Främling

Nu sitter jag hos Emmeli och väntar på att hon ska komma hem från träningen, sen blir det brunch!!! Jag är ashungrig!!

Hade en trevlig kväll igår, känner av vinet idag faktiskt. Fick lite svar, känns bättre, sen får vi se....fortsättning följer. Önskar jag kunde va lite mer sådär bara flyta med....inte så planerande och fundersam utan bara låta det bli som det blir. Jag behöver inte ha koll på allt.
Jag har ju varit lite förvirrad senaste tiden. Konstigt nog så var det en främling som fick mig att inse vad jag känner. Skumt, att en bitter gammal gubbe som jag inte känner ska berätta det för mig. Väldigt konstigt, men skönt. Behöver ju inte vara svårare än så!



Jag är inte döv!!

Det gick kanon på hörseltestet, hade utmärkt hörsel!! Däremot tycker jag själv att jag kan vara lite ljudkänslig ibland, har inget minne av att jag varit det förut.
Vissa röster tycker jag är lite jobbiga att lyssna på. Tyvärr hade tanten som gjorde testet på mig en sådan röst. Hon pratade ju så högt, herregud jag satt ju bredvid....och kanonhörsel har jag också.
Slutade med att jag gick därifrån med huvudvärk....haha!

Jobbar kort dag idag, sen blir det tåget till Karlstad! Hoppas hoppas det går i tid! :) Ikväll blir det nog en dejt. I morgon ska jag fixa lite på stan, fika kanske och på kvällen blir det kalas!!!

Till Karin!

Hej Karin, ett litet inlägg till dej! De här svarta klänningarna hittade jag!!

Köpt i Thailand så storlek är lite oklart...
   Enda bilden jag hittade när jag har den på mig. Tyvärr ser man ju inte så mycket.

Med lite puffärmar och lite urringad i ryggen.


och en liten bild på mig i klänningen. Storleken vet jag inte, men den är från HM.


Från Vila, storlek M
   Och så såg den ut på mig.

 

 Spetsklänning från Vila....är ju bra om du har ett linne under...storlek M



och sen var det den svarta du såg sist jag var hemma. Men en axel och dragkjedja hela vägen på ena sidan!

Hörselkontroll!

Idag ska jag på hörselkontroll. Inte för att jag tror att jag hör så dåligt men alla vi på jobbet som jobbar i de rum med hög ljudnivå ska gå på kontroll. Ska bli kul tycker jag, var ju ett tag sen sist man lyssnade på pipen. Kanske har fått lite sämre hörsel men det är inget jag lider av, inte än iaf!!

I morgon bär det av till Karlstad igen, ska ju på 30-års kalas på lördag!!!
RSS 2.0