En riktig bakisdag!

Hej hopp!
Vilken rolig kväll det var igår! Förfest hos Anni som man inte sett på länge. Kul å se henne! Hon pratar på som vanligt! Hennes syster kom oxå dit och det visa sig att hon prata lika mycket...hahah!
Här är Anni!! sån top har jag med, fast grön!
Anni

Tilde och Karin var också med. Sen kom Ingrid och Malte!!! Jättekul att se dem! Så kul att Malte har flyttat hit från Tyskland. Jag, Ingrid och Malte bodde ju i samma korre ett tag! Sen blev dom tillsammans och det håller än!!! Lite tyskapratande blev det oxå. Jag var så bra...eller inte. konstigt det där, att när man är full är man ju så vimsig och fattar typ noll men helt plötsligt så kommer tyskan fram. Hur är det möjligt?

Efter många om och men lyckades jag få dit Ronnie också och hans tjej Anna-Maria!
Anna-Maria och jag!
anna-Maria & jag


Här är vi! Vad kul vi hade i korren....bara David som saknas. Men David kommer ju till sommaren! Tjoho!!
Jag, Malte, Ingrid och Ronnie!
Jag, Malte, Ingrid, Ronnie

Me!
Jag


Blev BJ igår! Iaf för mig, Karin och Tilde. De andra vet jag faktiskt inte riktigt vart dom gick...Tror kön var lång när de kom till BJ. Anni bor väldigt nära BJ! Bara att hänga ut lite från fönstret så ser man kön, bra det!
Det var kul iaf på BJ!! och nej Tobbe, hittade inte min drömprins där.....jag sa ju det....:) men det slutade som dom senaste gångerna jag vart ute....typ....

Tilde var sommarfräsch! Hon lånar min kamera lite titt som tätt och vips så har man ett antal närbilder på Tilde....hehe! Men den här bilden tog jag!
Tilde

Karin och jag hade ett litet mission för kvällen! Kan säga att vi lyckades så bra. Vi borde göra det oftare. Starta en firma kanske??
karin och jag är galet nöjda med oss själva!!! Karins nya frilla var snygg!!!
Karin och jag

Partybrudarna nummer 1!!!
tilde, karin, jag

Hotta brudar!
tilde och jag

Sarah kom oxå till BJ efter hon jobbat klart! För mig så började kvällen lida mot sitt slut, som man tydligt kan se på bilden....huah. ser man ut sådär?
sarah och jag

Tilde har vart här i stort sett hela dagen!! Duschade enbart för hennes skull....hahahah!!! Vi har vart bakis ihop! Vi har ätit pizza, ätit godis, sett en torsk på tallin, sovit, sett på tv....ja det var väl ungefär allt. Och självklart skvallrat om allt som hände igår!

Nu är det inte många dagar kvar tills man är hemma i Forshaga! 4 dagar kvar att jobba. Jobbar ju imorn. Laddar för party nästa helg!! Tycker Peter ska ringa en gång till ikväll, när han är full. Tycker han kan göra bort sig lite. Är hans tur nu, jag har gjort det så många gånger.

Tror jag ska äta upp den sista pizzabiten nu!

åh vad roligt!

Ingrid och Malte kommer oxå ikväll! Var länge sen jag såg dem! Så det kanske blir tyska på fyllan nu...hahaha!

Partytime!!

Äntligen fredag! Har längtat, fast veckan har gått ganska fort ändå! Ska bli kul med lite fest ikväll, var ju hela två veckor sen...hehe!
Förfest hemma hos Anni, inte sett henne på länge, typ 2 gånger sen vi slutade i våras. Partytjejerna Frida och Karin är som vanligt med, även Tilde kommer! Kul!! Hoppas Ronnie kommer, men han är ju så seg av sig så han kommer väl fem minuter innan vi ska ut eller nåt!

På söndag ska jag jobba, hoppas det går fort så jag komemr hem tidigare! Lite tomt faktiskt utan handbollen. Vet att jag mest var sur efter träningarna, men det var ju aldrig själva handbollens fel. Herrarna har börjat planera en handbollsfest! Dom är alltid roliga!!!

Har bokat spinning tills imorn, men det är väl tveksamt om jag orkar gå på det. Vi får se!

tar med kameran ikväll. får se om jag knäpper nåt!

Spinnat klart!

Färdigtränad för idag då! Passet var helt ok! Riktigt svettig blev jag. var en BMA som var ledare. Kände igen henne för jag har vart på praktik där hon jobbar! Men det var äckligt varmt i salen. tur att de bygger om! Får se om det blir nån träning imorn....jobbar sent så jag vet inte om jag orkar då. Kanske få bli en promenix istället.

Om en vecka och 45 min är jag i Karlstad! Tjoho! nedräkning pågår!

Jobbet knallar på, fortfarande ont i ryggen men det är bättre än förra veckan. Måste börja styrketräna, träna ryggen ordentligt! fast jag vill ju inte ha bredare axlar än jag redan har....

idag kom det ett helt öga till jobbet. I en burk med nån vätska...inte varje dag det händer. Stackars patient....

Fick mail från tränaren idag oxå. jag hade tydligen oxå fått nån röst som spelarnas spelare. Det är alltså laget som röstar fram det. Här är motiveringen:
"Detta för att hon fortsätter att kämpa för laget och inte är sen på
att ställa upp för lagkamraterna både på och utanför planen.
Jag har ändå valt att lägga min röst på en spelare som är värd en
extra uppmuntran för sitt kämpande och för att hon
gör så snygga, överraskande utspel till kanten. Hon har visat att hon
hör hemma i A-laget trots att hon inte har fått spela så många A-lags
matcher och trots att hon ständigt får ont i fötterna."

