bye bye 2012

Gott Nytt År! nu är jag på väg till sthlm för att fira där! Kommer bli asbra! Så håller vi tummarna att nästa år blir precis som jag vill!! :)

Dec. 28, 2012

Vad gör man åt huvudvärk? Har haft den i flera dagar till och från. Jag orkar ju inte göra nåt. Värktabletterna hjälper inte :( Blir galen snart ju!!

Fina pepparkakor va, haha! Var hemma i fif tidigare i veckan och pysslade med Frida (systerdotter)!


sovmorgon?

Ville ta sovmorgon idag, så jag kunde vila ut ordentligt. Gick sådär kan man väl säga. Första gången vaknade jag klockan fem. Som tur var lyckades jag somna om till åtta. Blev då väckt av Tuva som slår/river på mina fötter och ben som är utanför täcket.
God morgon iaf!!!

tankeställare...

Ska snart ta mig en liten tur på stan, lite smågrejer jag vill fixa! Resten av helgen ska jag städa och fixa här hemma, har ju inte haft så mycket tid till sånt den senaste tiden.
 
Fick veta en sak igår som gjorde mig rätt ledsen. Helt plötsligt känns inte mina egna problem så stora längre. Bra att tänka på det ibland, man stressar och håller på med saker som egentligen är helt oviktiga. Man borde vara gladare över att man faktiskt är frisk, är inte alla som är det :(

Hjältar

Tycker alla ska kolla på svenska hjältar galan ikväll! Brukar vara en riktig snyfthistoria! Fast fin!


Köpte djurskyddets kalender idag och där i hittade jag min egna misse. Tuva är septemberkatten :)



I wanna scream and shout and let it all out

Sådär då var farmakologintentan skriven. Svår var den som väntat. Kunde inte alla frågor, chansade lite ibland, men jag gjorde mitt bästa. Fick iaf ur mig allt jag kan, men det är mycket möjligt att det inte räcker till, våran kära lärare kräver ju detaljnivå på allt.

Nu är jag sjukt trött, mår nog inte så bra. Kroppen är liksom uppe i varv men ändå trött? Ska försöka ta lite ledigt över jul men har ändå massa att göra. Dessutom börjar vi redan den tredje igen.

Ska ta en dusch nu och efter det ska jag plugga till recepttentan som är i morgon, 100 % måste man ha för att klara den.

Känner för att hälla i mig en massa vin, en redig fylla hade suttit bra! Vad har vi lärt oss i skolan....är det inte bra med alkohol om man vill lugna ner sig?

Dec. 17, 2012

God morgon! Tur att jag har katterna så jag Kommer upp ur sängen. Dom har varit helt galna nu på morgonen!

Plugg hela dagen idag. Har ju egentligen föreläsning i skolan men jag tycker tentaplugg är viktigare.

Bara att sätta fart nu!!




Dec. 16, 2012

Skrev nyss ett inlägg men så råkade jag trycka bort det. Nu orkar jag inte skriva om allt...

Idag blir d plugg hela dagen, snart tentadags!
Våran lärare har vi anmält till kåren så vi får väl se vad som händer nu.

Nån mer som nyss lyssnade på musikhjälpen? Nån som spelar i dundertåget var där.....sämsta jag hört på länge. Sämst musik, han kunde knappt prata, lät inte som han var helt med...sen glömde han texten så han var tvungen att avbryta....

Igår var d gameday....ingen bra match av oss, och jag var nog sämst på plan...


våra nya matchdräkter....dom är väl fina men fy fan vad tighta. Jag valde ändå storlek L.....alltså bara för att d är damstorlekar tror dom alla ser ut som stickor, eller? Ska ni köpa ställ i damstorlek - ta alltid några storlekar större, om ni inte vill att d ska sitta som ett korvskinn!

Gameday!!!

