fest-minne

Då har man jobbat ännu en dag då....Bara en dag till att jobba! Vill att det ska va fredag nu! då ska jag träna, sola, shoppa och festa. Blir mycket att hinna med  på en dag!

Ikväll kommer karin över en sväng! Får väl se vad vi hittar på, men jag kan gissa att vi äter nåt gott å onyttigt! Blir nog en tv-kväll!

Ja, hellen även om det inte blir hemma-fest så fest blir det iaf. Man har många minnen från många olika hemma-fester när man var liten/yngre..... Kommer ihåg att Fia å jag hade grymt kul på en fest hemma hos fredrik. Satt i stort sett i köket hela kvällen, och när vi fick oves flaska med rom kunde det ju inte bli bättre. Så den delade vi glatt på. Det var i köket allt hände, värsta dramat! Folk slogs.....Catfight....... några grina, några skratta, några dansa, några hångla, några mådde illa. Jag å fia satt mest å skrek av skratt där i kökssoffan, ända till rommen slog till å vi mådde dåligt. Fia var dock smartare än mig, hon tog toan medan jag fick nöja mig med busken...hahaha
kul var det men värsta sunset beach......

Glömde en sak

Helene, jag förväntar mig världens fest på påsk! Du fyller år, jag kommer hem å du med för den delen......det är ju värt å fira ordentligt!!!!
Som sagt skulle ju helst vilja att festen blir som din 18-årsfest, förutom den delen när du halkar ner för trappan.....aj aj.... Annars var den ju så rolig. Eller vi kan ju ta bprt den delen på natten? För det var väl då du hörde massa konstiga ljud???
Ska iaf bli kul å festa där hemma igen!!

Kram på er!!!

Slut på dagen

Då har man tränat klart för idag då. Börjar bli riktigt trött på handbollen nu....kan den inte ta slut snart. Var faktiskt på bra humör när jag kom till träningen men det försvann ganska fort..... Hoppas vi hittar nån ny tränare till nästa år. Om jag nu fortfarande är här då!

Läskigt idag med den där bussolyckan utanför Uppsala. Som tur är kände jag ingen på bussen. Två på jobbet skulle kunna ha åkt med den. Men den ena hade bestämt sig för att åka tidigare för hon skulle träna innan jobbet. Och den andra hade bytt sin lediga dag på torsdag till idag så det var tur, eller ödet?

Jag håller med dej Tilde, vi borde skaffa marsvin! Två stycken var! Så kan vi ses å bara sitta å gosa med dom....hahah, om du har två hanar och jag två honor så kan det bli en massa småttingar...hahaha

Nu så är det bestämt, fest på fredag! Tycker det är kanon att Anna kommit hem från Frankrike! 

Vill att det ska bli påsk oxå.....så jag får åka hem en sväng. Blir ju förmodligen nästan hemma i vecka! Lyx! Då kanske jag för en gångs skull hinner med allt jag vill och inte vill. Ska snosa med katten där hemma oxå! Träffa samantha å hennes lilla Elsa som blivit ett då! Stora tjejen nu!

Nu ska jag gå och duscha, så inte Sarah å Tilde tycker jag är äcklig....hehe!

Sen ska jag se avsnitt 14 (säsong 3) på desperate housewives!!! Älskar den serien!!

God Natt! 

Är jag en björn??

God morgon! Jag tror nästan att jag är en björn eller nåt. Jag sover och sover och sover. Skulle gärna gå i ide under vintern. Igår sov jag typ hela kvällen, vaknade lite då och då. Sen gick jag och la mig på riktigt och fortsatte sova hela natten. Kan inte va normlat. Så jag hoppas på att jag är superpigg idag!!!

Tomt är det när inte mitten är här...snyft.

Idag är det träning, det behövs efter allt jag har tryckt i mig....blääää.

Måste knalla iväg nu!

Snyft snyft

Usch nu ska mitten åka hem. Tomt kommer det bli! Han är ju så gosig! jag vill ha ett husdjur....något mjukt, som man kan gosa med. Helst vill jag ha en katt men tycker dte ä taskig mot katten. Vill ju att den ska kunna va ute.

Ja ja, väntar på att Therese ska komma å hämta han! Sen kommer jag nog bara slappa resten av kvällen.

Snyft snyft

Usch nu ska mitten åka hem. Tomt kommer det bli! Han är ju så gosig! jag vill ha ett husdjur....något mjukt, som man kan gosa med. Helst vill jag ha en katt men tycker dte ä taskig mot katten. Vill ju att den ska kunna va ute.

Ja ja, väntar på att Therese ska komma å hämta han! Sen kommer jag nog bara slappa resten av kvällen.

yes!

