dimmigt....

Passar på att blogga lite här i dimman....Valborg är verkligen den bästa dagen på året. Har man inte varit i Uppsala på valborg vet man inte vad valborg är......

Har precis kommit hem från galoppen på värmlands, sjukt kul som vanligt.....dock slår inget första gången.
Jag blev skadad på galoppen.....fick en glasbit i varje fot....men som tur är var malin och tilde där....sjuksyrrorna. De blev visst lite blodiga. Men vi kör på som inget hade hänt!



Frullen hos Tilde var mycket trevlig, dock lite degiga bröd....haha. Hon körde en ylva på natten.

Nu är jag dränkt i champagne....så dax för duschen!

Puss!

VALBORG!!!

God morgon!!! Har precis vaknat, sov lite si sådär inatt också men idag har jag inte tid att vara trött. Trött kan jag vara när jag blir gammal!

Jag ska i stort sett bara klä på mig, packa ihop alla grejer och dra iväg till Tilde, till våran superfrukost! Ser fram emot det nybakde brödet, skumpan och jordgubbarna.....ost är ju inte heller fel. Ska bli så kul att träffa Sarah, Karin, Tessan, Sara, Pelle, Calle.....och alla andra också såklart. Pratade med Tessan igår på telefon.....skumt att träffa dem i Sverige, vi har ju annars bara träffat dem på andra sidan jorden.

Nu ska jag försöka välja kläder, det ständiga problemet!

Party party!!!

Thai och fotboll!

Har nyss kommit hem från en trevlig kväll! Har varit och käkat Thai med TH. Jag är proppmätt!! Efter maten blev jag medsläpad att kolla på fotboll......nä då det var inte så hemskt. En gång i tiden hade jag ju riktigt bra koll på typ alla ligor, men det var länge sen. Fotboll är kul ibland!!

Nu är det bara en arbetsdag kvar.....kanske kan smita lite tidigare imorn? Jag måste träna i morgon känner jag. Magen bara sväller och jag mår inte bra om jag inte får röra på mig så det blir nog ett pulspass!

Nu börjar klockan bli mycket och jag måste sova!

Natti natti!

Nu är det nära!

Nu är det inte långt kvar, ska bli så himla kul med valborg! Det mesta är planerat....vet dock inte vad jag ska ha på mig på galoppen, inget vitt iaf. Hoppas vädret blir bra, just nu är det ganska grått och trist ute.

Det blir inte speciellt mycket träning den här veckan. Var iaf och tränade igår, ska försöka träna till helgen om jag inte är alltför död.

Ikväll blir det nog Thaimat med TH....gött. Jag känner för nåt lite starkt!

Nu har jag köpt biljett till London. 25 juli drar jag dit och hälsar på lite släkt. Hemskt pinsamt att jag aldrig varit där....trots att jag har släkt där så det är verkligen på tiden! En vecka ska jag vara där! Annars blir dte nog en lugn semester hemma i Värmland, jag ska även en sväng till GBG.....Det är ju Madonna!!!

Pilates!

Idag gjorde jag mitt första pilatespass och satan i gatan....det är jobbigt. Så jobbigt så man skakar! Var lite svårt också, svårt att hålla koll på andning och hållning samtidigt som det är jobbigt. Min sjukgymnast tyckte ju att pilates vore perfekt för mig så det kanske är nåt jag ska börja med?

Snart är det äntligen helg och det ska bli så skönt. Jag har inga stora planer, bara lite planering med Tilde, lite shopping kanske? Ska ju bli fint väder så ut i solen ska jag!! Jag känner mig typ frisk nu så träna ska jag! Tror det blir danspass i morgon!!

Ska på kurs i imorn....fakturahantering....bla bla bla.....fan vad tråkigt. Är iofs bara 2 timmar, men ändå. Alla andra på jobbet har redan gått den och tyckte det var helt värdelöst så man blir ju lagomt peppad att gå.

Boken jag läser (he´s just not that into you) är super. Riktigt roligt skriven faktiskt. Ibland är det nästan lite jobbigt, man känner igen sig sjukt mycket. Antingen har man haft samma problem själv eller någon av tjejkompisarna. Rekomenderar den starkt till alla tjejer!


