Gott nytt år!!!!

Snart är det nyårsafton!! Ska bli riktigt kul, har laddat upp med en bag in box.....och nej jag ska inte dela med någon. Men jag hoppas verkligen inte jag dricker allt, då hamnar jag nog på akuten. Emmeli kommer imorn, då ska hon få sin 25-års present, vi har ju inte firat våra födelsedagar ihop så det lär vi ockå göra.
Vi pratade om nyårslöften igår, vi kom inte på något bra....får väl köra på samma som förra året, ingen av oss har hållt det till 100%. Tilde var inte du med på det? Hur gick det för dej?

Städat har jag inte heller gjort, det är ju bara för tråkigt. Jag hinner nog imorn...

Var ju på systmet idag och det var jag inte ensam om. Trots att det var kö in gick det ganska fort. Gick och solade efter det och där var det ännu värre kö. Många som ville sola dagen innan nyår.

Jobbet gick bra idag med, nu är jag inne i det igen. Finns massa choklad på jobbet, alla företag som skickar alla möjliga askar. Det är inte lätt att låta bli när det ligger brevid datorerna.

Ska göra ett försök idag igen att lyssna på Reine, igår somnade jag samma sekund som han började prata.

Gott Nytt År!!!

Jag överlevde!

Då har jag överlevt första dagen på jobbet. Tycker det gick bra faktiskt, jag var bara lite förvirrad. Är väldigt skönt att det bara är tre arbetsdagar den här veckan! Är egentligen rätt trött nu men jag måsta gå och handla, fixa mat och röja undan lite här. Emmeli kommer ju på onsdag så det är väl bäst att jag städar lite!

Gick förbi stan på vägen hem och köpte spetsleggings, ska pröva dem till nyårsklänning och se hur det blir. Annars har jag säkert användning av dem en annan gång. Funderar på vilka smycken jag ska ha till....hmmm...

Tycker det var kallt idag, riktigt ruggigt. När jag kommer hem från affären ska jag sätta på mig mina nya mysbyxor och min varma,mjuka, gosiga tröja som jag köpte i Bangkok! Kanske ska tända lite ljus, tycker det är så mysigt, man blir glad av det! Fick nya ljuslyktor i julklapp så jag måste ju pröva dem. Kommer ju från en ljusfamilj, iaf på ena sidan.


I morgon måste jag till systemet, antar att jag inte är ensam om det. Vet inte riktigt vad jag ska köpa men nåt bubbel att skåla i och vin tror jag. Kanske att nåt annat slinker med oxå. Ser fram emot nyår, hoppas det blir lyckat! Jag, Tilde, Sarah, Emmeli och Andreas har fått i uppgift att fixa potatisgratäng till allihopa. Kommer bli så gott så!!

Nu ska jag springa till Ica!

Ångest...

Jag har ångest, söndagsångest....värre än vanligt för det var så länge sen jag jobbade. I morgon blir det verkligen vardag igen...

Har egentligen inte gjort nåt vettigt idag. Gick en promenad, var och solade, lyssnat på Reine...somnat såklart. Somnar alltid när Reine läser för mig. Något besök fick jag inte, får se hur det blir med det...

Har kollat lite på DH, måste ju komma ikapp! Har sett alla avsnitt av The hills och gossip girl så det är väl bara DH kvar som jag vill se.

Borde egentligen ha fixat matlåda tills i morgon men jag orkade/orkar inte....men imorn ska jag laga mat. Fick en Thai-kokbok i julklappa så jag får väl se till att laga nåt ur den.

Kom inte till mig...

Nu är jag tillbaks i Uppsala, ganska skönt att komma hem till mina grejer. Tågresan gick bra, var ju inte speciellt kul men vad hade jag väntat mig? Tur att mobiler finns! Det var riktigt jobbigt att släpa på mina väskor, tyckte inte jag fick så tunga grejer i julklapp men tungt var det. Hade dessutom en papperspåse med lite grejer som inte fick plats i resväskan det gick ju bra ända tills handtagen och i stort sett hela påsen gick sönder. Blev inte lättare att bära då, hade sån lust att bara kasta in grejerna i en buske och dra.....

Träffade en kille ute i lördags, inget hände men han var väldigt flörtig....hur som helst hittade jag honom på fejjan och vad hittade jag där då, jo han är förlovad....
Kan alla sluta att vara otrogna, och har ni flickvän så kom inte till mig....

I morgon ska jag gå och sola, vore ju kul att se lite fräsch ut på nyår. Ska även köpa ett par snygga leggings. Sen är nog nyårsoutfiten klar!
Hoppas även jag får besök annars får jag väl hitta på något annat. Borde fixa matlåda, har ingen lust att laga mat. Det har varit så skönt och gott att käka ute. Men nu är det slut på det roliga.
Ska köpa gymkort hade jag tänkt, blir på friskis och svettis. Då har jag både handbollen, gymmet på jobbet och F&S...dags att röra på sig igen.


