10 dagar kvar!

Ingen träning idag heller...suck. Jag som ska komma i bikinin om 10 dagar.  Ska bli så skönt med värme, 30+ gillar jag! Har börjat planera lite vad jag ska ha med mig. Måste nog köpa ett par shorts tror jag. En ny bikini får det också bli. Sprang en sväng på stan idag men såklart handlade jag bara andra grejer...

I morgon ska jag klippa mig! Ska bli skönt att ta bort det slitna. Tyvärr får jag stå ut med utväxten ett tag till. Tyvärr är ju min frisör mammaledig så jag hoppas att det blir bra ändå. I morgon ska jag även hinna med att hämta ut mitt pass och vaccinera mig.
På torsdag drar jag hem till Forshaga. Hade hoppats på att hitta en billig flygbiljett men det verkar inte finnas :(

På måndag blir det kanske handbollsmatch i märsta mot Finlands U-landslag. Låter kul men det beror lite på vad jag får tag i för biljett tillbaks hit.

Fick ju med mig en nästan full box rödvin hem från HK-festen så jag kanske ska ta mig ett glas nu. Jag menar det vore ju synd om dte blev dåligt...

Det kliar så i min hals, hostade nästan så att jag spydde förut. Inte bra. Som tur var hade jag lite hostmedicin hemma!

Jag och datorn lever!!!

Min dator lever igen!! Så himla skönt! Igår var jag hemma hos min kollega Mimmi. Hennes sambo kan det här med datorer så han fixa det åt mig. Tusen Tack!!!!

Det känns som om jag har varit bakis idag med. Kanske är det så? Seg har jag varit men jag har städat lite iaf. Det var meningen att jag skulle gå och träna men jag känner att jag har en förkylning på gång. I morgon tänker jag träna, då har jag inte tid att vara sjuk!!

HK-festen i fredags var riktigt lyckad! Maten var god, lekarna gick bra, många utförde sina uppdrag, drickat räckte och alla var glada!

Johanna var nyss hemkommen från Asien!!


Damerna hade såklart på sig de snygga guldhattarna!

Tävlingsdax!






Helt normalt...





Man kan ju tro att jag hade skittråkigt när man ser de här bilderna...
 

Jöns körde hårt på dansgolvet!



 

Virus!

Min jävla k*kdator är fortfarande full med virus. Mitt virusprogram hittar inget fel....suck! Ska lämna in den på rehab imorn och så får jag hålla tummarna att det går att lösa. Jag vill ha en dator nu! Jag känner mig naken, vad fan gjorde man innan datorer? Jag är beroende....känns som att hela mitt liv är på datorn....haha. Usch vad tragiskt det lät. Det är inte riktigt så illa men nästan!

Ska försöka gå lite tidigare idag...har väääldigt bråttom bort till klubbis. Är ju jag som har både nycklar och pengar så jag måste vara i tid.

kanske blir det rött läppstift ikväll, om jag vågar. Känner mig lite som en clown.

Festfixare!

Den här veckan är det mycket fixande inför HK-festen. Vi var och handlade igår så idag ska vi duka och greja!
Nu ska jag ner en snabbis på stan, sen bort till klubbis. Blir dåligt med träning den här veckan....suck.

Min dator har dessutom fått virus så den är helt störd. Asjobbigt, kan inte leva utan datorn.... ska hem och se om jag får nån ordning på den. Annars får jag lämna in den på rehab!

Div 2 nästa!

Har precis duschat så nu är jag som en ny människa! Har varit väldigt seg idag. Blev sent igår, fast inte så mycket dricka för min del! Var en riktigt trevlig kväll!! Tyvärr så förlorade vi matchen. Jävligt surt var det.... hade vart kul att få vinna serien, men men. Vi är ju ändå klara för div 2!!

Uppvärmning!


Match....Jag är där borta till höger, med bollen!


Självklart blev det skumpa efter matchen!!!


Hela laget med våra snygga t-shirtar!


Jag och Sofia på Corner i Märsta!


På puben!!!


På puben satt vi ett par timmar innan det var dags att ta tåget tillbaks till U-sala. Självklart var tåget försenat och gick endast till Knivsta där vi fick byta till buss. Hmmm, behöver jag säga att SJ inte är mina favoriter...

Linda hade ett udda partyknep...Ha med en lampskärm? Stackars lampskärm som blev våldtagen..




I uppsala gick vi en sväng till Katalin. Satt där tills de stängde. Efter det gick några av oss till Le Parc....haha, vilket ställe. Endast 50+ och dansband....haha. Var där i nån timme, sen gick jag och köpte mat och åkte hem! Skön kväll helt enkelt!

Idag har det snöat hela dagen....Vill bara stänga in mig och inte gå ut förän det är sommar och sol!

Måste nog trots allt ta mig ut....måste handla, är i stort behov av choklad!!!

Seriesegrare???

God morgon!
Skönt med helg igen! Idag är det dags för sista matchen. Vinner vi så blir vi seriesergrare så det ska vi se till att göra! Efter matchen blir det skumpa, öl och guldhatt. Får väl se vart kvällen slutar!

Nästa vecka ska vi fixa en massa till HK-festen! Anmälningarna börjar droppa in nu iaf. Försöker komma på lite lekar men det är svårt....förslag?
Lite trist att handbollen är slut nu men ska bli kul att gå på alla pass som jag inte har hunnit pga handbollen. Ska köpa ett till träningskort i maj! Då blir det en massa olika danspass, aerobics mm!!!
På vägen till F&S i torsdags kom det en bil i full fart väldigt nära trottoaren. Självklart var det en vattenpöl där.....gissa vad....Jag blev dränkt....fy fan vad äckligt. Massa grus i ansiktet. Tur att jag bara hade träningskläder på mig. Jävla IDIOT!!!

