Primark

I onsdags var vi pa musikalen, riktigt bra! Aker jag hit igen  gar jag garna pa fler musikaler.....jag skulle vilja se dirty dancing, hehe! Hur manga ganger har jag inte sett den filmen?

Igar var vi pa stan hela dagen. Kom tillslut till Primark som alla har pratat sa mycket om....hmmm, ja vad ska man saga? Billigt ar det, mycket billigt och det finns en hel del skit. Men det finns aven en del bra fast man maste ha talamod. Det ar helt packat dar inne, sa det ar lite jobbigt men lite shopping blev det dar. Hittade en annan affar som jag tyckte om, minns inte vad den heter men jag kopte bla ett par skor dar.....med hoga klackar, jattehoga. Tror jag blir typ 183 cm eller nat med dom..... Far se hur manga timmar jag orkar ga med dem, men snygga ar dom!
Kopte aven lite smycken, top, kjol, ett till par skor....

Vi ska snart aka till stan igen. Ikvall ska vi ga ut nanstans! I morgon ska vi aka till en marknad....portobello tror jag det blir?

Pa sondag ar jag tillbaks i Uppsala igen. Sen blir det ompackning och sedan Karlstad! Pa onsdag blir det utgang i Kd....blir skoj det!!! Folj med! Inte sa langt kvar till Madonna heller.....ska bli riktigt roligt! Blir aven kul med Liseberg. Den har gangen ska jag inte vara bakis nar jag ar dar.....for nu javlar ska jag aka allt!!!!

Turist!

Igar var jag en riktig turist. Vi tog kort pa big ben.....massa kort, vi akte London eye, akte en battur och sag tower of London, towerbridge....mm. Ja buckingham palace var det ocksa....dessvarre hade min kamera dott  sa vi maste springa forbi dar en annan dag sa jag far ta kort. Sag ett vaktbyte ocksa....haha, tycker mest de ser tontiga ut men men.

Var pa pubarna har i omradet i mandags, igar var jag sa trott efter allt turistande sa det var en lugn kvall. Idag ska vi till oxford street, kanske shoppa? Pa kvallen ska vi pa teater/musikal. Vi ska se en varsting till syster. Hoppas den ar bra!

Det  enda jag langtar hem till ar traningen....haha, Jag har kommit in i nat flyt tror jag. Jag riktigt langtar till traningen. Dt ar bra, maste ta till vara pa flytet....inte sa ofta det hander!

Shopping!

Yes da ar jag i London! Idag ska vi ut och shoppa lite!
Det var iaf inga problem att hitta moster och kusin nar jag kom fram. Tunnelbanan var latt. Varfor kanns det som om alla andra landers tunnelbana ar lattare an sthlms? Eller det kanske bara ar jag....

Igar tog vi en promenad runt i omradet dar dom bor, parsons green heter det. Allt ser valdigt brittiskt ut. Efter promenaden akte vi till en pub och kakade och drack ol! Min forsta fish and chips.... SEn var vi bjudna pa ett gardenparty hos grannen. Haha, trevligt a traffa grannarna. Fick hora ett antal ganger att jag sag valdigt skandinavisk ut....hmm, ja dte kan val stamma. Efter det var vi pa bio och sag Harry potter!

Na nu ar det dags att aka!

London!

Yes nu drar jag till London....som vanligt är jag ute i sista stund....liiiite stressad just nu.

Hej då!

2

Näst sista dagen på jobbet! Gött! Men det känns faktiskt helt okej att jobba, men självklart blir det skönt med semester! Åker ju till London på lördag så jag måste komma igång med packandet. Hittade passet iaf! Tänkte använda mitt icakort....har fört över pengar, men nu har jag glömt koden....typiskt...

Ikväll blir det packning och förmodligen en liten dejt med Malin! I morgon ska jag träna....antar att det inte blir mycket av det under semestern. Har iaf kört två intensivpass den här veckan, mitt favoritpass!

Måste nopg fika snart....jag är hungrig!

Har fastnat för Shakiras nya låt, She wolf! Lyssna in den!

Sarah på besök!

I helgen har jag haft Sarah på besök!! Hon kom hit i fredags, efter lite krångel. Var tydligen nåt tåg som hade spårat ur nånstans. Vi hade egentligen tänkt ta en öl nånstans när hon kom men vi var för trötta för det.
I lördags åkte jag, Sarah och Malin till sthlm. Det blev lite shopping. Jag köpte en byxdress....mycket bra köp måste jag säga. Svart med korta ben och sjukt skönt, dessutom var den på rea! Är det bara fint väder ute så kommer jag bo i den!
Annars strosade vi mest runt, käkade lunch och åt Ben & Jerrys glass.... Åt en med körsbärssmak, den måste jag äta igen. Tyvärr tror jag bara att den smaken finns som kulglass så jag får åka till Sthlm varje gång jag blir sugen...