Nu var det slut på julen.

Då var den här julen över då. Går alltid lika fort, speciellt i år iom att jag missat alla förberedelser. Tomten kom iaf  i år också med många bra julklappar!

För en gångs skull är jag inte ute och festar på juldagen. Är faktiskt inte speciellt sugen. Satsar på nyår istället....tror det kommer bli kanonbra!

I morgon ska jag träffa Hellen....var riktigt länge sedan, ett helt år om jag inte minns fel. Ska bli kul iaf! Kanske en sväng på rean också? 
Har bestämt mig för en mobil nu, ska bara beställa den!!

På lördag åker jag tillbaks till U-sala. Är ju skönt att vara här men ändå vill jag hem till mina grejer. Är inte så sugen på att jobba på måndag. Jag vill bara resa iväg. Det är väl bara att börja spara pengar till nästa resa...

Idag har jag mest lekt med Frida, hon är ganska lik en apa....klättrar på allt och sitter aldrig still....men jag gillar apor!

Tror jag ska lyssna lite på Reine så boken tar slut någon gång.

Paketinslagning!

Idag har jag varit i stan och träffat Samantha. Det var egentligen meningen att jag skulle bli med pappa till veterinären med valle. Det var nämligen dags för den årliga vaccinationssprutan. Hur som helst så smet valle och han har smugit omkring hela dagen så vi kom aldrig iväg till veterinären.
Men det var jättekul att träffa Samantha, det händer inte så ofta tyvärr. Åt en jättegod pasta på Vero, och lekte "hejdejkännerjagmentänkerintehälsa-leken"..... Köpte även lite smågrejer på stan!

Ikväll ska jag slå in alla julklapparna, som vanligt är jag ute i sista stund. Det är så himla tråkigt att slå in dem!

Om en vecka är jag tillbaks på jobbet, hoppas jag kommer ihåg allt och att de inte har flyttat runt på allt för mycket. Skönt att det bara är tre arbetsdagar nästa vecka! Nyår ska jag fira i Uppsala hos Lotta och Jonatan. Tror det kommer bli tokroligt! Emmeli har också bestämt sig för att komma.....får hoppas att det här nyåret slutar lika bra som förra då...:)



GOD JUL!!!

F-haga

Nu är jag hemma i Forshaga, här är allt sig likt! Gick fort att åka hit, lyssnade på Reine i stort sett helavägen och för en gångs skull somnade jag inte! Idag ska jag åka in till stan, har 2 julklappar kvar att handla! Vill även kika lite på en mobil åt mig. Har hittat en som jag vill ha, självklart är det inte den billigaste.

Jag måste se till att få rätt på dygnet, jag somnar åtta på kvällarna och vaknar 4-5....inte så kul.

Nu ska jag käka frulle!

Jag ska åka hem idag!

God morgon!

Jag tror inte att jag riktigt har fått tiden rätt än. Jag vaknar så himla tidigt, somnar iofs tidigt också. Igår somnade jag vid 8-9 och vaknade typ vid fem. Försökte somna om men det gick inte, gick upp klockan sex. Jag har packat lite, åker hem till Värmland idag och är väl där typ en vecka!


Hade en trevlig dag igår med ett halvt två ben och en näbb, very nice!

Jag ska fortsätta packa ihop, är lite förvirrade när jag har så mycket kläder att välja på.




Hemma igen

Då var man hemma igen då. Känns lite trist, särskilt när det är så grått här. Det känns som om det är natt hela dagen.

Resen var helt underbar, så skönt att komma bort. Inte ha med sig mobil, ingen klocka, inte veta vart man befinner sig om en dag. Skönt att bara vara helt enkelt!

Det är iaf kul att träffa alla här hemma. Hälsade på hos Karin och Johan igår och deras lilla Bella. Hon var jättegosig!! Hur kan alla bebisar lukta så gott? När jag kom innanför dörren hos dem ropade Bella "Ylva"...hehe, jag är helt säker på att hon gjorde det.....Det lät faktiskt som det! Det är så himla tråkigt att de flyttar till Karlstad nu....snyft snyft.....

Idag har jag varit på jobbet och käkat gröt, jag tycker inte ens det är speciellt gott. Men det var iaf kul att träffa arbetskompisarna och skvallra lite!!!

Efter gröten gick jag ner på stan och shoppade. Behövde lite nytt, köpte ett par jeans, tröja, underkläder.....några vinterskor hittade jag inte.

Ikväll har jag varit inne hos mina hyresvärdar. Blev bjuden på middag....supergott! Har visat mina bilder för dem!

I morgon kommer ena halvan av två ben och en näbb så man kan väl säga att det är ett ben som kommer.....


På fredag åker jag hem till Värmland, ska bara boka en biljett! Blir skönt att komma hem en sväng. På lördag är det iaf fest, blir månen antar jag!!


Nu ska jag försöka leta efter mina julgrejer vilket iofs inte är mycket.



RSS 2.0