Ingen strejk för mig...

God morgon! Jag var så nära att få strejka men nu är det ju över. Hade vart skoj att strejka iaf en dag. Jag tycker dom skulle ha tackat nej till budet, var ju inte direkt nåt kanonavtal.....

Igår var vi ute och käkade med jobbet, på Amazing Thai. Oj oj oj vad gott det var jag åt tills jag nästan sprack. Anledningen till att vi var ute var för att Ingrid ska sluta hos oss, Jättetrist!

Idag har jag bestämt mig för att va frisk. Jag ska träna, minns knappt när jag gjorde det senast. Jag har vart på två handbollsträningar i maj, ja det är allt. Cyklade till jobbet idag, kändes lite jobbigt i bröstet så vi får väl se hur det går. Men jag prövar. På gymnasiet hade jag ofta ont i halsen, och det satt alltid i nån månad eller mer. Det blev varken bättre eller sämre av att jag tränade. Oftast blev det faktiskt bättre så jag hoppas på det  nu.

I helgen blir det full fart. Ska med Sarah och Malin till bryggan på fredag, ett nytt försök att komma in. Får se hur lång kön är den här gången. På lördag är det fest hos Sarah och BJ senare. Tror inte nån annan vill till BJ, förutom Sarah då. Men dit ska vi, var så länge sen. Platina har jag tröttnat lite på fast dom har mysig uteservering.

Back to work!

Partyhelg!

Usch vad jag är trött. Var fest både fredag och lördag. Var meningen att vi skulle till bryggan i fredags men det var för lång kö. Helt sjukt lång kö. Stället var typ fultt innan dom öppnat. Tilde och jag stod ganska långt bak i kön. Vakten kom och sa att det tar 3-4 timmar för oss att komma in.....och i stort sett alla står kvar. Normala människor borde gå. Vi gick iaf så det blev värmlands istället. Tycket egentligen att det är roligare där så det var kanske lika bra att det var lång kö.
Vi hade skitroligt på värmlands, blev kanske lite mer vin än vad vi hade tänkt.... Så i lördags var jag väldigt bakis. Var inte så skoj att sätta igång igen. Var hemma hos Malin och kollade schlagern ocxh bakade pizza!!! Gick till platina sen, båda var i stort sett nyktra. Kul att man för en gångs skull ser vad dryga alla är. Många konstiga typer finns det.

På torsdag gå jag ut i strejk, om det inte har löst sig tills dess. Tycker det ska bli kul, inte så ofta det händer. Vet inte riktigt vad det är man gör när man strejkar. Så på torsdag klockan tolv släpper jag grejerna och går...

Redhead

Jag har fortfarande problem med halsen. det försvinner ju aldrig. Börjar bli less nu. Har tagit flera odlingar och jag har ingen normalflora....bara en massa streptokocker, blä!! Jag vill träna, min kondis är helt borta. Jag kommer aldrig orka komma igång igen.

Igår var jag hos frissan, hade tänkt säga bye bye redhead men det blev inte riktigt så. Nästa gång jag färgar håret rött ska  jag tänka en extra gång. Var hos frissan i tre timmar och dom fick kämpa för att få bort färgen. Började med att färga av håret, då blev jag orange och blond i hårbotten. Sen färga dom med en annan färg men dte fastnade inte. De fick färga igen med en lite mörkare brun och det är den jag har nu. Men det är mycket av det röda kvar. Typ som förut fast ljusare och lite mera brunt. Nu måste mitt hår vila en en månad men efter det ska jag tillbaks och förhoppningsvis få det som jag har tänkt mig. Mitt hår känns nästan mer slitet nu än innan jag gick till frissan. Vi får väl se hur detta slutar, kanske blir det  bra i slutändan.

Ikväll kanske det blir bryggan, beror lite på hur jag mår. Har inte bestämt mig än. Imorgon är det eurovision och självklart ska jag kolla. Kanske blir det lite fest också?