 Jag och Malin på Top shop.....kläderna köpte vi inte. Var Sarah som av nån anledning ville att vi skulle posa med dem?



Lunch med Sarahs släkt





Efter sthlms-besöket drog vi hem, fixade oss och sen på förfest hos Malin! Utgång blev det på BJ. Det var verkligen jätteroligt, och hur bra musik som helst. Det var svårt att gå ifrån dansgolvet, jag och Sarah var kvar tills det stängde. Sedan blev det mat på Max!

Skål! Sarah och jag drack lite Malibu å Cola....det får oss att minnas Thailand och D4... :)

Byxdressen var på och mina örhängen från Laos. Har inte använt dem förut, men nu äntligen. Tycker verkligen om dem! Jag trodde ju att jag hade tappat bort dem men hittade dem i resorbförpackningen!

Jöns!! Jätteroligt att du kom!!!


Snyggt!!




Idag har jag jobbat som vanligt, men nu är det bara 4 dagar kvar sen är det Semester!!!! På lördag drar jag till London så jag måste börja packa och fixa lite. Vart har jag lagt mitt pass???

MUS

Här är sminkningen från förra helgen. Var riktigt kul att bli sminkad. Jag köpte mycket smink....totalt för 1200 kr....så mycket smink har jag aldrig handlat på en gång men nån gång måste man ju få lyxa till det! Nu ska jag bara försöka komma ihåg hur hon gjorde....blir ju inte lika bra när man gör det själv.

Såhär blev det iaf!




Var jättekul att Karin var här förra helgen!! Hon missade sitt tåg på morgonen för hon hade Bella som väckarklocka.....och just den dagen sov Bella länge. Men som tur var gick det ett tåg/buss bara en halvtimme senare, blev ju dock lite onödigt dyrt. Så ha aldrig Bella som väckarklocka!

Så det blev lite shopping på stan och sen fest ¨på kvällen. Var ju ett tag sen Karin var med oss ut. Jag blev alldeles kalas....box är farligt... Nåja, kul var det iaf! Var kul att träffa Frida, var alldeles för länge sen jag träffa henne.

Här står vi och skriker??

Circus!!!

Dags att uppdatera här kanske! Det har varit fullt upp hela helgen som avslutades med Brittan igår i globen!!! Har både bra och dåliga saker att säga om konserten.

Det hela började med en del circusnummer. Det var clowner, dvärgar, akrobater, gymnaster mm. Och de var överallt på scenen. När brittan äntligen gjorde entre kom hon ner från taket. Jag minns inte hur många gånger hon åkte upp och ner i taket. Även dansare och olika möbler åkte upp och ner. Var en massa hål i scenen så hon försvann under scenen titt som tätt för klädbyten.
Ibland var dte lite svårt att hålla reda på vart hon var....hon försann på ett ställe och dök upp på ett annat. Ja det var en del trolleri.....och som vanligt fattade jag noll. Hon hade verkligen lyckats få det till en circus/freakshow.
Nu till det dåliga.....hon sjöng inte på riktigt, eventuellt en låt, tycker det är rätt dåligt. Okej hon dansar en del men lite borde man väl kunna sjunga...eller? Tycker inte riktigt det är samma ös i henne som det var förr i tiden.
Hon är brunett nu...tycker hon ska blondera sig.....hon är snyggare som blondin!  En annan tråkig grej var att det inte fanns några tv-skärmar så man fick aldrig se hennes ansikte.
Allt var riktigt inövat, bra på ett sätt men det blev aldrig något spontant.

Men det var riktigt kul att se henne! Fullsatt globen....Härligt!!! Då blir det Madonna nästa! Sjunger hon på riktigt?



I dont know what you´ve been told......
.....This mama is in control.....


 Bollywoodversion av Me against the music.

 Upp i paraplyt....everytime

 Sexy



 I ramen åkte hon runt scenen. Det var verkligen mycket upp och ner i luften.

Avslutningen med Womanizer!!!



Pissväder

Fy fan vilket väder det är idag.....regn, regn, regn. Skulle mycket hellre ligga hemma och se på film än att sitta här på jobbet. Igår hade vi sjukt mycket att göra, det tog aldrig slut med prover. Hoppas det blir lite lugnare idag. Orkar inte med en till stressdag. Jag mådde så konstigt igår kväll. Jag dog när jag kom hem, kändes som om jag var på väg att bli sjuk....men idag känns det ok. Tur det för jag har verkligen inte tid att vara sjuk.

Snart är det äntligen helg....Karin, smink, party, brittan!!!!

