Present

Måste ju visa en inflyttningspresent jag fick av Emmeli. Små, fina glasunderlägg (heter det så?) som hon gjort alldeles själv!



Dom passar verkligen in perfekt hemma hos mig!!! Tusen Tack!!

Uppsala

I Uppsala var jag ju som sagt hela förra helgen. På lördagen kom Sarah från Västerås och vi gick till Tilde där det var handbollstittande som gällde, eller sova, eller gosa med bebis! Kul att träffa alla från mitt gamla lag!!

Karins lilla Hillevi


Hannas lilla tjockis Hilma!


Jag var kvar hela kvällen och natten hos Tilde. Vi hade mycket prat att ta igen :)

På söndagen var jag och åt lunch med Anna. Vi köpte med oss en varsin sallad och satte oss vid ån! Mys!!
Efter det traskade jag hem till Frida där jag även sov över! Blev lite lek med denna lilla tjej





Blev lite sugen på att ta med henne hem faktiskt :)

Jag var lite nervös för att åka till Uppsala, eller kanske inte nervös men lite sådär orolig för hur det skulle kännas. Tänk om jag skulle längta tillbaks, skulle det kännas mer hemma än Karlstad? Kan säga att det var riktigt kul att va där, Uppsala kommer ju alltid va hemma på nåt vis, och jag saknar såklart mitt jobb, jobbarkompisarna och alla andra vänner där. Men Karlstad känns hemma nu, det är nog här jag ska va!!

Shoppat

Vilken skön vecka det varit! Har typ inte varit nåt i skolan...fast har ju en del att plugga, men ändå. Jobbat lite har jag gjort. Var i Uppsala hela förra helgen vilket var skitroligt!!

Jag är så shoppingsugen, vill ha massa nya sommarkläder, tyvärr får man ju inte så mycket pengar som student. Men jag tog mig en liten shoppingrunda för nån vecka sen. Hittade en hel del...





Allt detta för under tusenlappen....inte så dåligt va! Men nu blir det lugnt med handlandet!

I sista sekunden...

Dagens plan var att åka tidigt till skolan men jag var trött och det var grått ute så det sket sig. Kom inte dit förän efter lunch. Men nu är jag typ klar med fotosyntesen....ska bara kika lite till på det. Är expert på att göra saker i sista sekund. Har mycket att fixa innan jag åker till Uppsala på fredag!

Imorgon blir det jobb efter skolan! Kul kul, var ett tag sen jag var på Bergvik nu! :)

Tempel med Paow och Lina! :)




Functional moves

Ikväll har jag dödat mina ben. Testade ett nytt pass (nytt för mig iaf), functional moves heter det. Man använder bräda,fria vikter och sin egen kropp såklart. Det är en massa olika övningar, väldigt mycket ben, vet inte hur många utfall jag gjorde? Inte ett superkul pass, men bra och bättre än att gymma som jag inte tycker är så kul.

I skolan har vi pratat om kolhydrater, riktigt kul faktiskt! Blir så peppad på att lära mig allt! I morgon måste jag göra seminarieuppgiften om fotosyntesen....hmmm, var ju inte igår man läste om den?

Btw så har jag nu lärt mig locka håret med min plattång, typ iaf! Kanske inte går varje gång men det tar sig iaf!

Råkade ju typ få frågan om jag ville träna damlaget i Forshaga nästa år....haha,jag dör. Jag, damtränare? Nä...haha! Blev lite missförstånd där. Men kanske blir det lite spel om tiden finns!

Stenbron i Karlstad....och jag och Carro framför. Från en pw för typ en månad sen!



Ny kurs!

Idag började en ny kurs....Farmakognosi Mat och Hälsa. Tror det blir en rolig kurs faktiskt! Kommer kunna allt om en massa olika växter sen. Kanske ska jag börja odla lite här på balkongen. Tyvärr har jag inga gröna fingrar....har fullt upp att hålla de blommor jag har vid liv. Heltidsjobb ju!

Tog en sväng på stan idag. Det skulle jag kanske inte gjort för nu är jag jättefattig. Kom hem med 3 par skor, ett par jeans, ett linne och en kavaj....för mindre än en tusenlapp så rätt bra jobbat ändå!

Fullt upp den här veckan. Föreläsningar, seminarie, träning, balkongfix och på fredag drar jag till Uppsala! Ska bli så kul att träffa alla igen!! För en gångs skull ser jag fram emot att åka tåg. Är helt ok nu när man slipper åka varannan helg!



Bilder från en utgång på Harrys för nån månad sen!


maj

Idag var det tentadags igen, jag gick dit, skrev lite, gick hem. Med andra ord så gick det inge bra. Fast det var rätt väntat. Hade inte pluggat speciellt mycket. Varför vet jag inte. Typ noll lust, annat i huvudet?

I helgen blir det lugnt. Kanske en liten vända på stan imorn. Sen kommer Karin hit med Bella och Alfred, så det blir nog full fart :)


Det är alltså dom här busfröna som kommer imorn.

RSS 2.0