brown eyed girl

Klockan är mycket och jag borde nog sova men jag känner mig inte särskilt trött för en gångs skull! Fick svar på mina prover idag och allt såg bra ut. Det är ju kanon men ändå inte. Jaja det kanske går över snart!

Midsommarhelgen var kanon!
Började ju som sagt fredagen med en springtur i skogen. Det var så himla skönt. Jag är ju inte ett big fan av att bara springa men den här gången var det skönt. Hade saknat min skog!

På eftermiddagen/kvällen var Emmeli och jag på fest på skutberget. Hennes jobbarkompis hade hyrt en stuga där. Vi bestämde oss för att cykla ut dit och oj oj oj vilken rolig cykeltur....haha!

Vink vink!


Vi orkade inte hela vägen fram utan ett lite stop. Vi behövde lite förfriskningar av olika slag...



Vi kom iaf fram tillslut! Blev en rolig kväll med massa nytt folk!!!



Hade tur med vädret oxå. Det regnade lite tidigare på dagen men kvällen blev kanonfin!!






I lördags var jag på Bomstad med Karin, Johan och Bella. Så gött att få ligga på stranden lite. Fast jag är ju så frusen av mig så det blev lite kallt när det kom moln.
Efter stranden åkte vi och köpte pizza på norrstrands pizzeria (den bästa) och åt den hemma hos Karin och Johan. Sen somnade vi allihopa....haha!

På kvällen tog vi en promenad hem till Erik som vi tvingade att baka kladdkaka åt oss :) Efter kakan blev det en promenad. Ska lägga in lite fina bilder på Karlstad sen!

Hade ingen större lust att åka tillbaks till U-sala i söndags. Men nu är jag på plats. Har tränat idag! Har fått en träningskompis på friskis :)
I morgon blir det aerobics igen!

Typ två veckor kvar till semester!!!

Natti natti!

Midsommar!

Sådär ja, home seet home! Kom hit igår kväll efter att ha åkt ett fullproppat tåg. Tur att jag hade sittplats!

Tyvärr har jag blivit lite förkyld så jag har varit otroligt seg nu på morgonen. Men jag funderar ändå på att ta en tur i skogen...har ju faktiskt längtat efter det. Kanske inte orkar så mycket men lite iaf!

Lite molnigt idag....jag som hade räknat med fint väder hela helgen. Men det börjar se bättre ut nu!!

Ikväll verkar det som om det blir en stuga vid skutberget....kan säkert bli trevligt!!!

Nä, nu blir det skogen nästa!!

Trevlig midsommar!!!!

100623

Håller på och packar för fullt. Att det ska vara så svårt att packa för en helg. Det ser alltid ut som om jag är på väg att flytta...typ...
Ska iaf bli kul att komma hem! Vad som händer på fredag är lite oklart, kanske hit eller dit eller ingenstans...hehe! Jag har iaf laddat upp med rödvin och rosé. Jag gillar ju inte rosé men det ser gott ut och alla andra ska ju dricka rosé så jag får väl lära mig :)

Idag har jag varit och lämnat lite prover. Får se vad svaren blir. Är ju lite svårstucken av mig så de fick gräva lite i båda armarna innan det kom nåt. Tur att jag inte är spruträdd!

Här är bilderna från eken!



     



skogen!

Äntligen är det lite sol och värme ute! Tyvärr sitter jag inspärrad på jobbet :( Ska nog ta en runda på stan efter jobbet. Måste ju kolla in rean lite, alla andra verkar ju hitta så mycket!

I helgen spelade vi Eken cup. Det gick väl sådär. Vi vann två och förlorade två så det blev inget spel för oss på söndagen. För min egen del gick det inte speciellt bra. Allt kändes så tungt, redan de första springstegen. Svårt att förklara, jag får inte mjölksyra, det är inte riktigt flåset heller, hade ingen gammal träningsvärk som var kvar. Det var bara tungt och segt. Var jobbigt att ens passa bollen. Nu har jag iaf fått en tid på ons så jag ska kolla upp det här. Får hoppas att de hittar nåt som inte är allför allvarligt. 

Tog några bilder på eken, lägger väl upp dem sen! 

Efter alla matcherna var vi hemma hos Johanna och käkade! Hon har lagat så god mat till oss!! Sen var det meningen att jag skulle åka hem till Tessan men jag orkade inte. Det blev lite sent för det och jag var astrött så jag åkte hem till U-sala istället!