Är på jobbet å har kollat in mitt schema! Jag är ledig påfredag! Jätteskönt....jobbar ju iofs söndag men ändå! Så nu blir veckan lite kortare!!! Det var en bra överraskning!!!!

är aphungrig, och fruktansvärt sugen på allt onyttigt..... Ska jobba på nu så jag får ta lunch snart!!!

och så var veckan slut

Nu är det snart en ny vecka. Funderar på om jag är ledig på fredag? Men jag tror inte jag har sån tur. Jag jobbar iaf söndag, det vet jag. Måste träna mer nästa veca. har varit så slapp den här veckan. Kanske ska boka in några pass nu....

Har grejat lite med bilderna på datorn. men dte tar sin tid. Skulle vilja framkalla typ alla korten...haha, en del är så sjukt fula. Har i stort sett bara partybilder.....man kan tro att det är det enda jag gör. Kanske börjar jag bli en riktig alkis...hehe!
Ska bli kul på påsk, då blir det fest hemma!! Hellen fyller ju år då oxå! Nöjes är ett riktigt bra ställe tycker jag....fast det börjar väl bli lite smått där, men själva stället är kanon och alla röjer. Det tycker jag om. BMB är lite stelare...men men, det viktigaste är ju ändå vilka man går dit med!

Ska se på nån film nu, får se om den är bra. På femman, men jag vet inte vad den heter.

Pysslig

Har precis kommit hem från fyrishov.....kollat på mitt lag. Hmmm, tror aldrig jag kommer fatta hur H&N tänker. Tror inte det är många som fattar faktiskt.....nåja.

Igår var det melodifestivalstittande hos Karin. Med pizza från pinocchio....mumma! Plus en masa choklad! Tycker inte det var nån riktigt bra låt med igår. Så min favorit är nog fortfarande sebastian. Även om jag hörde lite konstiga saker.... fast jag tror inte han vinner, men vi får se. Självklart ska vi iaf ha räkfrossa på finalen. Det är ju tradition!!

Känner mig lite pysslig idag. Ska fixa iordning alla mina bilder på datorn. Välja ut dom jag vill ha framkallade, gissa om det kommer bli många. Har ju inga riktiga bilder från dom senaste 3-4 åren. Laga mat ska jag oxå göra. Sen måste jag gosa lite med mitten. Imorgon kväll ska han åka hem....snyft. kommer sakna han, vill ha ett husdjur. bara dte inte är en orm.


dax att pyssla!

Vilket röj!

Är sjukt trött, inte många timmar sömn. Får väl skylla mig själv. Det var iaf riktigt kul igår! Orkar inte skriva så det får bli mest bilder, men en bild säger mer än tusen ord..eller?
Vi blev ett gäng tillslut! Tilde var först på plats här!

Tilde
Tilde


Sen droppade dom in en efter en-

Anna
Anna


Sandra
Sandra


Frida, tyckte om hennes gröna skjorta! Grönt är skönt!!
Frida

Mari, vad kul att hon kom STHLMS-bruden
Mari

Sikiz
Sikiz

Jöns och hennes kompis Sanna!
Jöns och Sanna

Sarah
Sarah

Ja det var väl alla....karin kom oxå fast lite senare hon hade varit på annat kalas först. Lite trångt blev det hos mig men det gick bra!Mitten var lite rädd, och han tyckte det var mycke ljud.

När flaskorna var tomma här så drog vi vidare. Blev Bj! Bra för det är gratis på fredagar!! Vi har lata så vi beställade taxi! Minns inte vilken tid vi var där men tidigt var det iaf så det var tomt där inne. Men det gjorde inget, hellre det än stå i deras jobbiga kö,

Lite bilder från BJ!

Sik, Sarah, Tilde
Sik, Sarah, Tilde

Mari och Karin
Mari och Karin

Jag, Sik, Anna
Jag, Sik, Anna

Anna, jag, Sik
Anna, jag, Sik


Tilde lyckades ta väldigt fula kort oss, såg inte normal ut på ett enda kort tror jag.  Det var kul å dansa lite iaf, men som vanligt tappar man ju bort alla. Dennis å hans gäng var där. Det gick ju som det gick, lite otippat men inte heltoväntat ändå. Men varför blev Sarah så sur...hahahahaha!

Ska snart gå till Karin! Blir pizza och melodifestival! Även Tilde å Sarah kommer! Mat, är sååå hungrig. Inte käkat nåt idag. Jo, två mackor.


varför är man så ful hos frisören....

