muntergöken

Sådär då var måndagen avklarad! Egentligen är jag supertrött, somnade inte förän två i natt och jag vaknade innan klockan ringde. Tror min hjärna var så insnöad på festplaneringenså jag kunde inte sova. Är ju handbollsfest på lördag, det betyder massa att göra den här veckan.
Idag har jag mailat med muntergöken i föreningen....åhh vad jag blev arg, jag kokade. Fattar inte hur man kan vara så negativ, bara en massa klagande. Hur kul liv är det egentligen? Hur som helst ska jag iaf hämta nyckeln i morgon på hans jobb, MEN jag måste visa leg.... Hur många kan det vara som kommer in i lilla butiken och frågar efter ett kuvert med nyckel och som heter Ylva. Tydligen många.
Pengarna är vi inte heller betrodda med. Verkar som han tror att vi ska köpa enbart sprit för varenda krona. Han har fått för sig så mycket, och låter inte speciellt trevlig i sina mail så jag svarade med samma mynt. Gav svar på tal och var inte speciellt trevlig. Har inte fått svar på mitt mail.....uhh jag blir arg bara jag tänker på det. Jag sitter inte brevid han på festen, frågan är om det är någon som gör det frivilligt?

Nu till något roligt, jag var på stan idag igen. Prövade en kjol på HM i lördags som jag aldrig köpte, idag kom jag på att jag vill ha den. Sprang in på HM, hittade inte min storlek, frågade om det fanns, hon sa nej. Riktigt tråkigt tänkte jag, men fortsatte kika lite i affären. Och där mitt bland en massa andra kläder hängde min kjol!!! Kanske ska jag ha den ¨på lördag? Svart pennkjol....vet inte vad jag ska ha till. Vet vad jag vill ha men hittade inget liknande.

Var på jympapass förut, roligt pass men sjukt mycket folk. Var lite svårt att se, men men. I morgon blir det träning igen, spinning eller jympa?

Nu ska jag se project runway, sen sova!

Shopaholic

Jag hade en riktigt lyckad shoppingrunda igår med Anna. Är nöjd med mina inköp, bara bra saker! Jag köpte 3 par skor, ett skärp, chinos, kjol, väska, blazer....blev inte så farligt dyrt heller.
Fast det finns fortfarande en massa kläder jag vill ha. Dels behöver jag enkla baslinnen/toppar och sen vill jag gärna ha en blus/tunika....hmmm, jag får leta vidare.

I övrigt har det inte hänt så mycket i helgen. Har städat lite, rensat ur ännu mer kläder, men inte har jag mer plats för det. Funderar på om jag ska lägga ut en del på tradera. Sånna kläder jag bara använt typ en gång. Men vi får se, känns ganska jobbigt att hålla på med det.

Nu är det inte långt kvar till handbollsfesten, nästa lördag smäller det. Kommer vara fullt upp den här veckan med planering, och allt som ska fixas. Sitter just nu och räknar lite, gör en liten budget....det ska nog gå ihop det här, med mycket dricka!

Natti natti!

Ännu en vecka avklarad

Veckorna går så fort, jag hinner ju inte ens skriva lite här.

Idag är det Marias sista dag på jobbet, trist tycker jag. Jag kommer bli ensam... :( Igår var vi iaf ute och käkade efter jobbet, var på svenssons taverna. Gott!!

Idag är halsen bättre, den har krånglat lite i veckan. Min hals är ju lite konstig, den tycks må bättre när jag tränar eller festar. Idag ska jag träna igen, tredje träningen den här veckan. Är nöjd med tre ggr/vecka, resten är bonus!

I morgon är det äntligen shoppingdagen med Anna! Får se vad vi hittar. Såg en skitsnygg klänning på vila som jag blev helt kär i, tyvärr så passade den inte...ska försöka hitta nåt liknande. Vi tänkte käka lunch på någon nation, måste ta reda på  vilka som har öppet.

Nu är min gelkörning klar, ska läsa av den och efter det blir det fredagsfika med mackor!!

Ångest.