Förra helgen där hemma var toppen. Så skönt att bara va hemma! Hade en riktigt trevlig lördagkväll. Säger som Em....Det får vi göra om...snart....typ påsk :)
Vi spelade spel på kvällen. Var riktigt roligt, Emmeli och jag vann båda gångerna! Jag borde spela spel oftare! Tycker själv att jag var väldigt bra på charaderna...hehe!

Självklart kom vattenpipan fram!!


Katta och Em                      katta!
        

Hellen! Kul att du kom!!!! Och tack för att du iaf försökte fixa mitt hår....haha!


På Tempel!


 Em med grannens hatt!

Mattbilder är det enda rätta!
  

Haha....det blir inte bättre


Har varit och fixat pass den här veckan. Har inte fått det än men jag hoppas verkligen att det är lite snyggare än mitt förra. Jag ser inte klok ut på det kortet.
Måste gå och vaccinera mig....hepatit A. Har ju bara tagit en spruta. Inte långt kvar till värmen nu! Ska bli så skönt!!!!


Forshaga!

Sitter hemma i Forshaga nu, skönt! Det blev en liten tur hem den här helgen, tyvärr missar jag en match imorn...
Vi leder ju serien nu, riktigt roligt! Sista matchen är nästa helg och efter den ska vi ut och fira i Märsta....haha...märsta?

Gjorde en fin vurpa med cykeln förra helgen så nu har jag massa blåmärken på benen. Inte snyggt. Tur att jag inte behöver visa benen så ofta.

Idag är det melodifestivalen. Har ingen aning om vem som vinner men vi har tippat på jobbet. Hoppas jag vinner, det står ju lite choklad på spel :)

Ikväll ska jag på lite fest hos Em med tjejerna, det blir trevligt det :)

Tror jag ska leta rätt på valle nu och tvinga honom att gosa med mig!!

Trevlig helg!


Lördag kväll!

skit oxå, satt och skrev på ett inlägg och så försvann det. Nu är jag iaf hemma igen efter en förfest hos Pär! För en gångs skull var jag i stan när Tobbe var på besök. Helst så vill jag ju försvinna då....;)
Skönt att inte gå ut fast samtidigt lite tråkigt....aja, det är ju fest de närmaste helgerna framöver. Jobbigt. Om typ en månad tänker jag va på strandparty å dricka buckets.....dä ni!

Tobbe....byt bild när ja ringer....hellre den när jag ser ut som en strandad säl.... kom ihåg att jag har massa osnygga bilder på dej....payback time!


Jahopp, sova nu då kanske?

Serieledning?!?!

Lördag igen och jag har som vanligt tagit en tur på stan. Blev lite shopping, dock inte så mycket kläder....bara en t-shirt. Köpte massa hårprodukter, bla värmeskydd. Tänkte att det kan ju va bra att ha fram i vår. Kommer förmodligen fixa mer med håret då än vad jag gör nu.
Köpte även ögonbrynsfärg så nu har jag färgat dem. Har aldrig gjort det förut så jag var lite nervös. Men det funka bra, fick skrubba bort det som hamnade på huden bara. Tur att det försvann, annars hade jag inte visat mig ute...

Planeringen för HK-festen är igång för fullt. Måste komma på några roliga lekar...hmmm...
I morgon har vi match, vinner vi den så leder vi serien!!!! Fan vad coolt, jag har aldrig vunnit en serie. Är på tiden nu efter så många handbollsår.

Sitter och väntar på att Tilde ska sluta jobba och komma hem. Sen ska vi dra iväg på en förfest. Blir väldigt lugnt, men ett glas rött slinker väl ner! Måste ju vara pigga och fräscha imorn då vi ska ta över serieledningen!!!!

Trevlig kväll!!!

Lean

I morgon ska jag på leanutbildning. Skriver det här så kanske jag kommer ihåg det! Blir nog kul, leka med lego eller vad vi nu ska göra :)
Btw, undrar om jag har kvar mitt lego där hemma? Hade ju hur mycket som helst när jag var liten.

Efter jobbet i morgon är det dags för fika igen!!

Kom på förut att jag kanske borde läsa "bibeln" igen....min bibel alltså....ja det kanske vore bra...

Nu ska jag sova! Natti natti!

Ta bort snön, NU!

Usch vad jag är trött men snart ska jag släpa mig iväg till träningen! Har varit trött hela dagen idag vilken slutade med ett antal skrattattacker på jobbet. Precis allt var roligt. Retad för min värmländska blev jag oxå...hmm, jag tycker värmländska är fint, önskar jag hade lite mer dialekt. Saknar att höra värmländska varje dag :)

Har bestämt mig för att åka hem nästa helg! Tänkte att jag kan ju va lite schysst för en gångs skull och vara kvar här i stan när tobbe kommer....haha!

Nu på jobbet har vi ingen hiss, den ska nämligen lagas. Så nu får vi gå upp för alla trapporna....jobbigt... Tycker att vi skulle ha haft en invägning, är säker på att några kommer gå ner i vikt efter flera veckor utan hiss!

Jag är sjukt trött på all snö och kyla nu. Ta bort den!!! Jag orkar inte mer! Jag ser hellre att det regnar, så illa är det. Som tur är  börjar Thailand närma sig!!!

Jag, Tilde och Jöns hade iaf en supertrevlig kväll på saluhallen i lördags! Var nära att vakten inte släppte in mig...åh vad trött jag blir på dryga vakter. Har ingen aning om varför han fick för sig att jag var så full. Men han hade inget annat val än att släppa in mig då jag svarade så ordentligt på alla frågor.


Nu ska jag knalla iväg till träningen!!!

RSS 2.0