Party@Tempel

Oj oj oj, vilken kväll det var igår. Jag hade verkligen skitroligt! Ville inte att den skulle ta slut! Vi var hemma hos Karin och fixade oss innan och drack lite vin och baileys! Strax efter sju körde Johan in oss till stan. De hade precis öppnat så det var rätt lång kö. Jag måste erkänna att lite nervös blev jag. Det skulle kunna ha blivit en catfight...haha, kanske inte men ja konstigt iaf.

Hur som helst, i dörren fick vi en energidryck och två dinkbiljetter. Till energidrycken fick vi såklart sprit till i baren!
Väl där inne satte vi oss och drack drinkarna, åt lite av maten, spanade mm...

Sen gick vi ner och satte oss och där träffade vi på Jon och hans kompisar!
 Jon! Berättade för Jon att jag hade hört att han sjöng väldigt bra på efterfesten på återträffen...

Träffade min gamla arbetskompis Peter och hans vän Fredrik. Det visade sig att Fredrik kände igen Lina. Lina hade först inte en aning om vem han var och kände inte alls igen honom tills hon kläcker "Men Fredrik är det du....är det dej jag var tillsammans med?".....hahaha. Jag höll på och kissa på mig.

Sen gick vi väl lite upp och ner, dansade lite mm. Sen hamnade vi av nån anledning nere i ett hörn. Fast vi hade sjukt kul i hörnet. P kom förbi och satt och pratade ett tag med oss. Sen fixade han lite skumpa och sen var det väl kört kan man säga. Där ballade vi ur. Jäklar vad vi blev fnittriga, gick rakt in i huvudet. Självklart tog jag fram kameran.



Skål! Är man från F-haga känner man nog igen killen i bakgrunden. Han kom och sjöng för oss.....haha


Här håller jag på och kissar på mig....igen... Observera Linas pengar som sticker upp!


haha

fniss fniss


Gosig matta på väggen!


mmm, champagne!!!


Skål igen!!!


Vi skratta verkligen så vi grät!


Mongo!


Fnitter fnitter.....Har jag inte en snygg ring!


Ännu mera fnitter!





Så jävla skön bild. Man ser verkligen hur glada vi är!



Det var en riktigt rolig kväll helt enkelt och så roligt med ett nytt ställe. Tror det kommer bli toppen....det har dom gjort bra!!! Nästan så att jag skulle vilja gå dit ikväll igen...haha, fast jag har ju andra anledningar till det.

Ser ut som om jag bara har typ en bh på mig....men jag var faktiskt påklädd.

I morgon åker jag hem till U-sala och det har jag ingen lust med, inte alls faktiskt. Jag vill stanna här. Längtar så till jul, det är ju bara tre veckor tills jag kommer hem igen!




Tempel!!!

Ikväll blir det Tempelpremiär!!! Ska bli så himla roligt! Är spänd på att se stället, igår var det som sagt väldigt mycket byggarbetsplats över det hela. Men först ska jag hem till Karin och sen ska vi gå på stan!!

Shit jag måste skynda mig! Ska ju snart dra iväg!!!

En dag på stan....

Nu sitter jag hemma i Forshaga efter en dag i Karlstad! Var på stan med Karin och Bella. Blev ingen shopping för mig, jag hade inte riktigt ork till att leta så jag måste ner på stan i morgon igen.... Var hem till syster U en sväng oxå. Och en fika/lunch/middag med Tobbe. Träffade P två snabbisar. Fick en tur inne på tempel, och jag är då inte avundsjuk på alla dom som måste jobba hela natten. Det var en hel del jobb kvar, fast snyggt blir det! Vi hade ju tänkt gå dit på lördag men nu har vi ändrat oss så vi går dit imorn istället! Ska bli riktigt riktigt roligt, och lite spännande! Lina ska med ut också, skitroligt!!!!

Ska hinna med att träffa Samantha och Ollie i morgon också så det blir full fart. På lördag får det nog bli en slappardag.
På luciahelgen ska jag till Sthlm och träffa Sarah och Tessan, en d4 reunion. Tyvärr kan inte Sara komma :( Men vi får planera in flera reunions! Ska bli riktigt roligt iaf! Kul att gå ut i en annan stad. jag är så sjukt trött på Uppsalas uteliv. Finns ju inte så många ställen att gå till och det är samma folk. Så en helg i Karlstad och en helg i sthlm blir perfekt! Det är dessutom bara tre veckor kvar tills jag kommer till Värmland igen för lite jullov!!!

Nu ska jag se The Hills!!!

Spöke?

