Resfeber?

Nu börjar resfebern komma lite smått. Kanske inte så mycket över själva resan utan jag är mest orolig för att jag ska ha glömt nåt. Eller att jag inte hinner göra allt innan jag åker. Känns som att det är så mycket som ska fixas och dte är ju inte speciellt mycket tid kvar nu.
Är i Forshaga nu där det ösregnar. Har i stort sett bara fikat idag. Blev firad idag....är ju borta på min födelsedag. Fick pengar till resan och en himla massa bakelser. Var hos Emmeli en sväng och åt glass....bra uppladdning inför bikinisäsongen....

I morgon åker vi till Uppsala igen. Känns ju alltid sorgligt att lämna Värmland, men jag är snart tillbaks! Har en del saker som ska fixas i Uppsala, och så blir det ut och käka på kvällen!

Har lagt över en massa musik och böcker nu. Tror jag har musik för alla humör!!

Innan jag lägger mig ska jag tömma minneskortena!!!

Natti natti!

Hem till Värmland idag!

Nu är det verkligen inte långt kvar....har fortfarande inte fattat så jag har ingen resfeber än. Börjar känna mig less på allt här så jag börjar känna att jag bara vill komma iväg nån gång. Har fortfarande lite kvar att fixa men det är mest småsaker.
Ikväll åker jag hem till Värmland. Skönt att komma hem en sväng! På onsdag åker vi tillbaks hit för våran sista måltid....haha! Ska ut och käka med vännerna på kvällen hade vi tänkt.
Var och fikade med Mari och Karin igår. Det är inte varje dag man träffar Mari......tråkigt att hon har flyttat ifrån Uppsala. Måste nog hälsa på henne i Borlänge när jag kommit hem.

Ska städa lite nu och försöka hinna med en sväng på stan!


Sista....

Då var man bakis igen då... Igår var jag på Tzatziki och käkade med några från jobbet. Det var trevligt och maten var god. Jag vill ha grekmat varje dag!! Efter maten gick jag ut med Anna och Thea! Vi var på värmlands. Det var kul faktiskt, fick inte någon åldersnoja. På värmlands har man många minnen! Vi drack en sjukt god drink. Anna skrev upp vad det var i.....ska absolut göra den här hemma. Fats man ska nog inte dricka för mycket av den. Det var inte direkt en nyttig drink....massa grädde i....

Det är många sista nu. Sista arbetsdagen, sista träningen, sista utgången, sista gånger man träffar alla på ett tag. Så länge ska jag inte vara borta, det kommer nog inte ens märkas. Poff säger det så är jag hemma igen.

Idag ska jag städa, packa och fixa. Ska bara bli av med huvudvärken! Kanske trycker jag i mig en pizza oxå! I morgon blir det fika på stan!

Sista dagen

Nu är det sista dagen på jobbet, helt sjukt.  Än så länge känns det inget speciellt. Men resfebern kommer väl. Idag är det även sista träningen.

Imorgon ska jag äntligen klippa mig, så himla skönt och bli av med ruffset. Ska även fixa en massa grejer på stan! På kvällen blir det grekmat med arbetskompisarna!!

Bara tre dagar kvar!

Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar,det är inte mycket det. Helt underbart iaf!

Var på magdansen igår. Var lite svårare än vanligt eller så berodde det på att jag hade tankarna på nåt helt annat. Ikväll blir det handboll....näst sista träningen.

I morgon ska jag och Karin gå på bio, patrik 1,5 ska vi se! Tilde och jag skulle ju egentigen hinna med och se Arn men jag vet inte om vi hinner. Vi får se! På fredag ska jag ut och käka med jobbet, jag får bestämma ställe så självklart blir det grekmat!!!

Jag är fortfarande väldigt trött, kanske en aningens bättre men inte mycket. Hoppas jag blir pigg när jag kommer till solen!

Bakis

Fy fan vad ont i huvudet jag har, och illa mår jag. Känns som jag ska spy. Kvällen igår blev inte som planerat..... Det blev fest istället, men det blev ju bra det med. Känns som det var evigheter sen jag var ute....ja det var väl två veckor sen....det är lång tid det... Vi gick till saluhallen, var jättekul förutom en otroligt störd kille, skitjobbig.

Ska ut på stan om en stund och träffa Karin. Vi ska gå och äta nånstans, nation kanske. vart som helst bara dom har nån fet, flottig mat.