Tack så mycket den som sa så snälla saker om mig!


Nu ska jag se på Greys!

Intensiv

Ska iväg på spinning nu, intensiv....får se hur det går. Kommer väl va helt dö när jag kommer hem. men det är skönt....riktigt jobbigt ska det va. Hoppas att det är bra musik, hänger mycket på det faktiskt!

Bäst att dra iväg!

Bäst närvaro

Precis kommit hem från handbollsavslutningen! trevligt var det! Gott fikabröd!!! Priser delades ut för en massa olika grejer. Massa statistik, jag virrade bort mig nånstans i mitten. Vilket jobb att skriva ihop allt. Har om inget annat för sig? Men det är kul å lyssna på! Ett pris fick jag....för bäst närvaro. Jag å jöns kom på delad första plats. Vi körde sten, sax, påse som jag vann och fick då välja pris. Jag valde mellan en picknickryggsäck och en sovsäck. Jag valde sovsäcken! kan va bra å ha!
Kanske har tränarna läst min blogg. Tiles hade de ju tydligen läst. Ja det får dom göra.....den är ju öppen för alla!

Det är iaf skönt att tisdagen är över, jobbig dag. Och imorn blir det en tung dag på jobbet. vet inte hur mina axlar ska klara det. Måste snart kolla upp det.....kan ju inte bli sjukskriver pga arbetsskada när jag är 23. nej det går inte. Styrketräna ska jag oxå göra. Men även om jag gör det nu så hur ska det gå resten av livet.? kanske inte alltid orkar/hinner träna 4 gånger i veckan?

Hockey på tvn nu, Heja FBK!!! Hoppas verkligen dom vinner! Man är ju van vid att dom alltid spelar final.....FAN, nu gjorde linköping 2-0. Dom kan ju inte vinna. Då blir det sorg i Karlstad ikväll.

Det går sådär med partyplanerna inför helgen. Alla säger bara kanske, va fan, kom igen nu! Skulle va kul å gå ut lördag men jag jobbar söndag. Gå ut nykter vet jag inte om det är nåt för mig. Blir bara sur på alla fulla människor.

Straff för FBK......kom igen nu......men va fasen, det var en mesig straff

Tisdag!

God morgon! Ska snart knalla iväg till jobbet! Tycker nog att tisdagar är den tråkigaste dagen i veckan. för det är så långt kvar till helg. På måndagar kan man iaf ha lite energi, ons-fre- ja då är det ju nära helg!

Idag är det avslutning med handbollen! Fika och priser! Undrar hur det blir nästa år, hoppas vi hittar en tränare!

Igår var det jätteskönt och varmt ute!!! Men nu är det minusgrader. Jobbigt det, vad ska man ta för jacka? kallt på morgonen, varmt på dagen.  köpte en jacka igår. tycker om den men kanske borde ha en större storlek....och det fanns såklrt inte. Den här kan bli lite tight över axlarna å så. Varför ska jag ha så breda axlar? Blä! Alltid svårt att köpa skjortor, kavajer och sånna grejer.

Nu pratar dom om motorcykel-körkort på radion....vill oxå ha! Det måste jag fixa innan jag dör. Undrar vad det kostar, säkert svindyrt. Måste ta måga lektioner för jag kan noll. Nu ska jag knalla iväg!!! 

Skumt?

jag har börjat med en konstig grej...igen. När jag bodde i flogsta lyckades jag alltid komma hem mitt i natten. vet inte om det var natten till lördag eller söndag. Jag slog alltid på tvn och det var alltid en repris av värmlandsnytt...eller vad det heter. Så jag såg på det innan jag somnade. Så var det i stort sett varje helg. Nu har det börjat igen...haha. fast nu minns jag inte vilken dag eller tid det är. Men av nån anledning så lyckas jag sätta på tvn då. Är inte det skumt?

Handbollen=slut

Nu är det över! Den sista matchen är spelad! Blev två matcher för mig idag. Först B-matchen och sen A-matchen. Jag jag har sprungit långt idag! vi vann båda! Tjoho! Så nu är det äntligen slut. skönt, nu kan man träna när man själv vill och har tid! På tisdag har vi avslutning. Fika och prisutdelning, jag får nog inget pris. Dom vill nog inte ge mig nåt...hehe

Imorn är det jobb igen då. Ångest som vanligt. Tror jag ska kolla om min röda jacka finns kvar imorn. Hoppas! Sola kanske det oxå blir!

Är bara en och en halv vecka kvar, sen åker jag hem! Gött! Party med tjejerna! Ser fram emot det! Är partysugen! Har ju bestämt kläderna å allt! Hellen, går det bra för dej?

Fick lite vårkänslor idag. gick en liten promenix när jag skulle handla. Det var skönt. Det luktade vår. Vill att det ska bli grönt ute! Skönt att slippa snön iaf!

Får se vad som händer på fredag då. Om vi kan lyckas få ihop några från den gamla klassen och Ronnie å hans gäng. Ska jobba på det!!! det blir rolig fest det!

Flopp?

