101129

Då var det måndag igen och det är askallt ute. Inte det minsta roligt! Brukar ju gå på två träningar på måndagar men orkar inte det idag. Orkar inte gå mellan dem. Vill vara ute så lite som möjligt! Så det blir bara handboll  idag. I morgon är det match!! Dags att börja tagga!! :)


Hade besök i helgen så det blev mest mys! Blev även en massa god mat! Var ute och käkade grekiskt i fredags, thai i lördags och sushi i söndags! Mums!


New York!!!

Sarah frågade mig för ett tag sedan om jag var sugen på att åka till New York. Det är väl inget jag egentligen har funderat så mycket på men jag sa självklart ja! Så nu är biljetterna och hotell bokat!!!!
Ska bli riktigt roligt!! Måste fixa en bok om New York, behöver lite tips känner jag!

Men det är ett tag kvar tills vi åker. Vi åker den 28 Maj och kommer hem 6 Juni. Så det blir åtta nätter!! Tror vi kommer hinna med en hel del!! Jag ska nu leva fattigt ända fram tills vi åker. Ska verkligen tänka mig för när jag köper något.


Typ såhär ska vårat rum ut! Ska finnas en liten köksdel med micro, kokplatta, kylskåp mm. Kan ju va bra å ha! Hotellet ligger på Manhattan, nära Times square!




Längtar!!!!

Blondie

Jag har kikat på lite gamla bilder och jag saknar mitt blonda hår :( Vill fortfarande inte vara såhär mörk, får nog försöka fixa det lite ljusare nästa gång jag är hos frissan!









Jag har ju varit i Karlstad...

Jag var ju hemma i Karlstad för ett tag sen, typ för två veckor sedan. Emmeli fyllde år då så det firades!!

Förfest hemma  hos Emmeli som hade bakat en supergod tårta! Förväntar mig en igen nästa år!! Kul att träffa Emmelis omtalade kollegor!!

Den goda tårtan!!!












Kvällen avslutades på BMB.....var skitbra musik!!! Bra DJ....och då menar jag inte på schlagergolvet....haha!

I övrigt så var helgen mysig! Hängde mest med T! Hade även lite presentbyte med syster U och syster C med familj!!

Jag önskar jag slapp gå ut när det är sånt här väder....kan jag inte få börja jobba hemifrån? Fråga mig inte hur det ska gå till!

101124

Händer inte speciellt mycket här, inte i mitt liv heller. Eller ja lite kanske :) Jag jobbar, äter, tränar, sover....det är typ allt!

Det är inte mysigt väder här, det blåser som bara den. Nästan så att jag blåser iväg. Kallt är det också så idag åkte tjockisjackan på. Usch jag gillar verkligen inte vintern. Det enda som är bra är julmust, lussebullar och prinskorv :) Får väl försöka se det positivt....om typ en månad börjar det iaf bli ljusare ute igen!



Kalas!

Var en riktigt rolig kväll igår!! Länge sen jag var ut här i stan! Är lite bakis idag men inte så farligt, mest trött! Orkar hur som helst inte skriva så det får bli bilder!!





















Nu ska jag fixa lite, ta en dusch och sen dra bort till Tilde!

träna!!!

Somnade tidigt igår, typ elva tror jag! I morse vaknade jag utvilad, tyvärr redan klockan sju.
Nu ska jag iväg till friskis och träna! Ska bli så skönt, nu skiter jag i att jag fortfarande har lite ont i halsen. Det blir step idag, tror det kan va ett lite småsvårt pass. Jag är inte speciellt bra på step men jag får väl improvisera lite :)
Nya träningsbyxorna är på oxå, känns bra! Blir roligare att träna med lite nya kläder!!

Efter stepen blir det lite shopping på systemet inför ikväll!

Dags att gå iväg!!


Femte November

Härligt med fredag!!! Min hals är fortfarande dum men jag är bättre iaf! I morgon kör jag på som vanligt med träning och fest. Tror det är den bästa medicinen! :)

I morgon är det fest hos Tilde!! Det blir skoj det! Många handbollsbrudar som kommer så då kan det inte bli annat än kul!!

Dags att jobba lite innan det är dags för fredagsmackan :)

101103

Just nu hatar jag min hals. Det blir inte alls bättre, snarare sämre :( Jag vill ju träna, orkar inte ens gå på promenad efter jobbet. Börjar även tröttna på att ha lite konstig röst.

Idag ska jag iaf ta en liten runda på stan, ska bara leta efter ett linne eller nåt att ha under på lördag!

Hes

Jag är typ sjuk igen. Eller jag känner mig ganska pigg men i morse hade jag ont i halsen igen och hes är jag. Ska verkligen försöka att inte prata så mycket idag. Hade tänkt träna hela kvällen igår men det sket sig, är nog bäst att inte träna idag heller :(

Längtar till helgen! Kanske får besök, de vore trevligt!  

Ja just det, Karin och Johan har fått en liten Alfred!!!

November

Jag har helt glömt bort att skriva här, hänger inte med riktigt!

Förra helgen var iaf mycket bra! Var hemma i Värmland! Myshelg med T, lite hemmahäng i FIF, fikadejt på stan med Samantha och hennes barn, snabbdejt hos Karin och en till snabbdejt med Emmeli! Stackars Karin, jag tror hon sprängs snart!

I onsdags var jag på Ikea med Anna!! Blev lite småhandling, som vanligt när man är där. Vi fick även i oss lite köttbullar.....tack Anna! :)

I lördags spelade jag den värsta matchen nånsin, typ. Det var hemskt pinsamt att förlora. Bläää!!

Igår gjorde jag en rejäl shoppingrunda på stan med Frida! Jag handlar alltid så mycket när hon är med! Hittade bästa partykläderna till nästa helg!! Är så nöjd!

Jag är fortfarande lite sjuk. Eller jag mår bra men jag är hes. Det är lite jobbigt att prata. Förmodligen är det nog bra om jag är tyst men jag har lite svårt för det!

Har börjat planera lite för nyår, kanske flyr jag landet :)

Sarah och jag har stora planer, ska fixa det inom de närmaste dagarna!!!!

RSS 2.0