Ja varför är man så ful i spegeln hos frisören. Spelar ingen roll hur snygg man än känner sig när man kommer dit så ser man förjävlig ut. Nån mer än jag som tycker så? Skumt, man känner sig snygg kanske innan och efter men inte så länge man är där.
Nu har jag iaf varit där, så nu är dom fula topparna borta! Och eleven var duktig som klippte mig så det var ingen fara! Plattade håret gjorde hon oxå....perfa för det hade jag ändå tänkt göra idag! Lite mera lugg har jag nu än förut...

Ja nu är det snart fest! Alla kommer hit, blir lite trångt men det går nog bra! Måste röja undan lite, äta och göra mig iordning!

Ska ta en massa kort som jag kan lägga upp sen!!

Fredag!!!! Party!!!!!

Det gick bra!

Nu är det strax sovdax igen då. Har bara slappat hela kvällen. Sket i träningen idag. Hade så ont i huvudet när jag kom hem plus att jag känner lite i halsen. Så jag tänkte att om jag tar det lugnt så kanske jag kan sova bort det. Ibland går det faktiskt. Kan ju inte va sjuk imorn, det är ju fest då!!!

Hade planeringssamtal idag eller vad det heter. Det gick bra faktiskt. Jag svarade på en massa frågor om mig. Hur man är socialt, hur bra man kan samarbeta, vilken kvalite det är på mitt arbete, hur framåt man är, om man är villig att lära sig nytt, kommer med ideer....ja helt enkelt en massa frågor.  Och så hade ju cheferna svarat på samma frågor om mig.
Och det gick bra!!! Antingen så tyckte vi likadant eller så hade dom kryssat bättre än vad jag hade gjort så det kändes bra. och dom vill ha kvar mig på jobbet, sånt känns ju alltid skönt!
Så jag vet inte hur länge jag får va kvar, över sommaren är väl klart iaf. Sen får vi se. Skulle vilja ha till jul, sen får vi se. Kanske vill jag röra på mig.....Hellen nu blir du väl glad...hehe. Nä men vi får se vad som händer. Ingen ide att planera blir ändå aldrig som man har tänkt sig.

Imorn ska jag klippa mig!! Skönt! Hoppas att det blir bra, så jag inte ser allt för knasig ut är vi ska festa! Skulle vilja färga oxå men det får bli en annan dag...fast jag kan ju köpa färgen iaf. Fortsätter väl med samma färg som nu, trivs bra i den! Ibland känner jag för å va blond...eller ja ljusare, och visst det kan bli bra. Men varje gång när jag färgar tillbaks till mörkare så känner jag att jag trivs så mycket bättre i mörkt.

Hur som helst, God Natt!

vill inte bli sjuk...

Nu sitter man här igen å slöar framför tvn. Är så trött på dagarna, känns som jag skulle kunna somna när som helst, vart som helst. Tur att det snart är helg!

Lagat mat har jag gjort idag oxå. Mycket duktigt tycker jag!!!
Jag tror jag kommer bli sjuk, alla är sjuka. Tror inte jag känner nån som är frisk, så det är väl min tur. Börjar känna lite i halsen. Det är det värsta jag vet, att ha ont i halsen. Det sätter sig alltid där när jag är sjuk. Halsmandlarna blir skitstora å äckliga....mina är iofs skitstora ändå . Det värsta är när man vaknar mitt i natten av att det gör så ont och det bara pulserar i dom. Har många gånger funderat på att hämta en tång å knippsa av dom. Får se hur det känns imorn, mår jag sämre så får jag väl ställa in träningen....

Har ju som sagt lönesamtal imorn och jag har fortfarande inte kollat igenom frågorna, måste göra det innan jag somnar!
 

Natti Natti!

Brrrr

Har precis käkat frukost. Ska göra mig iordning å gå till jobbet, men jag vill inte. Det är så kallt ute, minus 18 typ. Idag får jag ta till det varmaste jag har....min svarta dunjacka. Kanske inte den snyggaste, men varm är den!

Läste precis ett mail från tränaren....stör mig en del på hans mail. Bara för att inte han har nåt liv. 

Fick ett infall igår kväll och beställde klipptid.....en elevklippning. Hmmm, undrar hur det går. Hoppas dom inte klantar till det. Men hur kan svårt kan det va å klippa lite toppar? Jag vill ha kvar längden så dom får inte ta mycket. SEn är ju luggen alltid ett problem. Lugg? Ingen lugg? Vi får väl se, blir väl vad jag känner för på fredag!

Måste gå ut i kylan nu........ 

käkat semla idag

Idag fick vi en semla på jobbe....det var ju schysst! Gott men jag tycker dom hemmagjorda är godast! Är inte så förtjust i mandelmassan heller.