Igår var jag å Sarah i Sthlm. Det var kul förutom att jag hittade noll att shoppa. Sarah köpte en massa snygga grejer men jag hittade verkligen ingenting. Hur tråkigt som helst. Prövade inte ens nåt..... Skor hitta jag en massa som jag kan tänka mig men alla är barfotaskor, och det känns lte kallt än. Så jag vill ha ett par skor, inte gympadojor, som man kan ha strumpor i och dom ska passa till klänningar.  Jacka hitta jag inte heller....men har ju redan spanat in en röd som jag vill ha. Hoppas den finns kvar! Men det positiva med det här är ju att jagh har alla pengarna kvar! får shoppa när jag åker hem istället! Tycker det är kul å gå stan i Karlstad.....mycket är fortfarande nytt för mig!

När jag kom hem igår så stensomnade jag i 3-4 timmar. vad är det för fel på mig? Så det blev inte mycket vettigt gjort. Vaknade med huvudvärk idag. jobbigt. Drömde konstigt också, eller dumt kanske man ska säga. Fast det är ju ganska kul å komma ihåg vad man drömmer, det händer inte så ofta.

Idag är det match. förvirrande när vi har samling nu när tiden flyttats fram men jag tror jag har koll på läget nu. Ska gå och handla lite, har inte ens frukost hemma. Bäst jag skyndar mig så jag inte kommer för sent till samlingen, vill ju inte skäll!

Sthlm!

Igår var det personalfest, 50-60-tals tema. vi åkte från jobbe med en buss som hämta oss, vi fick en påse med lite god som kom på den tiden och en öl! Bussen tog en omväg för att vi inte skulle fatta vart vi skulle, för mig kunde ju det kvitta.....har noll koll på allt utanför u-sala. Vi hamnade iaf nånstans i ärentuna. En lokal dom inrett med en massa prylar från den tiden. Flipperspel, jukebox, bilder, affischer, frisörstol....hel enkel en massa prylar. Så där hade vi lite tävlingar, mat och dans. Musiken var jälvklart 50-60- tal. Kan inte påstå att jag har sån koll på det, men men. Detr var ett coolt ställe, ska man ha en sån fest så ska man ju va där! Maten var skitgod! hamburgare....hemmagjorda, kryddiga korvar, kycling, revbenspjäll, klyftpotatis, grönsaker...mmmm! Mumma var det, åt så jag sprack!
nej men det var trevligt, fast jag blev trött i slutet. Drack inte så mycket heller. Många hade klätt ut sig väldigt bra!

nu ska jag snart till sthlm med Sarah! Här ska shoppas! Vill hitta jacka och skor iaf!! Kanske en ny klänning...hehe, eller ska jag kanske satsa på byxor? vet ju knappt vad det är längre men det kan ju va bra å ha, har jag hört!

Äntligen!!!!!!!!!

Äntligen är den sista handbollsträningen gjord! Nu slipper jag komma hem sur varje tisdag och torsdag! Nu gäller det bara att inte bli förslappad....tror jag ska boka in några pass på en gång.

Imorn är det personalfest...undrar hur det blir? Ingen av dom jag brukar va med på jobbe ska gå. jessica å jag bestämde oss för å  gå om den andra gick. Nu är hon sjuk, verkar inte som hon blir frisk. Låter som hon bestämt det redan. Nåja, antingen blir det kul eller så får jag sitta där och lida i 6-7 timmar eller vad det nu blir. Hittade iaf kläder idag som är lite 50-60 tal. Men hur ska jag göra med håret....eller när ska jag göra det??

Annars i helgen så blir det lugnt. På lördag blir det sthlm och shopping med Sarah! Söndag är det match...den sista! Så jag ska va nykter i helgen. Bra för mig det!

nu blir det duschen och så måsta jag prova alla kläder tills imorn!

vart tog dagarna vägen?

Då var det en ny vecka då. Helt sjukt vad tiden går fort. Så här fort gick det inte när man pluggade. Är väl på sätt och vis bra att tiden går fort, det brukar ju betyda att man har roligt, att man gör nåt. Dagar när man bara slappar och önskar att dagen ska ta slut är ju inte heller så roliga.
Men det är läskigt att det går så fort. Förstår att man helt plötsligt kan vakna upp och va 50 år och undra var livet tog vägen. Är lite rädd för det, att jag ska vakna upp om X antal år och undra vad i helvete jag har gjort och det enda jag kan svar är att jag jobbat..... Inte för att jag inte trivs på jobbet. det är kul! Men det finns så mycket annat man vill hinna med. Mycket som man känner att jag måste göra nu medan jag är ung.  Jobba ska jag ju ändå göra resten av livet..... Svårt det där. man måste ju ha pengar också. Och lat som jag är så tar det tid innan jag får tummen ur röven.

Nåja, idag har jag inte gjort nåt vettigt....förutom på jobbet då. Hade tänkt pyssla med en del när jag kom hem, men jag satte mig och stensomnade. vad ska man göra?

Är inne på sista handbollsveckan nu. Skönt! Fick mail från tränaren idag. Han klagade på att vi klagade och skrev ett försvarstal. Lät som om han syftade på mig.....jag svarade ju lite surt på hans senaste mail. Fegis, kan han intre bara säga det till mig? Om dom skulle va kvar nästa säsong hade jag nog sagt vad jag tycker men nu ska dom ju sluta så jag orkar inte tjafsa.  Får se hur träningen är imorn. Om man får nåt svar när man frågar dom nåt. Ibland är dom helt tysta, inte ett ljud.  vet inte om det är bara mot mig eller om dom alltid är sånna. Jag hör oftare fniss är prat från dem.  
Pratade med en i laget. Förra året fick hon ett enda tips på hela året. Var iofs ett bra tips men ändå. Nej nu får jag ge mig att spy galla över dem.

var jobbigt idag, både 100 höjdare och prison break samtidigt. Lyckades se lite på båda. Prison break var bra....vill gärna veta hur det ska sluta! Nr 1 i 100 höjdare var en söt gubbe. Som klädde sig som tjej, sminkade sig och var inte bög.  Speciell, men han verkade vara så glad och det är väl det viktigaste!

