Älskar Valborg!!!!!!!!!!

såhär mitt i allt måste jag säga att valborg är d bästa av allt!!!
och emmeli har lovat att hon kommer nästa år oxå....haha, hon har äntligen fattat vad d är jag pratat om....
NU......MERA VIN!!!!!!!!!!!!!!!

Kvalborg!!!

Hipp hurra idag är det kvalborg!!! Idag kommer Emmeli....så skoj!!! Var å fixade gästleg åt henne igår, nu får vi hoppas på resten....

Vad som händer ikväll är lite oklart men nåt blir det iaf. Ska smita lite tidigare från jobbet idag!! Åh vad jag längtar till imorn! Kylskåpet är fyllt av en massa goda drycker...mat får jag inte plats med!

Laddar för valborg!!!

Idag har jag varit på stan med Karin! Köpte tre par skor, 3 par för typ 500 kr...tycker jag är rätt bra så nu blir det inga mer skor på länge. Det blir ingen mer shopping på länge helt enkelt....trist...


Här är skorna....gillar dom med rosetten mest, så söta!
skor


Håller på och städar lite, det är fruktansvärt tråkigt. Men jag måste ju ha lite ordning när Emmeli kommer! Åh det ska bli så skoj med valborg. Tog fram all sprit vi ska dricka....hmm, ja det är ju en del.

 Det räcker nog gott och väl till mig å Emmeli.

 Om det inte räcker, eller om vi helt enkelt blir sugna på nåt annat kan vi ju från mitt förråd.

Tror jag har det mesta planerat. Vet typ vad jag ska ha på mig, planerna för dagen är klara, kvällen får va lite öppen. Kvalborg är inte riktigt planerat än....men det löser sig. Måste ha jordgubbar till champagnefrukosten....det är viktigt!!

I år tänker jag inte ha stop i toan, hemsk ångest förra året....det vill jag inte vara med om igen.

åldersnoja

Hej hopp!
Den här veckan har gått fort, väldigt fort. I vanlig ordning har det inte hänt speciellt mycket. Nu verkar det som om min semester äntligen är bestämd.....efter många om och men.
Har varit ganska arg på jobbet den senaste tiden, ska inte hänga ut nån här ifall dom hittar hit.

Valborg närmar sig, ska bli så skoj!!! Hoppas bara att dte inte regnar. Och hoppas att vi kommer in på galoppen, det är ju så skoj. Emmeli måste se vad det är jag tjatat om i några år.

Jag har fått åldersnoja den senaste tiden, har inte haft det förut men nu har det kommit. Alla är ju så himla små. Vi var ute en sväng igår och det var så många småttingar där. Varför släpper dom in så många under 23??
Det är inte skoj, jag börjar få panik....snart är jag närmare 30 än 20.....fy fan. Tur att jag är bortrest på min födelsedag, är jag inte här kan jag ju låtsas att det aldrig hänt.... Jag tänker vara 24 resten av mit liv...

HK-fest!

Nu är det måndag igen, helgen gick fort som vanligt. I lördags var det handbollsdag i Gamlishallen. Tyckte det tog evigheter att cykla dit, självklart hade vi motvind. Jag var i stort sett uppvärmd när jag kom fram. Matchen mot A-pojkarna gick väl sådär. Dom är trots allt ganska stora även om dom bara är 15-16 år. Tilde och jag var även med i i mixlaget som hade match mot herrarna. Jag saknar handbollen, säsongen var så himla kort i år. 

På kvällen var det dags för dagens höjdpunk, festen!! Tilde och jag var lite smått nervösa, spända på att allt skulle bli bra men det gick hur bra som helst.  Maten kom i tid, den var jättegod och det fanns tillräckligt till alla. Tror bordsplaceringen funkade bra. Uppdragen gick det sådär med, de som utförde sina gjorde det mycket bra. Hoffman den äldre ska väl ha lite extra beröm....vet inte hur många uppdrag han gjorde.
Det blev en mycket lyckad kväll, hångelhörnan kom ju även den till användning....
Handbollsfester är nog det roligaste som finns, alltid nåt som händer. Synd att det är så få. 