Bara två dagar kvar att jobba, sen får jag äntligen va ledig. Blir skönt att få lite värmlandsluft....det behövs ibland!! Och det ska bli skitkul att gå ut i KD....är så himla trött på ställena här. Att det dessutom är ett nytt ställe i Karlstad gör ju inte saken sämre. Hoppas på att få en liten förhandstitt på stället...

Gick bra att jobba i söndags, förutom att jag tror det spökade. Haha! Jag är rätt säker på att jag släckte ner allt, städade, stängde av radion mm men när jag gick förbi det rummet lite senare var radion på. Ja vem vet, vissa på jobbet säger att det spökar i huset. Kanske inte är helt omöjligt, rättsmedicin låg tidigare i samma hus. Jag vet inte om jag tror på spöken, eller det gör jag kanske, jag vill men ändå tror jag inte på det förän jag själv sett ett.

Efter jobbet cyklade jag fort till hallen. Var ju matchdags! Vi vann!! Tyvärr blev det lite onödigt spännande, vet inte varför vi ska bli så stressade? Skönt med vinst iaf!

Jag är helt beroende av choklad nu. Jag vill ha choklad varje dag, både till frukost, lunch, middag. Kanske inte så nyttigt men choklad blir man glad av så jag tänker fortsätta :) Vad annars ska man göra när det bara är grått och trist ute?

Var på aerobics idag. Riktigt kul och jobbigt. Jag har dessutom vågat stå längre fram. Haha! Tycker jag hänger med riktigt bra nu!!!

Äntligen lite sol!

Nu har jag snart jobbat klart för dagen....dag 6 i ordningen! Är så lugnt och skönt här på helgerna. Ingen som stör och jag kan spela hög musik!!!

Ska nog gå och sola sen! Ska ha en lugn och skön helg. En liten spakväll kanske?
I morgon ska jag spela match så jag ska vara på jobbet tidigt så kanske jag kommer i hyffsad tid till matchen! Ska bli himla roligt att spela, jag är taggad! Än så länge är vi obesegrade....har inte förlorat på ett år!!!

Idag är solen framme för en gångs skull! Känns som om det var evigheter sen. Det har inte varit många soltimmar i november och det märks på mitt humör...

Nu ska jag fixa lite här på jobbet, sen drar jag hem!!!

Sjuttonde November

Då var två av tio arbetsdagar avklarade....suck. Får trösta mig att jag har något roligt att se fram emot. Har fortfarande "vill-bara-sova-sjukan"....sov ett tag när jag kom hem från jobbet idag. Igår var jag faktiskt duktig och tog mig iväg och tränade. Var på aerobics. Är ju faktiskt kul när man väl är där. I morgon blir det ett till aerobicspass!

Tilde och jag var ju på bio i söndags och såg paranormal activity. Bra film!! Scary!! Jag brukar ju inte tycka att skräckfilmerna är så läskiga men den här var kuslig. Blev alldeles kallsvettig på bion! Se den om ni är sugna på en skräckfilm!!!

Köpte en klänning i söndags. Tänkte ha den nästa helg. Fast den är riktigt kort så jag funderar på att lägga ut den lite. Annars får jag stå still hela kvällen och det kommer ju inte hända så.... Karin och jag har dessutom ett uppdrag för kvällen....haha, hur vi nu ska lyckas med det...

Snäll som jag är ska jag ge en massa blod till jobbet, om de får ut nåt dvs. De har tydligen fått för sig att mitt blod skulle va utmärkt att späda lite grejer med. Jag ser ju så välmående ut...hmmm? Jag sa att det kan jag ställa upp på om jag får ledigt resten av dagen pga den enorma blodbrist jag kommer få. Vill ju inte svimma i korridoren.

Tiden går fruktansvärt fort, det är ju snart jul. Dags att handla julklappar. Har inte den minsta julkänsla men det hinner väl kanske komma. Jag längtar iaf till jul då jag är ledig i 10 dagar. Bara en månad kvar!!!


Vinst, pizza, vin = Bra lördag!

Yes det blev vinst igår igen!!! Vi är fortfarande obesegrade!!! Nu blir det ingen match för mig på ett tag. Jobbar ju nästa helg och helgen efter det är jag hemma!
Usch jag ser verkligen inte fram emot mina 10 arbetsdagar. Kommer bli helt körd i huvudet.

Efter matchen gick jag hem till Tilde. Vi skulle ha käkat sushi men stället var stängt....:( Så det fick bli en pizza istället! Gick ju det med! Pizza och en massa vin. Jag blev som vanligt helt vild och slängde Tildes vinglas i golvet...Haha, ok det kanske inte gick till riktigt så men nästan :)

Nu ska jag ta mig ut på stan en sväng. Behöver handla lite! Ikväll blir det bio....Paranormal activity! Tror faktiskt att den kan vara riktigt bra!