Har laddat hem coldplays senaste skiva. Tänkte spara den till resan men nu har jag lyssnat igenom den ett antal gånger....

Gårdagens insikt var att allt kanske inte är så bra på riktigt som det är på pappret....

Delade dusch

Nu är det snart helg. Jag ska iofs jobba i morgon oxå men det blir nog inte hela dagen. Har bara en grej att göra så det går snabbt.

Igår var det match, gick ju inte så bra kan man säga. Vi förlorade med tre bollar. Det känns att man inte tränat så länge. jag kan bara ha koll på en sak i taget, knappt det....haha. Ja ja, skit samma, det är ju bara en sport.

Roligast igår var Stinas freudianska felsägning. Vi gick förbi en söt målare på väg till fikarummet. Jag sa att det var ju en söt målare. Stina svarade att hon delade dusch med dem i morse....hon menade hiss...haha!!

Jag måste ladda hem lite musik inför resan. Någon som har nåt bra tips??

Det är jätteskönt väder ute idag. Önskar jag var ledig så jag kunde ta en promenad. En mysig promenad längs ån vore ju inte fel. Hoppas det håller i sig hela helgen!

Matchdags snart!

Ja man kanske ska blogga lite då... I morgon är det dags för match, min första och enda den här säsongen. Ska bli riktigt kul, men det känns att jag inte tränat så mycket handboll på ett tag. Man har liksom inte riktigt koll på allt. Våran nya tränare är iaf jättebra! Mycket mera fart på träningarna. Tycker om att han tänker så taktiskt och smart. Som sagt så känns det ju lite trist att åka iväg nu.

Med reseplanerna går det framåt. Sarah och jag har fixat en resedagbok nu....ska bara lägga till lite folk i maillistan. Var på banken idag och fixade in pengarna på rätt konto. Nu är det bara lite småsaker kvar att fixa. Skulle vilja ha allt klart den här veckan så jag bara kan ta det lugnt sen. Min semester/komp/tjänstledighet är godkänd och klar nu. Känns skönt, visste ju att det skulle godkännas men det var bara så skönt att se det på datorn. Jag är alltså ledig från 26/9-28/12, hur skönt är inte det?

Annars är det lugnt, lite tjafs på jobbet. Inget som jag är inblandad i men får ont i örat av å lyssna på allt. Längtar till helgen, vet inte riktgt vad som händer. Kanske fest, kanske enköping, kanske kompisarna? En sak vet jag - jobb på lördag...

Undrar om den svenska kändisen som är anhållen för misshandel är skyldig? Läste fruns blogg, hon säger ju att han är oskyldig men jag vet inte. Vilket som så tycker jag dte är lite för stor ålderskillad mellan dem för min smak, vad var det, 22 år?

Då var det dags för sängen!

Natti!

Bara shoppat tråkigt

I helgen har jag mest sprungit runt på stan och shoppat, dock inget speciellt roligt. Var på apoteket med Sarah och shoppade loss på olika tabletter. Så nu hoppas vi att vi klarar oss även om vi får världens diarré. Självklart handlade vi handsprit, kommer nog vara min bästa vän (efter sarah då) på resan. Handlade även tandborste, tandkräm, tamponger och sånt som kanske kan behövas. Skittråkiga grejer helt enkelt. Blev avundsjuk på Karin som köpte en sån mysig tröja och Anna shoppade ju massor. Ja ja, jag får mitt i höst. Köpte solskyddsfaktor 30. Man kanske behöver högre? Men jag hittade inte det. Bara en för barn....äh, vi får köpa det där.

Skrev ihop en packningslista och en att göra lista. Det var en hel del grejer som ska fixas. Måste ta tag i det nu!

I lördags kväll var jag hemma hos Karin. Vi gjorde en tacopaj, och till efterrätt blev det glass.....chokladglass såklart. Såg filmen 21, den var bra!

Har fått låna Karins sjal/kjol eller vad heter det egentligen? En sån där med grejer på som låter, som man knyter runt höfterna. Jag ska iaf ha den på magdansen! Imorgon blir det skaka rumpa igen!