Ska snart åka och träna....känns segt. Vill inte springa ute idag, det är för kallt. Minus tio eller nåt. Och det har snöat lite då och då idag. Vill att snön ska försvinna, tycker inte om den. Okej det kanske är kul ibland ett litet tag, men nu är det nog. ¨

Måste verkligen svara på dom där frågorna inför lönesamtalet. På torsdag är det. Jobbar även sent då....bläää.
Längtar till fredag! Slutar halv tre då igen och sen är det fest på kvällen!!! Tjoho!

Måste byta om nu å dra till fyrishov!

Söndagsångest igen då...

Snart är helgen slut....bläää, vill ha mer! Pratade nyss med Sarah så nu har vi planerat nästa fredag! Då blir det fest! Vi vet redan vad vi ska ha på oss, det är bra!

På torsdag ska jag ha utvecklingssamtal/lönesamtal. Blir lite nervös när jag tänker på det. Har aldrig haft ett sånt i hela mitt liv! Vi har fått en massa frågor vi ska svara på. Typ om vi tycker vi är bra eller dålig eller om det kan förbättras. Och sen har våran närmaste chef svarat på samma frågor om mig. Blir ju kul å se om hon tycker samma som jag. Tror hon är ganska hård. Ska man få mycket bra så krävs det nog att man är riktigt jävla bra på just det. Blir ledsen om hon har svarat dåligt på typ allt så det hoppas jag att hon inte gjort.....
Hoppas iaf att jag får bättre lön, eller det kommer jag väl få men säkert inte mycke. Är så dåligt på landstinget, man ska jobba privat. Ja ja, får bli senare i livet.


Lyssnar på Shakira nu! Karin och jag ska på hennes konsert i globen, snart i mitten på mars! Det ska bli kul!! Önskar jag kunde skaka på rumpan som shakira.


Dags för nåt att äta tror jag....börjar bli lite hungrig!


God Natt!!

Slappa, gu va gött!

Ja då har man varit på Åland en snabbis då! Åkte iväg klockan sju igår morse, vilket var onödigt tidigt. Båten gick klockan tio, klockan nio skulle man va där å hämta biljett men vi var där redan klockan åtta. Så vi fick sitta där och vänta i en timme....kunde har sovit längre juh. Och inte var vi speciellt många spelare heller. Bara jag å 4 till från damlaget resten var a-flick. Totalt åtta pers, en avbytare alltså. Och typ bara jag på nio....kände då att hur i helvete ska det här gå....

På båten handlade jag lite sprit å godis på vägen dit...eller ja ganska mycket handlade jag! Mådde lite illa när det guppade, speciellt i tax-freen där det inte finns några fönster. Men jag spydde inte som tur var!

Vad kan man säga om matchen? Alla kämpade och ingen gav upp!!! A-flick gjorde sitt bästa, kan inte begära mer av dem! Jossan i mål tog mycket dessvärre slank många kantskott förbi, men det gick bättre i andra! Tror vi förlorade med tio bollar tillslut. För mig gick det väl bra, fem mål i första. I den andra var det skittråkigt, jag blev punktad och fick knappt bollen. Var ändå kul å spela men blir grinig när jag tänker på allt omkring....nog pratat om det.
Måste säga en mening om ålänningarna. Dom var allt griniga, tålde inte att man tog i dem...hahah det gör det hela ännu roligare. En ålänning sköt mig i huvudet och i magen, fatta inte hur hon kunde va så dålig på att träffa mål. Hon kanske trodde jag skulle vika ner mig, men icke sa nicke. Blev ännu tuffare tag mot henne...hahahah!!! Och inte vet jag men jag antar att ålands båda tidningarna var där och tog kort....har dom inget vettigare att skriva om? Skulle iaf vilja se bilderna! Måste kolla med polarna på Åland!

Som sagt, blev en del shoppande på båten. Vin, minttu, bacardi razz, dooleys, kahlua, bols blue, salmiakki....+ godis, snart spyr jag godis.

Missade tyvärr större delen av melodifestivalen igår. Reprisen går på tv nu! Men jag såg vilka som gick vidare och tycker det var rätt. Iaf sebastian. tycker hans låt är den klart bästa av alla. Så än så länge hejar jag på han som vinnare av allt! Men det är ju en tävling kvar så vi får se.

Inget festade för mig den här helgen....ovanligt men väldigt skönt. Få nog göra om det lite då och då. Men på fredag blir det nog fest igen!

Idag ska jag försöka göra matlådor, får se hur det går. Matlagning är inte min grej.

Dax å ta tag i sig själv nu!

härmar tilde lite



Såg att Tilde lagt upp det på sin blogg så jag är tvungen att härma. Ja vad tyckerni? Är vi lika??