Igår var jag iaf på aerobics. Det var riktigt skoj, nytt pass var det också! Lite klurigt men det gick! Det bästa av allt var att jag inte kände mig så seg!!! 

Snart midsommar och då ska jag åka hem!!! jag hoppas att det blir fint väder så kanske jag kan åka och sola och bada! Längtar även till skogen, jättemycket faktiskt! Ska ta med mig springskorna och ta mig en tur!! 
 

Eken!

Sådär, då var det packat och klart. Lite mat har jag fixat också! Ska väl gå och lägga mig nu så jag är pigg i morgon!
Jag kommer vara så jävla dålig om det regnar i morgon. Jag kan ju inte ens greppa bollen då....ett skott är inte ens att tänka på. Får bowla in den i mål eller nåt :)

Var på stan förut och köpte strumpbyxor (ifall det blir fest imorn) och en ny mascara men det var tur att jag inte kom hem med fler grejer. Jag hittade underkläder, shorts, nagellack, smycken, jacka mm av att bara gå in i en affär. Men sparsam som jag är (ibland) köpte jag inget av det!

Hämtade ut mitt körkort tidigare i veckan. Vad ska man säga, det såg väl ok ut men jag ser lite ihoptryckt ut så det ser inte riktigt ut som jag.

Om en vecka är det midsommar och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Är bjuden till Vänersborg men det känns lite långt bort, parmiddag i kd känns inte heller så lockande. Vore ju gött om det kunde hända nå roligt hemma så jag kan åka hem. Två flugor i en smäll liksom!









Snälla snälla, sluta regna!

Snart är arbetsveckan slut!! Har varit en jobbig vecka. Rätt lugnt iofs men jobbigt på nåt vis. Jag är rätt så trött hela tiden och fryser. Det är nog nåt fel på mig....hmmm, tror jag har nån brist på nåt så det ska jag kolla upp. Idag har jag iaf fixat en husläkare. Har aldrig riktigt fattat det där. Det är väl bara att hålla tummarna att han är bra!

Jag hoppas hoppas hoppas att det blir fint väder i helgen, eller allt går bra bara det inte regnar. Det är ju dags för Eken cup i sthlm....handbollscup, utomhus på gräs alltså! Ska bli jättekul men ser inte fram emot att bli blöt. Jag fryser ju redan nu. Ikväll ska jag iaf packa. Kommer bli en enorm packning. Vi ska dessutom sova över i sthlm så det blir en hel del grejer.
Första matchen blir tuff....möter ett elitserielag....haha, hur ska det gå?

Om vi åker ut redan i gruppspelet ska jag istället träffa Sarah och Tessan i morgon kväll...Ännu mera kläder och skor till packningen...
Jag hoppas såklart att vi vinner hela skiten men lördagkvällen blir trevlig vilket som!


Kan inte sommaren komma snart? Det är ju typ vinter. Jag sätter snart på mig vinterjackan.




13 juni

Som vanligt har helgen gått superfort. Har varit en lugn och skön helg!
I fredags var jag, Tilde och Emelie på Terassen och käkade innan bion. Vi såg SATC 2. Är väl egentligen inte en kanonfilm men det är ju sex and the city så det blir liksom bra ändå!

I lördags var jag tydligen trött för jag sov hur mycket som helst. Ja det kanske behövs ibland. Annars gjorde jag inte så mycket. Sorterade mina smycken lite. Har ju allt huller om buller men nu är det samlat i samma låda!!
Var nämligen på Ikea i fredags! Jag och Mimmi var där och handlade lite till jobbet men jag passade på att köpa lite till mig själv bla en låda till mina örhängen och ringar!

Någon som sett filmen Lars and the real girl? Haha, konstig film fast rätt söt ändå. Kanske ska ta och beställa en docka jag med :)

Idag var det meningen att vi skulle spela en utomhusmatch i Märsta men det blev inomhus istället. Gick väl inget vidare....vi förlorade med andra ord. Nästa helg är det Eken Cup. Ska bli kul....har aldrig varit på en utomhuscup förut. Vi har en tuff förstamatch....möter ett elitserielag.

Jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig nu, känner mig trött och har lite ont i huvudet efter en smäll.

God natt!

Nionde Juni!

