Snart hemma igen

Nu ar det snart dags att aka hem. Det verkar som att flyget ska ga enligt planerna. Det var ju synd....hade hoppats pa lite aska....

Vi har iaf shoppat och shoppat och ska shoppa lite till innan vi aker till flygplatsen ikvall. Vi ska snart aka till MBK igen!

Ses snart!

Bangkok!

Nu ar vi i Bangkok och vi har borjat shoppa!!! Vi var lite oroliga att MBK inte skulle va oppet men det var det!!! Sa det har blivit lite smycket, linnen, filmer. skor, vaska mm....och mer ska det bli!!!

Ja vi lever och mar bra helt enkelt. Vi har inte markt nat av oroligheterna sa det ar verkligen inget som marks over hela Bangkok.

Ikvall har vi varit hos tandlakaren och det var inte ett trevligt besok....Men det ar val kanske vart det :)

I morgon ska vi aka och kika lite pa en marknad!!

Vet fortfarande inte om vi kan flyga hem nar vi ska....hanger inte riktigt med....oppet, stangt, oppet, stangt....

sist dagen pa koh chang.....

Idag ar sista dagen for oss pa Koh chang....snyft snyft. I morgon flyger vi till Bangkok. Laste precis pa aftonbladet att det fortfarande ar oroligt dar. Hur det bli med shoppingen vet jag inte. Fan ocksa, jag som langtat sa efter shoppingen....:(

Idag har vi haft det riktigt skont. Bara legat pa stranden och atit pa varan favoritrestaurang!

Orkar inte skriva nat mer, las Tildes blogg istallet!!

Nu blir det mat pa favoritrestaurangen och lite party!!!

mera aska....tack!

Nu ar det inte manga dagar kvar har pa koh chang...:( Pa torsdag flyger vi till Bangkok. Hoppas hoppas att det inte blir nat brak dar. Vi vill ju shoppa!!!! Sen far vi val se om vi kommer hem enligt planerna eller om molnen staller till det. Men det ar helt ok for mig att bli kvar har nagra dagar till! Jag kan ju det dar med att sitta fast i Bangkok!

I fredags och lordags var det lite daligt vader sa vi passade pa att roa oss med lite massage, manikyr och pedikyr och lite mer massage!!

Igar och idag har det varit fint vader igen sa vi har solat och badat. Hyrde vespa idag igen och akte ivag till en annan strand! Kopte ett kilo mango forut....fy satan vad det ar gott!!!

Nu har vi precis fatt lite massage och kakat kalasgod mat!!

I morgon ska vi ut och snorkla!

Det blir inte battre....

Jag ar helt vilsen i dagarna. Jag vet inte vilken dag det ar eller vad klockan ar. Jag minns inte vilken dag vi gjorde vad.....guldfiskminne...

Men sen sist har vi hunnit med lite! Bland annat festat lite, druckit buckets, dansat med thailandarna, flyttat, rokt mera vattenpipa, solat och badat, brannt oss, atit supergoda pannkakor. Jag har bestamt mig for att ta med mig pannkaksmannen och hans pannkaksvagn hem!!!

Idag har vi som sagt varit lite branda sa vi tog en vilodag fran solen. Vi hyrde oss en varsin vespa och akte ivag. Det ar ju skitroligt bara det att kora omkring men vi stannade till ett par ganger. Forst stannade vi vid ett vattenfall. Det var fint och svalt a skont att bada dar. Sen akte vi vidare till elefanterna och matade dem lite. Nasta stop blev stranden for lite bad och powernap i skuggan, at gjorde vi ocksa saklart. Vi akte vidare till stranden langst bort pa on. Dar traffade vi pa nagra apor...ratt sota men det var en hotful en...han ville ha bade min vattenflaska och moppe....
Efter denna otroligt jobbiga dag var vi tvugna att ta lite fotmassage och det ar nog den basta fotmassagen jag fatt. De masserade saklart fotterna men aven underbenen, lite pa laren, armarna, axlarna, handerna, ansiktet, nacken, huvudet....ja den basta fotmassagen helt enkelt!!!!

Idag ar sista dagen for att fira nyar har. Det har varit helt galet. Pa dagtid har det varit omojligt att ga pa gatorna utan att bli blot. Man blir sjoblot varenda gang och insmetad i nat vitt. Man blir aven blot om man aker vespa eller nan annan oppen bil. Trots att det ar sa varmt ar det inte skont att vi isvatten over sig....men det ar ratt kul anda :) Bra uppladdning till galoppen!

Nu ska vi boka flygbiljett till Bangkok och sen blir det mat!!! Pannkaksmannen ska fa sig ett besok igen!!

Gott nytt ar!!!


I sondags firade vi namnsdag med vattenpipa och bucket pa stranden! Efter det gick vi los pa thaigodiset....det mesta kanske inte ar supergott men en del smakar riktigt bra! Jag at nat som var riktigt javla starkt. Fick dricka nagra liter vatten och var tvungen att ha vatten i munnen i nan halvtimme....

Idag ar det nyar har sa det har varit krig. Fy fan vad vi har krigat! Det ar helt galet har pa gatan! Alla kastar vatten pa varandra och kletar in varandra i nat vitt :)
Vi kopte oss en varsin vattenpistol igar sa vi har sprutat for fullt. Det kommer halla pa i ett par dagar till!!

Orkar inte skriva mer, men vi har det varmt a gott iaf!

Koh Chang!

