090829

Den här veckan har verkligen gått fort. Jag har haft hur mycket som helst att göra på jobbet. Det tar liksom aldrig slut. Jag spyr snart på influensaproverna. Jag har varit helt slut när jag kommit hem efter jobbet.
Dessutom är cykeln paj så jag måste  lämna in den nånstans, nån dag....

I onsdags hade jag och Anna våran onsdagsdejt. Vi var och käkade på Plock. Ingen av oss hade varit där förut. Mysigt ställe med god mat så det kan nog bli fler besök där!!

I tisdags var jag riktigt duktig. Var först på styrkemedel och sen gick jag till handbollsträningen! Vi är fortfarande inte speciellt många på träningarna....så det blir bara ett lag. Trist. Jag behöver inte spela ofta men det vore ju roligt å få spela nån gång även om jag bara är med på en träning i veckan.

Idag har jag varit på stan en sväng. Köpte en tunika på Cubus, som precis har öppnat i Uppsala. De har 25% på allt den här veckan. När jag skulle betala råkade hon trycka in 50 % istället så det blev billigt för mig. Funderade på om jag skulle säga till men bestämde mig för att dom får skylla sig själva.

En annan lite scary grej var att jag såg en person på stan som jag typ drömde om tidigare i veckan. Jag tänkte på honom senast igår och funderade på vad som hänt med honom. Var några år sen vi sågs sist men jag har inte lyckats glömma honom. Blev alldeles svettig när jag såg honom, haha....jag skulle ha sprungit fram men jag fegade ur :(

Ikväll blir det fest!! Tessan är nämligen i stan så jag ska på förfest hos hennes kompis! Ska bli skitroligt att träffa henne igen. Sarah och jag tog ju oss aldrig till Kalmar i somras.

Nu ska jag slänga i mig lite mat sen ska jag på danspass!!

Första veckan är avklarad!!

God morgon!! Äntligen är det helg! Veckan har gått rätt fort tycker jag....bara ett år kvar till semester då... :(
I morse vaknade jag 6:45, dumma kropp som ställt in sig på det. Försökte somna om men det gick sådär. Idag ska jag ta en tur på stan, skulle vilja ha lite träningskläder och lite annat. Är lite sugen på att åka till sthlm och köpa ett par skor.  Min utsända spanare har kollat så de finns i affären där. Hmmm, ja det kanske blir en tur framöver.

Ska förmodligen fika/luncha med Jullan och Frida idag! Det var verkligen inte igår.

Träningsvärk har jag. En del är väl från handbollen, det var ju ett tag sen jag använde handbollsmusklerna. Nu blir det vila ett  par dagar. Tycker jag var duktig som tränade 4 gånger i veckan, hårdstart efter semestern! Handbollen har som sagt börjat igen. I torsdags var vi inte speciellt många så det var lite trist. Förmodligen droppar det in folk till veckan. Hoppas det kommer riktigt många så vi kan ha 2 lag.

Hade en mardröm härom natten, eller vad man nu ska kalla det. Drömde att jag var och shoppade i en stor galleria nånstans när jag helt plötsligt ser en ung kille gå och vifta med en pistol. För att inte möta honom sprang jag in på närmaste affären, en bokaffär. Jag med flera hade sett honom och sprang nu runt och gömde oss bakom hyllorna. Efter ett litet tag skjuter killen en man utanför bokaffären och sedan springer han in i bokaffären och viftar med pistolen. Folk är såklart livrädda och jag försöker göra mig så liten som möjligt bakom en hylla. Han håller pistolen mot en kvinnas huvud och skjuter.....sen hoppar drömmen till några dagar efter händelsen. Jag är såklart chockad och nere. Kompisarna frågar om jag kommer på festen till helgen....jag kan inte för jag är så chockad av detta trauma. Då kommer nästa trauma.....jag kan inte följa med på fest....panik..... ja sen nån gång vaknar jag...

Konstigt att jag tyckte det var värre att jag missade festen än att se 2 människor bli dödade. Drömmar är allt konstiga.  