Åland nästa

Ja imorn ska jag till Åland en sväng å spela match! Vi har samling klockan sju så det blir ingen sovmorgon......jobbigt..
Vi måste vinna imorn annars blir jag fittig....hehe. Ska iaf åka med dom andra i laget hem på kvällen, stannar inte på Åland. Får bli en annan gång!
Jag och David var ju där i sommras och hälsade på Ronnie. Det var så kul så det ska bli våran tradition att åka dit varje sommar. Jag å David har ju även en annan tradition tillsammmans med Jakob och Thomas.....kvarnvikenfestivalen.....hahah, vart ska vi va i år???
Hur som helst, Åland vad kul det var. Ronnies bil som nästan pajade.....helt otroligt att den fortfarande rullar. Festandet, hur mycket sov vi? 5 timmar på hela helgen (fre-mån) kanske. Pga det var jag mer störd än vanligt, David var inte heller så normal. Och Ronnie satt å surade i båten. Alla konstiga ålänningar, det är ett speciellt släkte...hehe.  Och mitt snusande, finns det nån roligare film än den, tror inte det.

Några bilder från Åland.
Ronnie bil

Ronnie bil håller på och pajar, allt vatten har runnit ur.

Mätaren

Mätaren....kan säga att det blev ännu värre.

David framför Ronnies stuga

David framför Ronnies stuga på brändö!

Söder i byn

Fråga mig inte varför dom har en sån skylt i en by där det bor 50 pers eller nåt....

Ronnie å Anna-Maria

Ronnie och hans tjej Anna-Maria!

Måste äta glass igen!!!

Å så skönt!

Vad skönt det var att sluta tidigt idag. Så vill jag ha det jämt! Har inte gjort så mycket vettigt med tiden.  Jag gick hem och däckade. Har nästan sovit i 2 timmar. Hur skönt som helst!!! Drömde en massa konstiga saker. Drömde att det var nåt fel med mina ögon, att dom var helt röda och äckliga. Så direkt när jag vaknade sprang jag till toan och tog ur linserna.

Ska väl ta å städa nu, sen vill jag gå och handla nåt gott att äta. Är så godissugen, men jag kommer ju handla en massa imorn så jag får hålla mig!

Tvätta måste jag göra....matchtröjan är fortfarande svettig sen sist. Är inte lika äcklig som Tilde....hahahaha.....:) jag tar alltid en ny t-shirt!

Hjärnan sover fortfarande så nu orkar jag inte skriva mer!!

Längtar tills jag får frossa....

Kommit hem från träningen nu...som vanligt.  Tredje träningen den här veckan! Very good! Så emmeli vad är dte för grej du ska va med i? Coolt!
Får ni nåt matschema?? Det skulle jag behöva, helst en egen kock!

Tycker faktiskt att Helene ska komma och hälsa på mig nu när hon har bil!!

Här är Emmeli, Helene och så jag då.

Emmeli, Hellen, jag

Imorn slutar jag tidigare!!! Och på lördag så blir det Åland. Ska köpa mycket godis! Längtar tills jag får frossa!

Nu ska jag duscha, äta och sova. Och det luktar skit här....blääää för kattbajs. Måste gå och spola ner det. Varför krafsar mitten utanför sin låda...överallt....en kvart efter han har kissat eller bajsat!


/Y

vaktar

Här sitter jag på jobbet och vaktar provmottagningen.....de andra har möte. Nu har jag sökt ledigt på valborg iaf! Hoppas dom godkänner det!

Hatar det här tangentbordet, är som en plastgrej bara.

Måste sluta, det kommer prover!

puss

varför är inte det en röd dag??

Hej!!! Nu har jag nyss kommit hem från träningen, flamsade mest runt idag. Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag!!
Söt

Själv har jag ju ingen pojkvän å kramas med.....snyft.....tur att mitten är här....hehe!
Och tack Emmeli för det söta messet!!!

Vi är inte lediga på valborg på jobbet...aaaaa.....panik!!! Jag MÅSTE vara ledig då, det är ju årets höjpunkt. inte en chans att jag missar galoppen! Ska självklart söka ledigt men man vet ju aldrig vad dom säger. Valborg är på en måndag i år och är alltså en klämdag....inte bra, inte bra. Ja vi får hålla tummarna.
Här är lite bilder från valborg förra året!

Karin och jag

Karin och jag har champagnefrukost!!!

Anna, jag och Karin

Anna, jag och Karin på galoppen på värmlands, Galoppen är nog det roligaste jag vet. Första året jag pluggade här var den roligaste. Jag levde på det i flera månader efter. Tänk vad kul det är att bli nedsprutad med champagne!!

Karin, jag, Anna oxch Mari

Karin, Jag, Anna och Mari. Kolla in vad sjukt mitt hår ser ut...hahah. Är ärligt talat inte mitt....står nån konstig filur bakom.