Nu har jag söndagsångest igen. Jag vill inte jobba i morgon, jag vill vara hemma och bara ta det lugnt!

Var på fest hos Maria igår, fast jag var inte där speciellt länge. Jag åkte in till stan och mötte upp Anni som efter lite tjat gick med på att gå ut med mig. Hade jätteskoj ute, är ju såklart mindre kul idag, men men.

Ska gå och handla snart, måste ha nåt gott. Kan inte bestämmamig för om jag vill ha chips, dipp, godis, choklad, glass....helst skulle jag vilja ha lite av allt!

Fest!

Nu är det snart dags för fest hos Maria. Ska påminna henne vem som vann av Färjestad och Skellefteå....matchen är ju inte riktigt klar än men ja 4-0 till FBK! Hoppas verkligen de går till final, och att de vinner den såklart. Det betyder bra stämningen i stan på påsk när vi ska ut!!!

Var ute på stan idag och käkade lunch. Hur mycket folk som helst på gatorna. Det är ju bandyfinal idag. Jag är inte så insatt men tycker det vore kul om västerås kunde vinna. Lite tråkigt med Edsbyn varje år. Jag åt ingen pyttipanna men en öl tog jag....så nästan en banddyfrukost!

Kanske ska möta upp Anni och Hanna ikväll ifall ingen från festen vill gå ut. Jag är jättesugen på att gå ut. Antar att det kommer vara fullpackat på alla ställen!

090320

Jag tycker veckorna går så himla fort, nu är det redan helg, vilket iofs är bra! Valborg börjar närma sig....åh vad jag längtar. Snart kan man börja planera!

Längtar även till påsk, då ska jag åka hem. har lite hemlängtan ibland! Måste kolla vad tågbiljetterna kostar. Emmeli, Sarah och jag ska iaf gå ut på påskafton, tjoho vad roligt!!!

Idag ska jag på danspass efter jobbet. Sedan ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Håller på och rensar ur min garderob, jag är väldigt dålig på att kasta saker. Men jag ska försöka att vara hård!! Nästa lördag ska jag ha en shoppingdag med Anna. Finns som sagt massa grejer jag vill ha men kommer säkert inte hitta nåt bara för att jag vill shoppa. Det brukar ju vara så av nån anledning.

Antar att det kommer krylla av folk i stan i helgen. Det är ju bandyfinal på gång, tydligen ska man äta bandyfrukost som består av pyttipanna.... Är det typiskt för bandy? Ja inte vet jag, men såg i tidningen att det typ var fullbokat på alla restauranger.

Dags att göra sista rycket på jobbet!

Ny färg!

Kom för en stund hem från frisören. Jag är nöjd med håret faktiskt. Klippte bara topparna men har färgat och slingat. Nu äntligen har jag typ samma färg i hela håret. Förut var det en bit som var röd, en bit som var blond och sen en bit med min riktiga hårfärg. Nu har jag en blond färg som grund och sedan slingor i två olika färger.

Jag behöver en kamera....tror jag måste köpe en. Fast inte den här månaden.... Jag är så otroligt shoppingsugen. Listan är lång på grejer jag vill ha. Har kikat runt en del på nätet och hittat lite men jag ska leta på stan innan jag beställer. Är ju ändå bäst att pröva grejerna först. På lördag blir det en runda på stan, tänkte vara där när de öppnar. Sedan har jag en lunchdejt! På lördag kväll är det fest hos Maria. Ska bli kul men jag är nog lite sugen på att gå ut.....vet inte om jag lyckas övertala dem att bli med. A ska också med till Maria och hon har lovat/hotat att ta med sin tequilaflaska.....fy fan. Kan gå illa det här.  
 
Jag tror jag har järnbrist, stor järnbrist. Alla symtom stämmer in på mig, trötthet, yrsel, blek, huvudvärk mm. Jag måste äta mera järn. Blodpudding en gång i veckan kanske? Måste ta mina järntabletter!!!
Jobbet knallar på som vanligt, händer inte speciellt mycket. Vet inte vad som kommer hända med mig heller. Går fortfarande på vik. Men jag är inte speciellt orolig. Får jag vara kvar så är det bra, blir jag arbetslös kanske det blir lättare att göra något av mina drömmar...