Sjuk igen

Ja, jag är sjuk igen. Har ju precs avslutat min penicillinkur och så kommer det igen. Tog en odling igen på min hals....grupp C, undrar om det var det sist oxå? Undrar hur resistensen ser ut?
När ska jag kunna börja träna igen? jag känner mig fladdrig...

Igår träffade jag en del från gamla klassen. Vi var och bowlade, jag vann! Sån tur har jag aldrig haft förut. Efter bowlingen gick vi å käkade! Det var riktigt trevligt, kändes inte alls som om det var två år sen vi slutade. Allt var precis som vanligt. Hoppas vi gör om det....gäller ju bara att nån tar tag i det.

Nu är det snart slut på kattvaktandet. Tror Tilde hämtar henne imorn. Trist för hon är en riktgt rolig katt, trots att hon väcker mig ibland.

Tror jag ska ta mig en tur på stan, shoppa mig lycklig....hehe!

Malins 25-årsfest!

I lördags var det ju kalas, Malin har ju blivit hela 25 år! Temat var film, Malin hade gett oss några filmer att välja på. Tycker det var ganska många som var dåliga på att klä ut sig. Men festen var riktigt skoj!! Hon hade fixat väldigt mycket. Massa god mat, gjort text till alla låtarna, gett uppdrag mm...
Hennes mamma+man och väninna var serveringspersonal, hur bra som helst. Var bara att räcka upp handen så fick man påfyllning, kan ju säga att jag räckte upp handen ett antal gånger.

Vet inte vad jag ska skriva så jag tror bilderna får tala för sig själva!

Jag och Sarah innan festen. Sarahs peruk var riktigt snygg.....eller kanske inte...
jag och sarah

Närbild på mig. Ni ser väl klart och tydligt att jag är Nicole Kidman i Moulin rouge???
jag

Vilken film killen kommer ifrån vet jag inte men de övriga är Bodyguard (whitney och hennes livvakt) och baby från Dirty dancing.

 Sarah och jag! Kvällen började med fördrink på gården!

 Grease och Top gun!

 Top Gun-killarna. De är för övrigt ifrån England. Var några engelskmän på festen och jäklar vad bäst jag är på engelska efter några glas....

 Hehe, det söta gayparet.....från sagan om ringen.

 En snäll och söt greasetjej, Pulp fiction och bodyguard.

 Thomas med ringen

 Thomas och victor myste...

 Födelsedagsbarnet Malin, här i Sound of music. Duktig var hon som sjöng!!

 Jag och min bordsherre!

 Jag och min bordsherre nr 2. Jag verkar ju ha kul iaf...

 Sarah med bordsherre nr 2

 Tjejerna som tog tag i sjungandet!


Malin och jag. Malin hade två outfits för kvällen, Sound of music och Grease!
malin och jag

Inte en fest utan att jag ska få ett anfall. Här i Victors fina peruk, så skulle jag se ut i blonda lockar.


Fråga mig inte vad jag gör....inte snyggt.


Här anfaller jag väggen med min väska.



Festen började bra för Sarah. Hon snubblade i trappen och kramade räcket hårt. Samtidigt går hon och pratar och låtsas som att ingenting har hänt...haha! Såg så skoj ut!


Kattvakt!

Yes nu är jag kattvakt, åt Tildes katt. Så här är dte full fart. Hon väckte mig nån gång i natt men jag somnade om ganska fort, sen har hon legat brevid min kudde!

Idag är det jättefint väder!!! Ska ut och lägga mig i solen, ska bara till stan å handla lite först. Måste köpa strumpbyxor tills ikväll, helst nät men vi får se vad som finns. Jag vill helst inte se ut som en kassler....

Kläderna till ikväll är klara, blev väl ok. Kjolen är lite ful på ett ställe men det kanske inte gör så mycket, den glittrar iaf. Hatten är lite stor, kanske kan lägga i nåt i den. Det löser sig säkert. Skulle ha valt Sarahs figur i stället (pulp fiction), hon har lite skönare kläder....stor skjorta, tights och platta skor medan jag ska ha en tight body.