Nu har mer än halva veckan gått! Så skönt, på fredag slutar jag tidigt!!! Kanske blir en sväng på stan!

Ska väl kanske försöka sova nu men det är så svårt efter träning.

Kram!!!!

Trist dag


God kväll!

Idag har det i stort sett inte hänt ett skit. Hade C-tur idag. det betyder att jag jobbar till halv sju. Eller tills man är klar helt enkelt. Ganska mycket å göra men kom därifrån halv sju iaf!
Sen gick jag hem, det snöa som fan. Och allt kom såklart i mitt ansikte, det blev kallt, blött och jag såg inget. Jävla snö kan den inte försvinna snart. Jag är trött på skiten, nu vill jag ha sommar. varför bor jag ens i Sverige? Vädret är ju bara bra här en vecka om året eller nåt. Resten av tiden klagar man....

Såg på Laguna beach idag....varför fastnar jag i alla såpor. Jag tycker iaf att det är skitkul å se på ....haha.

Imorn är det träning, och på torsdag. Börjar bli lite trött på handbollen nu. Skulle vilja träna när jag känner för det. Inte ha en massa bestämde tider hela tiden.

Ska sluta skriva nu, har ändå inget vettigt att säga. Ska sova nu!!!!

Natti natti!!!

Kolla in hårprogrammet

Hello!
Kom nyss hem från spinningen. Satte på tvn, på trean är det nåt program som handlar om hår. En tjej som har skägg...alltså inte bara några fjun på överläppen utan skägg. Tur att man inte har så. Uhh, en gubbe berätta precis att han går igång på håriga armhålor. Nej men ärligt talat får man väl ha det som man vill. Jag tycker iaf inte om när killar har en massa hår på ryggen.
Hmmm, en tjej tycker det är bra att inte raka benen för det funkar som preventivmedel? Ja det var ju oxå ett sätt?!
Själv så föredrar jag heller lite än mycke hår på mig. På killar, hmm, ja ansat ska det var. Nog talat om hår. Vem kommer på alla konstiga program??

Idag har det inte hänt speciellt mycket. var kvar länge på jobbet. Drygt! Dagen började med att jag hörde toxic med Brittan. Bra låt! Tänker alltid på min gamla klass då. Speciellt Ollie och Anni. Tycker Anni ska fortsätta med sin porrdans, kom ju inte så långt med den. Men början är bra iaf...hahaha! Skulle va kul å få med alla på fest, som förut! Kanske när jag å Anna ska ha tequilakväll? Jag+Anna+En flaska tequila = Jävligt rolig fest!!

Ska ta mig en macka, Sarah har valt bröd åt mig. Ska tydligen va jättegott!


Mitten har blivit galen, han springer runt å skriker. Rusar fram och tillbaka. En liten knäppis!

Dröm sött!!!

Snart!

Snart snart får jag gå hem. Sitter och väntar på att körningen ska bli klar så jag kan ringa ut lite provsvar. sen får jag gå! Ska gå en snabbis till Karin. Stackaren är fortfarande sjuk så doktor Ylva ska komma och ta ett halsprov på henne...hehe!

Ikväll ska jag träna spinning! Tänk om det kunde försvinna lite från rumpan å låren.... behöver nog köra många spinningpass då.

Höres!

BMA-middag

Igår var det BMA-middag på GH. Började med att gå till Olvia å dricka lite vin. Det visade sig att hon har förlovat sig....i december....utan att säga nåt!. Jag, Karin Olivia

Olivia är till höger på bilden som är från valborg förra året.  Karin som är i mitten kunde tyvärr inte va med igår, hon låg hemma och var sjuk.

Själva middagen började med att en kille från en av klasserna var klädd i klänning och med en handväska. Aspackad, tillslut låg han och krälade på golvet så dom fick köra hem honom....

Själva maten var iaf god...kommer faktiskt inte ihåg exakt vad det var. Så här såg iaf varmrätten ut.

Varmrätten!

vi sjöng en massa iaf, labblåtarna....hehe, nördigt. Men faktiskt dom är ganska bra.

Marta, Anni, Sima

Marta, Annie och Sima ser ganska nöjda ut efter maten. Marta och Sima följde med ut på saluhallen sen men Anni hade nån tenta snart så hon var tvungen å plugga.

Hur som helst så i stort sett direkt eftermiddagen ville jag å Frida dra vidare till saluhellen. Vi var där typ först...jättedött där inne men det tog inte så lång tid innan det var fult! Sarah kom oxå till saluhallen!!
Här är hon!
sarah

kanske inte hände så mycket på saluhallen. jag var lite seg, kom aldrig igång. Träffade Dennis och alla hans kompisar. Fan vad dom håller på....haha....desperata...
jag var trött och ville gå redan vid två men Sarah tvingade mig att va kvar, vi stod mest å bara tittade på allt folk. Finns mycket konstigt folk!