Nu ar vi framme pa koh chang! Har varit har ett dygn nu! Resan hit jag bra...fast det var ju lite drygt!! Igar kvall nar vi kom hit var vi ute och kakade och drack ol. Vi kom fram till att Leo ar godast :)

Idag har vi legat pa stranden i stort sett hela dagen. Massage har det ocksa blivit!
Maten ar sjukt god. Varfor smakar inte Thaimaten sahar dar hemma?

Nu ska vi snart till stranden och kaka lite, dricka nan bucket!!!

Varmt ar det, riktigt varmt men jag klagar verkligen inte! Har inte sett nan temp sa jag vet inte riktigt.

Blir nog daligt med bilder har, glomde sladden hemma....kanske finns att lana....ja vi far se!



Nu drar vi!

Yes nu drar vi iväg! Landar i Bangkok i morgon förmiddag svensk tid!!

Wiiihooo!!!!

Inte många timmar kvar!

Sista dagen på jobbet för ett litet tag framöver. Bara några timmar kvar! Sen ska jag hem och slänga ner det sista i väskan, bestämma vad jag ska ha på mig och kanske få i  mig lite mat!

var och tränade igår och det var så himla skönt. jag vill träna mera! Det är så roligt att gå på pass när de är bra och med bra musik! Det känns ju inte som man tränar det är liksom bara kul!

Ser inte fram emot den långa flygresan, hoppas att jag kan sova typ hela tiden och att det är god mat! Stödstrumporna ska på iaf!

Vädret på koh chang ser iaf lovande ut de närmaste dagarna. Just nu verkar dte vara 35 grader och sol. Jag klagar då inte!


Packar!

Håller på och packar för fullt! Det går framåt iaf! Var på stan idag och shoppade lite grejer, bla shorts, linne, bikini mm. Sovit har jag oxå gjort en sväng. Somnade sent igår, typ halv två så jag var riktigt trött förut.

Är lite kul att packa i allt i ryggsäcken....jag bodde ju trots allt i den i 10 veckor! Synd att det inte blir lika lång tid nu :(

Ska boka en till flygbiljett nu. Vi har bestämt oss för att flyga mellan Bangkok-Trat. Tror det blir skönast så + att då hinner vi med sista färjan till Koh Chang! Perfekt, för vi vill ju ut till stränderna så fort det går!!!!
Kikade på smhi förut, typ 35 grader ska det vara i Bangkok på lördag. Blir fint att landa i det :)


I morgon blir det jobb, mer packande, fixande och ett aerobicspass!

Duscha!

Ikväll har jag försökt få lite ordning på packningen....har väl gått sådär. Inte hann/orkade jag träna idag heller. Jobbade över ett tag så jag kom hem så sent. Äta hade jag inte heller gjort. Hann ju inte handla igår för det där jävla tåget blev inställt.
Jag åkte ju buss tillbaks till U-sala igår....eller rättare sagt, jag åkte till sthlm. Lite onödig väg kanske. Hur som helst, bussresan gick rätt bra faktiskt. Tur att man har en mobil :)
I sthlm skulle jag ta tåget till U-sala men det blev såklart inställt.....suck. Så jag fick hoppa på ett annat tåg en timme senare. Det tåget var proppfullt och självklart får jag en äcklig gubbe brevid mig. Tror inte han duschat på typ 5 år och aldrig tvättat kläderna. Fy fan, jag höll på att kräkas. Ska det va så svårt att duscha?
Hem kom jag tillslut men sent. Hungrig var jag också, hade inget hemma att äta och affären var stängd. Vaknade hungrig men frukost hade jag ju inte heller...ingen bra start på dagen.
Nåja det var iaf gött å va hemma i Värmland en sväng. Fick ju dessutom trevligt sällskap till bussen :)

Em var taggad i lördags!


Hetast på stället!




Blev inte så bra mattbilder den här gången. Det blev en rolig film istället med Linas dans, Emmelis göteborska och öl på flaska och såklart lite matta....men den visar jag inte här ;)


Nu måste jag sova!!!


Natti natti!!

4

Snart dags att åka tillbaks till U-sala. Tyvärr var alla tågbiljetter slut när jag skulle boka så jag måste åka buss.....fy fan vad drygt.

Börjar känna mig lite stressad....inte många dagar kvar tills vi åker nu. Jag har massor jag ska göra innan. Både på jobbet och hemma. Träna måste jag hinna med i veckan. Känner att jag börjar få ont i ryggen och sånt.
Tyvärr så missar jag matchen mot Finland idag, hade varit riktigt roligt att spela....men men. Jag ska hålla tummarna närjag sitter på bussen!

Utgången i lördags med Emmeli och Lina var mycket lyckad.....som jag alltid säger, Det får vi göra om!

Nu ska jag käka här hemma sen ska jag dra in till stan. Ska fika lite innan bussen går.....får se om det blir en eller två fika!

April april!

Nu har jag tagit mig hem till Forshaga! Gött! Ska snart gå och lägga mig i min lilla gamla säng :)

Igår var jag och hämtade ut mitt nya pass. Är nöjd faktiskt....bra mycket bättre än det gamla. Nu syns det iaf att det är jag!

Var även och klippte mig hos en ny frisör och jag blev nöjd. Men det kanske inte är så svårt att klippa topparna iofs? Hon var trevlig iaf och jag tror vi förstod varann så jag bokade in en tid för färgning några dagar efter Thailand! Det lät som att min frisör kommer vara mammaledig ett bra tag så jag hoppas jag blir nöjd nästa gång också med den här nya!

God natt!!!
RSS 2.0