Ska borsta tänderna och krypa under täcket!

Natti natti!

Alkolås?

Ligger i sängen och laddar för match.....eller egentligen laddar jag för å orka ta mig upp. Nä men är inte så farligt bakis, bara lite och trött! Men jag häller i mig vatten!

Igår var det fest. Var på för-förfest hos Kattis! Sen var det förfest hos nån innebandykille. Det var bara innebandyfolk där + oss då! Det var trevligt! Kul å träffa gask-karin, det var länge sen! Måste hälsa på henne i Tyskland sen!! Oktoberfest here I come!

Sen vart det taxi till BJ! Jag frida, sandra. Karin cykla, tyvärr cykla hon inte till BJ utan hem. Anna den fulingen som sa att hon var sjuk var på BJ! Kul!

Träffa en grabb på BJ, han var från Karlstad! Hörde det på en gång! Härlig dialekt! Längtade hem lite! Han måste trott jag var knäpp som blev överlycklig av att träffa en från karlstad, tjatade om det hela tiden. Måste verkat som värsta psykfallet...hahahah
Jag måste ha alkolås på min mobil....eller radera vissa nummer varje gång jag går ut. Blir alltid en massa dumma mess eller telfonsamtal......usch och fy. jag måste sluta. folk måste tycka jag är asjobbig....hahaha!

Måste handla nu, fick en känsla av att jag måste ha choklad. Tror jag kommer må mycket bättre efter det!

Lördag!!!

Dagen började alldeles för tidigt idag. Hade glömt att stänga av klockradion så den gick igång i vanlig tid. Jag fatta inte riktigt vad dte var för dag. var säker på att jag skulle till jobbet. Men efter några minuter fick jag ordning på dagarna.

är åter igen arg på tränarna. Så har precis mailat ett surt mail, men jag lär väl inte få nåt svar. Eller så får jag det med värsta försvarstalet som vanligt. Dom har lite svårt att ta kritik, som slänger bara tillbaks det på oss. Så allt är vårt fel och dom kunde inte göra åt bättre.....typ så brukar dte låta. En vecka kvar....måste stå ut. Imorn har vi match, först var jag inte så sugen men det ska bli kul. Och ingen av tränarna är med så då är det ännu bättre!

Vaknade med huvudvärk idag, inte skönt. Får kanske ta en huvudvärkstablett.

Har fått ledigt under påsk och på valborg!!! Yes!!! Så nu är tåget bokat till Karlstad! Åker härifrån på onsdag (i påskveckan) och tillbaks  igen på tisdagen. hittade ganska bra biljetter oxå, 360 kr blev det för båda! Ska bli skönt att komma hem! Och så blir det ju kalas för hellen oxå.
Skönt att jag fick ledigt på valborg, så jag kan driva runt på stan och spruta lite champagne!!!

Idag ska jag ta en tur på stan, tror Karin ska med. Kanske ska sola oxå. Ska även möta Jessica. Vi ska kika om vi hittar några bra 50-60 talskläder att ha på sig. Nästa fredag är det ju fest med jobbet och 50-60-tal är det som gäller.  Ikväll blir fest, vart är inte bestämt än men det löser sig. Jag får väl ta det lite lugnt i och med att jag ska upp imorn.

what the fuck

Då var man grinig igen efter ännu en träning. Men det var bra mycket roligare idag än i tisdags så länge som tränarna inte la sig i. Idag var dom iaf inte lika fnissiga.....skönt! Känns som om dom motarbetar mig hela tiden. Är "mitt" lag i anfall så spelar det liksom ingen roll om det går bra och vi gör mål hela tiden. Dom säger fortfarande satsa bättre, gå mer mot mål...bla bla bla..... skumt, till och med dom i försvar tyckte det gick bra för oss.
Idag sa han till mig å Sarah att prata mer.....hmmm, tyckte vi prata ganska mycket. Sen kanske vi inte löste precis allt, men ge oss då ett tips istället. Inte bara klaga. Man blir ganska less på det. Fattar inte vad jag gjort dom? Nån som vet?

Och inför söndagens matcher då? det var det knepigaste? Att dom har nåt emot mig har jag ju märkt ett tag....hehe.....men att välja henne iställe för Sarah? Tyckte sarah gjorde mer på träningen idag, och hon är hel och frisk. INTE skadad...... Varför tycker dom så mycket om henne? kan ärligt talat inte komma på nåt annat än att dom är kära i henne....speciellt en av tränarna. Det har ju hänt förut......

bara två kvällar till som jag behöver komma hem sur efter träningen. ...

Kan det va helg snart!!!!!!!!!!!!

snart träning

Då var det torsdagkväll igen. Känner mig lite trött men det är ju skönt att det snart är helg! De senaste två dagarna har jag varit en robot igen på jobbet. har ont i ryggen. Är en punk som gör ont, på höger sida nedanför skulderbladet. Massage skulle inte va fel. Om jag får lite ont i ryggen å axlarna nu vad ska jag inte få när jag blir äldra och inte tränar lika mycket? Hoppas det onda försvinner nu på träningen....det brukar göra det!

Hoppas på att träningen idag blir lite roligare än den förra. men jag har inte så stora föhoppningar.....

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer än. Fest blir det nån dag men vet inte om det blir fredag eller lördag. för mig kvittar det.