Idag har vart en slö dag, har inte varit så bki. Mest trött! Käkade pizza, det var gott! Dom är så sjukt stora på det stället!

Nu ligger jag bara å slökollar på tvn, har den ångest som man har varje söndag. nu är det hela fem dagar kvar till nästa helg. På tisdag jobbar jag sent, men tror jag slutar tidigare på fredag...det är bra! Match på lördag, förmodligen på Åland...jag ska shoppa!!! kanske stannar jag kvar med Ronnie, vi får se!

Nu ska jag fortsätta slöa!!!!

/Y 

Hmmm

Tänkte att jag skulle lägga upp bilder och så från igår men det får bli senare...tar ju såntid att ladda upp dom...det orkar jag inte göra nu!

Kollar på reprisen av melodifestivalen! var nog rätt som gick vidare!

Sen ska jag iväg å käka pizza!!! Mumma!!

öhhhh

Ja då var man hemma...ursäkta ifall jag stavar fel. är inte riktigt nykter. men hem kom jag! var ganska lugn faktiskt ikväll! kom aldrig riktigt igång.

yeah yeah, nu ska jag göra varma mackor, detaljer + lite bilder kommer när jag blivit normal igen!

Puss!

Brun???

Hej! Nu har jag vart å solat! Det var skönt men jag tror inte dte syns nånting....jag får va en blekfis!
Handlat på systemet har jag gjort! Blidde en liten vinare....varför har jag aldrig köpt det förut? Vill bara ha nåt litet, inte för mycket men vill bli lite fnissig. Cider tycker jag är så jobbigt å dricka. Gott med en men sen tar det stopp!

Verkar som jag missade en del ute igår...drama drama..hahahaha

Har fortfarande svårt att välja klänning, men nu väljer jag mellan två. Kort från kvällen får jag lägga upp imorn!

Måste äta nåt litet nu, sen ska jag börja fixa mig iordning. Först förfest hos Ollie, sen middag på GH och sen UT!!!!

Tjing!

Jag och Sarah

Jag och Sarah
Jag och sarah på nyår! Får se om det blir lika bra drag ikväll!!

Dags att gå upp!

Nä, nu får jag skärpa mig och gå upp ur sängen! Ska smörja in mig i BUS (brun utan sol). Smart typ som kom på det!!!
Sen ska jag ringa Sarah å se om hon har vaknat, hon är säkert bakis. Sen ska vi sola. Och jag måste till systemet!!
Mycket å göra, bäst jag går upp!!

Gästbok!

Tänkte bara berätta att jag fixat gästbok....finns under länkar!
SKRIV!!!

Melodifestivalen!

Sitter just nu och lyssnar på låtarna. Regina Lunds låt var bättre än vad jag trodde. Trodde att hon skulle va kass.  Marie Lindbergs låt är lugn och söt. Man måste ju heja lite på henne, hon är ju helt ny. Coolt att en "vanlig" människa kommer med! Som sagt, låten är söt men kommer aldrig riktigt igång.
Jimmy Janssons låt som en typisk jimmy jansson låt....nja inte riktigt min smak. Han borde dessutom byta frisyr. Men han är ju ändå värmlänning så det ger ett plus!!
Cosmo4 låt är helt ok men inte skitbra.  Lustans lakejer....låter som en annan låt. kommer inte på vilken just nu. Nej den här tyckte jag inte va så bra.

Kollade hur kallt det är ute.... typ - 13....brrrr, kallt. hatar å frysa.

Kom, Jessica anderssons låt tycker jag inte heller var så bra. Förra året var bättre. Men frågan är väl vad hon ska ha på sig??
svante Thuresson & Anne-Lie Ryde = Nej! Inte min stil men det finns säkert många andra i Sverige som tycker om det....
Ja det är väl The Ark som är bäst enligt mig. Kanske inte deras bästa låt, men den blir nog bättre om man lyssnar några gånger!

Nej nu orkar jag inte tänka längre och linserna svider. Nu blir det sängen!

Sov sött!

Mitten!

Mitten!

Det här är mitten, katten som bor hos mig nu i 2-3 veckor till.  Visst är han söt! har fortfarande inte städat. kanske bäst att börja med det nu!

Kom på att jag missar melodifestivalen imorn.....snyft. Men jag får väl tjuvlyssna lite på låtarna, http://www.sr.se/p4/ 

Nu ska jag rycka upp mig och städa lite!!

Sköna fredag!!!