Ikväll blir det party! Är riktigt sugen faktiskt. Var ju ett tag sen jag var ut i U-sala.

Hemskt väder idag, det bara regnar ocg regnar, väldigt grått och trist. Varför bor jag i Sverige? 

090818

Orkade inte träna idag. Jag var för trött när jag kom hem. Dessutom regnade det. Åh vad det är tråkigt med regn. Kedjan på cykeln hoppade av i morse. Kom halvvägs till jobbet sen hoppa den. Jag hade ingen ork/lust att fixa det då så jag ställde cykeln där och gick sista biten. Det får bli träning imorn istället.

Testade ju mina nya träningsskor igår. Hmmm, jag vet inte om storleken var bra eller dålig. Dels är nog min vänsterfot en aningens större. Sen är tån som är brevid stortån (vad heter tårna egentligen?) längre på mig...inte speciellt snyggt men så är det. Hur som helst så var det lite trångt åt den tån. Hoppas de töjer sig. Mina inlägg tar ju lite plats oxå. Tycker inte de hjälper speciellt mycket. Jävla fötter.

Jag har iaf lagat mat ikväll. Tycker jag är duktigt då det inte är det roligaste jag vet. Idag var Kamrun och jag ute och käkade lunch, dragon palace blev det. Åt mest sushi, tänk vad gott det kan va med en liten risklick och lite fisk.

Jahopp vad ska jag hitta på nu då? Läggdags snart kanske? I natt vaknade jag typ halv fyra. Det var inte kul, vet inte varför jag vaknade. Jag var inte speciellt pigg, det var inte varmt/kallt, inget ljud ute, ingen telefon som ringde, behövde inte gå på toa, var inte törstig....störande var det. Kunde inte somna om på ett tag.

Jag lever!

Sådär ja, då var första dagen efter semestern avklarad. Jag överlevde! Var rätt trött i morse på jobbet men sen gick det fort. Svininfluensaproverna höll mig sysselsatt....
Mina kära kollegor vill att jag ska ta med tårta för att fira att jag fått fast....hmmm, är det inte dom som borde bjuda mig? Ja ja, jag ska väl fixa nåt, nån dag!

Tränat har jag gjort idag. Riktigt skönt var det. Trodde kondisen skulle va helt borta men det kändes bra faktiskt! Blir nog träning imorn igen! Ska bli kul att se hur mycket jag orkar på handbollsplanen.

Hade tänkt göra lite matlådor ikväll men jag har inte orkat....men jag har handlat. Bra början iaf! 

C ringde förut å undrade vad han ska kolla på som turist i Karlstad.....hmmm, ja vad ska man se? Jag sa till han å kolla på sola i kallsta... Var ju dumt att vi åkte om varandra, hade ju kunnat ge honom en guidad tur!

Lite bilder från Sarahs kalas!

Sarah öppnar paket! Från oss fick hon sminkning på M U S. Var kul att träffa Sarahs släkt å vänner. Alla visste ju väldigt väl vem jag var (från resedagboken) men jag hade ingen aning om vilka de var.


Lite tävlingar

                  

Jag var med i tävlingen "vem har fulast"....Var lite nervös för att det skulle va vem som har fulast sångröst men det var det inte. Det var vem har fulast underkläder?......tack och lov hade jag satt på mig ett par helt ok trosor.

Emmeli vann Arnold på tipspromenaden!


 Efterrätten!!! Chokladpudding är underskattat!!!

 Johan och Karin!

Verkar som om det blir fest på lördag. Då vill jag höra:

David Guetta feat Akon - Sexy Bitch
Sean Kingston - Fire burning
Pussycat Dolls - hush hush....mixad version


God Natt!

semestern=slut

Oj vad fort tiden går. Nu är jag tillbaks i U-sala och semestern är slut....trist....Men det känns rätt ok iaf. Jag fick en glad överraskning tidigare i veckan....fick ett mess som sa att jag har fått fast jobb. Så grattis till mig själv!!!