Nu ska jag byta om till träningskläder och slänga i en tvätt!

Shakirabilder från globen!!!

Shakira shakira!! Var riktigt kul att se henne i måndags i globen! Var mycket folk, inte helt fullt men mycket. Det var mycket latinomänniskor där!
som tur är fick jag med mig kameran in. vad är det för dum regel att inte få ha med kameran? Det är ju så många som får med den in ändå? Tjejen framför mig i kön fick lämna in sin...då blev jag lite nervös att dom skulle kolla noga i min väska men kameran låg ju i en tröja så det var lugnt!

Shakira verkar va en skön typ. Inte alls tillgjord. Inte mycket smink, barfota och inga speciella kläder. Är avis på hennes kropp....så skulle jag oxå vilja se ut. Hon är inte äckligt smal bara fint smal och vältränad och höfter som lever sitt egna liv. Ja ja, jag kan ju alltid drömma....:)

Tycker vi hade bra platser, man såg ju scenen bra. sen kan man ju alltid kolla på tv-skärmarna!
shakira7

shakira2

shakira1

shakira3shakira4shakira5shakira6shakira8shakira9

Min shakira-favorit är La tortura!! har ärligt talat inte hört alla hennes låtar, speciellt inte dom spanska. Men dom var riktigt bra faktiskt! Vill oxå kunna spanska! Tycker det är så fint!

Höjdpunkten var ändå Hips dont lie! Hela globen ställde sig upp och dansade!!! Dansare kom in på scen! Shakira shakade för fullt! Alla sjöng med! Då ryste jag!!!!

Snart kräks jag på dom!

Är lite upprörd nu så jag måste skriva. Idag var jag så nära att gå ifrån träningen. Jävla värdelös träning. Jag säger inte att vi var bra och skärpta idag men blir det bättre av att hålla på i trehundra år med samma övning som inte funkar? NEJ, jag tror inte det´! Blir det bättre att vara ironsik och oseriös hela tiden? NEJ! Blir det bättre att stå och fnissa åt oss?? Nej det tror jag inte heller. Men tydligen så tror våra tränare att det funkar utmärkt. Och frågar man nåt, nej då får man inget svar. Moget......och dom klagar på oss att vi inte peppar varandra och ger varandra tips. Visst ska vi göra det....men är inte det en ganska stor del av en tränares uppgift????
Ibland beter dom sig som två små åttaåriga tjejer som fnittrar ihjäl sig.

Och alla deras jävla mail . tror jag ska sluta läsa dom. I det senaste mailet hade dom skrivit ner deras favorit-ursäkter dom fått på sms från oss. Det låter ju som om det skulle kunna va kul....men dom har nog tolkat det lite som dom vill.... såhär skrev dom i mailet:

Här några godbitar alltså:

* Kommer inte ikväll.
* Kan inte spela i helgen.
* Trodde inte att jag skulle spela så jag sa inget. Men jag är ju
bortrest.
* Kan inte komma ikväll. Har främmande.
* Kan inte komma ikväll. Är trött.
* Kan inte träna. Ska fika med kompis på stan.
* Ligger efter med pluggandet och måste vara hemma ikväll.
* Taskig planering. Men har mycket att göra så jag kan inte träna
ikväll.
* Kan inte spela i helgen. Mamma kommer hit.
* Kan inte åka med och spela i helgen. Har en kompis här.
* Glömde att det var träning ikväll. Hinner inte komma nu.
* Jag försov mig* Kommer senare.
* Jag har punka på cykeln. Kommer senare.
* Kom precis hem och är hungrig. Kommer inte ikväll.

Favoriter:
* Kommer inte ikväll. Får ju främmande snart. Fyller år idag.
* Ursäkta att jag är sen, men jag cyklade vilse.

Ja och där tog det slut. vad är det som är så otroligt konstigt med att skriva "jag kommer inte ikväll"? Dom behöver inte alltid veta anledning. visst dom skrev även i mailet att en del kom typ precis innan träningen så visst håller jag med att man ska höra av sig tidigare. Att man har främmande ller att man har en kompis här över helgen är inte så konstigt. Om dom tänker lite så är det i stort sett ingen av oss som har famiöj eller gamla vänner här så om det går att passa in en helg med allt annat i livet så spelar inte ne match så stor roll.

Cyklade vilse...ja det kanske låter tokigt men det är lätt hänt. särskilt när man är nyinflyttd. jag cyklade vilse första gången jag åkte från floggan till fyrishov, jag skulle leta upp närmaste vägen. jag kom i tid men jag ´kanske cyklade i en timme....i vanliga fall tar det en kvart.
 
Nej som sagt så kräks jag på dom snart.......

Nu, duschen!

Lördagsbilder!

Ja äntligen lyckas jag ladda upp bilder! Måste ju visa dom fina bilderna från helgen!

var ju hemma hos Karin i lördags. Hade räkfrossa, det vill säga räkor, bröd, sallad, aioli.


Här står Tilde och bakar lite....plastpåsen funkade perfekt som bakduk.  Även min fina trädgaffel funkade bra att röra runt med. Mycket viktigt att det är just träd... nåja
Tilde bakar


såhär blev resultatet, fast bröden kom inte med på bild. Lite dumt kanske att ladda upp inför en utekväll men räkor och vitlök. vi kan ju inte ha luktat så gott??? men det gick ju bra ändå.
r?kor

Och till detta var det självklart vin! Förutom Tilde som hällde i sig en massa vatten?