Gud vad jag har längtat tills idag...fredag, veckan är äntligen slut!
Skulle ha jobbat till halv sju idag men det var så lugnt så jag kunde gå lite innan sex! Känns skönt att jag kan va hemma ikväll! Även om Tilde tjatar på mig att gå på hennes korrefest i floggan.....det är lååångt dit. Dessutom vill nog mitten ha sällskap!

Tyvärr måste jag städa.....ser förjävligt ut här. Kanske blir det även en liten tur till ica, godiset kostar bara 3:90, me like!!!!

Imorgon ska jag gå och sola med sarah, vart vi går vet jag inte men vi får se. Bara det funkar så är jag nöjd! sen på kvällen är det BMA-middag (biomedicinska analytiker middag). så det är folk från de tre klasserna som finns nu, våran klass som gick ut i våras och det kommer nog några av våra faddrar. Vet inte om det blir kul. Men det är ju gott med mat :) Ska iaf bli kul å träffa dom andra från klassen, det var ett tag sen!
Efter det blir det utgång! Jag hoppas på saluhallen!!!
Det stora frågan är ju vad jag ska ha på mig....väljer mellan tre olika klänningar. hmmm, får nog sova på saken.

Nu är jag godissugen så jag måste gå till ica!!

Kram!!

Jag kommer i full fart på hoppskott!!!

Jag kommer i full fart på hoppskott!!! 
Snygg bild va....så borde det se ut oftare på match tycker jag! Ser man verkligen ut sådär när man skjuter??? ja ja whatever...natti!

Så var dagen slut

Usch vad jag är uppe sent, alltid så svårt att somna efter match/träning. Vart en seg dag. Dagens roligaste var helt klart på jobbet. En arbetskompis skulle hjälpa mig att få ut mer ketchup så hon tar flaskan, ställer sig upp och börjar veva med hela armen...runt, runt, runt....... Det såg bra ut till en början förutom att jag trodde hon skulle smälla till mig.  Hur som helst när jag tittar upp har hela väggen och taket fått en massa röda ketchupfläckar.....hahaha, vilken klantskalle!

Efter jobbet cyklade jag hem, tänkte att jag skulle vila lite sen käka och sen iväg till samlingen. Det gick sådär kan man säga. Jag kom hem, la mig i sängen, kollade lite på tvn, ställde klockan på sex ifall jag skulle somna. Sen blev det svart....sen vaknar jag när nyhterna började på fyran, shit vad är klockan.....jo 19:00. samlingen var 19:15. Så jag flög upp, messade tränaren och sa att jag försovit mig. Slängde ner matchkläder, skor och sånt i en väska, Tog med en banan. Ut till cykeln och iväg. Tror bara jag blev typ 5 minuter sen.  Det här är så typiskt mig, undrar hur många mess mina tränare har fått där det står att jag har råkat somna.

Sen var det då match, vi förlorade med ett mål. fattar inte hur vi kunde tappa det. Skitdåligt. Min egen insats....hmmm, godkänd i det stora hela. Försvar gick bra, och jag slängde ju inte iväg nån boll på läktaren eller så, inga felsteg, ingen dubbelstuds eller nåt. Men skotten...hur fan siktar jag egentligen. Börjar bli trött på det här nu. På träningarna sitter skotten men inte på match. Känns väldigt tungt, när man vet att man kan men det vill sig inte.

Nu måste jag sova om jag ska orka mig upp imorgon. Äntligen fredag!!!

Kram!!

På jobbet

Ja nu är man på jobbet igen då.... Är en tung vecka. Jobbade i söndags så veckan blir extra lång. Sen jobbar jag sent imorgon.....bläää. Jag vill bara hem och sova. Får ont i axlarna ibland, borde kanske träna upp rygg+axlar så man får lite muskler. Räcker tydligen inte med alla handbollsträningarna.

Ikväll är det match....tror vi ska till knivsta. är med B-laget. Ska försöka ladda, sist gick det så dåligt för mig så jag ville bara dö. har inte vart hemma en enda kväll den här veckan. Tycker synd om mitten (katten som jag är kattvakt till). han får va helt själv.

Nä, jag måste nog fortsätta jobba nu!!

Hmmmm

Ok, kanske inte var lätt som en plätt. var tvungen att testa att lägga in en bild på mig och ja det funka ju bra....men hur skriver man i samma inläg?? Nån??
Äh, skitsamma det får bli en annan dag!

Jag

Jag

Första gången

Tjoho!!! Yes, jag har fixat mig en egen blogg. trodde det skulle va knepigt, men det är ju lätt som en plätt! Kul kul! fast nu orkar jag inte greja med den...måste sova, jobb imorn som vanligt.

Natti Natti!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0