Brööööd

Varför kan man inte leva på bröd? Det är ju så gott, nybakat bröd, finns det något bättre? Igår gjorde jag tekakor. Aldrig testat det receptet men dom blev helt okej! Åt så många att jag fick ont i magen igår!



Idag har det varit ännu en lugn dag. Träffade katta på eftermiddag/kvällen!

Med katterna går det bra men det är verkligen små små myrsteg framåt. Dom vill nog bli riktiga myskatter, dom vet bara inte om det än :)

 

Lily Kiss

Den här rekomenderar jag alla att köpa, luktar farligt gott. Snart dricker jag upp det!

Blött

Idag är det riktigt "liggaisoffanväder". Det regnar och blåser för fullt ute! Blir ingen träning för mig idag, jag är inte så pigg på att ge mig ut på en cykeltur nu. Har iaf lite att pyssla med här hemma. Ska snart ner till tvättstugan. Nån av katterna tyckte att soffan var lämplig att kissa i så nu måste jag tvätta. Tur att jag köpt världens goaste skjöljmedel, luktar så gott så jag är typ helt besatt i det!

Funderar på att baka, lite bröd och kanske nån kaka? Ska leta lite recept sen!

Midsommar!!!

Idag är jag inte på topp....men det var det värt! Kul kväll igår!! Carro, Thea, Helen och Kerstin var här och hälsade på! De kom med tåget igår em, mina små katter blev såklart livrädda och höll till under säng och badkar hela tiden dom var här.

Det var väl mer eller mindre kaos innan vi åkte iväg på fest. Kan inte bli annat än kaos när 5 tjejer ska göra sig iordning.

Klockan sex blev vi hämtade och åkte mot festen i Segerstad!

Liten kisspaus på vägen


Partyhuset! Sjukt fint hus! :)


Fick en rundtur i huset innan det var dags för grillat! Grillat måste va det godaste som finns!
   



Söt hund!


Lite senare på kvällen var det dags för lekar. En tipspromenad som slutade med massa lekar. Jag var med i en....skulle försöka få in så många skumgodisar som möjligt i munnen




Självklart så vann jag :)

Skala och äta upp en clementine så fort som möjligt


Äta kex och sen vissla




 

Efter tävlingarna var det fest hela natten lång :)

Tequila!!


  

Lite dans blev det också!


Fick även tårta som var asgod! Är ingen tårtmänniska men en riktig somrig jordgubbstårta är ju riktigt gott!


Varför bara ta ett glas när man kan ta en hel flaska?






Vid tre eller nåt tackade vi för oss och åkte hem!



Nöjda och trötta tjejer!


Skulle ta ut lite pengar på vägen hem....var tydligen svårt..

  

Hemma!



Tusen tack för festen Peter, Staffan, Sofie å alla andra som var med å fixade!

Idag har det varit bakishäng med pizza! Blir soffan resten av kvällen, framför en film kanske!



 

Mingel

Lite fina bilder från en trevlig fest :)

  



Torsk!

Mina små hårbollar har typ diarré....iaf nån av dem. Fy fan alltså, kattdiarré är inte att leka med. Luktar fruktansvärt....kräks typ när jag tar bort det. Håller iaf på att koka lite torsk till dom, ska tydligen va bra för magen. Får se om jag lyckas, hur gör man med en torsk liksom? Haha! När åt jag torsk senast? Det där med att äta fisk två gånger i veckan är inget jag följer. Snarare två gånger i halvåret.... :(

Ikväll ska jag präva på zumba, har aldrig varit på det. Var på friskis och svettis version, fuego. Jag vet inte men det kändes inte som "riktig" zumba, och det var inte speciellt kul heller. Dags att bli lite mjukare i höfterna iaf!

Ledighet!

Jag är ju ledig nu i några veckor, skönt! Fast jag hoppar gärna in och jobbar lite! Känns som det var evigheter sen jag var ledig...var väl semestern förra året. Jag vill så gärna åka iväg nånstans, men har ju inga pengar till det :( Får leva på resorna jag gjorde förra året!

Har tränat väldigt dåligt senaste tiden men den här veckan tänkte jag chocka kroppen. Idag var jag på afro! Helt ok! Imorgon blir det ett jobbigare pass med powerstep!

Pratade nyss med Sarah, då kan det låta såhär:
Jag - Kan du komma hit första helgen i augusti?
Sarah - hmm, är det då det är juli?

Nu dusch, sen nån film :)

Uppsalakollegorna

Jag är ju lite efter sådär....men här är lite bilder från Uppsalabesöket!

Mat på Meza




Sjukt god mat där....synd att det är så långt dit :( Emelie och jag fick lite mat över som vi fick med oss i små lådor... Matpåsen hängde vi sen in i garderoben på flurran, Haha! Men maten smakade lika bra nästa dag, och vi blev inte magsjuka :)





Haha, sorry att jag bara tog kort på er när ni hade munnen full av mat!


Sen blev det mera dricka för några av oss...





Emelie kommer hit å hälsar på i augusti!!!!!!

Cats

Jag har utökat min familj lite med två små hårbollar! Har ju blivit med katt! Två stycken, Elton och Tuva. De är rätt skygga än så länge så favvoplatsen är fortfarande under sängen. Dom är precis under året båda två och kommer från katthemmet! Vet inte om dom har råkat ut för nåt hemskt, det är nog mer att dom helt enkelt inte är vana vid människor. Men de är framme lite mer för varje dag. Håller mig vaken på nätterna också....
Än så länge går det inte att klappa dom, men jag hoppas det kommer snart!










Måndag

RSS 2.0