Ja här sitter vi....Johan, Karin, Frida, Tilde. Frida tycker inte att d är speciellt kul med kort...hehe. Karin har snygg rödvinsmun....hehe!
alla

efter all mat och vin drog vi till Bj. Förutom Tilde som gick hem. Hade typ bara varit på BJ en lördag en gång innan. men det var kul, är faktiskt skillnad mot fredagr. Lite äldre, och det är bra! Tror nästan att det var lite mindre folk, men jag vet inte....

Som vanligt är jag och Frida snyggast på stället...haha! Åter igen en toabild!
jag ? frida

Johan och Karin shakade runt! Den här gångern var det Karin som köpte snus och inte johan. Hur blev det så? Ska va ärlig...jag tog några ja med. Men det var tjejsnus!
johan och karin


Det var en lyckad kväll! Lite drama, men det tycker jag bara är kul. Jag var ju inte där så speciellt länge. Inte fröken Andersson heller tror jag...hahahah!
dagen efter var kanske inte lika rolig. Mådde ju iofs bra men the walk of shame, och spela match bakis. För mycket på en dag.  Men har som sagt lagt ner handbollen för i år. men det var lite jobbigt att spela. Fick lite krampkänning.
Nu måste jag rusa iväg till träningen!

Shakira Shakira!!!!

Idag ska jag och Karin på Shakira, i globen!!! Ska bli kul! Är impad av hennes skakande rumpa.....hur gör hon? Ska bli skitkul å se henne. Kul att göra något annat! Och så tänker jag gå tidigare från jobbet....det är oxå skönt!!
Kameran är ladda så jag ska ta många bilder, tror vi har riktigt bra platser faktiskt!

Dumma blogg

Dumma sega blogg....har ju en massa bilder som jag vill lägga upp men det går inte.... Tänkte ju visa alla snygga bilder från helgen. Nåja, snart kanske det funkar. Ska ta å fika nu!

Tjing!

Melodifestival + Räkor + Vin = FEST

Har precis sett ett avsnitt av what about Brian. Har missat på tvn så det får bli på daton iställe! somnade lite också. Är trött trots att jag sov som en gris inatt. Hade ett X antal missade samtal oxå....hemligt nr, men jag vet vem det är. Sorry men jag sov!
Var och solade förut idag!  så skönt! synd bara att det är farligt.... Gick på stan en sväng. Var så skönt ute. Man blir så mycket gladare när det är sol ute. tyvärr så försvann den efter en stund och dét började blåsa....Köpte en bok idag, Marian Keys bok....på engelska! Hoppas den är lika bra som de andra!

Träffade Ronnie + alla de andra ålänningarna. De såg lite sletna ut...hehe. Varför ska allt va på samma helg. Skulle väldigt gärna vilja åka till flogsta. Bada bastu och festa med dom! Dom är lite trögstartade, precis som om dom vore blyga.....men med lite alkohol blir det fart i dom. Karins favvo var ju med oxå...hahahah! Får se om vi möter dom ute men dom ska tydligen till norrlands...är kanske inte så sugen på det. men vi får se!

Imorn är det match, usch vad jobbigt. Vill inte tänka på det, att jag ska spela bakis. Ska kanske ta det lite lugnt ikväll! Men matchen är ju sent på dagen, dessutom brukar det faktiskt gå bra. Det är bara å köra på då! Kanske springer bort lite av allt vin jag kommer hälla i mig ikväll!

tycker det ska bli påsk nu! Känner för att åka hem en sväng, är ju så sällan man är hemma. men det blir bara jobbigt om man skulle åka hem bara över en helg, Man hinner så lite då. Känner mig bara stressad.

Ikväll får det blir den röda klänningen...igen...men det är ju bara Frida som sett mig i den så det får gå bra!
Vill åka till sthlm å shoppa men det får vänta tills nästa lön kommer!

Dags att duscha!

Lovely!

Vaknade för en liten stund sen, väldigt skönt att inte vakna bakis. Dom senaste lördagarna har man inte mått så bra. Skönt! Så kanske man orkar göra lite idag!!

Äter frulle nu,sen ska jag cykla iväg och sola! Inte så bra för kroppen men det är så skönt med lite värme. Solen skiner ute idag, wihiii!!! efter solandet ska jag träffa karin på stan. Vi ska köpa räkor på saluhallen! Sen traska runt i affärer lite!
Ikväll blir det räkfrossa till melodifestivalen hemma hos Karin! sen drar vi ut! Tror det blir BJ. Frida hade ett hett tips om att dte är snygga killar där på lördagar. Så det säger vi inte nej till! Blir väl lite lugnt för mig i och med att jag har match på söndag. Men den är sent och ärligt talat orkar jag inte bry mig om den längre!

Igår var jag helt slut efter jobbet, Tog en powernap men den hjälpte inte så mycket. men jag drog mig upp, gjorde mig iordning och gick till V-dala. Så där satt vi några timmar och åt å pratade! trevligt!

hemmakväll

Sitter hemma ikväll. Skippade träningen. Har ju lite ont i halsen och jag känner inte för att bli sjuk i helgen. Dessutom är jag less på handbollen så det kan kvitta...skulle hellre gå å träna själv! på söndag har vi iaf match, det är ju kul iaf. var länge sen jag spelade.

Hämtade biljetterna till shakira idag, det ska bli kul! Måndag är det som gäller!

På jobbet rullar det på men känner ibland att lite ledigt vore ju inte fel så påsk vore inte fel! ´åka hem en sväng! Får alltid för mig att när jag kommer hem ska jag ta en liten skogstur. För här är jag aldrig i skogen. Men när jag väl är hemma så gör jag inte det men det kanske räcker med att bo några meter från skogen....