Match idag! Så kul, var ju så himla länge sen jag spelade! Tyvärr är ju min kondis sämst så får se hur mycket jag orkar!

ska slänga i mig mat nu innan jag blir hämtad!



matchstrumporna är på :)

HV

Igår och idag har jag haft huvudvärk, envis sak som inte vill släppa. Spänningshuvudvärk gissar jag på....känner mig även spänd i käkarna.
 
Ska försöka att göra semenarieuppgiften nu, den som typ hela klassen blev underkänd på. Nu har vi iaf fått en ny uppgift som ska redovisas på tis, och sen kommer hon ställa frågor på det. Inga anteckningar får vi ha. Semenarie eller muntligt förhör?
 
Längtar tills imorn för då ska jag käka gofrukost på hotell med katta och sen match på eftermiddagen! Idag är det även handboll på tvn!!! :)
 

21 jump street

Har skrivit tenta idag, gick ju som väntat. Det vill säga inte särskilt bra. Nu är det nya tag som gäller! I morgon ska jag börja plugga till nästa tenta! Nu jävlar!!
 
Har precis kollat på 21 jump street, riktigt rolig film faktiskt!! Sen att Channing Tatum är med gör ju inte filmen sämre ;)
 
Ska även försöka få lite ordning här imorn, tvättning och städning! Vore ju kul om jag kom iväg och tränade men det är nog tveksamt. På söndag är det äntligen gameday!!!
 

no more kemi

Idag är det sista minutenplugg inför tentan. Känns inte som så stor chans att jag klarar den....om han helt plötsligt inte har gjort lätta frågor. Igår satt jag i kanske 6-7 timmar med tre tal, då förstår ni svårhetsgraden. Hade aldrig klarat dem utan hjälp och facit.

En positiv grej är att jag nu äntligen fått tillgodoräkna mig kemin! Så himla skönt att kunna bocka av nåt!

Kissemissarna har varit ute och känt på snön på balkongen! Är osäker på om dom sett snö tidigare?

Nu stänger jag av mobilen, får lättare att koncentrera mig då!! :)

det här med vinter....

God morgon! Är på väg till skolan nu, blir en heldag med räkning. Kommer aldrig klara av den här tentan, helt omöjlig. Och vad ska jag med detta till?

I morse vaknade jag mina två alarm plus en annan smäll.... var nån av katterna som var i farten.


Är det bara jag som inte är glad över att d är vinter, kallt, snö, jul? Jag hatar kylan. Det värsta jag vet är att vakna med en kall näsa! Jag ligger hellre och svettas! Kanske beror på att jag fryser jämt? Konstant frysande i ett halvår är inte kul!
Snö är jag inte heller så förtjust i, inte julpynt heller. Som det känns nu har jag inte tid med jul :(

Haha, fy vad bitter jag låter! men vintern är inte min favorit och all press i skolan gör inte att jag blir en gladare person tyvärr :(



Jag vill inte gå upp!

Har ingen lust att gå upp nu! jag är astrött och det är minus femton ute :( Skulle bra gärna ligga kvar i sängen!
Ska till skolan idag, men jag skulle nog hellre va hemma och plugga. Tenta snart och jag är absolut inte redo för den. Känns inte så upplyftande att det är ca 20% som klarar vår lärares tenta i Uppsala. 20 % av typ 120 pers apotekare och receptarier.... kul kul

Dags för frulle!!

kattens dag!

Försöker plugga men det går inge vidare :( Är sådär apatiskt trött. Kaffe och dusch kanske kan hjälpa?!

Det ser ut som ett bombnedslag här....städa är inte första prioritet i tentaperioden. Har tagit in mina balkongmöbler så dom står här och är i vägen. Vet inte om jag vill ställa dem i förrådet, vet ju att det varit inbrott där förr :(

Hade iaf en väldigt trevlig kväll igår hos Helene! Mycket god mat och trevligt sällskap! Bra jobbat!!

Idag är det kattens dag :) Får väl bjuda dom på lite skinka eller nåt!

Favoritplatsen är uppe på garderoben!






RSS 2.0