110412

I helgen var jag i Karlstad igen, efter lite tågstrul kom jag fram. SJ alltså.....vad ska man säga? Det började bra men sen försvann strömmen så tåget åkte till Solna där de dumpade oss. Ingen personal fanns det att fråga heller. Fick ta en promenad in till Solna centrum och ta tunnelbanan in till centralen. Tur i oturen att tåget mot Karlstad också var försenat så jag hann med det. De stängde dörrarna precis när jag hade hoppat på!

Framme i Karlstad sprang jag bort till den nya grekrestaurangen där kompisarna väntade. Var riktigt god mat så där blir det fler besök! Blev en riktigt trevlig kväll med tjejerna! Efter maten försvann Lina och Emmeli men vi andra gick till koriander och tog en drink där! Efter koriander var småbarnsföräldrarna tvugna att lämna oss så det blev bara jag och Marie kvar. Vi gick till Harrys och tog en öl där! Trevligt!!

Resten av helgen tog vi det lugnt jag och Thomas. Vet inte vad det var men vi var riktigt sega!

Har tappat träningslusten, är inte riktigt nån träning som jag vill gå på. Ska iaf försöka ta mig iväg på ett pass idag. Missar hockeyn då....men Färjestad verkar ha koll på läget :)


Klant!

Hade en toppenhelg där hemma i Karlstad! På lördag kväll var vi på nöjes och bowlade, fick träffa några av Thomas kompisar! 

Tyvärr så blev det ingen träning för oss. Vi var inte så sugna när det regnade i söndags men det blev en liten shoppingrunda på stan! Hade lovat Thomas att vara snabb på stan, och det var jag men det är inte lätt när han tröttnade efter ca 30 sekunder i första affären..... Tror jag tar med mig nån annan som smakråd nästa gång. 

Igår var jag ute och sprang. Har ingen aning om hur långt det blev. Kan man kolla det på nätet? Jag sprang i typ 35 min så det borde väl va ca 5km?

Igår kväll var jag alldeles förtvivlad, jag hittade inte min plånbok. Letade som bara den, sprang till Ica och frågade om den fanns där. Ringde och beklagade mig för pappa, bestämde mig för att leta ännu en gång och då hittade jag den! Den hade hamnat bland skorna. Var inte helt lätt att se den när den är lika svart som skorna.

Tidigare idag var klumpedunsen Ylva igång, snubblade på nåt konstigt sätt i trappan och trillade...men ingen fara med mig! :)

Black Swan!

Nu är jag hemma i Värmland, sitter i Forshaga nu!! Har myst lite med katten och ätit semla :)

Igår var jag hos T, hade myskväll med pizza, choklad och film. Vi såg Black Swan.....hmmm, vad ska man säga om den filmen? Vad handlade den om egentligen? Jättekonstig! Hände inte speciellt mycket, inte alls bra. Tur att jag inte såg den på bio. Nej det var inte min typ av film, den var för konstig....eller så var vi för dumma för att förstå den?

Har släpat med mig träningskläderna så jag borde verkligen se till att träna. Borde iaf gå en powerwalk! Har varit lite lat i veckan. Blev bara två träningar. Jag ska testa nästa vecka att springa till eller från jobbet. Får ta en liten omväg till jobbet annars blir det väldigt kort. Tänkte pröva och se hur det känns. Vet inte vad fötterna säger om det. Men går det bra så vore det kanske skönt. Då är jag helt färdigtränad när jag kommer hem och har hela kvällen fri!



RSS 2.0