Core

Är på jobbet nu! Snart dags för fika....tydligen tårta idag!
Igår slutade jag tidigare för att jag jobbade sent i måndags. Sov i stort sett hela kvällen igår....tog igen lite missad sömn. Har inte sovit speciellt bra de senaste dagarna. Vaknar mitt i natten också, typ mellan fyra-fem....störande :(

Efter jobbet ska jag iaf träna, blir ett corepass idag. Räknar med att det kommer bli rätt så jobbigt! Mycket möjligt att det blir lite solande efter träningen!

På fredag ska jag hem till Anna och dricka vin å prata skit! På lördag ska jag till sthlm, blir fest då med tjejerna!
Har lite planer nu i höst eller ja kanske inte så mycket men lite :)

Vi har iaf bokat in en weekend i Karlstad med tjejerna härifrån. Ska bli riktigt kul det! Sen är det ju lite födelsedagar....kanske händer lite roligheter då :)

Sen hoppas jag mina planer kan gå i lås så att jag kan börja planera....håll tummarna!!!

Break up

Hmmm, svårt det här. Brukar inte skriva om så mycket personligt i bloggen men nu fick jag helt plötsligt ett behov av det.

Kan väl inte säga att jag hade en speciellt rolig helg. Thomas och jag gjorde slut. Är otroligt ledsen, vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Fast jag vet att det kommer jag ju göra men tungt är det.
Tyvärr funkade inte det här med distans för oss, otroligt påfrestande.
Det finns en del saker som måste ordna upp sig, när det har gjort det så finns det kanske en chans att det blir vi igen. Jag hoppas det, men vi får se!

Som tur är har jag världens bästa vänner som stöttar mig, ni är bäst! <3





Meza

I eftermiddag åker jag till Karlstad och Thomas! Har inga speciella i helgen, blir nog rätt lugnt. Tror tyvärr att det ska regna :(
Ska iaf till Forshaga och fixa lite grejer!

Annars händer det inte speciellt mycket här. Jag och Thomas var ute och käkade förra helgen på Meza, det kan jag verkligen rekomendera. Fy tusan vad gott det var. Vi beställde in nån lite av allt grej för två personer. Vi fick hur mycket som helst. Både varma och kalla smårätter och sedan världens köttallrik. Redan när jag gick därifrån längtade jag till nästa gång. Någon som vill med mig???

Poppar musik här på jobbet, måste ha ganska hög volym för annars hör jag inget.....maskinerna låter så. Hur som helst hörs det i hela korridoren....alla är nog jätteglada ;)



110816

Jag är så himla trött nu, likadant var det igår. Somnade innan elva igår, det brukar jag aldrig göra annars. Blir nog tidigt i säng idag med!

Idag har jag varit hos frissan! Dock inga större förändringar! Klippte av de slitna topparna och gjorde lite slingor! Jag var så shoppingsugen så jag sprang in och köpte ett par jeans på vägen hem från frissan!

Åt en riktigt god chokladkaka förra veckan när jag fikade med Frida!


En annan matbild från när jag och Frida var ute och käkade!


Nån som vet varför hennes fisk hängdes sådär?


Till helgen blir det mys, kanske nån utflykt. Beror på vädret! Annars händer det inte så mycket men är i full gång och planerar vad som ska hända framöver! Hoppas bara min plan funkar!

Namnkalas!

Idag har jag varit på Hugos namnkalas!!

Här är Hugo!!


Han var en glad liten prick :)


Var riktigt trevligt! Blev lite mingel, tipspromenad och god mat! Jättemysigt ute på landet :)

Smörgåstårta!!


Mums!!


Nu blir det film!!

Höst!

Nu är sommaren slut, känns som det iaf. När jag gick upp i morse var det bara 5 grader, helt sjukt ju!! Ser iofs fram emot hösten, är rätt mysigt tycker jag. I ungefär en månad, i oktober börjar det bli trist.
Känner för att shoppa massa höstkläder, ska nog ta en sväng på stan idag. Har lite grejer jag måste fixa!