Har jag sagt att jag längtar till valborg??

He´s just not that into you.

Idag mår jag lite bättre än igår. var så himla hostig. kändes som jag rev sönder hela halsen. Sov inte speciellt bra i natt, vaknade då och då för att jag var tvungen att hosta. Men idag är hostan mycket bättre, nu har jag istället lite ont i halsen. Mina kära streptokocker som jag alltid bär på kommer som ett brev på posten när jag blir sjuk. Men hellre sjuk den här veckan än nästa.

Nästa vecka kommer bli kanon tror jag. Jobb i bara tre dagar....enbart det är ju skönt. Sen ska jag träna mån, tis och förmodligen ut och käka med TH. På onsdag kväll kommer Tessan och Sara, Sarah, Karin med familj och ev pelle och calle....Hur kul som helst att träffa alla!!!
Själva valborg kommer bli kanon, som den alltid blir! Hoppas på fint väder och lite värme. Det är ju hemskt kallt ute nu.

Hoppas även på fint väder nionde maj....då blir det brännboll. Carro och jag vart så himla sugna på att spela, det var verkligen evigheter sen!

Ska läsa lite nu, i min nya bok....He´s just not that into you. Har än så länge bara läst inledningen men jag älskar den redan. Tror det är en perfekt bok för mig. Måste för övrigt kolla SATC-avsnittet som de fick idén till boken ifrån.

Det var den helgen!

Har precis kommit hem från Anna! Jag och Carro var där och såg slumdog millionaire. Mycket bra film! Var på stan tidigare idag och käkade med Anna. En kebabtallrik slank det ner. Varför kan man aldrig vara sugen på något nyttigt när man är bakis??

Igår hade vi en liten förfest hos mig, en riktig tjejig förfest. 5 glada tjejer var vi! Var en riktigt lyckad kväll som avslutades på bj där tiden gick sjukt fort.

Malin


Ullis och Carro på BJ!


Carro och jag!


Anna och jag!


Fick min nya kamera i fredags, gick väldigt fort att få den. Beställde på torsdagsmorgonen och på fredagen var den här! Snabbt och bra från dustinhome.se. Så kul att ha en fungerande kamera igen, nu jäklar ska jag ta bilder!

Jag har fått sån rethosta, det kittlar som fan i halsen speciellt när jag ska sova. Ska nog ta och fixa lite honungste så kanske det blir lite bättre.
Vill bli frisk nu, jag vill ju träna i veckan. På torsdag ska jag gå på pilates, på Malins pass. Carro och Anna hänger också med. Har aldrig varit på pilates så det ska bli kul att testa. Senare på kvällen är det handbollsmöte, ska bli intressant att höra vad som sägs.


God Natt!

lite sjuk

Jag har blivit sjuk, typ. Hes, lite hostig, lite huvudvärk och allmänt matt. Det här går inte, vägrar att ligga sjuk i helgen. Det blir iaf ingen träning för mig idag. Ska ta en fika på stan med Mari istället!!

Jag har beställt en ny kamera, förhoppningsvis kommer den idag! Tyvärr måste jag väl hämta ut den hos muntergöken....

Nu har jag lämnat mina minneskort hos P, håller tummarna för att han kan fixa det! Undrar vad han hittar för fula och pinsamma bilder...haha, ja ja den bjuder jag på.

Längtar så till valborg, ska bli så kul!!! Snart kan man börja planera på riktigt!!!

Jag orkar inte jobba, skulle behöva lägga mig och vila lite...

Partaj!

Ahhh, jag är så trött. Jag är bakis och trött, sådär jättetrött så jag orkar inte somna men inte heller vara vaken. Inser ni vad jobbigt det är?

Hmmm, äh jag orkar inte skriva. Får bli bilder bara!

Helene


 Sarah och Andreas var där!

 SKÅL!!!

 Helene och Sarah!

Obligatoriska apsara-bilden på oss....


 Emmeli och jag!

 Störda!

 Vi igen

Helene är där bakom röken. Självklart kom Emmelis vattenpipa fram!!!

 Mou och Emmeli!

 IN

 UT

Nu blir det soffan och en glass kanske? Tur att det är tisdag snart så jag får röra på mig!!

