Sommarplaya!

I måndags var jag på 1-årskalas för Malte (kusinbarn) och oj oj oj vad söt han var! De bor i Tyskland så jag hade inte träffat Malte tidigare. Bruna ögon och brunt lockigt hår...så söt!!



Hmmm, vad gjorde jag i tisdags? Jo just det, jag var i stan och hälsade på hos Karin och Bella! Vi var en liten sväng på stan och sen satt vi på sandgrundsudden och åt och lekte lite i sanden! Jag åt världens godaste pasta från Vero. Tror nästan att Vero är favvostället i stan!

Igår var Sarah och hälsade på! Vi tog en liten shoppingrunda på stan och jag är så nöjd över mina inköp! Köpte ett par skor på rean....100 spänn, som hittat! Det blev även 2 halsband, 2 ringar, en top, ett linne och ett par byxor. Så nöjd med byxorna...svarta finbyxor i haremsmodell!

Efter shoppingrundan käkade vi (jag, sarah, karin, emmeli) sushi hemma hos Emmeli. Vi beställde en partytallrik från Happy Kitchen!



Kvällen spenderades på Pitchers...sommarplaya. Det var ok men inte mer tycker jag. Hade vart kul med lite mer drag. Hade gärna dansat lite mer. Vi får ta det på lördag!!







Min outfit....medan de andra var sega passade jag på att ta lite egobilder i hissen :)


På vägen in till stan gjorde Emmeli nåt knas. Tror hon skulle sparka till den här burken som låg på gatan.


Det gjorde hon ordentligt för både skon och strumpan flög av?


Sen var det lite svårt att få på sig skon och strumpan...


Sådär ja!


Klart jag skulle ha en jäger


Ja dricka bör man annars dör man.


Nu ska jag slappa i soffan!!

Grillbuffé!!!

Resten av helgen spenderade jag också i Karlstad! Var ju katt och chinchilla-vakt!  Fredagen blev väldigt lugn. Orkade inte speciellt mycket. Låg mest i soffan och kollade TV. Orkade iaf baka pizza som blev super :)

På lördagen var jag oxå rätt seg men det blev en liten snabbtur på stan innan jag cyklade iväg till Emmeli! Jag, Emmeli och Amina cyklade sedan iväg till BMB för att äta grillbuffén. Riktigt gott var det!! De har nästan för mycket att välja på...det får liksom inte plats i magen. Dels är det ju grillat kött, kyckling sen är det allt möjligt till typ bröd, pommes, potatisgratäng, lökringar, massa såser/dippar, olika sorters sallader...mm. Jag blir hungrig bara jag tänker på det! Skulle vara gott att äta där på lördag igen...

Mums!


När vi ätit klart cyklade vi tillbaks hem till Emmeli för lite förfest!

Emmeli, jag och Marie!


Senare på kvällen gick vi tillbaks till BMB för att röja gärnet!! Di Leva stod på scenen men han är väl kanske inte en av mina favoriter men kul ändå!

Det blev en del shots...självklart min favorit....mintchoklad!

Marie, Amina






snubben i mitten vet ja inte vem det är...men han ser rolig ut på varenda bild....


Måste säga att Karlstad blir lite stekigare för varje gång jag är här... Inte så att jag tycker det är jobbigt mycket men som sagt, lite mer för varje gång!

Var en riktigt rolig kväll iaf!!!

I söndags var det lugnt. Det ösregnade ute typ hela dagen :( Det enda som hände var att jag mötte upp Karin på stan och käkade lite på kebabhouse!!

Nu är jag i Forshaga och slappar lite. I eftermiddag ska jag iväg på 1-årskalas. Kusinbarnet är det som fyller!


En torsdagkväll i Karlstad!

En vecka kvar av semestern då....tyvärr är ju inte vädret det bästa, men men...

Det gick bra att orientera sist, hittade 8 kontroller iaf! Känner mig rätt nöjd! Ska ta några till nån dag men just nu är det ju så himla blött i skogen.