På torsdag har vi match, helt sjukt att det bara är en träning kvar. Ska bli kul å spela.....om jag nu får spela.

stan idag

Det måste ju vara nåt fel på mig. Igår sov jag flera timmar igen men inte är jag piggare för det. Tror jag har lågt hb men jag vet ju inte. Ska försöka plåga i mig lite blodpudding någon dag.

Ska fixa mig iordning nu och dra ut på stan. Det enda jag ska handla är apoteksgrejer som jag har tänkt att fylla min väska med när vi reser.

Var ju föreläsning igår på jobbet om klamydia och klamydiadiagnostik. En sak fastnade, bara 5% av killarna testar sig regelbundet. Hur svårt kan det vara att kissa i en burk? Skärpning!

Nu ska jag sätta fart!!

Snart helg!

Nu är det inte många timmar kvar till helg, skönt!! jag är så trött. jag vill bara sova. Tror jag skippar festen ikväll. Blir en lugn helg istället...

Idag är det bara 20 dagar kvar till vi åker!!

Träningen igår var jätterolig med den nya tränaren! Tror det blir bra, hoppas bara han kan komma på många träningar. han verkar ha en tanke bakom allt. Det är bra! Förut har allt varit ganska förutbestämt men jag tror han kan skaka om lite. Trist att jag missar det bara, men men jag kommer ju tillbaks!

hade tänkt att gå på yoga imorn med Anna men jag har ju sträckt mig så det kanske inte är så bra med yoga då. Ska iaf träffa Karin, Sarah och Anna på stan! Jag kan ju inte shoppa men jag får shoppa genom dom, hehe!
Karin och jag ska ha myskväll imorn, laga nåt gott att käka.

Snart är det föreläsning här på jobbet, efter det blir det tårta!

Piggare

Ikväll har jag inte gjort ett skit. Jag har bara sovit. Vet inte hur många timmar det blev. Antar att jag kommer få det lite svårt att somna nu. Men skönt var det. Trist att jag missade idol....hade ju velat se om jag kände igen nån från Karlstad. Ja ja, jag får se reprisen!

Är lite mer sugen på fest nu. Blev plötsligt lite gladare idag... Men vi får se hur dagsformen är på fredag. Man brukar va så jäkla trött efter jobbet. På lördag ska jag träffa Karin, kanske gå på yoga med Anna.

Ser på satc....älskar scenen när Miranda säger till big att hämta hem Carrie.

Något att se fram emot

Kom på en sak som jag kan se fram emot. Min födelsedag. Okej det är kanske inte jättekul att fylla 25. Jag stannar gärna på 24. Jag är ju inte i Sverige när jag fyller, vet faktiskt inte vart jag kommer befinna mig. Sarah och jag har iaf bestämt att den dagen ska vi se till å va på ett fint ställe, inte vara på resande fot och så ska vi ha en lyxdag. Bo bra, äta gott, spabehandlingar och sånt. Och fest på kvällen såklart. Det låter väl som en toppenide!!

Back to work!

Sträckning

Kom hem från träningen för en liten stund sen. Gick ju inte så bra kan man säga. Vi hade möte innan träningen och kom fram till lite småsaker, men ingen tränare än. Blir klart den här veckan.....hmmm, hur många veckor har dom sagt det? Som sagt det är ju inte direkt en nyhet att vi inte har tränare....det har de vetat om sen förra våren.....
Träningen för min del blev skit, min sträckning känns forfarande så det var bara att sätta sig ner. Så tråkigt, jag är ju riktigt sugen på handboll. Hoppas jag kan och får spela nästa vecka. Vore ju typiskt om sträckningen stoppar mig. När ska jag få lite medvind? Har aldrig hänt mig känns det som...

Annars så har det inte hänt nåt roligt, bara tråkiga saker. Magdansen i måndags var iofs rolig. Hängde med lite bättre den här gången. Som vanligt på hösten önskar jag att jag vore en björn så jag kunde gå i ide.

Blir nog ingen fest på lördag. Är på fredag istället, men vi får se. Är inte riktigt på festhumör. Vore iofs på ett sätt jäkligt gött å bli askalas. Vi får se, jag ska fundera på det!

Trist

Den här dagen har väl inte vart speciellt rolig. Har mest gått runt och analysert och funderat. Som vanligt blir jag inte klokare för det, kanske blir det till och med rörigare. Önskar att jag kunde sluta men det går inte. Jag bryr mig för mycket. Usch jag känner för att slå nån....typ boxning skulle vara perfekt nu. Synd att jag inte fortsatte med kickboxningen.