Sy

Har lite panik idag. Har så mycket att sy tills på lördag. kanske skulle gå jättefort för nån som kan men inte för mig. Kom inte så långt igår. Karin och Tilde var och hjälpte mig! Vi kom fram till att det behövs mer tyg och mer glitter så det ska jag köpa idag. Sen blir det till att sy hela kvällen.....hoppas hoppas det blir klart i tid. Hoppas även på att hatten och handskarna ska komma idag!

Från och med fredag kväll ska jag vara kattvakt!!! Ska bli så skoj!! Tror jag måste ta semester så jag kan vara hemma och gosa....haha!
 
Back to work

Jobbar

Jaha, då var man frisk igen då. Skulle vilja va sjuk några dagar till, det var ju så skönt att va hemma. Halsen är inte lika äcklig längre, fick ju penicillin i måndags. Feber har jag inte haft sen i måndags morse.
Jag som hade tänk träna som fan den här veckan, men det sket sig kan man säga. Nu försvinner alla muskler jag hade....

På lördag är det fest, maskeradfest. Lite panik har jag, kläderna är inte klara och jag måste sy. Jag kan inte sy, jag vet inte hur man gör. Vart börjar man...haha, undrar hur jag kommer se ut. Har iaf sytt fast lite paljetter, nu ska kjolgrejen fixas. Så ikväll blir det sykväll framför tvn. Det ska nog ordna sig, Karin får komma och hjälpa mig. Dessutom vet jag inte om hatten och handskarna kommer fram i tid. Dom sa att det borde hinna fram innan lördag. Om de inte hinner komma får jag riktig panik.

Nu har jag iaf kommit fram till Paris, i gåtävlingen. Mitt nya mål är nu Rom. Men det är långt dit så det kommer jag inte hinna fram till på¨3 månader.

Nu är det nog dags för fika. Måste ta det lite lugnt, jag har ju trots allt varit sjuk

Sjuk

Idag är jag hemma från jobbet. Min hals är äcklig. Var på jobbet igår och tog ett prov så det visade som väntat att jag har en massa streptokocker i min hals. Vet dock inte vilken grupp men det är skit samma. Säkert A...

Just nu har jag inte så mycket ork, men jag mår bättre än vad jag gjorde inatt. Natten var så lång, jag vaknade hela tiden för det var så kallt. Låg insnurrad i två täcken men det var kallt ändå. På jobbet springer dom runt å letar efter en läkare som kan fixa penicillin åt mig men tydligen har alla läkare gått och gömt sig.

Tror jag ska duscha, då kanske jag känner mig lite fräschare!

Ta bort dom!!

Jag vill ta bort mina halsmandlar. Dom är så stora, typ som golfbollar. Jag kan ju knappt andas, det pulserar i dom och det gör ont. Ska det bli min första sjukdag imorgon? Har trots allt inte varit borta från jobbet en enda dag på två år. Kanske skulle man ta sig en promenad till jobbet idag, göra en odling kanske så vet jag ju svaret imorgon. Nåt bra ska man väl ha jobbet till!

Valborg 2008

Nu är valborg slut för i år...snyft snyft. Är på jobbet nu, alldeles ensam, i stort sett iaf. är ganska skönt. då kan jag göra precis som jag vill och ha hög volym!!!
Var inte kul att gå upp i morse, min hals har nästan täppt igen helt, borde ta kort på det. Mina halsmandlar är sjukt stora. Som tur är gör det inte jätteont. 

Det finns så mycket man kan skriva om valborg och så många bilder jag vill lägga ut. Men jag har inte riktigt ork till det. Superkul att Emmeli var här. Att fixa gästleg å komma in på det var ju inga problem alls!!!
I tisdags, på kvalborg alltså, tog vi det rätt lugnt. Var hemma hos Tilde, sen ut på stan och kikade på folk sen var det sovdags för oss. 
På valborg ringde klockan kvart över sju, måste ju komma igång tidigt med frukosten. Och vilken frukost vi hade, det var så himla gott. Varför gör man inte sån frukost oftare??