I onsdags hade jag en rolig utgång. Var förfest hemma hos Em med mig, em, karin å tobbe. Vi lyssnade på en massa 90-tals låtar....haha. Kanske skulle fixa en 90-tals fest?? Var riktigt roligt att gå ut. Karin fick en beundrare som pussade henne på foten. Han gillade speciellt hennes MASSIVA fläta.

Tobbe försöker komma på nåt smart att säga....


Em


Karin


På väg till krogen




Ja vad har jag mer gjort i veckan? Fikat med syster och hämtat hennes nya katt. Jag blev helt kär i alla kattungarna....jag vill ha!!!!! 
Samantha var med oss ut och käkade i onsdags. Kul att träffa henne och hon hade ju glada nyheter och roligt skvaller!!!!
Gick en promenad med Hellen i fredags, trevligt!! Det får vi göra om. Hör av dej om du kommer hitåt! Annars har jag mest slappat.

Ja just ja, Sarah fyller 25 idag, hipp hipp hurra!!!! Var på kalas hos henne igår. Riktigt trevligt!!! Hoppas hon kommer hit och hälsar på snart!!

Idag har jag mest suttit på tåget....drygt var det som vanligt. Känns skönt att va i U-sala igen fast det är allitd lite tråkigt att lämna värmland. Men jag ska snart dit igen....ska ju på nians återträff i början av oktober!! Hoppas många kommer!
 
I morgon ska jag försöka träna men vi får väl se hur pigg jag är efter jobbet. På torsdag börjar tydligen handbollen igen. Ja jag får väl ta mig dit. Sen får vi se hur det blir. Men det lät som om vi ska ha ett b-lag också.....det är ju alldeles perfekt det!

Nu måste jag sova!

Natti natti!

börjar bli rastlös

Idag har jag haft en riktig slappardag...nu har jag tröttnat. Tur att det händer lite grejer imorn!!!
Ska upp och träna tänkte jag, vet inte om det blir en långpromenad eller en liten springtur men jag måste röra på mig känner jag. Har ätit allt för mycket onyttigt de senaste dagarna.

Ska in till stan imorn vid lunch typ och träffa Karin. Vi ska ta en runda på stan och fixa lite. Sen ska vi ut och käka innan vi går till Em och förfestar! Perfekt dag!

Pratade nyss med Tessan och vi ska nog planera in en partyhelg i gbg i höst, D4. Blir kanon det! Tycker om att ha något att se fram emot!!!

Ska gå och läsa lite nu....snart klar med Kamruns bok.....bara några månader för sent, men men....

Har lyssnat ännu mer på Madonna idag och ja hon blir bara bättre och bättre!

Madonna!!!!!!!!!

Yes nu är jag tillbaks i Forshaga efter en helg i gbg! Vilken bra helg!!
Kom till Vänersborg i fredags eftermiddag.....Kamrun hade då redan kommit dit. Jag var tvungen att skicka ett mess till Frida och påminna henne om vårat lilla besök i Vänsersborg för två år sen....Vi hamnade ju där av misstag. Råkade gå på fel tåg från gbg...vi var inte så glada då men nu är det rätt kul :)
I fredags kväll var vi bara ute och käkade med sarah och Andreas!!!

I lördags gick vi upp ganska tidigt.....var ju tvungen att vara vid Liseberg när det öppnade! Åh vad jag gillar liseberg! Självklart åkte vi allt....ja inte barngrejerna men allt annat med fart vi!!! Jag är alltid rätt nervös innan jag ska åka men tycker alltid att det är skitkul och sitter mest och njuter! Balder är ju alltid roligt att åka, jag gillar även spin rock och uppsvinget var riktigt roligt. Hade aldrig åkt uppsvinget men den rekomenderar jag! Lite läskig, finns inget riktigt att hålla i sig i men skön var den!!!
Vi var på liseberg från 11-19 ungefär!! Efter det tog vi bussen "hem" till Vänersborg där vi slocknae rätt fort!