I torsdags var jag ute med Lina, Marie och Catrine. Vi började kvällen hemma hos Marie och avslutade på Koriander och Tempel! På koriander var det smetat med folk så det var lite jobbigt....och så kände man sig lite gammal. På Tempel var det lite roligare fast de hade bara öppet ena delen. För de som gillar Brolle så sprang han runt där inne...
Hur som helst så hade vi trevligt!

Catrine!


Marie, Catrine, Lina


Lina och jag med våra halsar(?)

Vilse?

Träningsdax nu.....gör ett försök med orienteringen....haha! Får väl se om jag hittar hem igen eller om jag går vilse. Men det känns som om jag har ganka svårt att gå vilse i min skog här. Kontrollerna kanske jag inte hittar men vilse...nja.

Jag vill ha semester jämt!!!

Onsdag idag och dagarna går för fort :(
Jag borde gå ut och springa men jag har noll lust, får göra det i morgon istället!

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt här hemma i F-haga!

Måndags var en skön dag!! Var ju hos Karin och fick topparna klippta och massa mat. Det kan ju inte bli bättre! På kvällen drack jag lite rosé hemma hos Emmeli innan vi (jag, Emmeli, Karin) gick till Tempels uteservering där vi satt resten av kvällen! Så trevligt att prata och kolla på folk....och lite dricka såklart! Emmelis fd arbetskompis med vänner kom och gjorde oss sällskap efter ett tag!!








Mera uteservering, det gillar jag!

I tisdags var vi lite bakis men inte låg vi hemma för det! Karin och Bella kom och hälsade på oss så det blev en promenad och pizza på herrhagen!

Jag och Bella är ute och går lite sakta!


Efter lite mat i magen tog jag och Emmeli båtbussen. Tyvärr fick vi inte plats på den till mariebergsskogen så vi fick ta en annan och sedan gå sista biten. En glass slank ner på vägen....B&J...mycket god!

I mariebergsskogen spelade vi minigolf och jag vann!!!!



Efter vi hade spelat klart tog vi båtbussen igen hem till Emmeli! Efter det åkte jag hem till F-haga....riktigt slut var jag efter den dagen!



I morgon ska jag som sagt ta en springtur sedan åker jag nog till stan. Som det verkar som nu blir det nog koriander på kvällen. Deras klubb på torsdagar ska ju tydligen va bra! Är även rix Fm festival i stan!


Bella är igång och städar!!!

dsc00034 (MMS)

Bella är igång och städar!!!

Klipp klipp

Måndag idag men det känns som helg, gött! Helg hela veckan!!

Igår var jag och fikade hos moster så jag fick världens sockerchock sedan åkte jag in till stan. Träffade Tobbe och satt vid älven ett tag!! Den dummern tänker åka bort nu när jag är hemma...hehe ;)
Efter det åkte jag hem till Emmeli en sväng och vi planerade in partydagarna!! Sen åkte jag vidare till Thomas och såg på film och käkade chips!

Idag är det inge vidare väder :( Sitter hos Karin nu, Bella springer runt och busar för fullt! Vi har klippt varandra! Tro det eller ej men Karin har faktiskt hår kvar!!!

Ikväll blir det uteservering!!!!!

Ormjävlar

Igår var det verkligen inge bra väder här....massa regn. Hela dagen...fast kvällen var väl helt ok. Jag var iaf ute och sprang femman. Självklart såg jag en orm. Som tur var ingen stor utan en liten smal jäkel fast den var rätt lång ändå. Svart eller nåt. Tycker det är jobbigt att skriva om det...det börjar rycka i fötterna så nu är jag tvungen att sitta på dem...
Jag hoppade till när jag såg den, som tur var lyckades jag hoppa över den och inte på den. Skrek gjorde jag inte men hade lite konstigt ljud för mig...haha...kanske kom det en tår oxå. Jävla odjur, vad ska dom va bra för?