Ikväll har jag varit på handbollsträning. Riktigt skoj, var lite ovant att springa runt på gräset. Studsa gick sådär. Gick sådär med mina knän oxå, skrapade upp dem lite så nu har jag fina sommarben.....eller inte... Match på söndag iaf!

Mitt körkort har kommit men tydligen ska man hämta ut det nånstans långt bort från mig....suck. Jag får väl se vilken dag jag tar mig dit. Fast det blir nog inte förän nästa vecka om det inte är öppet på helgen. Jag får väl dras med passet ett tag till.


Natti natti!

Drinkpinnar!!

Hade en bra helg med Sarah på besök! Vi hade ju tänkt ligga i solen och bara ha det skönt i lördags men det var för kallt. Tycker det är på tiden att det ska bli lite varmare här. Soligt och fint men inte så varmt.
Det blev iaf en runda på stan istället. Hade ju inte tänkt shoppa men det blev lite ändå. Det blev ett par skor, nagellack, hårspray, ringar och halsband. Blev även sallad till lunch vid ån!

På kvällen var det drinkpinnefest hos Anna! Jag vann till och med ett pris för bästa drinkpinne! Hade med mig några pasteurpipetter....arbetsskadad? Ja kanske det! Tyvärr fick jag inte med mig priset hem :(

Hade iaf jättetrevligt på förfesten! Vi blev lite sena in till stan så kön till BJ var alldeles för lång så det blev flurran istället. Flurran är fortfarande inte mitt favvoställe....helt ok men inte nåt förstahandsval. Gillar dessutom inte tanken på att det är där jag "hör hemma" nu..... åldersnoja de lux igen....

I söndags tog vi det lugnt och käkade brunch på gilllet och efter det var det matkoma resten av dagen!

Min drinkpinne!


Skåla och shotta gick alldeles utmärkt med dem!


  

Emelie är igång och blandar drinkar! Gillade hennes outfit!



     

Puss


Vi har typ exakt samma hårfärg...


Emelie i taxin!

Tack Anna och Carro för festen!!!


Igår var jag på handbollsträningen för en gångs skull. Det kändes att jag inte tränat på mer än en vecka, men skönt att va igång igen! Imorgon är det handboll igen. Ska tydligen spela lite utomhus....är ju utomhuscup på g.


God Natt!!!

After work!

Äntligen fredag och dags för after work!!! Jag är väldigt uttråkad just nu....känner att dampylva är på väg fram...hehe!

Igår var det grillning med laget hos Lotta! Hade väldigt bråttom dit...fick ju jobba över lite, sen fort till affären och handla. När jag sedan skulle ta cykeln upptäckte jag att det var punka...suck. Så det blev en promenad istället!

Idag är det studenten här i Uppsala...hemma är det väl om en vecka, eller?
Det börjar ju bli några år sen jag tog studenten.... Usch jag har verkligen åldersnoja de lux ibland. Inte kul!

Förhoppningsvis orkar jag ta mig iväg till friskis imorn. Har tänkt gå på skivstång kondition och efter det kommer Sarah! Är det soligt tänkte vi lägga oss och steka lite :)

Ska greja det sista här innan vi drar till flurran!

Grilla!!

Torsdag idag och det betyder grillning hos Lotta! Hoppas jag känner mig lite piggare. De senaste tre dagarna har jag bara gått hem och typ dött efter jobbet. Har sovit hur mycket som helst.

Förhoppningsvis kommer mitt paket från Nelly idag!! Sen får jag inte shoppa mer den här månaden....kanske...:)

Sista dagen med studenter här på jobbe, det betyder att vi förhoppningsvis får nåt gott till fikat...hehe!

Juni!

Veckan har börjat sådär för mig. I måndags var jag alldeles yr, konstig känsla. Mådde inte jättedåligt men konstigt så det blev ingen träning för mig. Igår mådde jag bra men jag är så himla trött hela tiden. Hade tänkt träna men jag orkade inte. Jag sov några timmar istället.
Idag vaknar jag med halsont....suck...

På lördag kommer Sarah hit och Anna och Carro har fest!! Ska bli riktigt roligt! En drinkpinne ska man ha med och jag har hittat en som är superbra...enligt mig ifall :) Man kan använda den till många olika saker. Ska försöka pimpa till den lite :)

Kan det inte bli lite varmt snart. Det är ju soligt och fint men iskallt. Jag fryser!
RSS 2.0