I söndags tog vi det lite lugnare. Åkte till GBG vid lunch, strosade runt på stan lite. Jag gjorde ett fynd! Köpte ett par skor, träningsskor, ett par adidas stabil för 360 kr....riktigt bra! Såg ett par andra skor jag vill ha oxå. Skitsnygga. Ett par hallonröda med klackar från DNA....så härlig färg, ville bara äta upp dem. Ska kolla om de finns här i stan. vet som sagt inte vad som hänt den senaste tiden, jag har blivit skotokig!!

Hann träffa Julianna och Kalle en snabbis. Fast det var väldigt kort stund så vi får ses längre nästa gång. Kanske i Sthlm om ett par veckor?

Hur som helst, söndagens höjdpunkt var ju Madonna!! Det öste ner regn innan hon började men sen var det uppehåll hela tiden hon var på scen!! Perfekt!

Jag tyckte hon var kanonbra....även om tidningarna inte håller med om det. Jag är riktigt impad. Herregud vad hon hoppar omkring (i klackar) och klarar dessutom av att sjunga riktigt bra och hon är 50+??? Hur går det ihop? Tyvärr ser hon ganska opererad ut.....börjar bli mer och mer kattansikte....men men. Hon har lite väl ung kille tycker jag, vad är han, 22-23?

Hur som helst, hon var skitbra! Jag var inte ett så stort madonnafan innan men nu är jag. Kommer helt klart lyssna mer på henne. Hon rockar röven av de flesta! Kan ju jämföra lite med Brittan..... Brittan var bra och är väl kanska störst av de yngre men hon har en bra bit kvar till Madonnaklass....
Kommer Madonna till Sverige igen så ska jag gå. Hoppas att det inte tar 19 år igen. Det enda jag är lite besviken på var att hon inte körde Like a Virgin......ville så gärna höra den. Men förstår att hon inte vill köra alla gamla låtar. Hon hade dessutom en bra video i bakgrunden till Get stupid. Hon har bra budskap tanten....kolla in det på youtube!!! Blev nästan lite rörd faktiskt.
Det var helt enkelt grymt, skitkul med ett fullsatt Ullevi!!!

Ja, här satt vi! Ullevi börjar fyllas på!


Folk!


Ja där är hon som en liten prick. Jag hade med mig en liten kikare.....mycket smart!!!


Ser hon bekant ut?? It´s Britney Bitch!!! Hon var med i en video till Human Nature....hon har väl inget med den låten att göra, men kul var det!


Strippstång!




Där ser man lite av henne megaarmmuskler.


Sitter och kollar klipp från konserten på youtube nu!! Ska väl snart gå och lägga mig. I morgon blir nog en lugn dag. Tror jag håller mig här i Forshaga. Promenad? Springtur? Blåbärsplock? Vi får se. 
På onsdag är det partaj igen! Ska träffa Karin på dagen sen går vi nog ut och käkar innan förfest! Hade hoppats på grillbuffen men den är tydligen bara på fredagar.  

Natti natti!!

Tradition nattdopp

Idag har jag varit sjukt trött. Vaknade pigg i morse och kunde inte sova, vilket inte var så populärt. Haha!
Hade förfest hos Emmeli igår! Mycket trevligt!! Lina som jag gick i samma klass med på gymnasiet kom dit. Henne har jag inte umgåtts med sedan då.....och det börjar ju bli ett antal år sen.... Skitkul att hon kom iaf! Tobbe och hans kompis Johan var också med!
Har hittat ett nytt favoritvin, väldigt lättdrucket....det ska jag absolut köpa fler gånger! Vi gick iaf till koriander där det var smetat med folk. Lite för mycket folk faktiskt, var inte helt lätt att ta sig fram eller dansa.
Efter krogen gick vi och badade!!! Men fy fan vad kallt det var....brrr. Vi måste ju ha det som tradition!
Efter badet blev det pizza hemma hos Emmeli....sen somnade vi rätt fort. Stackars Emmeli var tvungen att gå upp tidigt och åka till jobbet. Hur orkar du?