Igår jobbade jag sent så det betyder att jag slutar tidigare idag!!! Tänkte träna idag men jag skiter i det. Är inte på humör men det ska jag nog inte skriva om här. 

På lördag är det namnkalas för Hugo :) 

Måndagsfika!

Har haft fullt upp idag på jobbet, lite sådär lagomt så tiden har gått fort! Efter jobbet ska jag ner på stan och fika med Frida! Tyvärr regnade det här nyss och jag har inte speciellt mycket kläder på mig idag och inget paraply. Men det verkar ha slutat nu så jag hoppas det fortsätter så!

Väntar på att det sista ska bli klart här, ska skicka iväg ett mail också, sen är det dags att gå!

Fest hos Karin och Johan!

En fest i Karlstad hann jag ju med! Förfesten var hos Karin och Johan! Så himla roligt att de båda kunde vara med! Det var väldigt länge sedan dom hade fest. Tänk när dom bodde här i Uppsala, då var det fest jämt, nästan iaf!
Karin och jag hade en heldag på stan! Vi hade bokat in sminkning på MUS. Jag blev riktigt nöjd med sminkningen och jag handlade en hel del. Fast det är fortfarande en massa saker jag vill ha.
Jag skulle verkligen behöva en bra sminkväska. Den ska vara stor så att mycket får plats men inte för stor så att den blir jobbig att ha med. Skulle kunna tänka mig en som går att rulla ihop men har inte hittat nån. Antingen har de för få fack eller så är de enbart för borstar. Jag får väl leta vidare helt enkelt.

Tog inte speciellt många bilder men det blev några iaf, tyvärr ingen bra på sminkningen :(

Katta ser lite lurig ut!


Marie och Lina! Lina hade lite dansuppvisning :)


Balkonghäng




Katta och Emmeli!


Samantha och Emmeli


Den fula bilden på oss


Och en lite snyggare variant!



Kroatien 2011

Har inte orkat skriva nåt här under semestern men nu är det vardag igen! Har jobbat en vecka, känns ändå helt ok men skulle såklart inte vara fel med lite mer semester!

Första semesterveckan åkte vi till Kroatien. Vi fick verkligen toppenväder, vet inte exakt temp men typ 35-40 grader och strålande sol! Vi gjorde egentligen inte speciellt mycket, solade och badade var väl i stort sett det vi orkade med!
Lägenheten var toppen som vi bodde i, fin, fräsch, nära till havet, fin utsikt och en pool!

Poolen som hörde till huset!


Utsikten från poolen!


Trogir hette närmaste staden (väldigt liten stad). Vi var i Trogir några gånger för att käka, handla, gå på marknaden mm. Låg många fina båtar i hamnen, skulle inte tacka nej till en sån.


Som sagt, många fina båtar!


Carro och Daniel spelade biljard mot mig och T....tyvärr förlorade vi :(


En dag tog vi båten till Split och knallade runt i Gamla stan. Var riktigt fint och mysigt där. Vi orkade tyvärr inte vara kvar så länge, att gå på stan i 40 graders värme blev lite varmt.


Bill och Bull irrar omkring


Split!!!


Vi hyrde en moppe hela veckan och det var nästan ett måste. Hade vi inte haft den hade nog inte kunnat göra speciellt mycket under veckan. Man behöver helt klart nåt färdmedel!


Vi började bråka lite om vinet ;)



I det stora hela var veckan riktigt bra! Trots att jag fick en hel del myggbett. Var riktigt fint väder och det var fint och trevligt där. Men jag tycker inte maten var någon höjdare. Finns säkert god mat men inte på turistställena, enligt mig iaf.
Det bästa hade nog varit att ha en båt, då tror jag att man kan se riktigt fina ställen! Det fanns inga sandstränder där vi var så det var bara sten och betong. Badskor var ett måste! Tycker jag är lite trist, jag föredrar nog fina och långa sandstränder!
Ett annat plus är att det tar knappt tre timmar att flyga dit från Arlanda!!

RSS 2.0