Inte många dagar kvar tills resan nu, 24 för att vara exakt. Ska bli jätteroligt men lite typiskt är det att det händer grejer här som gör att jag skulle vilja va här i höst. Varför har det inte hänt grejer nån annan höst? Självklart ska det hända när jag planerat nåt annat. Kan jag inte nån gång få ha lite flyt??  Hur som helst så är jag 100 % säker på att vi kommer ha sjukt roligt.

Ett annat tråkigt besked fick jag idag. En barndomskompis pappa dog förra veckan. Så himla tråkigt, har massa bra minnen från honom. Jag träffade den familjen väldigt ofta ett tag. Träffade även barndomskompisen ganska nyligen som lovade att hälsa till sina föräldrar. Hoppas hälsningen kom fram.

Allt känns trist, vädret hjälper ju inte till direkt.... är väl lika bra att jag går och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon!


Saturday!

300-års firandet i torsdags var väl sådär kul... Inte så bra artister, eller inte min riktigt vad jag tycker om. Maten var okej men det fanns i stort sett ingenstans att sitta, inte ens bord och stå vid. Fanns några men långt ifrån att det skulle räcka till alla. Jag satt mest och gäspade hela tiden, var så himla trött. Jag tror det är dags att käka lite järntabletter. Är trött hela tiden, får lätt huvudvärk och ibland flimrar det lite när jag reser mig upp.

Igår var jag hemma hos Karin. Det var meningen att vi skulle se på film men det blev inte så. Vi hade så mycket å prata om och när vi väl satte på filmen kunde vi inte koncentrera oss. En aspackad Johan kom hem också. Ett under att han är på benen idag.

Blev inget ryggsäcksköp idag heller.....Var tvungen att akut gå på stan. Var tvungen att ha nåt nytt, nödsituation! Köpte en klänning, en höstig och mysig. Inte var den dyr heller så det var perfekt. Jag kan absolut ha den när jag kommer hem igen!

Till veckan kommer vår/våra nya tränare....ska bli spännande att se hur det blir. Jag har sträckt mig på insidan låret....måste ha hänt i tisdags. Har aldrig sträckt mig förut, inte så att det har gjort ont såhär i flera dagar. Det känns iaf bättre nu!

Nu ska jag göra mig iordning sen drar jag till Enköping ikväll!

Hej svejs!

Kommer bli mera skak framöver!!!

Magdansen i måndags var jätterolig. Men det var svårt. Okej när man står still och gör det sakta, då går det någorlunda. Men sen när man dessutom ska röra axlarna, armarna och röra sig framåt ja då går det inte så bra. Så nu är varje måndagseftermiddag bokad till magdans! Det var dessutom mycket jobbigare än vad jag trodde och jag har haft träningsvärk i höfterna!

Hade tänkt träna idag också men jag orkade inte så det får bli på fredag istället. Missar handbollsträningen imorn. Ska på jubileumsfest, sjukhuset fyller 300 år. Det blir säkert trevligt, men är sugen på handboll också. Nästa vecka kommer den nya tränare. Blir nog intressant!

I helgen vet jag inte rikttgt vad som händer. Umgås med Karin på fredag tror jag. Hade planerat flurran på lördag men Malin kunde inte. Men det gör inget, då kan jag fixa med lite annat! Sen är det nog fest nästa helg, och helgen efter det, och helgen efter det....så det skadar inte att ta dte lugnt!

Nu ska jag se på SATC på tvn innan jag somnar!

Natti!

Skaka rumpa

God morgon! Det kommer bli en lång dag idag. Jag är så trött. Kunde inte somna igår så det blev inte många timmars sömn. Var egentligen trött igår men det gick inte att sova.

Idag ska jag på magdans....haha. Ska försöka röra på mina stela höfter. Ska bli kul att pröva. Hoppas att alla är lika dåliga som jag. Efter magdansen ska jag hjälpa Karin och Johan att flytta. Om de nu inte redan är klara då. Men jag ska iaf dit och kika på nya stället.

Helgen var bra! Jag  och Malin gick till BJ, Tilde kom dit en sväng också! Ja det var en bra utekväll helt enkelt. Tryckte i mig en pizza igår så jag är fortfarande mätt.
RSS 2.0