Jag älskar nybakat bröd, det är det bästa som finns! Om det gick skulle jag leva på bröd!
frulle 2 

Annas stora fråga på frukosten var: Hur firar ni tivoli??? Öhhh..??
frulle

Efter frukosten var det parken som gällde. Jag tog inte med mig nåt ätbart till parken. Har haft det alla andra år men det slutar alltid med att jag antingen ger bort det eller slänger det. Jag åt nog tillräckligt för hela dagen på frukosten!

Anna och Emmeli i parken!
anna och em

 En massa folk som vanligt!

Sarah och Tilde
sarah och tilde

Sarah gjorde vurpa nummer 1 i parken. Hon såg sin kompis Marlene och skulle springa fram till henne och säga hej. Just där Marlene stod var det ett dike så Sarah halkar ner i diket mitt in i Marlene och hennes gäng. Såg faktiskt riktigt snyggt ut. Önskar jag hade haft kameran med då!

 Sarah och jag på väg till kissbusken.

karin & Johan och deras gäng kom också till parken. De berättade den glada nyheten för alla dom andra, Grattis grattis!!!

Efter ett par timmars firande i parken var det dags att göra sig klar för galoppen. Vilket betyder byta kläder, och lite mer dricka.

Vi är redo för galoppen!!!
jag och em

På väg till galoppen!!
em, sarah, jag

Galoppen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. I vanlig ordning tänkte vi gå till Värmlands, men vi kom några sekunder för sent. Precis när vi kom fram till kön så stängde dom den. Vet inte att dom gjort så dom andra åren, bara stängt av hela kön? Klockan var då strax efter två....egentligen ska galoppen inte börja förän tre? Så lite panikslagna blev vi. Anna och Sarah rusade iväg till ÖG. Dit ville inte jag, Tilde och Emmeli....tror inte att det är lika mycket sprut där, dessutom är det alltid sjukt lång kö dit. Jag, Tilde och Em börjar rusa mot snärkan. Tilde rusade nog en aningens för fort, helt plötsligt låg hon på trottoaren en bit framför mig. Hon fick hjälp upp och fortsatte sen att springa. Det var dagens vurpa nummer 2!!

På snärkan kom vi in utan problem. Skönt att vi kom in, jag ville ju att Emmeli skulle fatta vad det roliga med galopp är. Men lite synd är det att det inte blev värmlands, jeg menar värmlands är ju ändå alltid värmlands. Dessutom var jag lovad krig där.
Här är vi, blöta och glada!
galopp

em å jag

galopp

Efter galoppen var det raka vägen hem till mig och duschen. När jag öppnar dörren in till mig sitter Sarah där inne, skumt då hon inte har någon nyckel. Hon hade hoppat in genom fönstret. Nu vågar jag inte ha fönstret öppet nåt mer. Inte när sånna galningar kan komma in....hehe!

 Efter duschen var vi snyggast igen....eller kanske inte?

På kvällen åkte vi hem till Jonatan. Hoppas han inte blev sur, råkade ta dit lite mycket folk kanske? jag tyckte iaf att det var hur trevligt som helst och för en gångs skull lyckades jag få ihop ganska många på samma ställe. hur ofta händer det?

Mari var där!
jag och mari

 Danska Charlotte som jag för övrigt förstod bättre den här gången, jag och L8!

Charlotte och jag!
dansken å jag

Lite senare på kvällen gick vi till Saluhallen. Vi hade tur, precis efter oss stängde dom kön!!! Tror vi var kvar där tills dom stängde, dansade tills jag nästan stupade omkull.

När saluhallen stängt var det dax att traska hem, men vi gjorde några stop på vägen. Bland annat vid en bro, tänk vad trevligt man kan ha där.

Emmeli och jag avslutade kvällen med en pingisturnering!
Här är jag alldeles utsliten efter min vinst, var tvungen att vila lite på bordet.
pingis

Ja det var väl i stort sett allt.













RSS 2.0