Idag var jag på stan och lunchade med Ollie. Det var riktigt länge sen jag träffade henne. Synd att hon flyttade ifrån U-sala.....ända ner till Malmö. Jag kanske får ta mig en tur dit nån gång?

I morgon åker jag till Vänersborg. Borde packa om väskan nu. Men det verkar ju li rätt fint väder i helgen.....perfekt till konserten! På lördag ska jag och Kamrun till liseberg.....jag måste åka ALLT!! På söndag blir det nog en shoppingrunda och fika med Julianna. Hon föreslog en kakbuffe.....ja det låter ju inte helt ogott!


Btw. Emmeli, jag måste få alla bilder från igår....såg att det fanns en del hemska..



090805

Nu är jag alltså hemma i Värmland! Blir mycket fram och tillbaks....men men, det är kul att det händer något!
Hade iaf en bra måndag i Uppsala. Var på en trevlig lunch med Anna! Åt en stor god macka, sen tog vi en liten runda på stan och sniffade parfymer! När jag sagt hej då till Anna gick jag till fågelsången och fikade med Malin! På kvällen var jag och tränade.....var dock inte så roligt pass. Var en bra dag iaf!

Åkte till Karlstad i tisdags....och denna gången var det ingen som slängt en docka framför tåget, tack och lov!! Idag har jag varit ute på en liten springtur vid sisu! Jag tog ju även med mig solen hit så det blev en stund i solen också. Tyvärr var det massvis med mygg så jag har väl fått 15-20 bett......tack.

Ska snart hoppa in i duschen och åka till B-vik. Ska strosa omkring lite, handla lite vin och vänta på att Emmeli slutar. Ikväll blir det fest, förfest hos Em i vanlig ordning! Skönt att va hemma!!!!

Är det soligt imorn så kanske det blir ett litet dopp? Eller varför inte ett dopp i natt? Kan hända att det blir en fika med Ollie i morgon. Var ju evigheter sen jag såg henne.
 
Btw så har jag inte hört något från jobbet.....vilket på ett sätt är bra. Mitt vik går ju egentligen ut sista augusti men iom att jag inte hörde nåt från dem i juli så går det nu ut sista september. Håll tummarna för mig.....på ett sätt kom ju svininfluensan väldigt lägligt för min del...
Jag känner mig förövrigt lite förkyld, hoppas att det inte är svininfluensan. Inget kan stoppa mig från att se madonna på söndag. Ja det skulle väl va om jag låg i koma?

Lite bilder från London!

Ja det var alltså de här personerna jag hälsade på. Moster Barbro, hennes man Michael och kusin Tatanya (taz).



 Taz i en park!

 I det gula huset bor dom. Väldigt brittiskt.

 London eye

 Big ben!

 Buckingham palace....Flaggan på topp så drottningen var hemma. Vi var utanför också men då hade batterierna till kameran dött.

Jag med Ben i bakgrunden!


Tower of London....sedd från båtturen vi var på!


 Tower bridge. Det var en bra båttur faktiskt fast jag har ju glömt i stort sett allt guiden sa....fast han var duktig, faktiskt!

Ja ni får vrida lite på huvudet! Jag framför teatern.....vi såg musikalen Sister act! Åker jag till London igen blir det säkert fler musikaler. Jag är ju lite sugen på dirty dancing!

ompackning i U-sala!

Då var jag tillbaks i Uppsala! Håller på och packar om...shit vad grejer jag vill ha med hem. Kommer aldrig orka bära på allt. Värst är det med alla skor...det ska va sandaler, klackar, träningsskor, converse....

Idag ska jag ut på stan och käka lunch med Anna och i eftermiddag blir det fika med Malin. Ikväll ska jag äntligen träna lite!!! Har inte bokat nåt tåg hem än....kanske ska kolla upp det. Vet inte riktigt när jag vill åka. Måste ju hinna klart med tvätt och packning mm... Men nån gång imorn iaf!
RSS 2.0