Imorn är det fredag!! Får se vad som händer men jag å Karin ska väl ta oss till floggan, till Ronnie! Kan bli trevligt! Länge sen jag såg ronnie....hmmm, kanske var när han fyllde år. jag och Karin var så snälla och gav honom en present.....en pizza från Lasse-Maja. Perfekt bakismat juh.... Får se om det blir utgång imorn eller inte. På söndag är dte ju match så vi får se om jag festar på lördag. Lite vin till räkorna blir det iaf!

Träffade Tilde idag på ackis, hon hade finare kläder än mig.....jag har ju bara sjömanskostymen att välja på. Helst ska dom va så fula i färgen som möjligt, då brukar dom va mjukast! Mjukiskläder hela dagarna...det är skönt! Undrar vem som har designat dom? Väldigt konstiga storlekar. Byxorna ska man ha högt upp i midjan, kanske inte alla som vill ha det? Och även om man vill det så måste man ha en liten smal midja, annars passar dom inte. Jag har även problemet att dom är för korta....så ibland får man ta storleken större för att få rätt längd, nästan så att dom åker ner då. Ja snygg är man inte, tur att det bara är kärringar på jobbe!

Om två veckor ska vi ha fest med jobbet. 50-60-tals fest. måste hitta nåt bra att ha på mig. Men det borde inte va så svårt nu, eller? kanske kan hitta nån söt klänning..... problemet är ju håret. Vi ska på festen direkt efter jobbet, när ska man fixa iordning sig då? Man vill ju se lite fräsch ut!

oj oj oj, är hon redan nio. Tiden går så fort. Ska lägga i en tvätt å städa upp lite här!

jag=robot?

Idag har jag lekt robot på jobbet. Har iaf känt mig som en. Nya metoden skulle köras igång....kom asmånga prover. typ 350-400. Så det har varit lite jobbigt och körigt idag.

Dessutom fick jag ont i halsen igår efter spinningen. förövrigt var spinningen kul, var ett bra pass! Med en söt kille!! blir alltid lite roligare om man har nåt å titta på!

Har haft lite ont i halsen idag oxå men jag gick och tränade ändå. var med en stund sen kände jag att det är lika bra jag sätter mig. Får se hur det är imorn, antingen blir det bättre, sämre eller likadant. Jag har inte tid att va sjuk.

Ser på what about Brian nu, kul serie tycker jag! Onsdagar är värsta tv-kvällen. så är allt bra...nästan. Tors-fre är inte alls bra- men det är äl bra att det är så, då behöver man bara sitta vid tvn en dag!

Ska lägga i ägg i vattnet nu! Är en äggoman....så gott!!

Spinning

Då var det bestämt, det blir spinning ikväll. Klockan sju. Är inte så jättesugen men jag kommer kanske igång.
Har varit så himla godissugen idag, det kryper i fingrarna. Är godisberoende! Men jag ska försöka hålla mig undan! Måste fixa nån mat tills imorn oxå...jobbigt. Får bli en tur till ica efter träningen!

Imorn kommer jag ha fullt upp på jobbet. En ny metod ska startas....som jag är driftansvarig för. Hoppas allt går bra...

Ska byta om och cykla iväg!!!

??????

Ska jag gå på spinning eller se herrarnas sista hemmamatch???

Båtjävel!

Det var ju det här med kryssningen. Som sagt så hittade vi en kryssning till Åland, från sthlm. Om två veckor. En partykryssning! Så skulle vi boka och det gick ju bra men det skulle kosta 510 för kryssningen och bussen dit.....bussen till och från båten skulle kosta över 200 kr. helt sjukt när man vet att bussarna brukar kosta jättelite, ibland tom. gratis. Sen vill man ju ha buffen, då skulle det bli över 700 kr så vi kände att dte var för dyrt.
Jaha, tänkte vi och letade upp en annan kryssning på samma dag. Det skulle kosta 500 med allt, helt ok! Och så skulle vi boka, nej då går inte det för dom har åldersgräns på 23 år. Vi är då 4 pers, 2 av oss är över 23 och de andra två fyller 23 i år.
Nej, dom sa att dom var hårda på det och man får inte åka.....vilken regel, dom kan väl ha det året man fyller iaf. Trist att om man är under 23 kan man aldrig ta en kryssning på en fre-lör. Fattar att dom har olika teman, och olika åldrar ibland men som ung får man bara åka på en vardag.....ursäkta att vi jobbar och inte kan åka hur som helst mitt i veckan......jävla båt

Undrar hur det gick på handbollsmötet ikväll....hoppas det löser sig.

Såg på 100 höjdare....så roligt program! Discokillen från avesta var ju skön. Han trodde stenhårt på att typ alla tjejerna var bisexuella i avesta. Frida? Sandra? vad säger ni om det???

Måste fråga sikiz om hon känner till gubben från robertsfors som bor i sin bil....helknepigt.

Till helgen är det fest hos Ronnie, eller Simon. Massa ålänningar kommer hit, trevligt trevligt! Karin måste följa med mig dit, vill inte gå själv. Tycker ju dom är roliga å festa med men dom kn va lite peciella. Lite svåra. Ska övertala Karin, det borde gå....hehe!

Antar att det är läggdags nu.

Jävla Båt!!!!!

Kryssning kanske?

