men nu ska det bli ändring på det, mera Ronnie helt enkelt :)
Asha Ali

Efter ett tag drog jag och Jessica vidare till saluhallen och shit vilket drag det var där!!! De hade fixat om lite, vissa saker bra, andra mindre bra. Det var packat med folk iaf! De hade skaffat riktigt snyggt ögongodis

Fyra heta dansare....Jessica och jag kunde inte sluta stirra, mera sånt saluhallen!



mmmm


I morgon blir det bio och nu blir det sängen!

Natti natti!!

Mirakelkur?

Jag hatar att vara förkyld. Jag är så seg i huvudet....känns som om jag har snor i hela skallen. Helt slut vart jag efter jobbet idag. Jag är för frisk för att stanna hemma samtidigt som det är slitigt att vara på jobbet. Sov några minuter när jag kom hem sen gick jag till Vila på deras clubkväll! Köpte en pälsväst, inte äkta päls såklart! Efter det mötte jag upp Anna och Carro! Vi var på 018 och fikade....åt en goda macka med avokadoröra!

Nu ska jag gå och lägga mig, jag räknar med att jag är frisk i morgon. Jag har nämligen fått några kinesiska mirakelpiller. Har ingen aning om vad de innehåller. Har lite svårt för kinesiska.... Hur som helst så sover man gott av dem och mår mycket bättre dagen efter så vi får väl se. Pillrena ser typ ut som non stop fast lite mindre och alldeles illgröna.

Håll tummarna att det funkar!

Jävla hals!

Jag vaknade i natt och hade ont i halsen....jävla skit. Har ingen lust att bli sjuk. Det kom från ingenstans, igår mådde jag kanon. Hmmm, jag mår bra i övrigt, bara min störda hals som gör ont. Har funderat många gånger på att ta en tång och knippsa av halsmandlarna själv. Börjar kännas som ett bra alternativ...

Var på aerobics igår. Tycker jag var rätt duktig faktiskt. Hängde inte riktigt med på allt, var lite svårt att se när det var så mycket folk. Det var kul men inte så jobbigt. Blir kanske jobbigare när jag hänger med bättre. Det kanske blir en aerobicstjej av mig tillslut??
Idag hade jag tänkt gå på intensivpass och sen gå direkt till handbollsträningen. Men nu vet jag inte. Får se hur halsen känns. Kanske bara handbollen i sånna fall??

Nu ska jag dra till jobbet. Gissar på att det blir en lång dag med fullt upp hela tiden. Får se om jag överlever!

stop

Usch nu är det snart måndag igen :( Hoppas den här veckan bli lugnare!

Var på stan igår, hittade inte så värst mycket men jag köpte ett par lacktights iaf....var nära att jag köpte ett par skor men jag hejdade mig i sista sekund.

Var med Anna på fest igår hos Ullis. Efter förfesten var vi på väg in på saluhallen men en av tjejerna kom inte in för hon var för full enligt vakten. Vakter är allt knepiga, hon var ju inte alls full. Ja ja, ibland har de bara bestämt sig. Hur som helst så drog vi till bj istället. Det var kul men jag var inte riktigt upplagd för utgång och fest. Blev en ganska tidig kväll.

I morgon tänkte jag gå på aerobics...shit hur ska det gå? Jag som är kass på att göra en sak med benen och en annan med armarna. Har dessutom guldfiskminne. Usch, tycker inte om att inte kunna saker, när alla ser. 

Har fått mina färgade linser som jag beställde för nån vecka sen. Har dock inte testat dem än. Ska bli väldigt kul att se hur det ser ut. Men jag vill använda slut på de jag har nu först. Får se om det är någon som märker nån skillnad.

Jag har fått åldersnoja igen. Jag har haft det förut men det har vart lugnt ett tag men nu är det tillbaks. Varför ska man bli äldre, det går för fort. Jag vill stanna här ett tag. I år fyller jag inte år...okej??!?

Nu ska jag vara duktig och städa, fixa matlådor mm.

090912

Jahopp....då var det lördag igen då. Känner mig ganska trött. Har varit mycket på jobbet den här veckan också. Har jobbat över varje dag. Även om det bara är en timme så tar det ändå på krafterna.
Har i stort sett inte gjort så mycket vettigt i veckan. Bara tränat lite. Har iaf lämnat in cykeln på lagning så jag ska hämta den nu! Skönt att ha cykel igen....även om det är rätt skönt att gå så tar det ju lite längre tid.

Ska ta en sväng på stan idag, känner för att shoppa nåt. Ikväll följer jag kanske med Anna på fest. Jag är sugen men är som sagt trött. Var så otroligt skönt att inte vakna bakis förra helgen. Men det blir förmodligen fest och utgång....jag brukar ju inte vara särskilt svårövertalad på den punkten :)



Ännu en vecka....

Ännu en vecka som har gått skitfort. Känns som om jag mest har jobbat. Det har bara drällt i influensaprover. Jag hoppas det lugnar ner sig men det är väl tveksamt.

I onsdags blev det ingen dejt med Anna så jag passade på att hälsa på hos sikiz och lilla Filippa. Vilken snäll bebis!! Hon sa knappt ett ljud och sover tydligen på natten. En sån bebis vill jag också ha....om jag får någon.

Spelade match igår, det var riktigt roligt! Tyckte det såg lovande ut. Vi har ju bara tränat några gånger så vi kunde ju inte förvänta oss så mycket. Vi vann iaf med 18-14....gött!!

I fredags var jag hemma hos Anna på filmkväll. Vi lyckades fixa ihop en tacopaj med en sallad till. Tryckte även i mig ostdipp och nachochips.....och en chokladkaka....Har hört att det är det man ska äta dagen innan match?!          
Hur som helst så såg vi "He is just not that into you". Den var bra men boken är bättre, eller den är väl lite annorlunda. Boken är lite hårdare, eller ja den är väl helt enkelt ärligare. Ska ta och beställa hem den boken igen. Det var ju någon som tuggade sönder min bok, eller nåt.....haha.... Tilde du kan ge mig en slant för boken sen!

Jag har anmält mig till nians återträff. Tyvärr är det inte så många anmälda. Trist tycker jag. Verkar som om en del tänker skita i middagen och dyka upp senare. Men vi är iaf några från min gamla klass så det ska bli skitroligt! Förfest hos Emmeli!! Det ska nog bli roligast att träffa PG. För han har jag verkligen inte sett sen då, de andra stöter man ju ändå på lite då och då.

Tessan var ju här förra helgen! Skitroligt att träffa henne igen!! Lite bilder från det!


Fina Tessan!

Tessan och jag på saluhallen!


Systrarna Thea och Helen!


Cissi och jag!


Natti natti!

RSS 2.0