Vattenkrig!!!

Ännu en lugn lördagkväll! Match imorn, så inget party för min del!

Längtar extra mycket till Thailand nu när det har blivit så jävla kallt igen. Det är inte kul längre, ge mig vår!!!
När vi är i Thailand ska vi fira Songkran! Det är det Thailändska nyåret, det inleder regnperioden i södra Thailand. 13-15 april firas det och det gör man genom att slänga vatten på varandra. Haha, fatta vad kul, ett enda stort vattenkrig! Att få vatten på sig betyder att man är ren för det nya året. Man målar/slänger även vit färg på varandra och det betyder lycka. Kul ska det bli!!!



Idag har jag varit på stan och shoppat lite! Köpte ett par jeans, eller jeansleggings, en skjorta och två toppar! Farligt att inte ha något att göra, lätt att göra av med lite pengar på stan då!



Thailand!!!

Fy fan vad trött jag är....tycker inte om de sena handbollsträningarna på tisdagar. Tar sån tid innan jag kan somna när jag kommit hem. 

Tilde och jag har bokat resa till Thailand!!!! Vi drar iväg 9:e april!!! Ska bli så jäkla skönt! Vi åker nog till Koh Chang....tror det blir bra!! Jag har ju inte varit där så det ska bli kul! Är bra att det inte ligger så långt ifrån Bangkok! Ska bli riktigt kul att åka till Bangkok igen, rolig stad! Kan det inte bli april nu??!?!?





Nu är det även dags att planera årets HK-fest. Kommer förmodligen bli lika galet som vanligt!

Idag ska jag fika med Carro efter jobbet! Är på tiden, var länge sen vi hade en onsdagsfika!

Jahopp, då var det dags att traska iväg till jobbet!!

Bra låt, Chris Brown-pass out

100125

Uppdatera här är inte min starka sida tydligen.... Fast det har å andra sidan inte hänt så mycket. I helgen var Karin här och hälsade på så det blev middag hos Frida innan utgång. Fast jag var väldigt nykter, skulle ju spela match dagen efter. Usch det är jobbigt att vara nykter på krogen. Det är så många som är så desperata....pinsamt... Värst är det på flurran....haha!

Matchen igår förlorade vi, surt, riktigt surt!

Var i Umeå tors-fre med jobbet på en liten kurs. Kul å komma bort lite. Jag har ju aldrig varit så högt upp i landet. Föreläsningarna var bra och middagen (hjort) var god! Blev inget badande i badtunnan för mig. Var inte riktigt så sugen på det. Det är ju iofs skönt men jag tycker det känns lite konstigt att sitta typ naken med jobbfolk, plus att vattnet är ju inte speciellt fräscht.... dessutom hade jag inte riktigt samma alkoholnivå i kroppen som dem.
Vi hann med en liten shoppingrunda innan vi skulle flyga hem. Köpte nya skor, ett par röda med hög klack. Jag avancerar i klackhöjd...

Jag och Frida var i Sthlm och shoppade för ett tag sen. Jag köpte en hel del....bland annat ett par skor, haha! Vi var även och kikade på löshår så nu är jag riktigt sugen på att köpa det. Skulle vara lite kul att få långt hår lite då och då!!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker hem....partyhelg i Karlstad!! Kommer bli toppen! Har även andra roliga planer på g. Ska bara fixa det sista!!!!




Träningssugen!!!

Yes då var första träningspasset för den här veckan avklarat! Riktigt skönt! Har haft sånt sug efter att träna idag....det var länge sen jag kände så. Har köpt kort på F&S nu men är riktigt sugen på att köpa kort på studenthälsans nya gym. Ligger granne med mitt jobb dessutom. De har mycket mer aerobics och danspass där och även pilates och kettleball som jag vill pröva. Hmmm, två träningskort kanske är att ta i, eller?


Är sugen på att shoppa så på lördag drar jag och Frida till Sthlm på shoppingrunda. Kommer säkert inte hitta nåt bara för att jag vill, det är alltid så.

Ska snart kolla på paradise.... Kan inte hjälpa att jag tycker sånna program är roliga! Fast efter att ha kollat en del på danska paradise så måste jag säga att det är mer fart i danskarna....

Ska snart till Umeå med jobbet. Ska bli kul faktiskt. Vi ska bo i nån stugby utanför Umeå. Vi ska ha med oss badkläder och mössa för det finns en badtunna. Skönt med badtunna men jag tycker det är lite konstigt att sitta typ naken med folk man inte känner på en jobbkurs. Får väl hoppas att det finns nån snygg kille :)

100110

Söndag idag och snart matchdax! Ska få i mig lite mat och sen knalla iväg till samlingen. Gött att det är hemmamatch!
Blev ingen shopping igår, vet inte riktigt vad jag vill ha för kläder. Tycker det är trist med rean....jag vill ha nya fräscha kläder!! Blev en lång fika med Frida....satt på waynes i typ fyra timmar :) Vi hade lite att ta igen!

Har varit en väldigt lugn helg, rätt skönt. Har fortfarande noll lust att gå ut i U-sala...

Lite bilder från juldagen!

Jag, Mou, Em


      Vi gillar mattväggen på Tempel :)





Burr

Nu ska jag ta mig ut på stan en sväng! Är lite seg med att ta mig ut....det är ju så jävla kallt. Det har gått för långt när man tycker att -12 är varmt...
Sen har jag en fikadejt med Frida! Ska bli kul att träffa henne. Det var allt för länge sedan!
Är lite shoppingsugen så jag hoppas på att hitta nåt! Kan det inte bli vår nu!!! Vi pratade om Thailand på jobbet igår så nu är jag grymt sugen på att åka dit. Kom fram till att det är nog bäst att åka dit i Mars....då är det varmt, väldigt varmt och ingen regnperiod än! Skulle lätt kunna boka en resa nu. Vem vill med?

Längtar till partyweekend i Karlstad, då får stan se upp när Uppsala kommer....haha!

Var hos frissan igår och snyggade till mig. Nu är utväxten borta och topparna snygga! Tyvärr fick jag lite panik när jag kom dit....min frisör är gravid. Vart ska jag gå när hon är hemma och är mammaledig?? Åh jobbigt nu när jag äntligen hittat "min" frisör.

Träningsvärk!

Idag har jag världens träningsvärk. Spelade DM igår och det känns verkligen idag. Vi slutade som tvåa tillslut...bra jobbat tycker jag!! Nu jäklar ska jag komma igång med träningen. Ska bli lika duktig som jag var i början av hösten. Men det tar verkligen emot nu på vintern när det är mörkt och kallt.

Om en månad ska jag och Anna åka på en partyweekend i Karlstad!!! Längtar! Är fortfarande helt osugen på att gå ut i Uppsala. Passade iaf på att gå ut hemma i Karlstad under jul....tre gånger hann jag gå till Tempel. Nästan stammis snart!

Dags att sätta fart nu, om jag ens tar mig upp från stolen....



RSS 2.0