Idag är det bättre väder men lite molnigt. Får se vad jag hittar på idag!
I morgon har jag iaf en dejt med Karin, hon ska fixa mitt hår lite och jag hennes. Undrar om hon är helt säker på det...haha!!

Mina nya skor! De är guld/brons-glittriga!!

dsc00033 (MMS)

Mina nya skor! De är guld/brons-glittriga!!

Skön fredag!!!

Hade ju planerat att åka till stranden idag men det blev inte riktigt så. Det var lite molnigt och ganska blåsigt på förmiddagen så jag stannade hemma. Åkte in till stan istället, behövde köpa lite lotion å sånna grejer. Som vanligt blev det mer.....
Första och enda affären jag in på i mitt i city var en skoaffär (DNA), självklart hade de rea och jag var fast. De har ofta väldigt fina skor där tycker jag. Jag köpte iaf två stycken. Ett par bruna sandaler som jag faktiskt behöver och sen ett par tjusiga klackar. Jag blev helt kär i dem. Tyvärr fanns de inte i min storlek så jag köpte storleken större plus nåt hälinlägg. Det ordnar sig nog!

Efter skoshoppingen träffade jag syster en snabbis. Sen blev det helt plötsligt en glass i solen med trevligt sällskap. Efter det blev det ännu mera mys i solen vid teatern, efter det blev det mat på ankan och sist men inte minst blev det en förfest. Tyvärr kunde ju inte jag dricka, hade ju bilen. Men det var trevligt ändå...det känns typ som jag är full ändå. Jag kanske blev det av ångorna??

I morgon får vi se vad som händer. En liten utflykt kanske om det är fint väder. Borde springa.....det gör jag om det blir fult väder....¨

Fick mess nyss från okänt nummer. Nån som säger att vi träffades förra helgen och planerade in en filmkväll eller nåt liknande...Hmmm, gjorde jag det? Neee, det måste va fel....

The Hills

Har precis sett det sista avsnittet av the Hills....tråkigt tycker jag...Snyft snyft.... :( Vad ska jag nu kolla på?

Idag hade jag tänkt åka till stranden men det var ju inte så fint väder så jag var hemma istället. Har suttit på altanen och läst min ny bok. Älskade syster (my sister, my love) - Joyce carol Oates. Den bygger på en verklig händelse men en del är ändrat och påhittat. Vet inte riktigt vad jag tycker än, den är lite speciellt skriven och det är lite jobbigt men jag kan inte riktigt sluta heller....
Hur som helst så verkar det som om det ska bli bra väder i morgon så då blir det stranden. Får se om det blir skutberget eller Bomstad!

Måste träna lite oxå, springtur i morgon kanske? Tyvärr glömde jag musiken i U-sala så det blir väldigt trist att springa utan nåt i öronen.

God Natt!!!

Nu börjar den!

Nu är jag på plats i Forshaga! För en gångs skull var tåget i tid....tror tom att det var före tidtabellen. Det kan ju inte vara säskilt vanligt?

Känns skönt att va här! Åkte bara snabbt igenom stan men det är ju så trevligt med alla uteserveringar! Stort plus för Karlstad!
Tyvärr är det lite svalare här...var tvungen att sätta på mig en tröja. Hoppas på bra väder imorn, då blir det kanske stranden!!!



Ska bara testa och se om de funkar från mo...

dsc00011 (MMS)

Ska bara testa och se om de funkar från mobilen.... Jag och sarah på bilden iaf!

Sista dagen!!!

Sista dagen idag, sen har jag semester!!! Så himla skönt! vet inte riktigt än om jag åker hem ikväll eller i morgon. Har lite att pyssla med innan så jag vet inte om jag hinner till ikväll.

Igår var jag och tränade och fy satan vad jag svettades. Så mycket har jag aldrig svettats....inte ens i en bastu tror jag. Men det var skönt efteråt. Nu får det bli löpning ett tag framöver, lite orientering kanske. Det är lite roligare än att bara springa runt.