Glad Påsk!

Det är helt underbart väder ute idag! Ska strax gå ut och sätta mig i solen!

Vad är det som är så kul med att tvätta bilen? Grannen här i F-haga tvättar bilen jämt. Han håller på i flera timmar på alla bilarna han har. Tror inte att alla bilarna ens har använts mellan varje tvättning. Visst är det snyggt med en ren bil men tvätta i flera timmar....nja....

Igår var jag och hälsade på Karin! Alltid så kul att träffa Karin! Synd att de skulle till Lidköping i helgen annars hade hon kunnat följa med ikväll. Tror iaf att det kommer bli en kanonkväll ikväll. Färjestad vann guld, det är soligt och varmt.....kan det bli bättre?

Nu ska jag ut i solen!!!

Guld!!!

Sådär ja, då var guldet i Karlstad igen! Har en vild gissning att det kommer spelas FBK-låtar på månen på lördag? Härligt att höra lite värmländska på tvn, händer inte alltför ofta.
I morgon är jag åter igen på värmländsk mark! Vet inte riktigt vad som händer i påsk, mest slappa och ta det lugnt tror jag. Ska iaf in till stan på fredag och träffa Karin. På lördag är det som sagt fest!!

Orkade inte träna idag, fast det hade vart skönt och träna lite lugnt. Har träningsvärk, sen tror jag att jag har sträckt mig, eller nåt liknande.

Får sätta igång med träningen igen nästa vecka, Carro och jag har redan bokat in några pass!

Nu ska jag fortsätta packa lite!

Sjunde april!

Idag har jag varit sjukt trött. Var så jobbigt att hålla ögonen öppna. Fick tvinga mig själv att gå och träna idag. Men som vanligt var det himla skönt efteråt! Ska försöka orka träna imorn också!

Har precis kollat hockeyn....nu är guldet snart hemma igen, gött! Inte för att jag är världens hockeyfan men nog blir jag en stolt värmlänning när dom vinner!!

Bara två dagar kvar att jobba!! Hoppas jag får tag på en billig biljett hem! Ska ta och packa ihop lite grejer jag ska ha med mig hem....i vanlig ordning blir det förmodligen alldeles för mycket kläder.

090406

Idag har jag varit riktigt trött. Min kropp är nog fortfarande bakis. Kändes ganska segt idag på träningen men det var ett roligt pass! Jag och Carro har planerat in fest helgen efter påsk....nån som vill vara med?
Jag har en stoooor bula på huvudet, undrar vilken dörr jag har gått in i? Ni som känner mig vet att det inte är något ovanligt och med alkohol i kroppen gör ju inte saken bättre... Det gör riktigt ont faktiskt, kan inte sova på den sidan.

Snart snart är det påsk....ska bli så skönt att åka hem. Hoppas det blir fint väder så man bara kan sitta ute och sola! Inte långt kvar till valborg, ska bli kul att alla kommer....förhoppningsvis iaf. Sarah och Karin kommer iaf vara här, hoppas att även Sara,Tessan och två ben och en näbb kommer.

Håller på och planerar lite för min semester....kanske blir det en liten resa....vi får se!

Lyckat!

Festen blev riktigt lyckad, tror alla hade roligt!! Jag tog en del bilder men min kamera och minneskort är ju lite störda. Jag kan kolla på bilderna i kameran men på datorn så är mappen tom....skumt...

I morse var vi i klubbis och städade, gick rätt fort. de andra hade varit duktiga och röjt undan det mesta på kvällen. Det fanns en hel del rödvin kvar så jag fick med mig en box hem....inte full men nästan. Så jag lär väl dricka rödvin varje kväll!!

När Sarah och jag var i Laos köpte jag ett par snygga örhängen men när vi kom hem från resan kunde jag inte hitta dem. Jag letade överallt, i vartenda fack. Jag tänkte att jag hade väl lagt dem på något smart ställe, men tyvärr så hittade jag dem inte. I morse skulle jag gå upp och dricka resorb, och då hittade jag örhängena i resorbförpackningen!! Trevlig överraskning sådär på morgonen!!