Nu ska jag återgå till mina prover, svininfluensa.

fyra dagar kvar till helg...

Idag har jag haft världens huvudvärk, kan det vara vädret? Nu har det iaf gått över efter att ha tagit ipren och en powernap! Finns det nåt bättre än att powernapa ibland?

Har städat undan lite här hemma. Får ju besök snart! Dessutom får jag ju finbesök till helgen!! Längtar så till helgen....bara fyra dagar kvar att jobba. I morgon blir det träning, favoritpasset! Då ska jag ta ut mig så jag kryper ut därifrån. Ja just ja, fick ju mail om handbollen för nån vecka sen. Måste svara på det. Får se hur mycket handboll det blir för mig i höst, det beror på. Jag tar det som det kommer!

Ikväll måste jag verkligen beställa linser, inne på sista paret nu. Orkar inte riktigt ta tag i det, kolla vart det är billigast mm.

090705

Grillfesten hos Anna och Tobbe i fredags var trevlig! Anna hade fixat så god sallad och tårta. Tårtan var verkligen en ylva-tårta. Bra jobbat Anna!!!  Var riktigt gott att grilla, jag borde verkligen göra det oftare. Tilde och jag avslutade kvällen med ett glas vitt på terassen!
Nu är det bara en vecka kvar till Karin kommer! Kommer bli en kanonhelg med lite shopping, sminkning, fest, brittan mm. Det slog mig för nån dag sen att jag ska verkligen på konstert snart. Brittan ska bli kul för henne lyssnar jag ju en del på men Madonna ska bli grymt häftigt. Hon är ju megastor, och ullevi är ju lite större än globen..

Igår var jag lite bakis, kändes inte som jag drack så mycket men del blev ju del vin trots allt. Gjorde ett litet försök till att städa....gick väl sådär. Den där morgonpromenaden som jag hade tänkt ta orkade jag inte heller med. En annan gång kanske?

Kvällen igår spenderades med trevligt sällskap, filmtittande och mys! Nu ska jag faktiskt sätta igång och grilla. blev ju så sjukt sugen på det så jag ska grilla kött, kyckling och lax.....nu jävlar ska jag få matlådor!!!

Senare i eftermiddag ska jag träna. Hade verkligen sett fram emot mitt faroritpass men nu såg jag att det är en vikarie....ja ja, det får väl gå ändå!

Uppifrån!

Hej svejs!!
Flygturen var rolig!! Var som ett barn som frågade " vad är det?" vad gör du nu?"  "kan man göra så?" osv. Tyvärr kunde vi inte va uppe så länge. Tror bara det blev 20 min sen upptäckte vi en spricka i rutan så då ville vi inte fortsätta. Lite jobbig vind ifall rutan skulle lossna....

Nåja, hann ta några bilder iaf!!

Ja det var den här vi flög med!
   


Vad händer om jag trycker här???


I mitten ligger slottet!


Här är mitt jobb...i mitten...


Här är anledningen till att vi inte kunde flyga så länge.


Får se om det blir en ny flygtur en annan gång. Var iaf jättesnällt att jag fick följa med!!



Sista arbetsdagen imorn....innan helgen, sen är det 3 veckor kvar till semestern! Hissen på jobbet krånglar, hissreparatörerna är där 5-10 gånger varje dag.... dags för en ny kanske?

I morgon ska jag köpa myggmedel. Finns det någon som luktar gott? Skulle ha tagit med från Thailand, OFF tror jag den hette, orange flaska var det iaf. Sarah och jag som var otroligt osnygga hela resan hade inte med oss nån parfym så vi fick använde myggsprayen som parfym. Men den luktade faktiskt gott.....Åhhh, jag vill lukta på den nu och drömma mig tillbaks!!

Ska hem till Anna och Tobbe imorn på grillfest/födelsedagsfest! Ska bli trevligt, och gott med grillat! På lördag blir det nya äventyr, vad är inte spikat men det blir säkert trevligt!

Natti natti!

Flyga!

Yes nu är det torsdag och jag ska ut och flyga!! Ska snart dra iväg, måste bara leta upp kameran!

Nu har jag börjat mitt nya liv....för vilken gång i ordningen vet jag inte men så är det. Får se hur många dagar jag håller det....haha!
Har varit och tränat två gånger den här veckan iaf. Fy satan vad det är varmt i jympasalen. Går bra så länge man rör på sig men när det är dags att stretcha känns det som om man brinner upp. Jag trodde verkligen att jag skulle koka upp.

Vilken jävla mygginvasion det har blivit här. Så fort jag går utanför dörren får jag fem nya bett. Fan, varför ska myggorna älska mig för?
RSS 2.0