13/3

Jag har blivit typ sämst på att skriva här....kanske kommer igång snart! Nu är det äntligen helg, gött som fan! Har nyss duschat, var på danspass efter jobbet. Börjar lära mig dte där nu...nu ska jag bara försöka få det snyggt.

Var på bio i onsdags med Tilde och SL, vi såg män som hatar kvinnor. Filmen var bra men det är ju som det alltid när en bok blir film, mycket tas bort. Tycker de hade ändrat en hel del också, kanske inga stora viktiga detaljer men en hel del småsaker, var lite störande ibland. Men den var ändå helt klart godkänd!

I morgon är det dags för räkfrossa! Ska bli så himla supergott! Vi har lyckats lura med Kamph i år, hon är inget big fan av melodifestivalen och hon verkar vara emot våran ide att baka och göra allt själva. Får se, hon kanske köper med sina egna grejer.

Festplanerandet är igång för handbollsavslutningen. Så roligt att fixa, helst vill jag ta ledigt från jobbet och fixa med festen istället....haha....

Det är fredag den trettonde idag. Märktes på jobbet idag, som tur var drabbade inget mig. Lite prover som hälldes ut över tangentbordet, prover som kom på/över/i en kollegas hår/kropp/ansikte/ögon....Äckligt, och farligt!


Nu ska jag fixa käk!

bebismys!

Jaha, då var det söndag och man är bakis igen....Nästa helg får bli lugn! Då är det räkfrossa som gäller, fy fan vad gött!!!!

Veckan har vart bra, har tränat på med lite olika pass. I fredags fick jag besök av Karin, Johan och Bella. Gissa om jag är sugen på bebis nu! Hon är ju så gosigosig! Hon hade växt en del sen jag såg henne sist för lite mer än en månad sen. Hon var mycket mer med, kunde greppa saker, pratar mycket mer....självklart på bebisspråk, men ändå. Jag funderar starkt  på att sno henne från Karin och Johan....:)
Vi var på stan och shoppade lite, fikade på smålands.....borde verkligen gå oftare på nation och fika/äta.

Var på danspass igår, och i fredags....det går bättre och bättre måsta jag säga, men det kanske inte ser så snyggt ut än.... Tror det är bra för mig att gå på lite jympapass, behöver ha lite bättre koll på min kropp. Kanske kommer jag sluta gå in i saker då.....jag är ju helt hopplös på jobbet, går in i väggen, dörren, bordet.....ja typ allt. Många blåmärken blir det. Jag måste ju tro att jag är mindre än vad jag är.....haha!

Igår var det fest med handbollsbrudarna! Kul att träffa alla igen!! Rätt gött att ha en paus från handbollen men ändå va med på festerna!! Ser fram emot avslutningsfesten, dom är ju alltid hur roliga som helst.

Nu ska jag käka korv med bröd!!

Mars!!

Nu är det mars, rätt skönt! Känns som att våren/sommaren närmar sig. Känner mig ganska vårig faktiskt, har hittat massa vårkläder som jag vill ha.....tyvärr vill inte min ekonomi samma sak.

Sarah var ju här och hälsade på. Var riktigt kul att ha henne här! Vi hade filmkväll och såg på Patrik 1,5, den var bra! Vi kom på att gustav skarsgård har väldigt osexig rumpa....typ en tjejrumpa.

I fredags var vi på fest hos Carro, vi har nu lärt oss att det är skillnad på studentvägen och studentstaden. Vi fick en liten extra promenad då vi stod utanför fel hus. Anna och Lottis hade gjort precis samma sak....haha! Det blev BJ efter förfesten, riktigt skoj, vi stod mest och dansade hela tiden....förutom toabesöken då.
Anna fyllde i mitt svarta hål från tequilafesten......usch fy fan.....otäckt och pinsamt!

Nu ska jag ut på stan och kika efter vårjacka!!!!


RSS 2.0