Ikväll har jag varit hos P och kollat på filmen Bolt. Söt film faktiskt! Lyx var det, jag fick både mat och godis.....kan det bli bättre? Dessutom har han lovat att göra ett försök med mina minneskort, kanske lyckas han få fram bilderna. Än lever hoppet!! 

Förmodligen kommer jag vara helt död på jobbet imorn. Får se om jag hinner/orkar gå på magdansen. Jag ska iaf gå på pulsjympa med Carro lite senare på kvällen!!


Natti natti!

HK-party!!

Ikväll är det HK-fest....hoppas den blir lika lyckad som förra året! Handlingen i torsdags gick bra, pengarna räckte till. Nu får vi hoppas att all dricka räcker, men det borde den göra för vi köpte en hel del!

I förmiddags var vi i klubbis och dukade, blev snyggt tycker jag! Efteråt tog jag en tur till stan, hittade lite kläder....surprise surprise. Nåja, det blev inte så dyrt. Det var hur mycket folk som helst på stan, åh vad det är skönt att det är vår!!!!

Måste se om min kamera funkar, eller rättare sagt nåt av mina minneskort. Hoppas det för jag vill ta mycket kort ikväll!!

Här är jag och Tilde från förra årets HK-fest....här står vi ute och tjuvröker och är nöjda över att vi är en sån succe som festfixare!!!



Tänker lite då och då på resan i höstas. Jag kommer ihåg varenda detalj känns det som. Jag vill så fruktansvärt gärna resa igen, på en lite längre resa, vart som helst, jag vill överallt. Bara det är varmt. Skulle vara perfekt att lämna Sverige okt-mars....komma hem nån gång i april. För våren är ju faktiskt rätt mysig här!!

Jag vill tillbaks!!


På väg till Fullmoon party tillsammans med de andra duschholes!

Lååång dag

Igår inventerade vi klubbis, en del av sakerna vi behöver finns men det mesta behöver vi köpa. Det är inte helt lätt att få en sunkig källarlokal till ett riktigt fint festställe. Idag ska vi till Gränby och handla. Tycker det är svårt det här med drickat. Vad vill folk dricka? Vad går åt mest, rött eller vitt vin? Hur mycket öl går åt? Hmm, inte lätt det här. Undrar om vi får plats med allt i bilen?
Som sagt, det blir en lång dag idag.

I morgon är det äntligen fredag!! Då ska jag försöka hinna iväg till danspasset. Ska bli skönt. Jag mår mycket bättre när jag tränar, framförallt min rygg, nacke och axlar. Igår hade jag riktigt ont, vet inte vad jag ska göra åt det. För min ryggs skull har jag valt fel yrke...suck....

090401

Det blev ingen träning igår. Dels sprang jag på stan igen efter jobbet. Hittade inget, förutom lite...haha. När jag kom hem var jag helt slut, jag somnade ifrån allt och vaknade ett par timmar senare. Jag behövde nog sova. Det blir helt enkelt inte mycket träning den här veckan.
Ikväll ska jag träffa Tilde, vi ska gå till klubbis och inventera. I morgon ska vi till gränby och handla allt som behövs, sedan till klubbis och fixa efterrätten till lördag. På fredag ska jag försöka hinna med ett danspass tänkte jag!

Jag vet inte vad jag ska ha på mig på lördag, hade hoppats på att hitta det jag vill ha men det verkar svårt. Kanske blir en klänning från Bangkok?

Har mailat lite mer med muntergöken, han har nu bestämt sig för att inte komma. Jag har läst mailen igen och jag tycker verkligen inte att jag har varit så otrevlig, bara svarat på hans påhopp. Så uppenbarligen tycker vi olika om saker och ting, och därför kan han inte komma. Hmmm, konflikträdd?  Hur som helst så står jag för allt jag har skrivit, och häver han ur sig något mer på lördag (när han kommer och lämnar pengar) kommer jag förmodligen inte vara tyst. Precis som Tilde sa, att vi mådde ju bara dåligt förra året när vi inte sa något....

I morse såg jag ett riktigt vårtecken, de sopade bort allt grus!!! Det är så himla skönt när de tar bort det. Då känns det som vår!!!

Idag håller jag tummarna för Sarah som är i Örebro på intervju.....Hoppas hoppas!!!!
RSS 2.0