Frida och jag pratade ju om att ta en liten kryssning till Åland och nu har jag hittat den perfekta. Så nu är det bara att hoppas att det finns biljetter kvar! Annars blir jag sur. Perfekt från fredag kväll till lördag kväll! Och man får pengar samma dag! Nu får vi hålla tummarna att det finns platser, skulle va så kul! Blir ett perfekt gäng tror jag! Partyglada brudar!!!

kris

Då har man tryckt i sig en himla massa chips då....blä. Ska börja mitt nya liv snart..... Kollat på melodifestivalen, andra chansen. Tyckte typ alla låtarna var dåliga. Nåja det blir nog bra tillslut. Nästa helg är det final, då måste vi ha räkfrossa. Sjukt gott! Dricka lite vin och sen gå ut!! Dessvärre har jag nog match dagen efter...hmmm

Imorgon ska jag jobba. Halv tio börjar jag, får en liten sovmorgon iaf. Hoppas det inte kommer så mycket prover så jag får gå hem tidigt.

Det är kris i handbollsklubben oxå. Visste inte att det var så dåligt. Tror inte det finns några pengar och de i styrelsen verkar inte bry sig. Så dom ska ha nåt möte på måndag. Kanske ska man gå dit och se vad som händer. I värsta fall så får klubben lägga ner. Det skulle va riktigt trist. Så vi har stora problem, dels ingen tränare och sen kanske inte ens en klubb. Just nu är jag trött på handbollen så det är skönt att det bara är en månad kvar. Har vart duktig det här året, inte spelat bakis en enda gång. Tror jag ska börja göra det, det brukar gå som bäst då.

Kram!

Ännu en kväll på BJ

Idag har vart en seg dag....som vanligt när man är bakis.... Mår bra men är trött. Men det var kul igår iaf! Var som sagt en skön dag igår! Träna+sola+shopping+fest! Köpte två klänningar, väska, örhängen..och så klackade jag om ett par stövlar!

Förfesten var hos Anna! Mycket trevligt! Frida å jag kollade i Annas mycket fina fotoalbum. Såg en massa kort på klassen, många minnen har man! Många såg ganska annorlunda ut, jag är mig ganska lik. Såg dock lite yngre och lite smalare ut.... Frida såg ut som en helt annan person när hon var blond.  Kul har vi haft iaf, lite synd är det att man inte pratar med alla så ofta nu.

några snygga bilder från igår?!?!?
På BJ hamnade vi igen! Måste kolla in vimmelbilderna, tror inte jag är med men man vet aldrig. Kan va kul å kolla in vad det var för folk på BJ.

Jag och värdinnan Anna!
Jag och Anna


Jag gör mig väldigt bra på kort....hahaha. tror stenhårt på en modellkarriär för mig.....eller inte....
Jag

Helen (kompis till Anna) och Anna
Helen och Anna

Helen och Jag
Helen och jag

Kusinerna Hanna och Anna!!!
Hanna och Anna

Frida och Helen
Frida och Helen


Håller med Tilde, toabilder är bra bilder! Undrar vem Anna messar med?
Hoppas hos skriver bättre än vad jag gör.....Mitt fina mess till Sarah för en vecka sen:
Vart är du? jag å tilde TJENA VI SKA KISSA
Hmmm, ja det är inte så lätt alltid...
Anna p? toa

Jag å Frida blev uppraggade på max av några 86:or....hahaha. Vi följde med hem till en av dom, schysst läge....mitt i stan! Synd att dom inte va lite äldre och lite finare....hehe

Ska till ica nu, måste ha chips och dip annars dör jag nog!

Kram!

fuller

Ja då är hon mitt i natten....och jag är vaken.... kom precis hem!
Har haft en sån skön dag! Var och tränade på morgonen med sarah. efter det så var vi och solade....hur skönt som helst!  sen på stan en sväng. Shoppade lite kläder, bla det som jag hade på mig ikväll!!!

sen var det då föfest hos anna! sen BJ!!!Mycket trevligt!!! Frida å jag lyckades ju hitta några 86:or....hehe, nä men dom var söta!  Hade skitkul med dej ikväll frida! Heheh, det får vi göra om!!!

Måste sova nu...kanske kommer bilder imorn!!!
Puss!!!

Klantskalle

Fan vad seg bloggen är ikväll då....vill ju skriva lite!

Jag fattar inte vad som hände med den här kvällen. Jag skulle ju ha varit och tränat. jag slutade jobbet, gick hemåt och handlade på vägen. Tog en macka när jag kom hem, började slökolla lite på tvn. Kändes skönt å va hemma, lite trött men inte så farligt. Det sista jag minns så var klockan typ sex, sen har jag stensomnat och vakande klockan nio. Skulle vart i fyrishov klockan åtta.....så där sket sig träningen för idag.
fattar inte hur jag kunde somna så, jag kände mig inte så trött. Lite seg men absolut inte så.....börjar tro att det är nå fel på mig.
Ja, så jag blev aldrig av med några chokladbollar idag. tur att jag ska till gymmet imorn!
 
´Ska göra lite vettigt nu innan jag lägger mig!

bla bla bla

Nu är det inte många timmar kvar tills jag tar helg!!! Igår var jag å Karin onyttiga....chokladbollar blev det!! Mumma!!!
Ska träna ikväll så då kanske jag springer bort dom!

Hehe, vad roliga festminnen alla har!!! Det var tider det, mycket pinsamt kommer jag ihåg oxå. usch å fy. tur att man iaf är lite klokare nu!

Grattis till lägenheten em!! Får man se den när jag kommer hem? Tycker absolut vi ska ha en sista förfest hos dej! Kom ihåg att jag bokat sovplats!! följer katta med???

Nåja, tillbaks till verkligheten!
RSS 2.0