jobbigt

Sitter på tåget från Karlstad nu, är inte alls sugen på att åka härifrån. Tycker inte om att säga hej då, inte alla kul. Börjar bli Jobbigt det här....fast bra... Har iaf haft mys med t typ hela helgen. Även lite goda drinkar med Karin på Frost! Alltid kul att träffa Karin! Har sett på handbollen, tyvärr så förlorade dom bronset :( just nu spelar mitt lag match i Fyrishov så jag håller tummarna för dem! Kanske ska försöka sova lite så tiden går lite fortare. Huvudvärken är iaf bättre, undrar vad d var för nåt. Ont i 6-7 dagar, i övrigt pigg. Konstigt!

Huvudvärk!

Äntligen fredag och helg, som jag har längtat! Tyvärr mår jag inte helt hundra. Idag är femte dagen som jag vaknar med huvudvärk :( Huvudvärk fem dagar....är det normalt? Illamående är jag också titt som tätt. Är nervös för att jag ska få vinterkräksjukan. Tror jag hade den i våras och det är det värsta jag varit med om. Jag var typ död i några timmar.

Jag ska iaf åka till Karlstad idag, ska flexa ut tidigt så det är bara några timmar kvar :)
Blir bra med en vilohelg, kanske bli lite ompysslad!!

Hemmakväll!

Det blev ingen handbollsträning idag.....tråkigt! Hade ju laddat för det, men men nu ska jag försöka hinna med lite annat pyssel :)

Några fler bilder från i lördags!







Hoppas veckan går fort för jag längtar till helgen! Då blir det Karlstad :)

110124

Jag är verkligen sämst på att skriva :( Veckorna går så fort, men det är rätt skönt! Minns knappt vad jag gjorde förra veckan.....det vanliga antar jag. Jobba, äta, träna, sova. Tog en långfika med Frida, hade mycket att ta igen!
Nu i helgen var det bortamatch mot Täby och vi vann!!! Fy tusan vad det var skönt! Det har ju inte gått så bra för oss den senaste tiden men nu ligger vi ovanför strecket iaf!
I lördags kväll hade Jöns sin 25-årsfest! Riktigt trevligt var det! Sarah och Andreas kom hit och bodde hos mig! Tog lite bilder på festen men de flesta bilderna är på mig och Sarah, haha!
De andra åkte vidare till flustret men gamlingarna (vi) åkte hem. Var riktigt bakis i söndags, usch vad jag hatar det. Är inte riktigt värt det.

Jöns! Tack för kalaset!! :)


Sarah och Andreas
Gjorde lite olika miner....här är de ledsna

Här är det fulla....haha!


Såhär såg jag ut....






Toll fick äran att vara med på några bilder!






Som sagt, det blev mest fula bilder på mig och Sarah!


På jobbet har jag ju börjat på serologen, det är kul att äntligen få göra något nytt!!!

Mera Egypten!!

Vi firade ju nyår i Egypten! Vi hann i stort sett bara duscha och fixa oss lite när vi kommit fram innan det var dags för nyårsfest. Nyårsfesten var på ett annat hotell fast på samma hotellområde. Det var fest för svenskar, finnar, tyskar mm. Ryssarna mfl fick vara på en annan fest.

Vid vårat bord på festen var det jag och T och sen ett gaypar (kvinnor) från sthlm, resten var från Finland! Bland annat en skum kvinna. Tror hon reste själv, hon verkade inte riktigt ha alla hästar hemma. En morgon på frukosten började hon pratade rätt högt på finska.....fanns inte en finne i närheten....typ ingen annan heller.

Hur som helst, nyår var trevligt fast vi var rätt trötta efter resan. Tolvslaget firades på balkongen med skumpa!!!

hotellet


Afrikansk dans....gissa vilken musik de dansade till?

Rätt svar.....Dr Alban



Haha, så snygga vi är!


Fräsch?


Vi var ju i stan en dag och kikade och hamnade inne på en affär i typ en halv evighet. Försäljaren var i full gång att lura oss och så skulle han såklart klä ut oss....såhär blev resultatet!

Haha, jag dör....ser verkligen ut som en liten gumma!!

Jag lever!

Yes jag är tillbaks och jag lever....har iofs varit hemma en vecka nu. Det var iaf ingen haj som käkade upp mig! Jag var inte ens i vattnet, jag är ju lite frusen av mig!

Egypten var toppen, för det mesta. Vi blev ju lite sjuka....mest T men vi hade det bra ändå! Skönt att komma bort till lite sol och värme. Men det var inte jättevarmt, inte ligga och sola-varmt, inte mer än ett par timmar per dag. Så brun blev jag inte, kanske lite rosig om kinderna bara!

Maten var inte helt toppen. Vi hade ju all inclusive så vi åt mestadels på hotellet, fanns inga restauranger i närheten heller. Trodde vi skulle frossa i mat i en vecka men riktigt så blev det inte men vi svälte inte heller!

Hotellet var stort, väldigt stort. Låg vid havet, hade en massa pooler, barer och sånt! Det enda som var lite jobbigt var att det var så mycket ryssar. Inte för att dom störde oss men det spelades mycket rysk musik på hotellet och det var ingen höjdare. De hade även olika matsalar för ryssar och oss. Var rätt skönt för det var finare dukat och maten serverades till bordet i våran restaurang. Känns bättre än buffé som alla är och gräver i.

Egentligen så gjorde vi inte speciellt mycket men massage blev det en dag och in till staden en annan. Köpte en väska och en klocka.

Största hotellbyggnaden på området....det var där vi bodde. Golden 5 Paradise hotel


Hotellområdet




T med sina nya badshorts :)




Jag tyckte det var lite kyligt ibland!


Dags för massage! Min massagekille tog verkligen i, hela bänken åkte fram och tillbaks. Mestadels var det skönt men på vissa ställen gjorde det lite ont. Typ en timmes massage var det! Efter det var det bastu som gällde!


Efter bastun blev vi inpackade i nån kokosgrej på kroppen och lera i ansiktet. Blev inpackade i handdukar och fick ligga på varma stenar ett tag. Det var riktigt skönt, jag somnade nästan!

Efter det fick vi duscha av oss och sätta oss i bubbelpoolen!!


Stranden! Vi låg vid poolerna istället, dels för att det var rätt packat med folk på stranden plus att det blåste väldigt mycket!


Hoppade lite :)








Kommer nog lite mer bilder sen....ska bara hitta min kamera!

RSS 2.0