Hot hot hot!!!

Det är riktigt varmt idag och det gillar jag fast det är lite jobbigt att bara bakis i värmen. Blev rätt mycket igår...
Förfest hemma hos Emelie och sen utgång på BJ....Riktigt bra kväll!!!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Tryckt i mig en pizza på stan med Frida...ja det är väl det enda :)

Några bilder från kvällen!!
















Bara tre dagar kvar att jobba!!!

100709

Fredag kväll och jag är hemma. Orkar inte ta mig iväg nånstans trots lockande uteserveringsförslag. Jag laddar för i morgon istället. Förfest hos Emelie och sen får vi se vart vi hamnar :)

Lyssnar på lite gamla sommarplågor nu...Mr Cool...den har jag minnen till. Pluggtiden! Tyvärr kommer jag inte ihåg hur dansen var...synd...undrar om David kommer ihåg, hehe!

Blev lite sminkshopping idag samt hårnålar, deo och så blev det visst en ring oxå!

Tv6 play funkar inte, inte senaste paradise iaf. Suck. Vad ska jag nu göra?

I morgon blir det kanske bad med Frida. Måste smörja in mig med bus så jag vågar gå brevid henne. Hon kom ju hem från Bali igår! Undrar om hon har en mango till mig som jag önskade! Mangolover!

Nu ska jag gå och hämta mina linser och kanske handla nåt gott!

Make up!

Undrar hur många gånger jag nyser på en dag....tycker jag nyser hela tiden. Flera gånger i rad. Har haft ont i halsen i typ nån vecka nu, det vill inte försvinna och inte blir det värre heller. Dumma dumma hals!

Idag är det äntligen fredag och jag har bara fyra arbetsdagar kvar!!

Igår var vi så tjejiga på jobbet och pratade smink en del så idag ska vi gå till make up store och kika...haha!

I morgon blir det party! Ska bli skoj och den här gången vill jag inte hamna på flurran!

Jag är helt besatt av Paradise Hotel Danmark (säsong 6)...så bra! Det är så himla mycket bättre än den svenska! Jag är dessutom helt galen i pingvinstänger....helst den med lakrits lakrits men lakrits hallon är god den med!!!

Nu måste jag snyta mig!

första doppet

I söndags badade jag för första gången i år...Var det skönt? Näää fy fan, hehe! Alldeles för kallt för min smak...gillar inte att frysa, gör ju det större delen av året så jag är glad när jag slipper! Hur som helst så var det skönt å ligga på stranden lite. Vi hittade tillslut till Fjällnora. Den här staden är verkligen värdelös när det gäller badställen.... stort minus!
Efter badandet åkte vi förbi max å käkade!!!

6 arbetsdagar kvar....det börjar närma sig :)

Såg precis på so you think you can dance.....hörde en låt jag aldrig hört... Christina Perri - Jar of hearts. Fin låt!

Stranden!

God morgon!!

Sol och varmt idag också!!! Äntligen är det varmt! Hoppas det är fint väder när jag har semester. Men sån tur brukar jag aldrig ha...suck!
Idag ska jag och Emelie åka till stranden....vart vet vi inte och vi hittar inte heller...haha. Får väl se hur det går!

Igår var en slö dag...vart lite bakis efter after worken i fredags! Trodde inte att det skulle bli så mycket men det blev rosé, drinkar och shottar. Var inte så kul att kolla kontot! Vi hade kul iaf, var kvar tills det stängde. Sen var det en mysko kille som förföljde mig, scary! Tur att jag fick sällskap en bit hem!

Fina fina Karlstad!

Har egentligen inget att säga... mer än att den dagen jag är på väg att bli en surkärring hoppas jag nån slår till mig hårt!!!



Lite bilder från helgen!

Stenbron




Karin!


Johan och Bella!


Supersöta Bella!


Kanalen!


Snuttisen walle!
   

Skönt med fredag i morgon, då blir det after work!!!


RSS 2.0