Ikväll börjar en ny säsong av Paradise hotel! Äntligen, har väntat länge på det!


En bild från förra helgen!



Jag är ju numera brunögd, iaf en månad framåt! Är lite ovant att se mig själv. Tycker det blev snyggt iaf! Har även ett blått och en grönt par liggandes!!

Vill-bara-sova-sjukan

Usch vad sjukt trött jag har varit de senaste dagarna. Jag vill bara soooova!!! Igår sov jag i stort sett hela kvällen, och hela natten.....skulle gärna sova lite till. Är väl kanske bra om jag vilar ordentligt den här helgen för sen ska jag jobba i 10 dagar. Vi ska ju nämligen börja jobba helg, iaf ett tag framöver pga svininfluensan.... Så nästa helg är det min tur. Jag vill faktiskt jobba helg, det är ju så skönt att få vara ledig en veckodag lite då och då. Dessutom är det så lugnt och skönt att jobba på helgen.
Vad som är ännu bättre är att mina lediga dagar lägger jag tors-fre så jag får alltså långledigt om 2 veckor. Då ska jag åka hem!!!! Ska bli kul, hoppas det blir som jag vill bara. Jag och Karin ska iaf till Tempel på lördagen.... Ska bli riktigt kul att se hur det ser ut. Sist jag såg det var det bara en enda stor byggarbetsplats. Sarah är dessutom i KD den helgen!!

Ikväll ska jag spela match, klockan halv sju. Vem bokade den tiden? Helt värdelöst. Nåja, det är ok, jag ska ändå inte ut och festa. Jag ska dricka vin med Tilde! I morgon ska vi på bio, ska se den nya skräckfilmen. Ska bli riktigt kul, hoppas jag blir lite rädd....det är ju ändå därför man ser en skräckfilm!

Ska ta mig ut en sväng på stan nu. Måste handla lite vin. Ska spana efter en snygg klänning oxå. Måste ju va snyggast på stället om 2 veckor....haha!

Tredje november

Usch så trött jag har varit idag. Jag som tyckte att jag sov så länge i natt. Låg iofs och drömde ett tag. Trevlig dröm, tyvärr var det inte sant så jag var lite besviken när jag vaknade :(

Skulle egentligen ha varit ut och käkat med några från jobbet idag men det blir på fredag istället! Idag hade vi swedac på besök på labbet. Alltid lite kaos när de kommer. Men jag tror vi klarade oss bra!

Igår spelade jag match, var egentligen inte meningen att jag skulle spela men så blev det! Vi vann!!! Än så länge är vi obesegrade!! Lyckades sträcka mig...precis där rumpan blir till lår...typ.

Måste höra med Anna om det blir något onsdagsfika i morgon....hoppas det!

Hmmm, vad ska jag hitta på? Kanske lika bra att gå och lägga sig...

Don´t let it go to your head.

Jag har blivit förslappad. Jag tror det är vädret. Det är så himla grått, trist och mörkt. Det blev bara värre när vi ändrade till vintertid. Suck. Varför är jag född i Sverige? Eller varför har jag inte ett hus i nåt varmt land som jag kan åka till under vinterhalvåret?

Hade tänkt träna idag men jag orkar inte. Ska fixa med lite bilder tror jag. Måste ta tag i det och framkalla lite!
Veckorna går fort, fast ändå inte på nåt konstigt sätt? Förra helgen var bra, blev dock inte som planerat men trevligt ändå :)
Den här helgen blev inte heller som planerat....hehe. Skulle ju egentligen ha varit på maskerad men ja det sket sig kan man säga. Festen kan ju kvitta, var mer sällskapet jag hade sett fram emot. Nåja, det kommer väl fler tillfällen.

Det blev iaf lite shopping på stan i helgen. Försöker shoppa mig lyckligare...haha. Måste ju säga att det funkar ju ett tag! Vart som sagt inget festande den här helgen. Men det känns rätt skönt faktiskt. Har inte riktigt haft lust fast nu måste jag erkänna att det börjar klia i partytarmen. Vilken tur att det är fest nästa helg. Födelsedagsmiddag med Barbietema. Vad ska jag ha på mig? Jag tänker bara blond, smal, rosa, rosa, rosa och så lite till rosa. Jag är ju inte riktigt en rosa person så det är dåligt med rosa i min garderob.

Jag har lyssnat på Jordin Sparks album sjukt många gånger. Rktigt bra. Jag har då verkligen fastnat för det :)
RSS 2.0