Sex Tape

Igår var jag på bio med katta. Hon hade en biobiljett hon ville bli av med innan bebisen kommer så jag ställde upp o följde med. Kul! För jag hade inte varit på bio på evigheter! Kändes ju lite dumt att gå in o sätta sig när det var så fint väder. Men vi hade skjutit upp det ett tag pga vädret, men det fina verkar hålla i sig! Vi såg iaf filmen sex tape! Lite smårolig sådär!! Borde gå på bio oftare, men jag glömmer liksom bort det.

Innan bion var vi och åt mat på mezze, o herregud vad gott det var! Liknar min favvorestaurang i Uppsalsa! Kommer helt klart äta här många gånger till!!



Vi använde en kupong från restaurangchansen, där vi fick välja 10 st smårätter var! Mycket mat var det o proppmätta blev vi!!

Träningssemester!

Försöker att ligga i lite med träningen nu när jag är ledig. Måste gå ner i vikt/mått. Mår inte alls bra i kroppen nu. Ingenting passar längre o jag vill helst gömma mig i myskläder. Väger typ 10 kg mer än för ett par år sen, tyvärr är det inte muskler som väger. Har iaf lyckats få till 4 pass på 2 dagar. Nu gäller det bara att hålla i. Samt att äta bra mat, tror en hel del avgörs i köket! 💪 Är iaf inte svårt att bli svettig i värmen!!

Elton

Fint att vakna på morgonen när den här hårbollen ligger i sängen!!



Jul. 29, 2014

Ny dag, ny bok på ballen!!!



Första semesterdagen!!

Hur skönt var det inte att vakna i morse och inte behöva gå till jobbet!! Har bara semester i 2 veckor och har inga stora planer. Bara ta det som det kommer! Var ett tag sen jag hade semester på riktigt, där jag inte var tvungen att tänka på skolan. Senast måste varit 2011?



Börjar dagen med kaffe och bok på balkongen!! 💕
RSS 2.0