Känns segt idag på jobbet, börjar bli trött på det här. Nästa vecka ska jag vara på serologen och lära mig lite där. Blir kanon tror jag, skönt att få göra något annat! 

Nu är det lunchdags, blir italiensk buffe....mumma!!
  

Handbollsdag!

Har precis kommit hem från Gamlishallen. Har varit handbollsdag där idag. Vi spelade match mot A-pojk, det gick väl sådär kan man säga. Dom är stora och duktiga. En del är ju med och tränar och spelar med herrarna. Så vi förlorade,men det var kul ändå. Saknar handbollen! Tror jag ska vara med våra juniortjejer när dom ska träna utomhus, dom ska på cup. Kan va kul och spela lite handboll utomhus!

Igår var jag, Sarah och Malin ut en sväng. Det var skoj men vi kände oss gamla. Herregud, ska det va såhär? 25 är ju egentligen ingen ålder... Så lite deppiga var vi.

Ikväll är det dags för handbollsfest. Ska bli jättekul! Hoppas allt blir bra som vi har ordnat. Hoppas maten kommer i tid och att den är god!!

Måste sätta fart nu.....Mot duschen!!!

Det var inte igår...

Nu har jag verkligen vart dålig på att skriva men jag har inte haft varken lust eller ork. Här är allt som vanligt. Tilde och jag är mitt uppe i partyfixandet. Fixar inför handbollsavslutningen på lördag. Gick väldigt trögt med anmälningarna men nu har det ordnat sig! Imorgon ska vi åka och handla all sprit!! Tror det kommer bli en bra fest!

Håller även på och fixar inför Malins 25-års fest. Det ska va filmtema och jag ska va Nicole Kidman i Moulin rouge. Det ska nog bli bra men jag har en del att fixa. Måste sy lite, undrar hur det ska gå. Jag är verkligen kass på det....
saknar även en hatt så är det nån som har en hatt får ni gärna höra av er!

Har vart arg den senaste tiden, mest på jobbet. Mycket tjafs och skit som jag blir så trött på. men det har kanske ordnat upp sig nu.

Upptäckte i morse att jag har ganska dåligt med pengar kvar. Har en hel del jag jag vill/måste betala. Måste beställa linser nu, där ryker 600 kr, är i stort behov av att klippa mig, valborg kostar en del, vaccin, csn....usch jag vill inte tänka på det. Samtidigt vill jag lägga undan pengar till resan. Nu får jag sluta slösa, ingen lyx ett tag framöver.

ska jobba nu!

Vår!

Äntligen funkar det att logga in på bloggen!

I lördags var jag, Sarah och Tilde på kalas. Träffade en jobbig typ som vi aldrig blev av med. Han var inte tyst en sekund, och sa inget vettigt. Sarah och jag försökte bli av med honom när han äntligen pratade med några andra, men självklart kom han springandes efter...Hade lust att smälla till honom. Annars var¨det kul på saluhallen, tills sarah drog ner tröjan på mig.....haha!
Att hon alltid ska slita av mig kläderna när vi är ute. nej då,  det är inte så illa som det låter, det blev bara lite fel. Hon skulle egentligen rädda mig och dra tag i mig men jag hade bara en tubtop så den åkte ner en bit. Jag drog snabbt upp den så det var nog inte så många som såg.

Helt underbart att det är finare och varmare väder nu! Det får verkligen inte komma nån mer snö nu, jag vill ha vår!!! Konstigt att man nästan kan känna sig kär bara för att det blir vår ute, trots att man inte har nån å va kär i.....skumt...

Idag ska jag styrketräna, ska bli kul faktiskt. Vill träna upp min rygg ordentligt så jag slipper ha ont!

På fredag ska jag hem till Anna igen. Vi tycker ju att det är så himla kul å kolla på The Hills, på alla rika snorungar så Anna har laddat hem alla säsongerna. The Hills-kväll hemma hos Anna helt enkelt, kan ju inte bli bättre!

RSS 2.0