silicea

Idag börjar jag med detta,



Det är alltså kosttillskott som innehåller kisel. Ganska stora kapslar som man ska ta en gång om dagen. Det ska vara bra för hår, hud och naglar. Jag är alltid lite skeptisk men det ska bli kul att se om det fungerar. Jag tackar ju inte nej till tjockare hår, bättre naglar och färre rynkor :)

Planen är ju att jobba på apotek i framtiden och detta säljs ju där och jag vill testa allt som går att testa. Tycker det är mycket roligare om jag även har en personlig åsikt, förutom vetenskaplig fakta!

Jag återkommer om några månader med resultatet :)

väggarna

Nu äntligen har jag fått upp lite på väggarna!!







ser kanske lite konstigt ut på bilderna, är finare när man ser helheten!

R.I.P

Min lilla goa katt valle är nu i katthimlen :( Han var ju varit sjuk ett tag och i förra veckan fick vi beskedet att hade en tumör i tunntarmen. Så himla sorligt. Ett djur blir verkligen en familjemedlem.
Det här är det dumma med att skaffa sig husdjur, för nån gång måste man ta det där jobbiga beslutet. Tyvärr blir dom ju inte lika gamla som vi.
Det är ju för djurets bästa som man väljer att låta dem somna in, men det spelar ingen roll hur medveten man än är om det så är det superjobbigt. Hemskt att behöva leka gud och bestämma. Usch och fy! Jag är glad att jag har mina katter kvar men har redan ångest för när de blir gamla och skruttiga.
 
 
Kul katt som inte brydde sig om vad det var för väder ute....efter en regnig och hård dag ute kan man se ut såhär!
 
 
 
 
 

ARG

alltså vad arg jag blir på våran lärare....måste få gnälla lite....
Hon gav typ hela klassen u på ett seminarie, det var bara nån som klarade sig.
i min värld är seminarie nåt man läser på till, man går dit och berättar vad man kan, ställer frågor och lär sig av de andra. Ska vara en öppen och trevlig diskussion. I min lärares värld ser det inte ut så, det är rena muntliga förhör. Där det är svårt att berätta allt man faktiskt kan för man vill ju inte gärna avbryta om nån annan fått frågan. Man vågar inte ställa de där "dumma" frågorna som man oftast lär sig mest på....

Hur som helst så fick vi en uppgift, läraren sa att det finns inga rätt eller fel, man kan ju komma fram till olika saker i de olika grupperna osv....
På förhöret är hon inte alls intresserad av hur vi arbetat, hur vi tänkte i gruppen, hur vi kom fram till saker osv utan hon ställer Sina frågor och kan man inte alla dom får man u. Så tydligen fanns det ett rätt eller fel, har man inte tänkt som henne och kollat upp det klarar man sig inte.... så sjukt irriterande! Blir ju inte bättre av att det dessutom ser ut som om hon njuter av att sätta dit folk?!?

Hon verkligen bara suger ur all energi från hela klassen. Tror faktiskt att alla tycker att det är en jätteintressant kurs och vill lära sig men många av oss har tappat suget. Det är sånna som henne man gärna rensar bort ur ens liv...

säkert helt ointressant för er men jag var tvungen att skriva av mig lite! nu ska jag fortsätta läsa om smärta!



Tentaplugg!!

Ja nu är jag tillbaks igen då. Har inte haft nån lust att blogga den senaste tiden. Dels för att jag varit så sjukligt trött, haft fullt upp med skolan och  för att jag inte har något att blogga om. Det enda jag gör är att va i skolan, hemma och plugga.....inte så kul liv just nu :(
 
Idag är jag hemma och tentapluggar, sjukt mycket att läsa in. Vet inte hur jag ska hinna det innan fredag. Att våran lärare verkar njuta av att sätta dit oss och göra så krångliga frågor som möjligt hjälper ju inte.
Nästa termin är det examensarbete och praktik. Ska bli kul men sjukt stressande att man inte får ligga efter med för många poäng. Jag vet redan att jag ligger efter med 7 poäng. Dels måste jag klara allt jag gör den här terminen, plus en annan kurs som jag inte gjorde förra året. Har försökt läsa den dubbelt med farmakologin, har iaf lyckats bocka av vissa saker. Dessutom är inte allt klart med det jag vill tillgodoräkna mig så i värsta fall måste jag läsa mera organkemi....den kursen börjar på måndag, asjobbigt om jag måste fortsätta läsa dubbelt resten av terminen. Ja, ni förstår kanske att jag inte har nåt liv just nu.
 
Har iaf börjat spela handboll igen, skitkul!!! Är tillbaks där allt började, i Forshaga HK. Det är på en alldeles lagom nivå för mig, en träning i veckan! Jag och cissi är gamlingarna i laget....många som är typ tio år yngre. Inte bra för min åldersnoja, haha!
 
Nu ska jag tillbaks till böckerna! Myser till det med lite smultronte!!
 
 
 
RSS 2.0